29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje záliba je zdravě žít a zdravě jíst, a nemít zdr. problémy.
Není tady
Moje záliby co mám miminko šly stranou, už není tolik času, ale trošku času ukořistín na net, dělám kos. poradkyni a dealerku jedné kos. firmy,občas přečtu nějakou knihu. Dříve to byla sem tam nějaká diskotéka nebo zábava s přáteli, tedka se s přáteli občas vidíme tak pokecáme. A ještě sbírám známky, mám docela slušnou sbírku A snad by se ještě něco našlo
Upravil(a) topazio (1. 11. 2008 11:08)
Není tady
proutí.. asi jsem tu špatně ale zkusím to:poraďte jak bych oloupala košíkářské proutí, chci jej na adventní výzdobu, děkuji
Není tady
mým hobby je modeling, konkrétně mám na mysli focení v ateliéru paní šebestové
Není tady
máte taky nějaká s focením nějakou zkušenost ?
Není tady
Reklamní příspěvek smazán.
Není tady
Čau holky Mým největším koníčkem je cestování, což je ale vlastně dost nepraktické, protože se mu věnuji méně, než bych chtěla.
Holt to není zrovna nejlevnější koníček a taky je dost časově náročný. Tak v mezičase aspoň projíždím různé cestovní weby. Momentálně mě baví hlavně http://www.guide-travel.cz/ znáte?
Případně pošlete tipy na nějaké další!
Není tady
Chodíte někdo rád běhat?
Není tady