Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 20. 3. 2008 22:02

Libuška
♥------

Re: Blíženci

Jsem Blíženka a zdravím všechny Blížence: přečetla jsem celé fórum a sděluji: donedávna jsem si připadala spíš "jiná" ale vidím že jsem úplně zdravá a normální.  Potvrzuji že Blížence provází hanebná pomluva co do přelétavosti pokud jde o lásku, protože já (podobně jako jiní Blíženci) jsem velice stálý partner, poslední partnerství mi "zatím" vydrželo 20 let. Po přečtení všech horoskopů jsem zjistila, že Blížence čeká dost rušný rok, já určitě rušno mám .... tak se Blíženci držte.... rock

Upravil(a) Libuška (21. 3. 2008 22:13)

Výjimečnost pramení ze svobody volby

Není tady

#102 21. 3. 2008 13:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tak to vítej mezi svýma smilerock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#103 16. 5. 2008 16:34

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

lupina montana napsal(a):

flower napsal(a):

a já když nemám za hlavou ruku, nebo nohu tak to nejsem já..neustálý pohyb, roztěkanost...to mi taky vždycky nadaval že hledím po ostatních, ale po něm moc ne. Jenže já se dívu, kde jak co mají, jak tam svítí, ráda sledujuu lidi v pohybu...

lollollol
Jako bych se viděla......lol A taky se houpeš na špičkách a občas popobíhᚠi když bys mohla klidně jít?
Já se naučila říkat "klidně povídej, já tě vnímám" protože jsem schopná hodiny naslouchat a přitom běhat po celým domě.....Jsou tací, co mi pro jistotu dali aji pár kontrolních otázek vissla Jenže já fakt vnímám smile
Naopak mám kamarádku, která - jsouc Býčicí - vede dlouhé monology a pak je schopná zas dloouho poslouchat....tam bylo pár nedorozumění, než jsme si ujasnily, že já nejsem něčeho takového schopna, páč mě při jejím projevu napadne tisíc návazností, které vzápětí zapomenu rodna takže je musím říct hned.
A na tomhle jsem se naučila říkat "promiň, že ti skáču do řeči, ale já bych to zapomněla" smile
Tož tolik k Blížencům........

Jo tak to mám přesně taky...až mě to rozesmálo, že nejsem sama....ale mám to i při psaní, ptřebovala bych něco aby to psalo tak rychle jak mi probíhají myšlenky, protoze než jednu dopíšu, tak mi mezitím tři utečou a stejně tu první dopíšu jinak než byla původně myšlena...no snad jsem to napsala srozumitelně...no..a vo vo tom to je..lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#104 9. 6. 2008 22:25

mmaja
♥------

Ahoj,
tak já jsem asi zoufalý blíženec. Už raděj toho moc nezačínám, měla bych chu, ale většinou jsem to nedotáhla do konce, nebo se to nepodařilo:(. Komunikace nic moc, mám pocit, že nemám lidem kolem co říct. Asi budu ten co potvrzuje pravidlo:-). Jsem 28.5.1967 nekdy dopoledne, moc se v tom nevyznám, ale moc na mě blíženci nesedí.

Není tady

#105 13. 10. 2008 15:21

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

cilka]Já jsem blíženec.
Dvě osoby? Kdo tohle říká, není blíženec, správný blíženec a zejména žena, má v sobě 5 nejrůznějších bytostí. Minimálně, i když já byla hodně dlouho přesvědčená, že mám jen dvě. Nemámsmile

Krásné vlákno, škoda že je tu tak dlouho "ticho".......

Jsem blíženka, ascendent mám ve znamení střelce, takže něco málo na mně sedí i ze střelce (asi že jsem střelená) |:-)
Jinak blíženec opravdu není jenom "dva v jednom"...to je "tisíc v jednom" - podle nálady, potřeby, pocitů....introvert, extrovert, nezdolný optimista, občas pesimista... já sama jsem společenská, výřečná, a co považuji za výhodu - velmi přizpůsobivá. Nikdy jsem neměla problém přizpůsobit se prostředí, lidem, skupině lidí, změnám zaměstnání, bydlení..... ještě v pubertě jsem přes týden byla typická městská slečinka, a o víkendech a prázdninách zase "tramp jak poleno" big_smile
Akorát na mně moc nesedí nestálost v partnerství, která je blížencům přisuzována - naopak, v tomhle mám ráda bezpečí, jistotu a stálost.
A jak tu už někdo psal - jako blíženkyně jsem moc spokojená, baví mně proměny, změny, poznávání nových věcí, hlavně těch kreativních a tvořivých, baví mně psát, povídat......no prostě mně baví svět tummenupp

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#106 20. 4. 2009 19:51

mikkina
♥------

jsem taky blíženec a můj partner též, zatím nám je spolu dobře. Pravda je že jsem živel jednou tak a pak zas tak. Dva v jednom je opravdu asi málo, ale jinakk se v tom vůbec nevyznám wink

Není tady

#107 20. 4. 2009 22:30

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

mikkina napsal(a):

jsem taky blíženec a můj partner též, zatím nám je spolu dobře. Pravda je že jsem živel jednou tak a pak zas tak. Dva v jednom je opravdu asi málo, ale jinakk se v tom vůbec nevyznám wink

My jsme taky 2 blíženci :-) ... no musím přiznat, že někdy to podle toho doma vypadá (myslím nepořádek), ale jinak si rozumíme big_smile

Není tady

#108 11. 11. 2009 20:34

elderxxx
♥♥♥----

Heeeej som tiez Blizenec a to na 1000000% big_smile

"Nic není tak vzácné jako skutečně dobré srdce - ti, kteří si osobě myslí, že je mají, jsou obvykle jen buď měkké, nebo přímo slabé povahy."
Francois de la Rochefoucauld

Není tady

#109 11. 11. 2009 20:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A ten milión - to je akože čo? lol Všetky svetlá v Blížencoch, alebo čo? lol
Lebo bacha - za miliónového Blíženca som tu až doteraz bola ja! tillfreds

Není tady

#110 12. 11. 2009 16:59

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Co se tady naparujete reta
Mch si myslíte, že jste jediní? tongue lol storstark

Není tady

#111 12. 11. 2009 22:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

I ty, Brute? valol Teda ale nevyzerᚠva Seš nějaká klidná na Blížence, řeknu ti dumbomcool

Není tady

#112 13. 11. 2009 5:59

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Psssst to je maskování wink lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí