|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
KALIK napsal(a):
Pisateli, ale to se rozumí samo sebou, dyk o tom píšu
Nechápu????? Ale to neřeš lepší už to nebude 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisateli, co je to "nízkopravý jedinec"?
Ty to určitě nebudeš, když jsis pořídil harém milenek a spolusouložnic s nadějí na Elišku. Ale pro ty co mají v kalhotech a ne v hlavě. Jest to jedinec který má nízký práh potřeby sexu
Není tady
Selima napsal(a):
Smoke napsal(a):
Mu prostě řekni že si chceš konečně pořádně zašu....ehm...pomilovat se, tak ať sakra zajde za doktorkou nebo si najdeš milence. Prostě mu to tak řekni, řekni že chceš sex!!!
To je veľmi ohľaduplné voči chorému človeku... Dkutočne rada nad zlato! A kardiaka donútiť vysadiť lieky, aby mohol brať Viagru, a potom mu chodiť plakať na hrob.
ÚÚÚžasná rada.
On snad nenáí kardiak, bere "jen" léky na depresi, a ty mají jako vedlejší účinek často ztrátu libida a u žen (nevím zda i u mužů ) dokonce potíže s vyvrcholením. jsou ale antidepresiva, které tyto vedlejší účinky nemají, i když je jich možná míň, nevím určitě. Blbý je spíš to, že když s tím nechce dělat nic on, je to v háji.
A tyhle problémy mít už v takovém mládí, v nejlepších letech, je fakt tristní. (Mně osobně to štve, a je mi přes 40) - viz podobná vlákna.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Jest to jedinec který má nízký práh potřeby sexu
Aha, takže "nízkoprahový", už je mi to jasný 
Není tady
rialty napsal(a):
maricka napsal(a):
Vidím, že jsme na tom stejně, jako přes kopírák:-) Vážně úplně stejné..i s dobou chození, bydlení apod. Akorát já ten sex mám ještě pořád cca jednou za týden a na počátku byla ta frekvence také o malinko vyšší než jste ji měli vy dva. Nevím, co na to říci, protože i můj přítel s tím nic nechce dělat... Asi změnit partnera, samozřejmě s tím, že ho nejdříve varuješ (třeba se lekne a začne to řešit). A propos, dělá se Tvůj přítel někdy sám jen rukou? Pokud ano, tak za tím vidím jen sobectví, pokud ne, tak prášky... Jak na tom byl před tebou s přítelkyněmi? Také byl málo aktivní? Myslím v době, kdy nebral prášky...zkus se jej třeba zeptat... A taky mu říci, že sex není záležitost jednoho člověka, ale obou...je to vzájemné darování... Milence Ti neradím, nikam to nevede...
No kdyby to bylo jednou týdně tak jsem úplně v ráji a vůbec bych to neřešila. Co jsem se ho ptala tak dříve byl docela aktivní v sexu, aspoň co se týče frekvence...kvalitu nemůžu posoudit,páč jsem v té době s ním nebyla. Přede mnou měl 7 let přítelkyni, ale ten poslední rok s ní bral už ty prášky, takže říkal že spolu také skoro vůbec nespali. Navíc mi příjde že i předtím se ta jeho přítelkyně hodně snažila v sexu místo něj, ale ona o něj hodně stála a chtěla s ním dítě svatbu atd. Takže jí to asi bylo jedno, že jen dává a on bere. Mě to právě jedno není, myslím že vztah by měl být vzájemný i co se sexu týče. Sám si to prý občas dělá, ale málo. Lze to těžko posoudit nesleduji ho 24 hodin. S tím varováním už to taky padlo, ale přítel sám říká že ho to mrzí a neví co s tím má dělat. Myslím, že kdyby si našel teďka novou známost tak by byl určitě i ten sex, aspoň tak prvního půl roku než by se mu zas okoukala. Když jsem mu tohle řekla, říkal že to není pravda, ale nejsem si tím jistá.
Jsem téhož názoru - dobře vypozorované, pravděpodobné dedukce. Navíc mám pocit, že tito "pánové" poněkud mlží, když tvrdí, jak byli dříve aktivní v sexu. Možná podle jejich představ. Pravděpodobně to žádný zázrak nebyl, jen oni mají "velký oči". A taky je fakt, že se zmůžou na výkony, když se ženská může přetrhnout, jak bylo tady váše zmíněno,pokud spíš očekává aktivitu od chlapa, víceméně se nedočká. (A ještě jeden postřeh, pokud je někdo aspoň průměrně nebo nadprůměrně založený,a po antidepresivech ztratí chuť, VADÍ MU TO TAKY. A většinou i od něj vzejde potřeba léky změnit. )
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisateli, co je to "nízkopravý jedinec"?
Ty to určitě nebudeš, když jsis pořídil harém milenek a spolusouložnic s nadějí na Elišku. Ale pro ty co mají v kalhotech a ne v hlavě. Jest to jedinec který má nízký práh potřeby sexu
jsem si všimla až teď , že je tam -nízkopravý-, automaticky jsem četla -nízkoprahový-
Není tady

balonek napsal(a):
...a po antidepresivech ztratí chuť...
Já když jsem bral antidepresiva, tak jsem nešu... několik měsíců. Ne že bych nemoh, ale vůbec jsem na to neměl chuť, přesně jak píšeš (a nejen Ty).
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jest to jedinec který má nízký práh potřeby sexu
Aha, takže "nízkoprahový", už je mi to jasný
No v jednom se omlouvám i když jsem to kontroloval tohle mi uteklo ano správně nízkoprahový, ale to je ta moje "nemoc v nemoci s nemocí"
Není tady
Znám člověka, který trpí schizofrenií a bere celoživotně neuroleptika....Jednou jsme se bavili o tomto tématu, vzhledem k tomu, že žádnou partnerku nemá, hlavně díky své nemoci a těmto lékům, jelikož by ji zřejmě nemohl " patřičně uspokojit " ...Na rovinu řekl, že prakticky nemá chuť na sex , takže věřím tomu, že ty léky co tvůj přítel bere libido hodně ovlivňují.....Zkus být trpělivá
Není tady
Ahojky lidičky jak si to tady čtu je nás docela hodně. Můj sex odmíta pri ho v životě až tak moc nebere. Nebere prášky ani nic jiného. Pokud spolu spíme jednou za dva týdny tak můžu bít šťastná. Věřím že mě miluje a jinou nemá. Jenom nedokážu pochopit proč?

Není tady

Mám kamaráda, kterej taky "nebyl na sex", jak si stěžovala jeho manželka. Když jsem se s ním o tom bavil, tak z něj vylezlo, že ona si večer lehne do postele a čeká, jestli něco bude, popř. se ho maximálně zeptá, jestli se budou dneska milovat. Tak tohle by mě taky zrovna nerajcovalo...
Holky, zkoušíte své partnery taky nějak svádět, pomazlit se s nima, atd., nebo jen pasivně čekáte, jestli něco bude nebo nebude?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mám kamaráda, kterej taky "nebyl na sex", jak si stěžovala jeho manželka. Když jsem se s ním o tom bavil, tak z něj vylezlo, že ona si večer lehne do postele a čeká, jestli něco bude, popř. se ho maximálně zeptá, jestli se budou dneska milovat. Tak tohle by mě taky zrovna nerajcovalo...
Holky, zkoušíte své partnery taky nějak svádět, pomazlit se s nima, atd., nebo jen pasivně čekáte, jestli něco bude nebo nebude?
A na druhou stranu Mikeši, dokáže jí ten kamarád říct, že se mu to tak nelíbí? Že by chtěl nějakou změnu? Nebo jen pasívně v posteli čeká, až manželku napadne něco jiného? Asi je to všechno o komunikaci, ne?
Není tady

lueta napsal(a):
Asi je to všechno o komunikaci, ne?
Určitě, souhlasím. Přesně to jsem chtěl tím příspěvkem naznačit 
Promluvili si spolu o tom a situace u nich se podstatně zlepšila. Prostě není každej chlap stejně vzrušivej (nemluvím teď přímo o erekci, ale o tom, že ho myšlenka na sex vůbec napadne). A zcela na rovinu - já když se otočím na bok a podívám se na svou ženu, tak už to se mnou taky nic moc nedělá, ale když se ke mně přitulí, strčí mi ruku pod deku, atd., atd., tak za chvilku do toho bušíme jak za mlada 
Upravil(a) Mikeš (8. 1. 2008 11:36)
Není tady
Mikeš napsal(a):
V tomhle to nebude, ja sem bývala iniciativní, ale teď když vidím, že o to ani nestojí a já něco začnu zkoušet a on mi na to řekne dneska ne, tak na ten sex s nim už taky pomalu nemám chuť. O komunikaci je to samozřejmě také, ale přítel bohužel moc komunikativní není obecně, takže i o těchto věcech komunikuje málo.
Každopádně něco jiného je to po x letech, když ta frekvence klesne tak přirozeně, ale po roce a něco mi to příjde vážně divné. Že bych byla odpudivá, to rozhodně nejsem, poněvadž jinak potencionálních nápadníků mám dost a taky podotýkám, že v sexu jsem takový problém s jiným partnerem neměla až teď.
Každopádně všem děkuji za názory a rady, asi už to moc řešit nebudu. Pakliže to nechce řešit přítel, tak já to za něj nevyreším. Jinak je hodný a snažíme si vyjít vstříc, ale ten sex a komunikace nic moc. Vzhedem k tomu, že přítele mám sice ráda, ale jak již někdo zmínil je mi 25 let a nepoutají mě k němu ani závazky v podobě dětí ani finanační, pokud se najde někdo s kým bych si rozuměla více v těchto věcech a přeskočila by tzv. vzájemná jiskra asi bych to vyřešila rozchodem. I když by mě to samozřejmě bylo líto.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Nedelam skoro nic jinyho a uz se citim docela trapne. On proste neumi zacit, nakonec se mu to libi... jenze ja bych taky chtela videt, ze ma na me chut sam od sebe.
Není tady

maricka napsal(a):
Vidím, že jsme na tom stejně, jako přes kopírák:-) Vážně úplně stejné..i s dobou chození, bydlení apod. Akorát já ten sex mám ještě pořád cca jednou za týden a na počátku byla ta frekvence také o malinko vyšší než jste ji měli vy dva. Nevím, co na to říci, protože i můj přítel s tím nic nechce dělat... Asi změnit partnera, samozřejmě s tím, že ho nejdříve varuješ (třeba se lekne a začne to řešit). A propos, dělá se Tvůj přítel někdy sám jen rukou? Pokud ano, tak za tím vidím jen sobectví, pokud ne, tak prášky... Jak na tom byl před tebou s přítelkyněmi? Také byl málo aktivní? Myslím v době, kdy nebral prášky...zkus se jej třeba zeptat... A taky mu říci, že sex není záležitost jednoho člověka, ale obou...je to vzájemné darování... Milence Ti neradím, nikam to nevede...
Hm, tak pre mňa osobne by pekné milovanie raz týždenne bolo
a netlačila by som na pílu, ale pripúšťam, že ostatní to môžu mať nastavené inak... My sme teda mali 9 rokov "manželské povinnosti" 2x týždenne(v priemere) a vydržalo to až do trpkého konca, ale raz týždenne(a hlavne ak je ti pekné a uspokojivé) je lepšie ako raz za pol roka - alebo prstom do oka, ako sa u nás hovorí...
Není tady

Selima napsal(a):
...jsem si myslel, že jsi větší divoška 

Není tady
Rialty, já nevím...pokud se chceš rozejít, tak to udělej hned, nečekej, až přeskočí s někým jiskra, je to hodně pokrytecké takto s někým žít a vědět, že jej stejně dříve nebo později opustíš...
K těm práškům...já také brala asi dva roky antidepresiva...pořád jiná, protože jsem nepociťovala, že by zabírala...a chuť na sex jsem měla stejnou, akorát jsem byla uvnitř více sušší a hodně mne to bolelo..ale i přesto jsem to chtěla skoro pořád...možná proto, že sex je také pro mne estetická záležitost. také jsem měla období, kdy jsem sex chtěla, ale stačil mi jen ten sex, orgasmus jsem mít nemusela. Těžko říci, na každého asi působí antidepresiva jinak. Na mne asi tímto způsobem, protože sex je pro mne hlavně záležitostí psychickou a estetickou... Nyní, když je neberu, tak mám i častější chuť na orgasmus.
Věřím však, že přítel je málo aktivní kvůli těm práškům. proto si především myslím, že by je měl přestat brát, pokud není epileptik apod. a zkoušet na sobě pracovat bez nich, mne se to také povadlo, tak proč ne jemu... Myslíš, že je možné, aby je vysadil?
Není tady
venuše napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nedelam skoro nic jinyho a uz se citim docela trapne. On proste neumi zacit, nakonec se mu to libi... jenze ja bych taky chtela videt, ze ma na me chut sam od sebe.
Koukám, že dřívější teorie publikovaná v sexuologických příručkách o chlapech coby permanentně nadržených kancích a ženách odmítajícíh sex z mnoha důvodů vymlouvajících se na migrénu, velké prádlo, děti a tak, dostává vážnou trhlinu

Není tady

balonek napsal(a):
Koukám, že dřívější teorie publikovaná v sexuologických příručkách o chlapech coby permanentně nadržených kancích a ženách odmítajícíh sex z mnoha důvodů vymlouvajících se na migrénu, velké prádlo, děti a tak, dostává vážnou trhlinu
![]()
![]()
Ta teorie podle mě nikdy neplatila (přesto nám byla vtloukána do hlavy), ale to může být jen můj názor, nic víc.
Není tady
No, muzu rict, ze jsem nikdy nemela takovou chut na sex jako ted.... kdyz se mi to nedostava. Ze by to byla jeho taktika???
Není tady

Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
...jsem si myslel, že jsi větší divoška
Nebránim sa ani žiadnym "bonusom navyše", ale proste po nejakom čase...
Skrátka táto frequencia ma nedesí a okrem toho som vždy hlásala, že kvalita má prednosť pred kvantitou. A pokiaľ ide o mňa, trvám na tom.
Není tady
Reakce na antidepresiva může být různá, ale snížení libida je hodně časté. Možná by bylo dobré řešit nemoc jiným způsobem, změnit medikaci- pokud to on sám nezařizuje, zkus mu nabídnout, že ho k lékařce doprovodíš, ale mile. Na co ty prášky vlastně bere? Co alternativní způsoby léčby? Nejlepší na depku je lidský teplo.. někdy je těžké se donutit ho začít vnímat. Zkuste se zbavit té nemoci, pokud to jde.

Není tady
Nharte, plně s Tebou souhlasím...lidské teplo...ale zase není dobré zvyknout si na něj příliš, protože po onom teple zase můžou přijít deprese apod. Nejlepší je pracovat na sobě tak, abychom byli sami se sebou co nejvíce spokojení. Každý je spokojený sám se sebou v jiné oblasti, proto ať se třeba zaměří na to, co jej uspokojuje a u čeho prožívá smysl.
Alespoň tak to vidím já u sebe.
A propos, už existenciální (i když on se jako existenciální filosof necítil, ale to je jedno) filosof Heidegger a spol. poukazovali na deprese (oni tomu říkali úzkost), které teprve otevírají naše vlastní bytí a jeho možnosti autentické existenci. Takže takové občasné "depky" nejsou na škodu, protože jen poukazují, že nám jde o náš vlastní smysl života a jsme si vědomi toho, že náš život pomalu, ale jistě směřuje ke smrti jako k bytostnému nic. Ale čeho je moc, toho je příliš...
Je zvláštní, že deprese apod. jsou nejvíce fenoménem dnešní doby, snad na tom má svůj podíl volný čas, v němž se můžeme zamýšlet nad různými věcmi, kdežto tvrdá práce to neumožňuje, po velké dřině se tak akorát těšíme na jídlo a na spánek.
Rialty, vážně jej zkus donutit, aby s antidepresivy přestal, v mnohých případech je to jen placebo.
Není tady
maricka napsal(a):
Rialty, já nevím...pokud se chceš rozejít, tak to udělej hned, nečekej, až přeskočí s někým jiskra, je to hodně pokrytecké takto s někým žít a vědět, že jej stejně dříve nebo později opustíš...
Pokrytecké? Nevím jako co by na tom mělo být pokryteckého. Já ho nijak nevyužívám citově ani finančně. Přítele mám ráda snažím se mu pomáhat nevím co je na tom pokryteckého.
Je zvláštní, že deprese apod. jsou nejvíce fenoménem dnešní doby, snad na tom má svůj podíl volný čas, v němž se můžeme zamýšlet nad různými věcmi, kdežto tvrdá práce to neumožňuje, po velké dřině se tak akorát těšíme na jídlo a na spánek.
Rialty, vážně jej zkus donutit, aby s antidepresivy přestal, v mnohých případech je to jen placebo.
Ráda bych ho donutila, ale to bohužel nejde. To máš jak s kuřákem, taky nepřestane kouřit dřív než se sám rozhodne. Ale zas se obávám zda by se ten jeho stav nezhoršil kdyby ty prášky úplně vysadil i když sám říká že mu moc nepomáhají. Spíš je má asi jako takovou berličku. Přítel sice bere rivotril, což je antiepileptikum, ale epileptik není, jsou to kapky a pomáhají i na akutní úzkostně stavy, když je fakt nejhůř. Zas na druhou stranu když mu chci pomoct, že se půjdeme projít, do zoo, na výlet, sportovat nechce sedne si k počítači a to je jeho celá aktivita. Z toho jeho způsobu života bych asi měla taky deprese když to vezmu do důsledků.
Není tady