6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje záliba je zdravě ít a zdravě jíst, a nemít zdr. problémy.
Není tady
Moje záliby co mám miminko ly stranou, u není tolik času, ale troku času ukořistín na net, dělám kos. poradkyni a dealerku jedné kos. firmy,občas přečtu nějakou knihu. Dříve to byla sem tam nějaká diskotéka nebo zábava s přáteli, tedka se s přáteli občas vidíme tak pokecáme. A jetě sbírám známky, mám docela slunou sbírku A snad by se jetě něco nalo
Upravil(a) topazio (1. 11. 2008 11:08)
Není tady
proutí.. asi jsem tu patně ale zkusím to:poraďte jak bych oloupala koíkářské proutí, chci jej na adventní výzdobu, děkuji
Není tady
mým hobby je modeling, konkrétně mám na mysli focení v ateliéru paní ebestové
Není tady
máte taky nějaká s focením nějakou zkuenost ?
Není tady
Reklamní příspěvek smazán.
Není tady
Čau holky Mým největím koníčkem je cestování, co je ale vlastně dost nepraktické, protoe se mu věnuji méně, ne bych chtěla. Holt to není zrovna nejlevnějí koníček a taky je dost časově náročný. Tak v mezičase aspoň projídím různé cestovní weby. Momentálně mě baví hlavně http://www.guide-travel.cz/ znáte? Případně polete tipy na nějaké dalí!
Není tady
Chodíte někdo rád běhat?
Není tady