|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Pandořina škola 2
--------------------------------
Kdy: 18. - 20. 4. 08
Kde: opět Koliba
Za kolik: 1950,-kč (2x ubytování, 2x plná penze, školné)
Co: Kurs druhé pomoci
O čem - Opakování toho, co už známe
- Jak se smířit s tím, že nemůžu změnit svět
- Jak poznat a změnit sebe sama
- Mapa vnitřního světa
- Něco málo o pokoře, odpuštění a úhlu pohledu
- Pozitivní myšlení
- Pozitivní vztah k vlastnímu tělu, pohlazení těla
O přihlášku si napište na můj mail.
K účasti na škole 2 je nutné absolvovat školu 1
Upravil(a) Pandorraa (10. 3. 2008 22:08)
Není tady
Huž jsem napsala. 
Ď. 
Tak šup šup majkafííí
a na trojku dem spolu

Není tady
Rei, primá!
Ahojky, tak musím přiznat, že mě další školička mooooc láká - když mi to vyjde, budu další, co se hlásí.
Pan, prosímtě, do kdy mejspozději musím zaslat závaznou přihlášku?
Není tady
Asti,
no nejdřív si o ni musíš napsat, tam termín je.
Většinou potřebuji mít nejdéle týden před konáním jasno zda ano, či ne 
Není tady
majkafa napsal(a):
Huž jsem napsala.
Ahoj,
taky jsem se už přihlásila. 
Není tady
Tak už jsem si taky napsala o přihlášku a těším se, že to výjde
Zdravím známé a těším se na nové "školačky" - cheeky / Dáša 
Upravil(a) cheeky (12. 1. 2008 15:48)
Není tady
Mám radost, že se zase uvidíme. Už máte pastelky? Já už jo. 
Pan, omlouvám se. Nemůžu na školičku, můj syn má 23. února maturitní ples. Chjo. Tak mám jet příště. No jo. Tak příště.
majko,
synův ples je samopzřejmě přednější
Hezky si to užij.
Není tady
Pan,
já se bohužel musím také omluvit - v práci nedostanu volno. Mrzí mě to, moooooc jsem se těšila, ale pevně věřím, že mi to vyjde na další školičku.
Moc tě zdravím a všem co se na Kolibu vypraví, přeji příjemné sebepoznávání.
Upravil(a) astina (16. 1. 2008 20:41)
Není tady
No uvidíme, termín je daleko, snad to nebudu muset odpískat, pokud ano, nic s tím nenadělám 
Není tady
Pan,
tak se hlásím k "odpadlíkům" přestože jsem ještě ani neodeslala přihlášku - po víc jak půl roce přiletí na pár dnů domů dcera a budeme slavit vánoce 
Takže snad příště s další partou
Všechny známé zdraví cheeky - Dáša 
Není tady
kdy a kde a na jak dlouho,můžete mi to někdo zopáknout?prosím....
Není tady
lakina napsal(a):
lakino, úplně stejně jsi se ptala na vlákně: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É
takže prosím, zkus se vždycky podívat na začátek vlákna, což v tomto případě znamená jen o pár příspěvků výše a bude Ti to hned jasné, vo co go...
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
lakina napsal(a):
lakino, úplně stejně jsi se ptala na vlákně: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É
takže prosím, zkus se vždycky podívat na začátek vlákna, což v tomto případě znamená jen o pár příspěvků výše a bude Ti to hned jasné, vo co go...
ano,ale tam byl termín 15-17.2. to nemůžu tak jsem se ptala zda škola 2 není jindy
Není tady
Do školy se chodí obvykle od první třídy. Tys ještě nebyla v první, nemůžeš do druhé. 
Když umíš číst, tak jsi si přečetla, že dvojka je týden po jedničce. Laki, nebuď jako splašená, zklidni se trošku a přemýšlej.
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 11:24)
majkafa napsal(a):
Do školy se chodí obvykle od první třídy. Tys ještě nebyla v první, nemůžeš do druhé.
no,jasně, to už mi tu někdo říkal,tak nic,tak příště,ale já už číst a psát a počítat do 20 umííííím 

Není tady
Lakino, ale sama v sobě se stále hrozně plácáš, proto když s tím svým plácáním se chceš něco udělat, musíš nejdříve do první třídy, nelze přeskakovat.
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 11:29)
majkafa napsal(a):
Když umíš číst, tak jsi si přečetla, že dvojka je týden po jedničce. Laki, nebuď jako splašená, zklidni se trošku a přemýšlej.
když já už bych tak chtěla vás vidět a vypadnout ven.... a kdy výhledově bude zase jednička? a po dvojce co,je 3? setkám se někdy i s účastníky z 2?
Není tady
Chováš se jako malé dítě. Můžeš se setkat s kýmkoliv, kdo se bude chtít setkat s tebou - a to kdykoliv.
Po dvojce obvykle bývá trojka. 
majkafa napsal(a):
Chováš se jako malé dítě. Můžeš se setkat s kýmkoliv, kdo se bude chtít setkat s tebou - a to kdykoliv.
Po dvojce obvykle bývá trojka.
no dobře,tak si počkám na tu první třídu 
Není tady
Téma zavřeno