|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Klidně můžeš kdykoliv, kdy má třeba dakotino depo srázek v Praze, přijet. Naposledy jsme ho měli ve středu.
jsem si vědoma,že jsem netrpělivá,ano vrhám se ted mezi lidi,ven ... ale podle psychologa je to nejlepší reakce po tom ,co jsem prožila, někdo se vrhá do vztahů,promiskuity, lehkých i tvrdých drog.Já se vrhám do akcí,kroužků,práce a nových známostí,tím nemyslím muže, spíš ženy, ale nechci zavrhnout na muže,i když mám 100 chutí.... 

Není tady
Netrpělivost nemá s tvým "vrháním" se mezi lidi nic společného. Psycholog má pravdu. Ale ty bys chtěla mít za sebou svou bolest, u sebe svou lásku hned teď. Nekňuč a nekřič, je čas radosti, čas bolesti, čas pláče, čas naděje, čas lásky. Užij si všechny své časy bez kňučení, bez nadávek, s pokorou. A nešil, občas trošku přemýšlej. 

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 12:34)
Ahoj Laki,
vzhledem k tomu, že na školičku č. 2 se bohužel nedostane spousta účastnic, které spolu absolvovaly školu č. 1, tak je velká šance, že škola č. 2 bude posunutá. Já se na ní také chystám, ale teď v únoru nestíhám.
Pokud tedy obsolvuješ nejbližší školu č. 1, máš vekou šanci potkat své virtuální známé na škole č. 2. 
Není tady

Ahoj holky, já teď taky nemůžu, ale těším se, že Pan vypíše nějaký další termín. KOukám, že se tam zas asi potkáme, co? To bych moc ráda.
Není tady

Laki, koukej udělat první třídu a pojeď pak s námi na dvojku. Ráda tě poznám.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Laki, koukej udělat první třídu a pojeď pak s námi na dvojku. Ráda tě poznám.
To víš,že jo,budu se snažit...pa 
Není tady
My snad v letošním únoru tu školičku dvojku mít nemáme a máme se sejít s únorovými jedničkářkami na dalším termínu. Mi to tak připadá. Btw já jsem si minule přála, že sice je na Kolibě v zimě nádherně, ale že další školičku bych ráda v létě - letní sluníčkovou. Že bych to už uměla? 
Laki a bacha na to "vrhání se", ať si nezlomíš nohu. Hezky s rozmyslem trošku, aspoň malinko. 

To je fakt v zimě už to tam známe, takže takový květen by byl fajn.
Upravil(a) Fanny5 (27. 1. 2008 13:14)
Není tady
Jééééé, holky moje zlatý, já si vás všechny tak přála vidět.........a ono to vypadá, že uvidím - později. Už mě přestává mrzet, že mi v práci to volno nedali - oni asi věděli proč.
A Fanny - ten květen musí být na Kolibě mooooooc pěkný, to máš pravdu.
Není tady
Nemanipulujeme my Pandorru tak trošku?
Teda já, abych nemluvila za jiné? Ale já bych fakt šla v únoru, kdyby syn neměl ten ples.
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:19)
Majko, já myslím, že o manipulaci nemůže být řeč. Já taky opravdu chtěla jet, moc, jenže v práci to máme díky nemoci dost složité.
Ono všechno má svůj čas.....a svoji důležitost.
A já byla na maturitním plese v pátek a ikdyž to pro mé zlaté dítě nebylo jednoduché......tak ples měli úžasný a já jsem velmi velmi pyšná máma.
Není tady
Astino, taky skvělá máma! Smekám před tebou hluboce. 
Majko, skvělá není to správné slovo, spíš bych řekla milující......a neboj, že to všechno běží bez zakopnutí.....růžové období to teda není.....ale je fakt, že od Pandořiny školy jsem ušla dlouhý kus cesty - a je to tak trošku i díky vám všem, co jste tam byly.....a upřímně říkám (tedy píšu), že až se zase potkáme, tak uvidíte trošku jinou Astinu.
Není tady
Ano, milující. Jen skvělá dokáže být milující. Za všech okolností. Myslím. Astino, moc ráda bych tě zase potkala.
Taky bych tě ráda zase potkala, a ostatní také..... Notřeba to vyjde, necháme se překvapit. A děkuji za tvá milá slova.
Není tady
Jen si to tak nějak v sobě o tobě cítím.
Jsi mým vzorem, když někdy začnu řešit u mého syna, u mých dětí nepodstatné věci. Děkuji.
Majko, jsi milá - ale i já dřív řešila "hlouposti" a netušila jak zbytečné to je (to vidím až dnes). Ale to je asi normální. Ono mě totiž to moje dítko hodně naučilo - je takovým MÝM vzorem.
Není tady
Že děkuju tvému synovi. 
Vím, jak to myslíš. Můj syn mě taky hodně naučil, vlastně obě mé děti, někdy mám pocit, že jsou pro život, přes svůj nízký věk, mnohem lépe připraveny, než já.
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 18:23)
Víš, já teprve díky tomu všemu pochopila, že se životem se nemáme rvát, se životem se musíme naučit žít. On to i mladší syn asi pochopil dříve než já - neříkám, že je ze situace u nás štěstím bez sebe, ale postavil se k tomu dospěleji než jeho otec. Mám prostě bezva děti.
Není tady
Ahoj holky! Vrátila jsem se z nemocnice, kde jsem se při nekonečných hodinách ležení na lůžku, těšila na další setkání s vámi na školičce. A co to tady čtu
Astina, Cheeky, Fanny, Majkafa.... Já snad taky nepojedu nebo co
Tak ráda bych s vámi strávila další víkend 
Není tady
Odetko, moc ráda tě čtu. Říkala jsem si, kampak jsi se nám zatoulala. Věřím, že se zase uvidíme. Moc ráda bych tě zase potkala. Přeji hodně zdraví. 
Majko díky
Měla jsem takový hektický konec roku, takže jsem se vůbec na net nedostala. No a nový rok jsem hned zahájila maroděním. Tak snad už jsem si to odbyla a už bude jen dobře 
Není tady
Ahoj Odeto, to by bylo fajn, kdybychom se na jaře všechny potkaly na školičce !
Není tady

Ahoj Odet, jak se máš? Mně to teď nevychází a jsem docela ráda, že holky taky nemůžou.
Doufáme s Astinou, že to dopadne v nějakém pozdějším termínu.
Není tady