21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Ahojky vichni. Prosím, mohli by jste mi pomoci s tipem a také nějaké informace ohledně dovolené v Maďarsko, třeba u Balatonu?? V létě budou malému 2roky a chceme jet někam kde by i on se vyil. No, nevíme toti kam máme Jet. Jestli do Maďarska, itálie , Chorvatska, neb jsme zvyklí cestovat a né být na jednom místě celou dovolenou. Ale kvůli malému asi budeme muset. No uvidíme. Tak vás prosím o nějaké onfo nebo nějaký tip, kde jste byli a líbilo se vám tam a není tam moc lidí, je to pěkný a i někam dojedete autem se za něčím podívat:supr: Jsem asi náročná, co?!!
Ale i tak vem moc děkuji za tipy!!!
Přeji hezký den!
Není tady
V Maďarsku doporučuju Hajdúszoboszló - jezero + areál s xxx bazény (skluzavky, horká voda, umělá vlna, tobogán.... nádhera) vedle sebe, zadej do vyhledavače najde i fotky.. a nemusíte jen do lázní, je tam toho spousta. Je to nedaleko Debrecenu.
Není tady
Hajdúszoboszló je opravdu super, vřele můu doporučit. byli jsme přes www.ERLI.cz
Není tady
Taky doporučuji Maďarsko, s malým dítětem je to v pohodě. Já bych jela spíe do termálů, protoe kdy nevyjde počasí, nic hrozného se nestane, u Balatonu pokud prí, tak si to s malým dítětem moc nedovedu představit. V Maďarsku je levně, pěkně, co si víc přát.
Není tady
My jsme byli loni v Maďarsku v Hajdúszoboszló,s cestovní kanceláří Erli,měli jsme pronajatý domeček čtyřčlenná rodina.Bazény obrovské,rozdělené na plavecký,s umělýma vlnama s tobogány ,pro děti,relaxační, s léčivou vodou atd...Ceny asi jako u nás.V Debrecenu jsme byli taky se podívat je to asi 21 km od Hajdúszoboszló,je to druhé největí město Maďarska.Byli jsme tam v aquaparku-úasný,na celý den tam jsme se i stravovali.Je tam spousta palem a stomů,na hlavou nám dokonce visely banány.Děti 3 roky a 9 let byli nadené.Fakt hezká dovolená.
Není tady
Ahojky. Moc vám děkuji. Mrknu se na to a asi tedy pojedeme do Maďarska!! Moc vám děkuji za tip!!!! Díky za přeji moc hezkou dovolenou!!!
pá,pá
Není tady
Stránky: 1