4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Jaky se vam zdaji kozorohove ,jsou dobry partneri a kamaradi?
Není tady
Nevím jací jsou partneři, ale jako děti jsou na zabití, na zabití, na zabití." Pánbu" odpusť.
Upravil(a) lueta (4. 1. 2008 16:38)
Není tady
Tvrdohlavi a lakomi
Není tady
Můj brácha je kozoroh a je to úžasný mladý muž (trpělivý, spolehlivý, rodinný typ). Moje máma je kozorožka a má dost problémy se lhaním, má tendence rozhazovat peníze ale je hodně pracovitá a obrovský organizační talent. Žít se s ní nedá ale to bude tím, že je to máma.
Každopádně nějak nenacházím společnou charakteristiku.
Není tady
No to si teda, vyprošuji....!!! Styďte se, takhle tady na kozorohy nasazovat.
Mám dcerušku kozorožku... (a někteří jí poznaly/i i osobně ) a je: zodpovědná, cílevědomá a miluje svoji rodinu nade vše.
V dětství jí ve školce říkali, že je medový koláček ( to není můj výmysl )
Její lehké zápory jsou: častá introverce, občasná nenáladovost, když musí brzy ráno vstávat nebo se dostatečně nevyspí a jistá dávka tvrdohlavosti, kterou jsme se však naučili povětšinou ignorovat a ona pak lehce mizí sama.
Absolutním kladem kozorohů je, že svou rodinu, ze které vyšli nikdy zcela neopouští a staří rodiče pak mají s kozorohy daleko větší naději, že o ně bude spolehlivě postaráno ve stáří a nemohoucnosti... Kozorozi se obyčejně dobře snášejí a rozumí si se starší generací. Kozorozí vnoučata dobře vycházejí se svými babičkami a dědečky.
A huž mi na Kozorohy přestaňte nadávat, oni to těžce nesou, páč jsou si dobře vědomi, že jsou klidná síla v pozadí. On jim ten Saturn -velký učitel naděluje dost lekcí i trudomyslnosti sám, tak přestaňte přikládat polínka...
Upravil(a) Somaia (4. 1. 2008 17:18)
Ženuška je kozoroh, nejlepší ženská na světě.
Není tady
Já tu svoji dcerušku kozorožku stejně miluju a doufám, že z ní jednou vyroste vyrovnaná mladá dáma, ale fčil mě teda sakra těžce zkouší.
A stím staráním máš asi Som pravdu. To vidím už teď, v jejích 12 ti letech.Když mi není dobře, tak ona první vaří čaj. Jen přežít pubertu a bude dobře
Není tady
lueta napsal(a):
Já tu svoji dcerušku kozorožku stejně miluju a doufám, že z ní jednou vyroste vyrovnaná mladá dáma, ale fčil mě teda sakra těžce zkouší.
![]()
![]()
A stím staráním máš asi Som pravdu. To vidím už teď, v jejích 12 ti letech.Když mi není dobře, tak ona první vaří čaj. Jen přežít pubertu a bude dobře
Luetko, u nás nebyla kritická ani tak puberta, ta nějak prošla celkem bez větších potíží, ale nejhorší období nastalo na krátko, cca asi půl roku, okolo 18 roku. Touha po dospělosti a osamostatnění+ prvotní vážná zamilovanost jí nějak na chvíli zatemnila mozek... dokonce i škola šla totálně stranou a hrozil docela vážný průser. K její cti musím říct, že se ale velmi rychle vzpamatovala a zvitězil jeji saturnský smysl pro povinnost. Asi to období rebelií musí odžít každý po svém... zaplaťpánbůh to fakt trvalo jen krátce a nemělo to nevratné následky.
lueta napsal(a):
Nevím jací jsou partneři, ale jako děti jsou na zabití, na zabití, na zabití." Pánbu" odpusť.
Jako partneři jsou taky na zabití, na zabití, na zabití
Ale jako přátelé jsou fajn
Není tady
bublinka napsal(a):
lueta napsal(a):
![]()
Ale jako přátelé jsou fajn
no proto!
Není tady
poletucha napsal(a):
bublinka napsal(a):
lueta napsal(a):
![]()
Ale jako přátelé jsou fajnno proto!
souhlas, ex byl kozoroh, jako dítě byl dle slov jeho matky na zabití, jako partner taky
Není tady
Můj Kozoroh je skvělý, úžasný, milovaný hodný manžel a bezvadný otec, zodpovědný, pracovitý a ani trošku lakomý! Nevyměnila bych ho ani za nic a to jsme spolu už pěkně dlouho...
Není tady
Hm tak to ti závidím, já si na každým Kozorohovi jen namelu hubu
Není tady
Moje nejlepší kamarádka je Kozorožka,já jsem Býk a to k sobě prý nějak dobře ladí.
Je skvělá,klidná,vyrovnaná,občas až studenej čumák,ale to může být daný i výchovou. Občas bere věci až s moc velkym nadhledem,někdy na ně kouká až jakoby "z vrchu".
Já se s ní cítím skvěle,ona mě zkrotí když je potřeba,já mám zas pošahanej ochranitelskej pud,protože je krásná jak porcelánová panenka,tak nechci aby jí někdo ublížil. DNeska zrovna máme po dlouhý době rande.Už se těším.
Její brácha je taky kozoroh,povahově jsou opravdu hodně podobní,on možná víc dává najevo city a emoce.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hm tak to ti závidím, já si na každým Kozorohovi jen namelu hubu
já mám celý život jen toho jednoho...
Není tady
Luizi napsal(a):
Moje nejlepší kamarádka je Kozorožka,já jsem Býk a to k sobě prý nějak dobře ladí.
Je skvělá,klidná,vyrovnaná,občas až studenej čumák,ale to může být daný i výchovou. Občas bere věci až s moc velkym nadhledem,někdy na ně kouká až jakoby "z vrchu".
Já se s ní cítím skvěle,ona mě zkrotí když je potřeba,já mám zas pošahanej ochranitelskej pud,protože je krásná jak porcelánová panenka,tak nechci aby jí někdo ublížil. DNeska zrovna máme po dlouhý době rande.Už se těším.
Její brácha je taky kozoroh,povahově jsou opravdu hodně podobní,on možná víc dává najevo city a emoce.
Je to všechno kus od kusu, znám Kozorha s Býkem a kdyby se nerozvedli, asi by se zabili
Není tady
můj snoubenec je kozoroh. je to někdy na zabití když se začneme doma o něčem dohadovat, což je dost často,tak je to u nás kdo z koho,pač já jsem beran,takže taky tvrdohlavá.
. můj kozoroh je tak trochu sobec, introvert, pořád sedí jen u notebooku, neumí se moc spontánně bavit. takže někdo by řekl,že je s ním tak trochu nuda. ale na druhé straně je hodný a má mě rád a já mám ráda jeho i když je u nás doma občas taková malá itálie
Není tady
Ppavli jasně,že je to kus od kusu a já navíc mluvím o ženský,ty jsou taky jiný:-)
Není tady
Jo přesně tak kus od kusu....mám doma kozoroha, jak by řekla opět Som naprosto netypickýho, je sobecký, nebaví ho moc pracovat, rád by se jen bavil, žádný starosti, jen tak vlát......no na zabiti
...jo ale je mistrný mluvec, jekékoliv argumenty rozbíjí na padrť...
tvrdohlaví, ledoví čumáci, takoví chladní, karieristický a to i na úkor rodiny.. vlastní zkušenost,jsem kozoroh
Není tady
lidi, jak na to vse vubec muzete verit? Vzdy jsem vedela a cim dal vic se presvedcuju, ze to cele je o konkretnich lidech a povahach, vzdyt to sami vidite na vsech vlaknech o znamenich.
Muj pritel a muj otec maji uplne stejny den a mesic narozeni, rok se samozrejme lisi. A muj pritel a muj otec povahove jsou naprosto diametralne odlisni, jsou jako den a noc.
Upravil(a) vlcice_samotarka (4. 1. 2008 20:00)
Není tady
Ahááá, zajímavé postřehy, tak ono to není jen kus od kusu, ale Vlčičko, samozřejmě i podle toho, jak mají další planety rozestavěny ve svém radixu. Nedefinuji to tak, že "věřím" na astrologii, ona totiž vychází z vědeckých pramenů - astronomie (a tu nikdo nezpochybňuje, že) a jinak - je vcelku "dokazatelná". Já říkám statistika stará tisíce let, no tam už přece musí něco sedět .
Pochyby vlastně mohou být stejné i té astronomie, copak já si někdy skutečně ověřím, zda Merkur je od nás vzdálen xxx kilometrů či sv. let?
Mám dobrého kamaráda a kamarádku v Kozorohu a u obou jsem si všimla, že jsou poměrně "tvrdí", jak ve výchově svých dětí (ale zase dopřejí zájezdy na hory a podobně v hojné míře - ovšem zvířátka ne, tam ty city nebyly), tak v tom, že při problému "materiálního rázu", tj. třeba při počínajícím gamblerství blízké osoby se od něj kámoška okamžitě odvrátila. Nezachraňovala ani náznakem. A kámoš při stále neprosperujícím podnikání své manželky taky zvolil rychlý rozchod. Ale s tím opečováváním starších lidí, jak tu někdo psal, tam by to asi sedělo. Taky bych to tak viděla.
Upravil(a) Tercila (4. 1. 2008 20:08)
Není tady
Presne takovou odpoved jsem cekala. Jeste jsi zapomnela zminit ascendenty i domy. K cemu jsou pak "popisy znameni" s jejich "typickymi" charakteristikami??? K cemu jsou pak "predpovedi" pro konkretni znameni? Mimochodem, precetla jsem si minimalne 4 horoskopy na letosni rok pro svoje znameni. Kazda ta predpoved je uplne jina.
Není tady
Vlčí,
tak jsou tady určitě větší odborníci, než já (mám to jen jako občasné hobby, které mě, technicky vzdělanou, stále udivuje tím, jak vychází).
Kde jsi ty 4 horoskopy získala? V časopisu? Typické charakteristiky v podobných materiálech vůbec nečti, pro správnost musíš mít rozpracovaný radix od nějaké šikovné astroložky, která Ti v tom "kolečku" zakreslí správně všechny Tvoje konkrétní planety atd.
Však není nic jednoduššího, než navštívit odborníka a pak jeho výklad rozmetat na kousíčky
To klidně můžeš.
Jo a ascendent máš jenom jeden.
A ještě jeden dodatek: děláš dobře, že nedůvěřuješ. Jsem stejná. Ale jak si něco ověřím (OVĚŘÍM), tak už se tím zabývám víc... Zrovna já nikomu astrologii nenutím, je to pro mě záliba, hobby, legrácka... už nějakých 17 nebo 18 let, ani nevím. Pokud o tom chceš vědět něco víc, materiálů je něurekom, no a pak si začneš všímat, jestli ta teorie funguje v praxi a ....co zjistíš, to nám tady pak někdy napíšeš, jo?
Upravil(a) Tercila (4. 1. 2008 20:52)
Není tady