6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem Blíenka a zdravím vechny Blíence: přečetla jsem celé fórum a sděluji: donedávna jsem si připadala spí "jiná" ale vidím e jsem úplně zdravá a normální. Potvrzuji e Blíence provází hanebná pomluva co do přelétavosti pokud jde o lásku, protoe já (podobně jako jiní Blíenci) jsem velice stálý partner, poslední partnerství mi "zatím" vydrelo 20 let. Po přečtení vech horoskopů jsem zjistila, e Blíence čeká dost runý rok, já určitě runo mám .... tak se Blíenci drte....
Upravil(a) Libuka (21. 3. 2008 22:13)
Není tady
Tak to vítej mezi svýma
Není tady
lupina montana napsal(a):
flower napsal(a):
a já kdy nemám za hlavou ruku, nebo nohu tak to nejsem já..neustálý pohyb, roztěkanost...to mi taky vdycky nadaval e hledím po ostatních, ale po něm moc ne. Jene já se dívu, kde jak co mají, jak tam svítí, ráda sledujuu lidi v pohybu...
Jako bych se viděla...... A taky se houpe na pičkách a občas popobíhá i kdy bys mohla klidně jít?
Já se naučila říkat "klidně povídej, já tě vnímám" protoe jsem schopná hodiny naslouchat a přitom běhat po celým domě.....Jsou tací, co mi pro jistotu dali aji pár kontrolních otázek Jene já fakt vnímám
Naopak mám kamarádku, která - jsouc Býčicí - vede dlouhé monology a pak je schopná zas dloouho poslouchat....tam bylo pár nedorozumění, ne jsme si ujasnily, e já nejsem něčeho takového schopna, páč mě při jejím projevu napadne tisíc návazností, které vzápětí zapomenu take je musím říct hned.
A na tomhle jsem se naučila říkat "promiň, e ti skáču do řeči, ale já bych to zapomněla"
To tolik k Blíencům........
Jo tak to mám přesně taky...a mě to rozesmálo, e nejsem sama....ale mám to i při psaní, ptřebovala bych něco aby to psalo tak rychle jak mi probíhají mylenky, protoze ne jednu dopíu, tak mi mezitím tři utečou a stejně tu první dopíu jinak ne byla původně mylena...no snad jsem to napsala srozumitelně...no..a vo vo tom to je..
Není tady
Ahoj,
tak já jsem asi zoufalý blíenec. U raděj toho moc nezačínám, měla bych chu, ale větinou jsem to nedotáhla do konce, nebo se to nepodařilo:(. Komunikace nic moc, mám pocit, e nemám lidem kolem co říct. Asi budu ten co potvrzuje pravidlo:-). Jsem 28.5.1967 nekdy dopoledne, moc se v tom nevyznám, ale moc na mě blíenci nesedí.
Není tady
cilka]Já jsem blíenec.
Dvě osoby? Kdo tohle říká, není blíenec, správný blíenec a zejména ena, má v sobě 5 nejrůznějích bytostí. Minimálně, i kdy já byla hodně dlouho přesvědčená, e mám jen dvě. Nemám
Krásné vlákno, koda e je tu tak dlouho "ticho".......
Jsem blíenka, ascendent mám ve znamení střelce, take něco málo na mně sedí i ze střelce (asi e jsem střelená) |:-)
Jinak blíenec opravdu není jenom "dva v jednom"...to je "tisíc v jednom" - podle nálady, potřeby, pocitů....introvert, extrovert, nezdolný optimista, občas pesimista... já sama jsem společenská, výřečná, a co povauji za výhodu - velmi přizpůsobivá. Nikdy jsem neměla problém přizpůsobit se prostředí, lidem, skupině lidí, změnám zaměstnání, bydlení..... jetě v pubertě jsem přes týden byla typická městská slečinka, a o víkendech a prázdninách zase "tramp jak poleno"
Akorát na mně moc nesedí nestálost v partnerství, která je blíencům přisuzována - naopak, v tomhle mám ráda bezpečí, jistotu a stálost.
A jak tu u někdo psal - jako blíenkyně jsem moc spokojená, baví mně proměny, změny, poznávání nových věcí, hlavně těch kreativních a tvořivých, baví mně psát, povídat......no prostě mně baví svět
Není tady
jsem taky blíenec a můj partner té, zatím nám je spolu dobře. Pravda je e jsem ivel jednou tak a pak zas tak. Dva v jednom je opravdu asi málo, ale jinakk se v tom vůbec nevyznám
Není tady
mikkina napsal(a):
jsem taky blíenec a můj partner té, zatím nám je spolu dobře. Pravda je e jsem ivel jednou tak a pak zas tak. Dva v jednom je opravdu asi málo, ale jinakk se v tom vůbec nevyznám
My jsme taky 2 blíenci :-) ... no musím přiznat, e někdy to podle toho doma vypadá (myslím nepořádek), ale jinak si rozumíme
Není tady
Heeeej som tiez Blizenec a to na 1000000%
Není tady
A ten milión - to je akoe čo? Vetky svetlá v Blíencoch, alebo čo?
Lebo bacha - za miliónového Blíenca som tu a doteraz bola ja!
Není tady
Co se tady naparujete
Mch si myslíte, e jste jediní?
Není tady
I ty, Brute? Teda ale nevyzerá Se nějaká klidná na Blíence, řeknu ti
Není tady
Psssst to je maskování
Není tady