Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 15. 4. 2008 12:02

Mari
♥♥-----

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 2 v přírodě P O Č T V R T É

Odeta napsal(a):

Ahoj holky! Vrátila jsem se z nemocnice, kde jsem se při nekonečných hodinách ležení na lůžku, těšila na další setkání s vámi na školičce. A co to tady čtu grater Astina, Cheeky, Fanny, Majkafa.... Já snad taky nepojedu nebo co mad Tak ráda bych s vámi strávila další víkend pussa

Ahoj Odeto,

už jsi zdravá ?

Uvidíme se o víkendu ?

Není tady

#102 15. 4. 2008 18:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mari, v pátek ráno mi napiš sms, zda potřebuješ na tu půl šestou odvoz.
Jinak počítám s tím, že tě někdo přiveze, ok?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#103 15. 4. 2008 22:07

astina
♥♥♥----

Mari, já myslím, že bych už v půl šestý měla být na místě, nebude pro mě problém pro tebe k vlaku zajet, určitě mi někdo řekne, kde najdu nádraží smile ještě jsem tam nebyla.

Odeto, moc jsem na tebe myslela a ještě radši bych tě viděla par Ale mezi řádky (tvými) jsem si nepřečetla, jestli můžeš vyrazit mezi nás. Jestli ano, bude to fajn a jestli ne, tak tě alespoň moc a moc zdravím.

Upravil(a) astina (15. 4. 2008 22:09)

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#104 16. 4. 2008 8:21

Mari
♥♥-----

astina napsal(a):

Mari, já myslím, že bych už v půl šestý měla být na místě, nebude pro mě problém pro tebe k vlaku zajet, určitě mi někdo řekne, kde najdu nádraží smile ještě jsem tam nebyla.

Odeto, moc jsem na tebe myslela a ještě radši bych tě viděla par Ale mezi řádky (tvými) jsem si nepřečetla, jestli můžeš vyrazit mezi nás. Jestli ano, bude to fajn a jestli ne, tak tě alespoň moc a moc zdravím.

Ahoj Astino, diky za nabidku, rada ji vyuziji. smile

Poslu ti soukromou zpravu s mym mobilem.

Chtela bych te poprosit o tvuj mobilem. Abych ti behem cesty mohla napsat, zda vlak ma zpozdeni nebo ne.smile

Diky a zatim ahoj

Není tady

#105 17. 4. 2008 17:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Oprašte svoji angličtinu.
V sobotu přijede překvapení - můj americký kamarád Raven, je to vnuk medicinmana kmene Cherrokee a vyloží vám za velmi rozumnou cenu (200) karty. Půjde o výklad, který tu, pokud vím, nikdo nedělá. Používá šamanské karty. Bát se nemusíte, taky do toho půjdu - tedy pokud na mne zbyde čas stolt
Doufám, že se těšíte smile

Upravil(a) Pandorraa (17. 4. 2008 18:01)

Není tady

#106 17. 4. 2008 20:33

astina
♥♥♥----

Pan, to zní velmi velmi dobře....jen mě trošku chytá vnitřní děs, jelikož nemám co oprášit, anglicky umím tak akorát pozdravit....ale to moc na chlubení není. Ale i tak se moc těším.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#107 18. 4. 2008 8:10

majkafa
Host

Přeji vám hezký víkend ve školičce.
Je mi to tak líto, že tam s vámi nebudu. V práci na vás budu myslet.
Mám vás ráda. hjarta

#108 21. 4. 2008 9:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Všem přeji hezký den a posílám díky za zajímavý víkend.
O šamanovi stále nic nevím, nejspíš se "začaroval", abych ho nemohla přerazit, až ho najdu sad

Není tady

#109 21. 4. 2008 12:13

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Pandorraa napsal(a):

Všem přeji hezký den a posílám díky za zajímavý víkend.
O šamanovi stále nic nevím, nejspíš se "začaroval", abych ho nemohla přerazit, až ho najdu sad

Hmmm, kluk je to šikovná...po všech stránkách! big_smile

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#110 21. 4. 2008 13:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už vím, co se stalo a myslím, že ho nepřerazím, spíš mu budu držet palce.

Není tady

#111 21. 4. 2008 18:28

astina
♥♥♥----

Ahoj Pan,
i já děkuji za velmi zajímavý a podnětný víkend....myslím, že pastelky budou teď moje nejoblíbenější náčiní. Zmínka o Šamanovi působí tajemně, doufám, že je v pořádku.
Holky, jsem MOC ráda, že jsem vás všechny zase viděla - bylo mi s vámi všemi fajn. A třeba se zase ve stejné sestavě sejdeme na trojce - a budeme si vyprávět, jak jsem mapy vylepšily natolik, že je náš život jen samá radost. wink
Fany, co zkoušky? Celý den jsem jen seděla a nic nedělala a držela ti palce (jasně, že trošku kecámbig_smile). Ale jsi holka šikovná, tak jsi to určitě zvládla, viď?
Všechny vás moc zdravím a přeji prima jarní dny par

Upravil(a) astina (21. 4. 2008 18:29)

Není tady

#112 22. 4. 2008 13:10

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Takže se hlásím se zprávou ze zkoušek. Bylo pět testů, čtyři jsem zmákla super a jeden mi utekl o fous, protože jsem se vykašlala na přípravu v domnění, že když to denně dělám, tak to zmáknu v pohodě. Byl to nejjednodušší test. Ty těžké byly na jedničku, protože jsem si to prošla. Jsem trubka, protože jsem to totálně podcenila a budu si ten jeden test muset dodělat.

To nevadí, protože veeeeliká radost se konala, dcera udělala přijímačky tak výborně tummenupp , že jsme to my ani ona sama vůbec nečekali. Myslím, že byla dnes ve škole za hrdinu dne.  lol

Není tady

#113 22. 4. 2008 21:33

majka.r.63
♥♥♥♥---

No jo, Fanny, vypadá to, že na poslední chvíli ti "realizátor" spadnul do řeky lenosti a pohodlí ! big_smile
Ba ne, jsi šikovná holka a ten poslední test si v pohodě doděláš. A abych se přiznala - já už jsem si mapku doma trochu vylepšila wink .

Jinak zdravím všechny spoluúčastnice a těším se na příště.
b.

Není tady

#114 4. 5. 2008 15:09

Mari
♥♥-----

astina napsal(a):

Ahoj Pan,
i já děkuji za velmi zajímavý a podnětný víkend....myslím, že pastelky budou teď moje nejoblíbenější náčiní. Zmínka o Šamanovi působí tajemně, doufám, že je v pořádku.
Holky, jsem MOC ráda, že jsem vás všechny zase viděla - bylo mi s vámi všemi fajn. A třeba se zase ve stejné sestavě sejdeme na trojce - a budeme si vyprávět, jak jsem mapy vylepšily natolik, že je náš život jen samá radost. wink
Fany, co zkoušky? Celý den jsem jen seděla a nic nedělala a držela ti palce (jasně, že trošku kecámbig_smile). Ale jsi holka šikovná, tak jsi to určitě zvládla, viď?
Všechny vás moc zdravím a přeji prima jarní dny par

Ahoj,
     i pro me to byl dost zajimavy i podnetny vikend...tak jako pro Astinu a urcite i pro dalsi z vas.
     Sice jsem jeste na pastelky a obrazek ani nesahla. Ale muj strom poddajnosti mam stale pred sebou.
     A diky nemu tedy spise diky stravenemu vikendu bych se s vami chtela s necim podelit...Neni to nic sveteborneho, tedy mozna pro jine, pro tedy ANO. Uvedomila jsem si totiz, ze jsem na sveho BM prilis hodna. Az prislis se bojim toho, aby se neco nestalo....
     V tu nedeli jsem se vratila plna energie a neresila jsem nejaky ten strach. Proste a jednoduse jsem se rozhodla, ze uz mu nebudu ohlasovat postu, ktera stale, nebo spise prestoze tu uz temer rok nebydli, chodi na jeho puvodni adresu (tedy ke mne domu). Zatim jsem mu vzdy oznamovala, ze neco prislo a on mi za nejakou dobu napsal, kdy a kde si ji vyzvedne. V tu nedeli jsem mu dala na srozumenou, ze jiz nic takoveho cinit nebudu. Jsou prece i jine zpusoby, jak zajistit, aby se posta dostala k prijemci, no ne?   
     A tak me ani neprekvapila jeho reakace o tom, ze je velmi nastavany. A kdyz jsem se ho pak jeste nasledujci tyden ve ctvrtek zeptala pres sms: "Kdy a jak si odstehujes sve kytky?" Byl rozpalen do bela!
     On si totiz myslel, ze neceho takoveho nejsem schopna. Ze musim mit vedle sebe nekoho, kdo mi radi, jak s nim mam jednat. A ze tomu nekomu vadi jeho veci v mem byte. Musim rici, ze to bylo pro me prijemne zjisteni, ze na to nikoho potrebuji, ze si na to vystacim JA sama. A vlastne ze sveho jednani mam radost. Ze uz konecne vytvarim, alespon zatim pro me, male hranice. Tak potrebne pro to, abych se citila lepe, abych dala nejevo, ze si nenecham vse libit.
     Jsem moc rada, ze jsem se mohla dubnoveho vikendu zucastnit, jsem rada za moji kresbu. Plot tam zatim jeste nemam, mam ho snad uz konecne nekde jinde !! wink

Upravil(a) Mari (4. 5. 2008 15:13)

Není tady

#115 4. 5. 2008 18:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mari,
hurá, huRÁ, HURÁ smile))

Z rozbořených neprodyšných zdí postav hranice respektu.
Tak to bude správně smile

Není tady

#116 4. 5. 2008 20:23

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ahoj Mari,
tak vidíš, ono to nakonec půjde !!! Držím palce, zřejmě jsi se vydala správným směrem :-))).

Není tady

#117 9. 5. 2008 13:55

cheeky
♥------

Ahoj Pan +  spol.

od "naší dvojky" uteklo už dost vody - kupodivu jsem potřebovala na strávení "učiva" víc času, než jsem si myslela. Tak abys měla aspoň malou zpětnou vazbu:
začala jsem s vyplňováním svého " prázdého průserového místa" na mapě - zdaleka nejsem u konce, nechvátám a docela si to užívám, mám tam domalované fakt docela ptákoviny smile

Konečně jsem si přiznala, že jeden z mých  problémů je i v tom, že jsem nechala v sobě "ubít ženskost". Ještě občas se mi  chce hodit na manžela, že ze mě udělal "babochlapa" - ale je mi jasné, že na tom nesu svůj podíl tím, že se tak sama vnímám. Proto mám v mapce i věstonickou Venuši smile. Prosím Tě, mohla bys mi napsat, kde je možné sehnat její figurku? Nějak cítím, že by bylo prima mít ji doma pěkně na očích.

Vlasti, v příštím životě by mi bylo ctí být Tvým dítětem smile Zvládáš tu zapeklitou situaci skvěle a měla jsem z Tebe moc hezký pocit

Mari, blahopřeju k posunu vpřed - přiznám se, že jsem Tě podceňovala, moc jsem nevěřila, že přistoupíš od nekonečného teoretického rozebírání situace konečně k jejímu jasnému řešení. Jsem ráda, že jsem se mýlila - hlavně kvůli Tobě.

Bohunko, Tobě píšu mejlíka

a samozřejmě se těším na setkání se všema na podzim na trojce smile

Není tady

#118 9. 5. 2008 13:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Cheeky,
já tu svoji koupila přímo ve Věstonicích v muzeu.
Přiznám se, že jsem tam tenkrát jela ani ne tak kvůli tomu muzeu, ale právě kvůli ní smile

Není tady

#119 11. 5. 2008 23:42

astina
♥♥♥----

Ahojky Cheeky,
děkuji za velmi velmi milý kompliment - zrovna ode tebe to beru jako zlatou medajli. Ale vše není tak růžové, s mým dítkem malinko ztrácíme společnou řeč (vysvětlování by zabralo hodně místa, tak to radši vynechám)....ale snad se nám ji podaří zase najít. Tobě z celého srdce přeji, aby jsi v sobě našla vnitřní ženu, tak silnou jako Venuši.
Bohužel (nebo bohudík?) jsem také ukončila "obnovování" vztahu s BM. Já na sobě zapracovala, uvědomila si svoji cenu a BM stojí na stejném místě jako dřív a očekává to co dřív. Ale já už nejsem ochotná se rozdávat do roztrhání těla, aniž bych koukala na svoje potřeby, přání a sny. Nejdřív mě to zjištění dost sebralo, ale celkem rychle jsem si uvědomila, že ve vztahu pokračovat by byla cesta do pekel.
A Mari. Tobě tleskám, jsi pašák!!!!! Mile jsi mě překvapila. Tušila jsem, že v sobě tu sílu najdeš, ale že začneš jednat tak brzy, tak to je úžasná věc. Jen tak dál.
Zdravím všechny!

Není tady

#120 12. 5. 2008 17:07

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky!
Mari, gratuluju k prvním krokům ve snaze nebýt za každou cenu hodná holka. Že je rozpálený do běla? To se nediv. Není na to zvyklý, abys mu odporovala. Jen tak dál.

Víkend byl supér a taky mi stejně jako Cheeky trvalo delší čas, než jsem to všechno vstřebala, ale teď už konečně začínám mít pocit, že jsem zas už na žebříku s hlavou ven. Doufám, že moje zmatenost byla jen dočasná a bude zas fááájn.

Mějte se moc krásně a ozvěte se tu zas, jak se vám daří.

Není tady

#121 12. 5. 2008 17:54

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Musím říct, že jak jsem se měnila, své vzhled, názory, chování, rekace atd., tak můj muž opravdu hodně pěnil.
Usazovalo se to a usazuje už 4 rokem, ale teprve školičky mě posunuly hodně daleko, a hlavně jsem tam objevila úpžasné ženské naladěné na stejnou vlnu. To mi leckdy dává sílu vydržať a nevracet se do starých kolejí a nenechat sebou manipulovat a....nemanipulovat.
A moc mi pomohlo se naučit mít se ráda. POchválit se, říci si o něco, co potřebuju, naučit se říkat ne, umět přiznat chybu (to bolí snad nejvíc roll), brát ostatní i sebe tak jak jsme- to je druhá nejtěžší věc. Nesnažit se ostatní předělávat a nevnucovat jim svůj názor a nečekat, že každý se bude chovat tak, jak bych se chovala já. netutlat emoce- ale ukočírovat je tak, abych někomu v návalu hněvu neublížila nebo neřekla  něco, co nelze vzít zpátky.
A velký úkol přede mnou: trpělivost ,  pokora a schopnost jít dál a nezakrnět. To jsou prubířské kameny.

Pokaždé, když čtu příspěvky "žákyněk", se jen utvrzuji, že je nám všem vlastní změnit svůj život k lepšímu, jen k tomu potřebujeme spřízněné duše a vzor a leckdy tvrdé nakopnutí.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#122 13. 5. 2008 8:31

astina
♥♥♥----

Ahoj holky,
ještě jsem chtěla napsat, že mám pár fotek ze školičky, pokud je budete chtít poslat, napište mi do SZ mail.
Mějte se fajn, já jdu šplhat po žebříku wink

Upravil(a) astina (13. 5. 2008 8:32)

Není tady

#123 29. 5. 2008 7:10

astina
♥♥♥----

Ahoj,
mám obrovskou radost, tak se o ni s vámi musím podělit. Maturitu to moje dítko zvládlo a tak uzavřelo jednu svoji životní etapu. A co nevidět začne další,velmi složitou, ale taky očekávanou.....snad se podaří sladit představy a sny se skutečností.
Mějte se moc krásně.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí