29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak berušky nic extra nenápadného mě nenapadlo... ale co, v nejhorším případě nás přešoupnou no...
Nicméně jak jsme tak drbaly na dlouhodobkách, shodly jsme se na tom, že nějaká ta odpolední siesta je pro nás fakt krátká doba... I napadlo nás, že bychom mohly jít po stopách mamin a sehnat nějakou tu chalupu a strávit tam víkend nebo alespoň jednu noc...
Tohle fórum by mělo sloužit k tomu, abyste sem hodily nějaké návrhy místa setkání, návrhy konkrétních termínů a "přihlašování" účastnic zájezdu... Děti berem s sebou a drahé polovičky - no to necháme na každé z vás...
ale předem je připravit na sraz telat z teletníku je naprosto nezbytné...
Není tady
Takže jen prozatímní "rychloseznam":
Pavka, Marky, Mufina (s Baruš), Čekanka (se šumákem a možná i Aleškem a manžou), Kačíkgirl (s Baruš a manžou), Márci (s Vojtíkem a manžou), Evajs, Mališek, Zuzí, Pavla (s Eliškou), Romísek, Clare (s Vojtíškem a Jindříškem), LenkaB, Masulka (s Adelaidou), Hofmanka (s Ondráškem), Dušička (s Markétkou), Radaka, Lenule
a pak tu mám jednu VIP rezervačku pro IvčuM... byla bych moc ráda, kdyby jela taky...
tady máme jednu variantu http://www.penziony-jizni-cechy.cz/?sec … p;id_red=9
tady další http://www.levne-ubytovani.info/chalupa … sefuv_dul/
a já čekám na další vaše návrhy...
Upravil(a) mufina1 (10. 1. 2008 10:26)
Není tady
Ahoj chvalim za super napad Mel by to byt spis jarni srazik?Vzhledem k vysokemu poctu IVF atd v tuto dobu
Není tady
možná není špatnej nápad vzít i chlapy, aspoň pohlídají prcky a my můžeme kecat
jaro je super, klidně začátek května, to jsou volný dva čtvrtky, takže rodinka se užije o svátek a o víkendu vyrazí na babinetí slet
jinak mně vyhovuje dorazit v sobotu dopoledne a odjet v neděli kolem oběda, ale přizpůsobím se většině....
Není tady
Ahoj holky, tak jsem se dozvěděla, že chcete udělat mega sraz. Tak já s Ondrou se taky hlásíme!!!!!!! Tam přeci nemůžeme chybět. Moc bych vás chtěla poznat. A je mi jedno, jestli s manžou nebo bez. Ten květen by byl super.
Není tady
juchů už se těším jen bych byla spíš pro něcojinýho než jižní čechy líbil se mi ten josefův důl...
Není tady
Josefův důl se mi taky moooc líbí... ale jestli budete brát i mužíčky, to abychom objednali pomalu panelák
kdo se trochu nudíte (v práci nebo tak ), můžete mrknout sem: www.dovolenahezkycesky.cz - je tam spoooousta nabídek - máme tam jednu chatu, na kterou jedeme v létě
Není tady
dobrá měse děsně líbí toto...ale asi je to moc veliký...
zapoměla jsem to vložit tak znova :http://www.uko.cz
Upravil(a) kačíkgirl (7. 1. 2008 22:35)
Není tady
Leni tak ja se teda hlasim,ze bych jako manzu nechala doma, v zajmu mista pro ostatni
myslim,ze to prezije
Není tady
Kaci to vypada taky skvele a ten bazenek,no jedna basen
Není tady
Kači, ale tam je podmínkou pobyt min.3 noci ale jinak to vypadá teda moooc luxusně
Není tady
no třeba když by nás bylo víc tak by mohli uděat vyjímku no to asi ne že,...
Není tady
Kačí koukala jsem na to... no v termínu o kterém uvažujem si myslím, že nám nevyhoví... víkendové pobyty mají na dvě noce... a v tom květnu kolem svátků určitě dají přednost někomu kdo tam bude v kuse.... ale samo, že poslat mail jim tam můžem..
Není tady
Holky, já se taky přidávám s Markétkou. A že bych na to hlídání místo vzala i kluky? No nevím, jestli by o to stáli. Přeci jenom babinec.
Není tady
tak já pojedu jen s Adelinkou,kluky nechám doma jelikož by jim tam asi z tolika bab šlehlo :-) ale koncem dubna máme v rodině svatbu,tak doufám,že se netrefíte s termínem srazíku. Jinak to mám už i dovolené,šlo to podezřele hladce (asi se mu představa volného víkendu taky líbí:-))) takže hurá na srazík!!!!!
Není tady
Tu Pohádkovou usedlost v JČ si moc chválila kamarádka, měli ji pronajatou na její narozeniny. U mě by byl akorát potíž s dopravou , ale třeba by se to nějak podařilo vymyslet...
Není tady
Já potvrzuji účast s Eliškou. Doma oznámeno a povoleno. Také to prošlo vpoho. Manža jede za 14 dní s Eli a kámošema na Apaluchu
, tak to asi bude ten důvod.
Vzít ho s sebou nemám problém, pojede určitě moc rád. Ale popravdě si ráda odpočinu a užiju si víkend jenom s malou. Když babinec ta pořádnej.
Není tady
no u mě by byl asi taky trochu problém ty JČ
Není tady
no mě by zrovna ty jč vyhovovali, ale podle mě se neřiďte, já dojedu kamkoliv, jsem mobilní
Měla bych v autě i místo pro někoho, když teda nepojedou velcí kluci, ale to záleží kde to bude, to bych i mohla někoho vzít
Není tady
Holky já bych byla spíš než pro JČ někam spíš střední k východu... aby mohly dojet i holky Moravandy
Teda tomu říkám slezina
Není tady
Taky budu mít dvě volné místa v autě. Můžu tedy kdesi, třeba po cestě někoho nabrat.
Není tady