|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

prosím moooc všechny co máte fotečky pošlete mi je na meil......každá fotka je jedinečná a jsou opravdu krásný a protože tam bylo báječně budu na to ráda vzpomínat při fotkách a tak....DĚKUJU VŠEM
vera.folprechtova@seznam.cz
Není tady
Čekanko to že by se H. měl urazit za vtip od Adama byla sranda
jak tě to mohlo napadnout
víš jaká je jeho oblíbená hláška? Víš proč bůh stvořil dráhu? To aby měl všechny pitomce po hromadě 
Clare fajn, že na tebe klisna počkala
gratuluji k přírůstku ve stáji
a co to je hřebeček nabo klisnička?
Tak u nás se taky mluvilo dneska o srazu. H. komentoval s kým si nejvíc pokecal. Myslím, že příště pojede zas.
Není tady
Pavko nestíhám ti ani gratulovat, jsem moc ráda, že KET proběhne, moooc ti držím palečky
je to hřebeček moc krásný, jak uspím prcky dám fotečku jak si dáváme pusinku
Není tady
Pavko tak supeeeeer, držíme všechny palce co to jde a náš výletík by byl tvýma brzkýma // nádherně korunován 

Clare taky gratuluji ke koníkům, sice zvířata moc nemusím (kromě těch na talíři
) ale malý zvířecí miminka jsou náááádherný 
u nás se taky pořád mele o srazíku, hlavně aleš pořád řeší jestlipak svoje nové kámoše ještě uvidí.... a adama pořád drží ta spavá nemoc, až mi byla hanba, pořád jsem tu psala jak mi nespí přes den a tam chrněl v sobotu víc jak 4 hodiny
a dneska ještě víc 
jdu na ty fotky mufa 
Upravil(a) Čekanka (19. 5. 2008 21:12)
Není tady
Teda ten je nádhernej, už jste mu dali jméno?

Není tady

Tak to je nádhera,clare ani nevíš jak ti závidím,že tohle můžeš prožívat(myslím kluky a pusinku od vyloupnutého hříběte)to první snad mě ještě v životě potkáá,ale ten kontakt s hříbětem :vissla:asi ne,jak to ženská stíháš 

Krasavec!
Není tady
holky díky za pochvaly, jmenuje se Lord, pojmenovala ho holčina ze vsi , které ho darujeme za to, že nám tu moooc pomáhá
Jinak Gabu vůbec nestíhám, už jsem se s tím smířila, i když někdy mě chytá depka. Prostě co stihnu, to stihnu
Není tady
Clare, je naprosto úžasný
asi jako každá holka, i já jsem snila hooodně o tom, že jednou budu mít koně...
ale smekám před Tebou, že to všechno i s dvojčaty zvládáš

Není tady
holčiny,
krásný fotky ze srazíku,je fajn,že vám nepršelo a vydařil se! 
Není tady
Clare gratuluji k novému přírůstku, je opravdu moc krááásnýýý.
Také se přidávám k ostaním obdivovatelům. 
Fool ten sobotní večer si chlapi užili a dobře si pokecali. Bylo to 
.
A co se týče toho hustého vzduchu, který jsi ráno spozorovala, rozhodně nevznikl mezi chlapama. Aby sis nemyslela že se tam nějak pohádali nebo tak něco. U vás by se to určitě nestalo.
Fakt sme se pobavili.

Upravil(a) Pavlík2697 (20. 5. 2008 9:46)
Není tady
Tak asi jsem jediná kdo si nevšiml nějakého hustého vzduchu, co se stalo?????? 
Není tady

já vím,že to nevzniklo mezi chlapama......to je mi jasné....a jak že by se nám to nestalo???????
Pavlík2697 napsal(a):
Clare gratuluji k novému přírůstku, je opravdu moc krááásnýýý.
Také se přidávám k ostaním obdivovatelům.
Fool ten sobotní večer si chlapi užili a dobře si pokecali. Bylo to.
A co se týče toho hustého vzduchu, který jsi ráno spozorovala, rozhodně nevznikl mezi chlapama. Aby sis nemyslela že se tam nějak pohádali nebo tak něco. U vás by se to určitě nestalo.
Fakt sme se pobavili.![]()
![]()
Není tady
Fool protože říkáš, že kdyby chtěl manža tak bys ho klidně pustila a asi už nic neřešila. To jsou slova rozumné ženy.
Čekanko, stalo se to, že když ste si povídaly bylo vše OK, ale když už ste ukončily debaty, tak Márci přiběhla že se jde do hajan. Když jí manžel nabídl at s námi ještě posedí a ochutná likér, začala s argumentem, že ona už si své víno vypila a tak se půjde spát. On byl z toho pak zbytek večera neštastnej, protože se Márci urazila a on si chtěl jen v klidu dopít pivko. Nevím sice co jí kdy v minulosti provedl (asi nic moc hezkého), ale chudák musel spát v autě.
Já jsem jí nejdříve bránila když řekla, (on to tak prý slyšel) "že potřebovala aby jí manžel udělal taxíka a tak ho vzala s sebou", že to tak určitě nemyslela, ale ted fakt nevím. Tohle není zrovna férové jednání.
Ale nic je to jejich věc, jen mě to dost mrzelo, už kvůli ní.
Není tady

no jasně prostě si myslím,že i oni měli právo si to tam užít... 

a opravdu mě mrzí,že tam Miška nešel...měl by na co vzpomínat 

ale že bych byla zrovna rozumná to si nemyslím 

Není tady

je ale pravda,že do toho nevidíme...nevíme co vše a jak bylo a tak nebudu soudit,je to jejich věc jen je mi líto,že na to nebudou vzpomínat jako na hezké chvíle...protože mě tam s vámi všemi bylo úúúúúúúžasně.........a opravdu doufám,že pojedeme všichni zas...
Není tady
Fool máte fakt ale fakt moc pěkné fotečky. To máte od prófi?
Není tady
holky já jsem ráda že tam D. nebyl
by se zlil jak doga a domů by jsme dojeli bůh vín kdy
ale samo bych mu nebránila. když by chtěl, spíš bych se mu druhej den smála jak dopadl 
Není tady
Fool já je taky soudit nechci ani sem to neměla v úmyslu. Samozřejmě nevíme, co jí rošťák v minulosti prováděl, ale ostaní spíš koukali co to do ní vjelo.
Kačí já se taky druhý den manžovi směju když je mu blbě a myslím že je to i vzájemné. Taky se mi určitě v duchu posmívá (když teda zrovna nemám migrénu) ale to k tomu patří. Ale můj manža je úžasnej i když je opilej, je s ním větší pr..l než za střízliva.
Není tady
Ono to bylo spíš tak, že paní domácí přišla s tím, že chlapi jí vypili skoro celej bar a Márci se zvedla a šla za svým manžou, ale řekla bych, že věděla proč. To že spal v autě je jiná věc, ale třeba manža hofi spal venku na lavici a ráno se spolu normálně bavili a smáli se tomu
a dost drbání, určitě si o tom doma promluvili a zase jsou v pohodě a určitě mají spoustu krásných vzpomínek
Není tady

jojo je to tak lepší se tomu společně zasmát než se hádat,ale jak jsem řekla nevíme co tam bylo.... 
Jo Pavlínko fotky máme od profi
.....hodinu a půl malá vydržela bez breku jak profi fotomodelka
pak si zaolakala dostala za odměnu najíst a spala od 4h odpoledne a ve 23h jsem jí musela spící vzít a nakrmit
,aby mi dítko neumřelo hlady...jí to focení fak nějak vyčerpalo berušku naší 
Pavlík2697 napsal(a):
Fool já je taky soudit nechci ani sem to neměla v úmyslu. Samozřejmě nevíme, co jí rošťák v minulosti prováděl, ale ostaní spíš koukali co to do ní vjelo.
Kačí já se taky druhý den manžovi směju když je mu blbě a myslím že je to i vzájemné. Taky se mi určitě v duchu posmívá (když teda zrovna nemám migrénu) ale to k tomu patří. Ale můj manža je úžasnej i když je opilej, je s ním větší pr..l než za střízliva.
Upravil(a) Fool-pick (20. 5. 2008 14:49)
Není tady
Aha, vy myslíte tohle, no já bych taky neměla problém kdyby manža zůstal, ani on kdybych zůstala já, ale jsem ráda že před cestou moc nepije, i když toho pivka měl taky dost..... záleží jak to má každej zařízený, nedá se to soudit. Já u toho nebyla a jsem ráda, mám jen a jen krásné a ničím nezkažené vzpomínky 
Není tady