|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Na začátku uvedu, že přítelovi je 29 a mě 25. Jsme spolu rok a něco. Z toho necelý půl rok spolu bydlíme. Na začátku vztahu sex ok, sice žádný bůhvíjaký ohňostroj, ale byla jsem spokojená. Frekvence i kvalita sexu značně opadla po tom co jsme spolu začali bydlet, poslední půl rok sex maximálně 1 x za měsíc. Jsem z toho docela flustrovaná, poněvadž když už k sexu dojde je to asi tak minutová předehra a pak šup, šup ať už to máme za sebou. Přítel bere léky které mají i vedlejší nežádoucí účinek snížení libida, ale ty bral i předtím přesto jsme sex třikrát do týdne měli. Předpokládám, že to bylo asi z toho důvodu že jsem byla pro něj něco nového a neokoukaného. Několikrát jsme s přítelem na toto téma mluvila, aspoň by mohl zajít za doktorkou, aby mu léky změnila za jiné. Bohužel přítel nemá žádnou snahu něco s tímto stavem dělat. Dokonce jsem uvažovala o tom zda někoho nemá, tvrdí že ne. Sice se ho snažím chápat, ale moje pochopení není nekonečné, nedokážu si predstavit, že by tento stav měl trvat další roky. Připadám si mladá rezignovat na sex v 25 ti letech. Poslední dobou začínám uvažovat o milenci. Nevím zda je to v tomto případě řešením, jelikož v jiných věcech mě přítel zas vyhovuje. Mám ho ráda a nechtěla bych ho úmyslně zranit.
Není tady
A co jsou to za léky?
Není tady
L_aura napsal(a):
A co jsou to za léky?
jsou to antidepresiva tuším rivotril a cyprexa ted nevím zda to píši správě
Není tady

rialty napsal(a):
jsou to antidepresiva tuším rivotril a cyprexa ted nevím zda to píši správě
Cyprexa mi nic neříká, ale Rivotril je, tuším, antiepileptikum... Tvůj přítel je epileptik?
Není tady
Mu prostě řekni že si chceš konečně pořádně zašu....ehm...pomilovat se, tak ať sakra zajde za doktorkou nebo si najdeš milence. Prostě mu to tak řekni, řekni že chceš sex!!! 
Není tady

Milence ? Svobodná holka v 25 ? Nebylo by lepší, najít si prostě vhodného partnera ? Copak tenhle je jediný na světě ?
Není tady
zkusila bych mu říct, že opravdu chceš sex, nebála bych se přímočarosti jak radí Smoke. Ale to jsi patrně již udělala. Takže protože nikdy nikoho do takové věci nepřinutíš, čím méně chutě a Ty na tom budeš trvat, tím to pravděpodobně zhoršíš..., čiže pokud touha po sexu zvítězí nad láskou, patrně vyhledáš partnera jiného.
A parádní prádlo a podobné rady v takových případech fakt nezaberou.
Není tady

Smoke napsal(a):
Mu prostě řekni že si chceš konečně pořádně zašu....ehm...pomilovat se, tak ať sakra zajde za doktorkou nebo si najdeš milence. Prostě mu to tak řekni, řekni že chceš sex!!!
To je veľmi ohľaduplné voči chorému človeku... Dkutočne rada nad zlato! A kardiaka donútiť vysadiť lieky, aby mohol brať Viagru, a potom mu chodiť plakať na hrob.
ÚÚÚžasná rada.
Není tady
Selima, souhlas!
Tady je tezka rada, mozna proste zkouset tyhle veci pomalu a jemne menit. Reseni se da najit myslim jen v lasce.
Není tady
ja bych to řešíla z jeho doktorkou, rici jaky je problem, a ona mu muze leky vymenit

Není tady

porsche napsal(a):
ja bych to řešíla z jeho doktorkou, rici jaky je problem, a ona mu muze leky vymenit
To jako půjdeš k jeho doktorce a budeš to za něj vyřizovat ? No, to se ti poděkuje. Kdyby chtěl, zajde tam sám - možná ty léky jsou jen výmluva
Není tady
promin ale proc ne tak jednou s ním je nejde o to neco zjištovat ale ricia zeptat se ja bych to udelala jako, když on neni schopen, ale asi zijeme v jinem vztahu pac mi se o sebe zajimame ve vsem
nebo nemusi tedy k jeho doktorce je spousta psychiatru a poraden a radi ji reknou zda je mozne toto ovlivnit tak leky nebo v tom je neco jinyho
Upravil(a) porsche (7. 1. 2008 19:55)

Není tady
Tak to, jak se věci mají jsem mu samozřejmně řekla na rovinu a že mi chybí sex, něžnosti a vše okolo, to že bere ty léky chápu,on říkal že za tou doktorkou půjde a nechá si je změnit. Bohužel tohle mi řekl už před 4 měsíci a stále se nic neděje. Jak už to tu bylo zmíněno sama nevím zda je to výmluva, ale sexy prádlo tu vážně už nepomůže, páč jsem zkošela všechno možné v tomhle směru.
Není tady
Já nevím,ale ty léky bych v tom úplně neviděla.Protože jak jsi říkala bral je i v době, kdy jste sex měli. Navíc pokud nemá člověk chu´t na sex, neznamená to, že nemohou fungovat něžnosti, objímáni atd. Možná je to opravdu tím, že je to pro něj už jen zvyk.Tomu by napovídalo to, že to začalo skřípak, když jste spolu začali bydlet.Už tam asi není ten žár a přitažlivost, což jsi říkala,že nebylo moc ani ze začátku. Vzhledem k tomu, že nejeví zájem o nějakou změnu, nebo snahu, tak ty s tím asi těžko něco uděláš. Jediný co můžeš je promluvit s ním o tom, jasně mu říct, že ti to vadí a co ten nedostatek sexu pro tebe znamená. No a taky naznačit, co by to relativně mohlo znamenat pro váš vztah do budoucna. Jde o to co je pro tebe důležité, jestli ti stačí dobrý vztah bez sexu, nebo potřebuješ obojí. Podle mě o jeho úmyslném zranění nemůžeš mluvit, protože on tě tím jak se chová zrańuje víc. Tím, že to nechce řešit. Pro mě samotnou by milenec určitě řešením nebyl, protože potřebuju vztah se vším všudy. S jedním mužem vše v jednom. Ale nejtěžší jeasi ujasnit si co člověk chce. Je to vážně těžké rozhodnutí. Podle mě se tahle situace dá nějakou dobu vydržet,ale postupně to ovlivní i jiné části vztahu a začne to skřípat i v porozumění atd.
Není tady
Vidím, že jsme na tom stejně, jako přes kopírák:-) Vážně úplně stejné..i s dobou chození, bydlení apod. Akorát já ten sex mám ještě pořád cca jednou za týden a na počátku byla ta frekvence také o malinko vyšší než jste ji měli vy dva. Nevím, co na to říci, protože i můj přítel s tím nic nechce dělat... Asi změnit partnera, samozřejmě s tím, že ho nejdříve varuješ (třeba se lekne a začne to řešit). A propos, dělá se Tvůj přítel někdy sám jen rukou? Pokud ano, tak za tím vidím jen sobectví, pokud ne, tak prášky... Jak na tom byl před tebou s přítelkyněmi? Také byl málo aktivní? Myslím v době, kdy nebral prášky...zkus se jej třeba zeptat... A taky mu říci, že sex není záležitost jednoho člověka, ale obou...je to vzájemné darování... Milence Ti neradím, nikam to nevede...
Není tady
maricka napsal(a):
Vidím, že jsme na tom stejně, jako přes kopírák:-) Vážně úplně stejné..i s dobou chození, bydlení apod. Akorát já ten sex mám ještě pořád cca jednou za týden a na počátku byla ta frekvence také o malinko vyšší než jste ji měli vy dva. Nevím, co na to říci, protože i můj přítel s tím nic nechce dělat... Asi změnit partnera, samozřejmě s tím, že ho nejdříve varuješ (třeba se lekne a začne to řešit). A propos, dělá se Tvůj přítel někdy sám jen rukou? Pokud ano, tak za tím vidím jen sobectví, pokud ne, tak prášky... Jak na tom byl před tebou s přítelkyněmi? Také byl málo aktivní? Myslím v době, kdy nebral prášky...zkus se jej třeba zeptat... A taky mu říci, že sex není záležitost jednoho člověka, ale obou...je to vzájemné darování... Milence Ti neradím, nikam to nevede...
No kdyby to bylo jednou týdně tak jsem úplně v ráji a vůbec bych to neřešila. Co jsem se ho ptala tak dříve byl docela aktivní v sexu, aspoň co se týče frekvence...kvalitu nemůžu posoudit,páč jsem v té době s ním nebyla. Přede mnou měl 7 let přítelkyni, ale ten poslední rok s ní bral už ty prášky, takže říkal že spolu také skoro vůbec nespali. Navíc mi příjde že i předtím se ta jeho přítelkyně hodně snažila v sexu místo něj, ale ona o něj hodně stála a chtěla s ním dítě svatbu atd. Takže jí to asi bylo jedno, že jen dává a on bere. Mě to právě jedno není, myslím že vztah by měl být vzájemný i co se sexu týče. Sám si to prý občas dělá, ale málo. Lze to těžko posoudit nesleduji ho 24 hodin. S tím varováním už to taky padlo, ale přítel sám říká že ho to mrzí a neví co s tím má dělat. Myslím, že kdyby si našel teďka novou známost tak by byl určitě i ten sex, aspoň tak prvního půl roku než by se mu zas okoukala. Když jsem mu tohle řekla, říkal že to není pravda, ale nejsem si tím jistá.
Není tady

Je zajímavé, jak všichni shodně říkají, že dřív byli v sexu hoooodně aktivní 
Není tady

KALIK napsal(a):
Je zajímavé, jak všichni shodně říkají, že dřív byli v sexu hoooodně aktivní
A Ty to neříkáš, když chceš bejt pro ženskou zajímavej? 
Není tady
Rialty, já myslím, že by tohle měl řešit s větší měrou přítel, byla by asi větší šance na úspěch. pokud je skutečně léčba tím důvodem a na léky bude odkázaný i do budoucna, pak bych doporučila jemu konzultaci s lékařem na toto téma. kamarád bere léky na srdce, skončil na JIP před rokem,a el tedy sexuálně aktivní je jako bohém. Samozřejmě ale nevím, jaké léky bere a každý organismus také reaguje jinak. Tak ho popros ať to konzultuje s lékaři to své nechutenství. Obávám se, že tady nikdo nic jiného nevymyslí 
Kaliku, Ty taky ? 

Není tady

Já taky 
Není tady
A napadlo vás, že přítel má jen nižší potřebu sexu tedy toho fyzického? Sex není jen postel, ale vše co denně děláme. "Postel" je jen vyvrcholení vztahu.
Není tady
To my víme, že sex se dá dělat i jinde než v posteli 
Já myslím, že ale bylo řečeno, že předtím chuť měl a teď už nemá.... Mně tedy přijde jakýkoli sex dost fyzický 
Není tady
Nety napsal(a):
To my víme, že sex se dá dělat i jinde než v posteli
![]()
Já myslím, že ale bylo řečeno, že předtím chuť měl a teď už nemá.... Mně tedy přijde jakýkoli sex dost fyzický
Nety, nejsem lékař max toho druhého humanitního směru, ale trošku jsem se o sex zajímal. I u nízkopravých jedinců, kteří sex" "fyzický" provozují sporadicky se v jisté době projeví jaká si vlna kdy sex provozují častěji, poté jejich vlna se opět ustálí na té vlně na které byla tedy sex "jednou za rok". Tady ani léky či léčba nepomůže, i když k jistému zlepšení dojít může, to bezpochyby. Takový jedinec, který je k sexu tlačen pak vykoná toliko potřebu bez emoce a prožitku a toho druhého hodně zraní.
Trápí se oba. Jak on že nenaplňuje /dost často si to takový jedinec ani neuvědodomuje/ a ten druhý s tím, že Proč? Je na nich jak se rozhodnou jak dál, zda žít s "málem" fyzického sexu a nebo zda se "rozejdou" po sexuální stránce a najdou si vhodné partnery. Tady neporadíme nikdo.
Není tady

Pisateli, ale to se rozumí samo sebou, dyk o tom píšu 
Není tady

Pisateli, co je to "nízkopravý jedinec"? 
Není tady