|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj ženský
,
těším se na odpadlíky, že se uvidíme v náhradním termínu.
Odet, doufám, že jsi v pořádku - pokud jsi teď vypadla z nemocnice, tak se řádně zregeneruj a pojeď až s náma - moc ráda Tě uvidím
A jak to "válčíš " Ty, Bohunko? Všimla jsem si, že se na babi objevuješ trochu častěji - zvládáš blížící se rozvod v pohodě nebo je to těžší? Každopádně držím palce, ať Tě to stojí co nejmíň nervů a šrámů na duši 
Mějte se krásně - nepíšu, ale pravidelně Vás čtu
- "BIG BROTHER IS WATCHING YOU"
, tak se snažím být v obraze, jak se Vám daří....
Není tady
Ahoj, docela to jde. Řekla bych, že nabývám větší jistoty ve svých rozhodnutích a nechávám život plynout. Cesta k rozvodu je trošku pomalejší, než jsem čekala, ale věřím, že snad do léta budu u cíle. Zadrhla jsem se na dokladech, které mi musí předat M. A protože na "papíry" je velký bordelář, patrně některé doklady teprve vyrábí.
Ale já si počkám. Těším se, že popovídáme na školičce a taky cestou tam a zpět.
Není tady
Ahooooj holky zlatý - moc vás všechny zdravím. 
Ani nevíte, jak ráda bych vás VŠECHNY viděla. Odeto, tobě přeji, ať je ti brzy zase dobře na těle (i na duši) a máš zase ten milý úsměv na tváři.
Bohunko a tobě přeji, ať cesta k cíli ubíhá co nejrychleji a nejsou na ní už žádné záludné překážky.
Všem hodně štěstí
Upravil(a) astina (28. 1. 2008 18:41)
Není tady
Termín ruším, po něděli vypíšu nový. Doufám, že se tentokrát strefím do volna většiny z vás 
Ale dřív jak v dubnu to asi nebude....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Termín ruším, po něděli vypíšu nový. Doufám, že se tentokrát strefím do volna většiny z vás
Na jednu stranu me mrzi, ze pristi vikend nic nebude. Ale na druhou stranu jsem rada, tedy alespon doufam, ze se nas vetsina z jednicky sejde na dvojce. 
Tesim se na vas.
Jinak mam dalsi stani u soudu. Tentokrat si pan soudce vybral 3. 3. v 14.30 hod.
Není tady
Mari, budu držet palečky. 

Mari taky držím palce. Jak to u vás teď probíhá? Už to M pobral?
Není tady
Fanny5 napsal(a):
M. s tim stale nesouhlasi....
Není tady
Ahoj Všem.
Je možné se dostavit na školičku č. 2, aniž bych prošla jedničkou? Termín se mi bohužel nehodil. Jedné osmileté duši jsem slibovala putovací výlet na běžkách už půl roku, tak jsem jí nemohla zradit....
Pokud už je nutná návaznost, a nemohu jet. Chápu,nic se neděje.
Není tady
Mari napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Mari vydrž. Za čas už se ho nikdo na slouhlas nebude ptát.
Není tady
KLubko,
moc ráda bych tě viděla, ale bohužel rozhodla jsem se, že výjimky už dělat nebudu. Zjistila jsem, že to není dobré a že návaznost je nutná.
Není tady
Nevadí. Já to naprosto chápu. Tak si zase počkám na jedničku, pokud bude. Nebo na nějaké volné setkání
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ahoj, prave jsem si precetla nove terminy, tj. vikend 18. - 19. 4. 08.
Hlasim se. 
Majkafo, Odeto, Cheeky, Astino, Bohunko, Fanny5...... rada vas uvidim.
Hodi se vam tento dubnovy vikend ? 
Není tady
Klubko napsal(a):
Nevadí. Já to naprosto chápu. Tak si zase počkám na jedničku, pokud bude. Nebo na nějaké volné setkání
Tak to určitě bude, já to nevzdám 
Není tady

Mari napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Neboj, nakonec to dopadne. Držím pěsti.
Není tady

Mari napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ale dřív jak v dubnu to asi nebude....Ahoj, prave jsem si precetla nove terminy, tj. vikend 18. - 19. 4. 08.
Hlasim se.
Hodi se vam tento dubnovy vikend ?
Mari, já pojedu i kdyby hrom bil.
Není tady
Já taky pojedu v dubnu. Těším se na vás. 
Už jsem si napsala o přihlášku na dvojku počtvrté - takže v dubnu.
Těším se na vás.
Cheeky - jedeme spolu ? Dobrý navigátor se mi určitě bude hodit
!
Není tady

Já taky!!!!!!!!
Není tady
Maji pojedeš na školičku2 v dubnu? moc ráda tě poznám Juli
majkafa napsal(a):
Já taky pojedu v dubnu. Těším se na vás.
Není tady
juli, ráda bych v dubnu. Taky tě moc ráda poznám. 
Ahoj holky!
Termíny školy2 registruju, ale zatím nevím,kdy budu v lázních - uvídím, na kdy mi příjde z VZP "povolávací rozkaz", ale nějak tuším ve svých chromých kostech, že to padne zrovna někdy do dubna... Hned jak budu vědět termín nástupu, tak se ozvu.
Bohunko, moc ráda se k Tobě přidám - snad se ty termíny nebudou překrývat.
Všem držím palce v každodenních bojích, radostech a strastech 
Není tady
Holky, termín mám už v diáři, moc se na vás těším a věřím tomu, že tentokrát to vyjde.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Mari napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ale dřív jak v dubnu to asi nebude....Ahoj, prave jsem si precetla nove terminy, tj. vikend 18. - 19. 4. 08.
Hlasim se.
Hodi se vam tento dubnovy vikend ?Mari, já pojedu i kdyby hrom bil.
Doufám, že se mi podaří taky jet.
Není tady
Já už se hlásila a těším se !
Není tady