Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 1. 2008 21:49

Jiněnka
♥♥♥♥---

Zájmy a záliby

Ahoj babineačky, z čisté ženské zvědavosti by mě zajímalo, jakým se věnujete zálibám a koníčkům? Jak trávíte svůj volný čas? Jak je to dlouho co jste se svým zájmům začaly věnovat a jak často je provozujete? Těším se na zajímavé příspěvky, které se třeba občas pro někoho i stanou ispirací k vyzkoušení něčeho nového wink

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#2 6. 1. 2008 22:58

host5522
Host

Re: Zájmy a záliby

Sport (kolo, spining, běhání delší tratě, power jóga, plavání), sex, spánek, sauna, pečení, cestování na Slovensko, rádio Impuls, pivo a víno smile Po otěhotnění jsem musela něco z toho omezit a něco vynechat uplně smile

Upravil(a) yellow108 (6. 1. 2008 22:58)

#3 6. 1. 2008 23:17

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jako mladá jsem závodně tančila klasické a jihoamerické tance, potom divadlo, kino, četba, karty, potom děti, hry s dětmi, pleny a vycházky, četba, turistika, no a časem přibylo zvyšování kvalifikace, četba odborných publikací, vaření, jízda autem a ubyly pleny a vycházky s dětmi, průběžně se oběvil nějaký muž, pes a sport, ale to se měnilo. Snažím se, aby i nepříjemné věci byly trochu zábavné a staly se mým koníčkem, jinak se nedá přežít.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#4 6. 1. 2008 23:33

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

akvárko, šachy (to jde taky in ourself), malba, pletení + vyšívání (čím dál tim méně), kytky, plavání (lenost, zdá se vítězí, chybí spoluplavec),... jejej, nestíhačka pro ten zbytek... grater kapitulation

Není tady

#5 8. 1. 2008 15:30

Jiněnka
♥♥♥♥---

Halooooooooo, babineačky, copak už žádná z vás nemá  nějakého toho šimla??? dumbom

Není tady

#6 8. 1. 2008 16:26

host5522
Host

Jiněnka napsal(a):

Halooooooooo, babineačky, copak už žádná z vás nemá  nějakého toho šimla??? dumbom

Tys toho o sobě zrovna taky moc nenapsala winkdumbom

#7 8. 1. 2008 19:39

Jiněnka
♥♥♥♥---

yellow108 napsal(a):

Tys toho o sobě zrovna taky moc nenapsala winkdumbom

Ok gloria
Tak u mě to bude poměrně jednoduché. Čtení, čaje a čajovny, bytový desing, cestování, chození tzv. "mezi lidi" (a už to jsou plesy nebo posezení se známými ve vinárně), teď se učím golf ( jen díky škole to mám téměř zadarmo, takže je to koníček na dobu určitou = do promoce) a od února jsem přihlášena na powerjógu, kterou jsem vždycky chtěla zkusit, tak uvidím, jestli mě to chytne... Kvůli drobným zdr. omezením nemůžu provozovat moc sportů, potřebuju najít něco nenáročného, tak snad i proto jsem založila tohle vlákno a rozšířila ho o dotaz na další koníčky :-)

Kdo má další tipy na fajn "aktivní" relax?

Není tady

#8 8. 1. 2008 20:22

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Rada chodim na cvicak se psem, vareni-s tim jsem zacala nedavno ale naprosto me to chytlo, peceni a zehleni (moje oblibena relaxacni cinnost),  behani, spinning, vybarvovani mandal.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#9 9. 1. 2008 7:36

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

posilovna, dlooohatanské procházky, čtení, bruslení a světě div se,uklízení...to je ta pravá relaxace!!

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#10 9. 1. 2008 8:43

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

baůřkářství na blint, hudba (hl. sborová tvorba), jazyky všeho druhu vhodné na cesty, kolo, bodyforming, yoga, plavání, psi a vycházky s nima, zahrada, počítač a virtuální svět, aranžování suchých květin...

Není tady

#11 9. 1. 2008 15:33

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ahoj,

mně toho baví tolik a přitom mám tak málo času, béé ;o)
Miluju orientální tanec, pokud ti tvá drobná zdravotní omezení nevadí při powerjóze, neměla by vadit ani u břišního tance (laický odhad). Miluju hudbu, orientální k tanci, rammsteiny, vážnou hudbu (hrála jsem roky na klavír a hraju na kytaru), jazz atd., miluju literaturu, čtu opravdu ve velkém, týdně tak dvě tři knihy, baví mně psychologie. Moc ráda fotím, ale momentálně je jednak venku zima a jednak nemám dobrý objektiv, takže focení jsem docela omezila. Ráda se učím jazyky, chtěla bych se naučit arabštinu a vylepšit francouzštinu. Od mala miluju Japonsko a Čínu, takže čtení o těchto zemích a vůbec pronikání do jejich kultury. Pak se zajímám o "duchovno", hodně o tom čtu, mám tarotové karty... a asi by se ještě něco našlo.
Bohužel, teď nejsou peníze a ani moc času ;o/

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#12 9. 1. 2008 18:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

va Ako si na to prišiel???

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 9. 1. 2008 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Asi sa to bude opakova: Cudzie jazyky(aj eoxtické ako arabčina, nová gréčtina a čínština), orient. tanec a celkovo kultúra(vrátane pokusov o orient. varenie), cigánske a trochu aj iné etno-tance, kedysi tai-i, jóga... keď bol čas ešte keramika v krúžku - mali sme aj hrnčiarsky kruh a pec - klubové filmy, koncerty(hlavne etno, world, bubny, cigánska hudba... indická, flamenco). Prechádzky so psom i bez, v lete chata a trochu turistika, plávanie celoročne, divadlo(skoro aj aktívne, ale padlo to), čajovne, ezoterika, tarot, staroveký Egypt(knihy, 2x aj dovča), celkovo dejiny, religionistika, kvety, dokumenty o cestovaní a prírode... a hlavne knihy a stretávnaie zaujímavých žudí.
Špeciálne Yengarovu jógu mi ospevovali žudia, ktorí mali nejaké menšie zdravotné alebo vekové obmedzenia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 9. 1. 2008 18:11

Maya.82
Host

Tak moje záliby: šipky, grafika, čtení, jízda na koni, můj pes, focení. Dále mě nic nenapadá až si vzpomenu tak to dopíšu.

#15 9. 1. 2008 21:27

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

tak já se taky přidám smile - literatura, psaní prózy a poezie, zvířátka, potápění (loni v létě jsem teprve začla), plavání, jízda na kole (v dost velké míře - už aby bylo zase teploučko big_smile ), procházky s přítelem (a defakto i přítel sám lol ), jsem docela velká fanynka českého hokeje (reprezentace a kladno), zpěv (preferuji soukromý - pro bezpečí ostatních lol ), turistika, pečení, nejrůznější hry - od deskových po aktivní (běhání apod.). našlo by se toho i víc, ale vzpomenout si je těžký...

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#16 9. 1. 2008 21:46

Zaba4
♥♥♥----
Místo: Pardubická kraj

Ahojka, tak ja mam sport, ale vzdy s bandou pratel  (lyze, VHT, in-lain, sjizdeni vody..) obcas airobic, cteni knizek, miluju stolni hry, pracuju s deckama (tabory a tak)

Není tady

#17 10. 1. 2008 23:51

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

sport-když to jde,.autoturistika,puzzle,pletení a net u toho opravdu teď trávím nejvíc času..lol

Upravil(a) sisi21 (10. 1. 2008 23:53)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#18 24. 1. 2008 11:24

křepelka
♥♥♥♥---

Nemám žádný koníček kterému bych se věnovala opravdu naplno ale baví mě četba, zvířata a příroda, každodenní procházky s mým pejskem, kultura(kino, divadlo, hudba,..), opravdu jen rekreačně sport jako plavání, aerobic či kalanetika, turistika. Vlastně mým velkým koníčkem jsou výlety po českých hradech a zámcích, bych úplně zapomněla!!. Ráda si zajdu s přáteli posedět.Dříve jsem vyšívala a asi k tomu zase vrátím.

Není tady

#19 24. 1. 2008 16:28

Allice
♥♥♥♥♥--

smile Mezi me zaliby patri sport (chodim 3x tydne do oddilu), pak chodime do divadla do kina, o vikendech jezdime po hradech a zamcich, po pamatkach, pak skola, hrajeme s prateli deskove hry, rada listuji knizkama o cestovani po nasi republice, pak nejaky ten cas travim u netu, v televizi se rada divam na soutezni porady. A drive jsem hodne cetla, ale ted jsem dlouho nenarazila na nejakou dobrou knizku sad( a kdyz mam dobrou naladu tak jdu i varit smile)

Není tady

#20 18. 2. 2008 17:56

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Joga, Brisni tanec, Etno tance, Chanting, mantry, hrani s mou tibetskou misou
Drum circles - hrani na bubny a bubinky v kruhu pratel
Prochazky se psem
Jizda na kole
Cetba
Duchovno, Metafyzika, Kvantova Fyzika
V posledni dobe SPANEK

Není tady

#21 11. 3. 2008 21:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pestovani pokojovych rostlin,intenet,cteni,pes,vareni na vic me nezbyva moc casu

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#22 7. 4. 2008 13:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jsem nezávislá kosmetická poradkyně jedné nejmenovaé firmy...a mám to jako "placený koníček" - spousta zábavy,ale taky práce, skvělé holky, nové lidi...a dostanu to zaplaceno smilesmile
a fakt to dělám právě proto že mě to nesmírně baví...to je můj nevjětší koníček a záliba...a pak tak od všeho něco...ehm...kromě sportu tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#23 7. 4. 2008 13:43

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Astrologie, astrologie, astrologie...
pak  alternativní medicína, esoterika, hudba, internet.

Není tady

#24 7. 4. 2008 14:24

REŇAS
Host

smile Tak já se přidám : čtení,hudba Heavy metal,rock,takže občas nějaký ten koncert, vissla já a manžel,(pokud finance a  babička kvůli zdraví,pohlídá), filmy,také turistika (Beskydy atd.),výlety po památkách,vše s manželem a dětmi vlakem-další jejich velké hobby(železnice),cestování(ale zas podle možností),teď nově pořízená mini zahrádka,také občas hospůdka - posezení se známýma. storstark Nějaká ta stolní hra s dětma dudlik ,pokud ještě zbývá energie.. Procházky, v létě relax u zdejších přehrad.. a nakonec kolo,ale teď jsem momentálně bez.. grater A občas mě baví i manžel .. lol

#25 21. 10. 2008 11:39

arella
♥------

Taky zdravím všechny, kteří mají hodně koníčků a zapomínají na chmury podzimních dnů. wink 
Jak já říkám, že nejenom prací je člověk živ.
Co se mých koníčků týká, tak se již do svých 15.let věnuji módě a vše, co se okolo ní točí. Barvičky, které nosíme ovlivňují nejenom nás, ale okolí, které se na ně dívá. Většinou nám napoví, jak jsme na tom s energií.
Vyrovnaná harmonie k tomu je sport ( posilování, běh, plavání). Dobře se cítit..Nic nepřehánět a důležité si nechat poradit. Ten pocit z dobře vykonané práce zná určitě každý, ale u sportu vás to odmění vymodelováním ženské siluety a přívalem energie. stolt
Nedá se nic ošidit, ale přece cvičím pro sebe. smile  Odměňte se třeba masáží nebo saunou jako já a uvidíte..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí