|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
tak mi výjde jet na školu 2 v dubnu
, právě jsem si napsala o přihlášku. Budu teď cca 3 týdny mimo mail - Bohunko, pak se určitě ozvu, ráda budu dělat navigátora
Na známé i nové tváře se těší cheeky 
Není tady
Cheeky, počítám s Tebou. b.
Není tady
Holky zlatý, tak já jedu URČITĚ taky, moc se na Vás všechny těším. Už jdu stříhat metr. A snad do té doby přijde konečně jaro - tady je zase bílo. Zasněženou Kolibu znám, čertsvě zelená by byla ještě hezčí.
Tak v dubnu AHOJ
Není tady
Přihlásila jsem se na školičku od 18. dubna.
S kým se uvidím? 
Těším se na vás.
Upravil(a) majkafa (29. 3. 2008 10:40)
Majko, já jsem už také přihlášená, takže se uvidíme. Ahoj
Není tady
astino, moc se těším.
Ivano, tak aspoň zase někdy v Peci nebo třeba Nepeci, doufám. 
Ivana*M napsal(a):
Ahoj,
Je mi to moc líto , ale z vážných důvodů nemůžu dorazit , i když jsem to plánovala.
Ahojky Ivano, je mi líto, že tě na školičce nepotkám, a tak tě zdravím alespoň tímto zůsobem. Měj se co nejlépe 
Není tady
astina napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Ahoj,
Je mi to moc líto , ale z vážných důvodů nemůžu dorazit , i když jsem to plánovala.Ahojky Ivano, je mi líto, že tě na školičce nepotkám, a tak tě zdravím alespoň tímto zůsobem. Měj se co nejlépe
Taky zdravím a krásně si to užijte. Budu na vás myslet.
Není tady

Zdravím a sděluji, že jsem právě odeslala přihlášku i zálohu. Moc se těším, že se zase potkáme. Pa za dva týdny. Napište mi na koho se může ještě těšit. Registruji Cheeky, Astinu (samo ta mě veze), majkufa, majku.r.63 a kdo dál? A jede někdo z těch, co nebyly minule s námi?
Není tady

Teď jsem ještě projela předchozí stranu, takže ještě Juli a Mari ......
Není tady
Ahojte, já jedu s vámi taky...jen tu lehce ve vašem vlákně duchařím a nepíšu
, protože nikoho z vaší sestavy, krom Majky, neznám. A jet s naší partou z jedničky mi prostě nevyjde, ani kdybych dělala stojky na hlavě... 
Takže se těším na nové tváře a vaše příběhy...
Pa za 14 dní
T. 
Není tady
Taisho, moc ráda tě uvidím.
Taisho, i já se těším na novou tvář. Za 14 dni ahoj
Není tady
Ahoj ženský,
konečně jsem zase na netu a začínám dohánět svůj téměř měsíční výpadek...
Těším se za 14 dnů - Bohunko, napsala jsem Ti mail kvůli dopravě - prosím Tě, ozvi se mi co nejdřív. Dík a čaukí D. 
Není tady
Ahoj všichni,
tak už za 10 dní a je to tu :-)
Pojedu z Prahy s největší pravděpodobností vlakem. Kdo se ke mně přidá ?
Není tady
Mari, já. Ale musím jet z Prahy kolem půl čtvrté, mám v práci auditora, nemůžu odjet dříve. Pojedu rychlíkem EC 175 Jan Jesenius, z Prahy Holešovic, příjezd z ÚL 15.18, odjezd 15.33, Česká Třebová 17.10, přestup na R626 Emil Zátopek, odjezd z Třebové 17.12, příjezd do Ústí nad Orlicí 17.20. Vlastně má otázka zní, jestli se přidáš ty ke mně. Doufám, věřím, že pojedu takhle a ne později, že mě pan auditor nechá odjet. :-)
Při té příležitosti prosím, mohl by mě někdo vyzvednout v cca 17.20 a později v Ústí? Děkuji předem. 
Tak.
Je mi to moc líto, ale z důvodu pracovní zaneprázdněnosti nemohu jet na školičku příští víkend, ale až v květnu, doufám. 
Třeba se potkáme na trojce.
Chjo.
To je škoda, Majkafo. 
Těšila jsem se na tebe.
Tak snad to vyjde příště.
Není tady
Majkafo, to mě mrzí - moc jsem se na tebe těšila. Třeba se potkáme někdy jindy.
Není tady
Holky, mrzí mě to. Měli jsem být v práci tento víkend, jenže z důvodu rekonstrukce nám vypli na víkend elektřinu a nejdou PC, takže musíme příští víkend, převádíme 300 lidí do dceřinné firmy - pracovní smlouvy, nastavení účetního programu, atd., to nestíháme v běžném provozu, a už to nelze odložit, vše musí být převedeno k 1.dubnu a čas běží.
Třeba se na přelomu května a června uvidíme na školičce trojce. 
Holky, tak jak to s vámi všemi vypadá, kolik nás bude? Už se nám to blíží....... Těším se na všechny.
Není tady
Vsechny zdravim ! :-)
V pátek pojedu vlakem z Prahy v 15:38, do Usti vlak dorazi v 17:37.
Chtela bych poprosit, zda by me nekdo z vas nesvezl autem.
Predem diky. 
Není tady
....tedy nesvezl autem z Usti do Koliby.
Není tady