|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky to je super že jste si to užily, už jsem celá natěšená na fotečky:)
Není tady
TAK UŽ JSEM ZASE ČEKANKA 
OMLOUVÁM SE ZA TEN ADMINISTRATIVNÍ BORDEL, JE NA MÉ STRANĚ, UŽ TO SNAD BUDE OK 
Není tady
Čekanko tu zprávu o kterou jsi mě žádala jsem už poslala. Nevím jestli to bylo k něčemu platné 
Není tady
Pavko bylo, jste moje holky zlatý, hned mi dali protekčně přístup zpátky na starý nick když jste potvrdily že já jsem já 
Pavko máš super chlapa, je s ním fakt sranda, nejvíc mě dostal jak dělal go go tanečníka při konzumaci prasete 

akorát se snad neurazil když mu aleš řekl tu hádanku s opilým nádražákem 
a držím palce ať je sliznice ready 
Upravil(a) Čekanka (18. 5. 2008 20:58)
Není tady
taky chci poděkovat mufince, že to tak fajn zařídila, bylo to skvělý, všem se nám líbilo
naši kluci pozdravují jak Aleše, Elišku, ale teda hlavně Barču
všem moc děkuju i za kluky za dárečky a zároveň se omlouvám, že jsem pro vás nic neměla, ale slibuju, že se polepším
Není tady

tak pr.del.ky, hážu ještě jednou ten odkaz na mý ne moc podařený a rozmazaný foteny a moc děkuju za krásnej vejlet
http://evajs.rajce.idnes.cz/babineti_vy … _usedlost/
Není tady
dobrý fotky teto 
Baruš Kačíka je prostě ouplná mediální hvězda, fakt nádherná kočena, my matky kluků jsme slintaly 
Není tady
Holky dík za fotky, jsem si pobrečela u těch vašich úžasnejch dětiček:)
jsou nádherný a musel to být skvělý víkend. Evajz je už jako kulička:)
Není tady
Holky, moc se omlouvám, že jsem nepřijela,ale tento víkend byl tak hektický,že to fakt nešlo. V sobotu v lázních a večer mi klienti místo kolem 17h přijeli až ve 20h a odjeli kolem půl desátý a to už jsem padala na h...
A ráno jsme s mužem vyráželi na Slovensko pro nové štěňátko...Je mi to moc líto, tak jsem se těšila. Fotky jsou krásné a když na ně koukám, tak je mi to líto ještě víc...
Není tady
Beruchy neděkujte...
není zač... hlavně, že to takhle klaplo...
jo a mimochodem, víte, že chlapi řešili s domácíma příští rok???? prý ale mají dost plno, takže pokud bychom chtěli zase nějaký ten květen, tak je možné udělat rezervaci už teď bez placení...
to jen naokraj...
jinak dnes večer hodím i já fotky... ve čtyři přijedou opravit net domů.. konečně...
Pavlíku díkes za tríčo... 
Není tady
Pavka napsal(a):
Pavli taky doufám, že až se příště potkáme, bude to s // na testu (minimálně) a to obě !!!!! A jak na tebe působilo to ňuňání? Doufám, že tě nepřepadně nějaká depka
Jo a to, že se manžel takhle dlouho nepobavil, znamená, že dlouho nepotkal tolik plašanů po hromadě?
Pavčo, to šišlinkání
mě bavilo
. Depka snad žádná nebude. Já sem si ty mimča držela od těla. A když si je nechovám a nemazlim se, tak to v sobě dokážu potlačit. Kdo na mě hodně zapůsobil byla ta nejmenší, ale neodvážila sem se požádat a pochovat si jí.
To bych si jí musela odnést domu.
Mám špatnou pamět, takže se mi všichni docela dost pletou. Všem se tedy předem omlouvám, když si vás budu plést. 
A to s manžou znamená přesně to co říkáš. My se stále stýkáme s lidmi, kteří nás obklopují a navštěvují celý rok. A tohle byl fakt odvaz, potkáš nové lidi a všichni jsou v pohodě a zábava se povede. 

Není tady
Fotky jsou

dětičky, maminy a tátové spokojení, co víc si přát. 
Není tady
Tak berušky i já dodávám fotky http://mufina1.rajce.idnes.cz/
Clare tak to je super, že jsi o tu událost nepřišla... už se těším na fotky... 
Není tady
Mufí fotky jsou nádherný. Díky že jsi i mě vyfotila, alespon mám vzpomínku že jsem tam s vámi byla. Já jsem ještě na naše foto nekoukala, ale slibuji že se na to brzy vrhnu a nějaké fotečky taky dodám.
Není tady
držkovala, protože vůbec nejsem fotogenická a na každé fotce vypadám jako deb.l, ale ty tvoje se povedly. Ani se za sebe na těch fotkách moc nestydím. 

Není tady

Tak se tady kochám těmi vašimi krásnými zlatíčky 
krásné fotky všechny.A Pavlíkovi to mimo jiné sluší 

Není tady
Mufi úžasná fotodokumentace:):)zase jsem si k nickům doplnila pár tváří.
Clare gratuluji k novému přírůstku:)
Není tady

ahojdy kočky i já bych chtěla všeeem strašně mooooc poděkovat za super víkend...už dlouho mo nebylo tak dobře jako s Vámi...pomohlo mi i si o tom všem promluvit...za to moc dík čekan,clear,marci,hofi..prostě všem....jste úžasní a já teda pokud můžu tak se hlásím na příští rok znovu....na 100%...Michal taky od včera nemluví o ničem jiném....a to tam nebyl s chlapama na tom posledním večeru(bylo na něm vidět že ho to mrzí)ale já ho na pokoji vážně nedržela....ale když jsem pak viděla jak je někde vzduch dooost hustej byla jsem ráda,že šel s námi spát

MUFÍ...tobě spešl jsem se chtěla strašně moooooc omluvit za to,že jsem se s Vámi všemi nerozloučila...anio mě večer nějak nenapadlo,že odjížíte brzy ráno....máš skvělou rodinu a já doufám,že všichni závítáte k nám.....dveře máte otevřený....
to platí pro všechny..pokud pojedete přes MB rádi Vás uvidíme... 

holky dík dodaly jste mi moooooc sil opravdu 

Upravil(a) Fool-pick (19. 5. 2008 20:11)
Není tady