Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 27. 1. 2008 11:33

majkafa
Host

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 2 v přírodě P O Č T V R T É

Klidně můžeš kdykoliv, kdy má třeba dakotino depo srázek v Praze, přijet. Naposledy jsme ho měli ve středu.

#27 27. 1. 2008 12:08

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

jsem si vědoma,že jsem netrpělivá,ano vrhám se ted mezi lidi,ven ... ale podle psychologa je to nejlepší reakce po tom ,co jsem prožila, někdo se vrhá do vztahů,promiskuity, lehkých i tvrdých drog.Já se vrhám do akcí,kroužků,práce a nových známostí,tím nemyslím muže, spíš ženy, ale nechci zavrhnout na muže,i když mám 100 chutí.... kapitulationdudlikstorstarkpar

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#28 27. 1. 2008 12:33

majkafa
Host

Netrpělivost nemá s tvým "vrháním" se mezi lidi nic společného. Psycholog má pravdu. Ale ty bys chtěla mít za sebou svou bolest, u sebe svou lásku hned teď. Nekňuč a nekřič, je čas radosti, čas bolesti, čas pláče, čas naděje, čas lásky. Užij si všechny své časy bez kňučení, bez nadávek, s pokorou. A nešil, občas trošku přemýšlej. pussawink

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 12:34)

#29 27. 1. 2008 12:42

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ahoj Laki,

vzhledem k tomu, že na školičku č. 2 se bohužel nedostane spousta účastnic, které spolu absolvovaly školu č. 1, tak je velká šance, že škola č. 2 bude posunutá. Já se na ní také chystám, ale teď v únoru nestíhám.
Pokud tedy obsolvuješ nejbližší školu č. 1, máš vekou šanci potkat své virtuální známé na škole č. 2. par

Není tady

#30 27. 1. 2008 12:45

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, já teď taky nemůžu, ale těším se, že Pan vypíše nějaký další termín. KOukám, že se tam zas asi potkáme, co? To bych moc ráda.

Není tady

#31 27. 1. 2008 12:47

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Laki, koukej udělat první třídu a pojeď pak s námi na dvojku. Ráda tě poznám.

Není tady

#32 27. 1. 2008 12:58

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Fanny5 napsal(a):

Laki, koukej udělat první třídu a pojeď pak s námi na dvojku. Ráda tě poznám.

To víš,že jo,budu se snažit...pa par

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#33 27. 1. 2008 12:59

majkafa
Host

My snad v letošním únoru tu školičku dvojku mít nemáme a máme se sejít s únorovými jedničkářkami na dalším termínu. Mi to tak připadá. Btw já jsem si minule přála, že sice je na Kolibě v zimě nádherně, ale že další školičku bych ráda v létě - letní sluníčkovou. Že bych to už uměla? smile

Laki a bacha na to "vrhání se", ať si nezlomíš nohu. Hezky s rozmyslem trošku, aspoň malinko. wink

#34 27. 1. 2008 13:14

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

To je fakt v zimě už to tam známe, takže takový květen by byl fajn.

Upravil(a) Fanny5 (27. 1. 2008 13:14)

Není tady

#35 27. 1. 2008 17:16

astina
♥♥♥----

Jééééé, holky moje zlatý, já si vás všechny tak přála vidět.........a ono to vypadá, že uvidím - později. Už mě přestává mrzet, že mi v práci to volno nedali - oni asi věděli proč.
A Fanny - ten květen musí být na Kolibě mooooooc pěkný, to máš pravdu.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#36 27. 1. 2008 17:18

majkafa
Host

Nemanipulujeme my Pandorru tak trošku? smile Teda já, abych nemluvila za jiné? Ale já bych fakt šla v únoru, kdyby syn neměl ten ples.

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:19)

#37 27. 1. 2008 17:25

astina
♥♥♥----

Majko, já myslím, že o manipulaci nemůže být řeč. Já taky opravdu chtěla jet, moc, jenže v práci to máme díky nemoci dost složité.
Ono všechno má svůj čas.....a svoji důležitost.
A já byla na maturitním plese v pátek a ikdyž to pro mé zlaté dítě nebylo jednoduché......tak ples měli úžasný a já jsem velmi velmi pyšná máma.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#38 27. 1. 2008 17:29

majkafa
Host

Astino, taky skvělá máma! Smekám před tebou hluboce. godlike

#39 27. 1. 2008 17:36

astina
♥♥♥----

Majko, skvělá není to správné slovo, spíš bych řekla milující......a neboj, že to všechno běží bez zakopnutí.....růžové období to teda není.....ale je fakt, že od Pandořiny školy jsem ušla dlouhý kus cesty - a je to tak trošku i díky vám všem, co jste tam byly.....a upřímně říkám (tedy píšu), že až se zase potkáme, tak uvidíte trošku jinou Astinu.

Není tady

#40 27. 1. 2008 17:46

majkafa
Host

Ano, milující. Jen skvělá dokáže být milující. Za všech okolností. Myslím. Astino, moc ráda bych tě zase potkala.

#41 27. 1. 2008 17:48

astina
♥♥♥----

Taky bych tě ráda zase potkala, a ostatní také..... Notřeba to vyjde, necháme se překvapit. A děkuji za tvá milá slova.

Není tady

#42 27. 1. 2008 17:53

majkafa
Host

Jen si to tak nějak v sobě o tobě cítím. smile Jsi mým vzorem, když někdy začnu řešit u mého syna, u mých dětí nepodstatné věci. Děkuji.

#43 27. 1. 2008 18:06

astina
♥♥♥----

Majko, jsi milá - ale i já dřív řešila "hlouposti" a netušila jak zbytečné to je (to vidím až dnes). Ale to je asi normální. Ono mě totiž to moje dítko hodně naučilo - je takovým MÝM vzorem.

Není tady

#44 27. 1. 2008 18:11

majkafa
Host

Že děkuju tvému synovi. wink
Vím, jak to myslíš. Můj syn mě taky hodně naučil, vlastně obě mé děti, někdy mám pocit, že jsou pro život, přes svůj nízký věk, mnohem lépe připraveny, než já.

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 18:23)

#45 27. 1. 2008 18:20

astina
♥♥♥----

Víš, já teprve díky tomu všemu pochopila, že se životem se nemáme rvát, se životem se musíme naučit žít.  On to i mladší syn asi pochopil dříve než já - neříkám, že je ze situace u nás štěstím bez sebe, ale postavil se k tomu dospěleji než jeho otec. Mám prostě bezva děti.

Není tady

#46 28. 1. 2008 10:05

Odeta
♥♥-----
Místo: Brno

Ahoj holky! Vrátila jsem se z nemocnice, kde jsem se při nekonečných hodinách ležení na lůžku, těšila na další setkání s vámi na školičce. A co to tady čtu grater Astina, Cheeky, Fanny, Majkafa.... Já snad taky nepojedu nebo co mad Tak ráda bych s vámi strávila další víkend pussa

Není tady

#47 28. 1. 2008 10:13

majkafa
Host

Odetko, moc ráda tě čtu. Říkala jsem si, kampak jsi se nám zatoulala. Věřím, že se zase uvidíme. Moc ráda bych tě zase potkala. Přeji hodně zdraví. pussa

#48 28. 1. 2008 10:40

Odeta
♥♥-----
Místo: Brno

Majko díky smile Měla jsem takový hektický konec roku, takže jsem se vůbec na net nedostala. No a nový rok jsem hned zahájila maroděním. Tak snad už jsem si to odbyla a už bude jen dobře big_smile

Není tady

#49 28. 1. 2008 11:09

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ahoj Odeto, to by bylo fajn, kdybychom se na jaře všechny potkaly na školičce !

Není tady

#50 28. 1. 2008 12:14

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Odet, jak se máš? Mně to teď nevychází a jsem docela ráda, že holky taky nemůžou. wink Doufáme s Astinou, že to dopadne v nějakém pozdějším termínu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí