19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
lupina montana napsal(a):
Bubli - nemá ta tvoje nemluvná kamarádka merkura v Raku?
To teda nevím, její horoskop neznám, ona na tyhle věci vůbec nevěří.
Ale zítra se s ní uvidím, tak z ní vyrazím hodinu a místo narození a mrknu se na to.
Teda pokud se mnou bude mluvit Chudák toti leí v nemocnici se zlomenou pánví, tak jí asi do řeči u vůbec nebude.
Chci ji přivézt něco, co jí potěí... zatím jsem přila na knihy, knihy a knihy...jinak mě nenapadá nic jiného, co by Blíenci mohlo zdvihnout náladu
Ale merkura v Raku mám já A nemluvná jsem, dřív se mě lidé dokonce ptali, zda nejsem němá
Není tady
Horoskop 2008 - BlíenciTento horoskop je zpracovaný pouze na základě slunečního znamení.
Planetární konstelace roku 2008 naznačuje, milí Blíenci, e to bude pro větinu z vás rok plný výzev a zkouek. Buďte připraveni na situace, které budou testovat vai schopnost trpělivosti při různých průtazích a zároveň adaptability na nenadálé události. Ne vechny věci se budou dařit dle vaich představ. Mohou se dostavovat frustrace a pesimistické nálady. Budou přicházet překáky, které budou ztěovat postup vpřed. Na druhou stranu se mohou objevovat nečekané situace, které zcela změní momentální vývoj aktivit. Předevím zrozenci konce druhého dekanu budou pociovat tyto tendence nejvíce. Napětí a nervozitu zkuste zmírňovat meditativními cvičeními. Bude třeba, abyste rigidně nestáli na svých názorech, ale zároveň se ani neukvapovali při rozhodování. Buďte ochotni více naslouchat a respektovat okolí. Pozornost věnujte rovně udrení vyrovnané vitality. Mohla by se dostavovat únava a různé drobné bolesti, proto se tomu snate předcházet. Tento rok začíná zpětným pohybem Marsu ve vaem znamení. Po celý leden bude tedy pravděpodobně docházet k průtahům a komplikacím při dosahování vytčených cílů a budete mít sklony k iracionálnímu chování. Od začátku února se planetární postavení změní a vy naopak získáte nový vítr do plachet, nadení a pocit, e zvládnete cokoli. A to patrně bude i pravda. Dostatek energie a zdravé asertivity můete vyuívat po celý únor, ne se bojovný Mars přesune do následného znamení Raka. Co se romantické oblasti týče, tak dařit by se vám mělo od konce května do poloviny června, kdy bude planeta Venue ve vaem znamení, a pak kdy bude procházet znamením opozitním Střelcem, co bude od poloviny října do poloviny listopadu. Pro významná rozhodnutí, podepisování smluv, stěhování, koupi nemovitostí, cenností i jiných hodnotných věcí jsou nevhodné časové úseky, kdy je retrográdní planeta Merkur, co je 28.1. - 18. 2., 26. 5. - 19. 6. a 24. 9. - 15. 10. Tento rok bude Merkur ve zpětném chodu vdy v jednom ze vzduných znamení, co podpoří intelektuální introspekci. V této době máte anci zapřemýlet, jak dalece logika a intelektuální přístup ovlivňují vá ivot. Je to čas přizpůsobení a nezbytného upravení procesu mylení a komunikace. Patrně přijmete nové inovativní mylenky a formy výměny názorů s partnery, okolím ale i v rámci celé společnosti. Největí příleitostí k tomu budete mít v druhém z výe uvedených období, nebo Merkur bude retrográdní právě ve vaem znamení. Pluto se v polovině roku vrátí do znamení Střelce, take vy, kteří jste se narodili poslední dva dny znamení, se jetě můete předevím v druhé polovině roku setkávat s autoritativním jednáním, árlivostí, ovládáním druhými a pocity ztráty kontroly nad svým ivotem. Prozkoumejte své psychologické, mnohdy nevědomé, přístupy a objevte svou vnitřní sílu. Rok 2008 bude patrně velmi zajímavým rokem s mnoha nepředvídatelnými událostmi. Pokud se objeví obtínějí situace, berte je jako příleitost opravit a vybalancovat ty sféry vaeho ivota, kde jste něco opomíjeli či dělali patně
Není tady
HOROSKOP 2008 - BLÍENCI 21.5. 21.6.
Obecně
Počátek února vám přinese obrovské mnoství inspirace a nápadů, které mohou nasměrovat vae dalí počínání. Mohou být té zdrojem výrazných ivotních změn. V létě budete hodně přecitlivělí a budete nepřiměřeně reagovat na podněty. Zpomalte trochu. Srpen přinese alespoň na chvíli vaim dnům klid a soustředěnost. I konec roku bude podpořen konstelacemi, které jsou zdrojem radosti, těstí a úspěchů.
Vztahy
Vztah bude plný harmonie a porozumění. Alespoň zpočátku roku. Květen varuje před unáhlenými kroky, vyvarujte se té konfliktů s partnerem. Ke konci roku značně poroste vá sexuální náboj, co ocení nejen vá partner, ale i vae okolí. Okruh obdivovatelů se kolem vás rozíří, proto budete vystaveni riziku nevěry.
Práce
Pokud plánujete učinit ve vaich pracovních otázkách razantní změny, vyuijte k tomu konec března. Můe dojít k zajímavým a nečekaným posunům. V květnu budete nervózní a díky tomu si snadno zkomplikujete ivot zbytečnými chybami. Ohledně podzimu musí naopak zaznít varování, abyste se vyhnuli konfliktu s vaimi nadřízenými. Ani lehkomyslný přístup k práci nebude to pravé.
Zdraví
Rok 2008 vás potrápí v oblasti dýchacích cest pozor na nachlazení, mohla by se troku protáhnout.
Není tady
Lupinko, tak mi vysvětli, kdy jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píu na PC a jaktoe ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myok
Není tady
Milí Blíenci, chci vám jen říct, e jsem vdy chtěla mít aspoň něco v Blíencích, nepovedlo se. Nemám tam vůbec nic (jen sestupný uzel), a je mi to upřímně líto. Obdivuji vai lehkost a vestrannost, a to, e si z ničeho neděláte těkou hlavu, jaká je s vámi sranda, jaké máte nápady a jací jste zábavní společníci. Musela jsem si pořídit částečně Blíeneckého mue (ASC a Venue v Blíencích), abych svůj deficit vyrovnala.
Zdravím vechny Blíence, mám jich kolem sebe fůru, a jsou mi věčnou inspirací.
Upravil(a) Damila (5. 1. 2008 12:41)
Není tady
Ahoj, já jsem taky Blíenec, něco na mě sedí, třeba více osobností, neschopnost věnovat se něčemu hodně do hloubky, zpravidla nemívám problém se vyjádřit atd. Něco vak na mě zásadně nesedí, např. nejsem přelétavá v lásce, jsem introvert a bojím se lidí, neumím si získat snadno přátele, neumím se bavit s cizími lidmi, jsou mi protivné davy a návtěvy a akce, kde je moc lidí atd.
Není tady
Regina napsal(a):
Lupinko, tak mi vysvětli, kdy jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píu na PC a jaktoe ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myok
![]()
![]()
Cháááá! to se ptá MĚ??? Já plavu ve stejným stádu!
Dam, ono někdy není oč stát, věř mi....my se zas musíme vypořádat s dualitou v reálu, co leckdo nezvládne beze ztráty kytičky Často nás to rve na dvě strany a my musíme pochopit, e vybrat si nelze
e obě strany jsme my sami.....ta lehkost je nám dána moná k ulehčení údělu
Není tady
flower napsal(a):
tak já také nejsem přelétavá...Taky sem milovala několik let jednoho (jetě miluju)a myslela si e je to láska na celý ivot. tak on si to nemyslel, ale začíná..tak uvidíme...ale přelétaví??nevím moná chlapi jo, ale co znám blíence holky, tak vechny mají dlouhodobé partnery
Byla úasná. - Vydrelo nám to 13 let. - Pak se z ní stala ta druhá část jejího já.... (tu jsem si vak nevzal)
Nestačil jsem se divit. To vám byl ale mazec....
Upravil(a) Slavek17 (6. 1. 2008 19:44)
Není tady
Ja jsem taky blizenec a musim rict, ze spoustu veci na me sedi, ale stejne tak spoustu ne!
Nejak mi prijde nemozny, ze by bylo 12 typu lidi! Proste tomu neverim...i kdyz nekdy horoskopy ctu, pro zajimavost, rikam si, tak schvalne....no a vetsinou se vubec netrefi......muzete mi nekdo objasnit, proc verite tomuto deleni lidi, povah...atd.? Docela bych si to rada precetla Dik
Není tady
to Tia:
Jukni i na fórum o Kozorozích.......
a kromě toho:
Astroloky ti to vysvětlí jistě JETĚ fundovaněji....
Upravil(a) Slavek17 (6. 1. 2008 20:51)
Není tady
Tia napsal(a):
Ja jsem taky blizenec a musim rict, ze spoustu veci na me sedi, ale stejne tak spoustu ne!
Nejak mi prijde nemozny, ze by bylo 12 typu lidi! Proste tomu neverim...i kdyz nekdy horoskopy ctu, pro zajimavost, rikam si, tak schvalne....no a vetsinou se vubec netrefi......muzete mi nekdo objasnit, proc verite tomuto deleni lidi, povah...atd.? Docela bych si to rada precetlaDik
To bude tím, e opravdu neexistuje jen 12 typů lidí.
Je milión variací kadého znamení.
Protoe horoskop se neskládá jen z postavení Slunce. U tu bylo o tom mnoho napsáno. Ani dva lidé narození ve stajný den i rok nemají stejný horoskop. Proto astrologové tolik bazírují na přesném času a místě narození. To není ze zvědavosti, ale jen proto, aby se sestavil horoskop opravdu přesný pro toho konkrétního člověka. Stejný horoskop jako Ty nemá nikdo na světě. Ledae bys měla dvojče narozené do pár minut od Tebe. A i tehdy můe být rozdíl.
Není tady
Regina: Lupinko, tak mi vysvětli, kdy jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píu na PC a jaktoe ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myok
"
No počkej, Regi, ale jak má ten výdej energie probíhat při leení u kníky nebo sezení u PC? To jsem se při té představě docela zasmála
(teda nečetla jsem od Tebe vechno, moná při tom poslechu hudby běhá....).
Jo a jinak jsem poněkud blíe znala chlápka, který měl Lunu v Blíencích.... No, sedělo na něj to, e nevydrel u jedné eny, vdycky toho měl "rozděláno" víc.
Upravil(a) Tercila (6. 1. 2008 20:50)
Není tady
Damila napsal(a):
Tia napsal(a):
Nejak mi prijde nemozny, ze by bylo 12 typu lidi! Proste tomu neverim...i kdyz nekdy horoskopy ctu, pro zajimavost, rikam si, tak schvalne....no a vetsinou se vubec netrefi......muzete mi nekdo objasnit, proc verite tomuto deleni lidi, povah...atd.? Docela bych si to rada precetlaDik
To bude tím, e opravdu neexistuje jen 12 typů lidí.
Je milión variací kadého znamení.
Protoe horoskop se neskládá jen z postavení Slunce. U tu bylo o tom mnoho napsáno. Ani dva lidé narození ve stajný den i rok nemají stejný horoskop. Proto astrologové tolik bazírují na přesném času a místě narození. To není ze zvědavosti, ale jen proto, aby se sestavil horoskop opravdu přesný pro toho konkrétního člověka. Stejný horoskop jako Ty nemá nikdo na světě. Ledae bys měla dvojče narozené do pár minut od Tebe. A i tehdy můe být rozdíl.
Hm, to by me zajimalo jaky ja mam horoskop Spoustu jsem jich cetla a docela si odporovali.....dokonce mi jednpu kamoska delala nejaky rozbor, nejaky ascendenty a tak
no moc tomu nerozumim a moc to teda nesedelo.....takze z toho usuzuji, ze to asi tak presne nebude....nebo to nesedelo jen na me...nevim
Jen me udivuje jak strasne moc lidi se timto zabyva....
Není tady
Jako tír jsem ila 19 let s blíencem.
Bývala jsem nápaditá, čilá, aktivní. Chtěla jsem zahrádku, nali jsme řeení, které nefugovalo dlouho, tak jsme lehce přeli k jiné aktivitě. Touila jsem po citrusových plodech a podařilo se mi ho přesvědčit, e on bude báječný pěstitel. Do prvního mrazu se nám dařilo, pak ve umrzlo. Byl dokonalý sběratel borůvek, no prostě dovedla jsem ho motivovat pro spoustu věcí, ale stále jsem musela chválit, chválit, chválit.
Jene mi začalo ubývat sil , unavená, nemocná enská, která chce mít i trochu klidu bez vzrůa. Např. doma jsme probrali určitou strategii čehosi, vyjdeme mezi nae lidi a můj blíenec začne říkat něco, co slyím prvně. To bývaly situace nad mé síly. Takový malý domácí Mnichov.
Co mě vytáčelo, to byly jeho proměny chování, po návratu domů odkudkoliv. Z veselého společníka a galantního mue se stal obratem malý domácí despota a sobeček. Dovedl překvapit, fakt jo.
Přijeli jsme odněkud a já se chtěla s dětmi dívat u nich na telku. Asi 5krát přiel urgovat, e jsem jeho ena a moje místo je u něho v obýváku. Nakonec mi vyloil matraci za dveře, jako nehodná ena nemohu vedle něho ulehnout. To taky patří k proměnlivému blíenci? Pár lahůdek jetě mám.
Není tady
Heluka napsal(a):
Jako tír jsem ila 19 let s blíencem.
Bývala jsem nápaditá, čilá, aktivní. Chtěla jsem zahrádku, nali jsme řeení, které nefugovalo dlouho, tak jsme lehce přeli k jiné aktivitě. Touila jsem po citrusových plodech a podařilo se mi ho přesvědčit, e on bude báječný pěstitel. Do prvního mrazu se nám dařilo, pak ve umrzlo. Byl dokonalý sběratel borůvek, no prostě dovedla jsem ho motivovat pro spoustu věcí, ale stále jsem musela chválit, chválit, chválit.
Jene mi začalo ubývat sil , unavená, nemocná enská, která chce mít i trochu klidu bez vzrůa. Např. doma jsme probrali určitou strategii čehosi, vyjdeme mezi nae lidi a můj blíenec začne říkat něco, co slyím prvně. To bývaly situace nad mé síly. Takový malý domácí Mnichov.
Co mě vytáčelo, to byly jeho proměny chování, po návratu domů odkudkoliv. Z veselého společníka a galantního mue se stal obratem malý domácí despota a sobeček. Dovedl překvapit, fakt jo.
Přijeli jsme odněkud a já se chtěla s dětmi dívat u nich na telku. Asi 5krát přiel urgovat, e jsem jeho ena a moje místo je u něho v obýváku. Nakonec mi vyloil matraci za dveře, jako nehodná ena nemohu vedle něho ulehnout. To taky patří k proměnlivému blíenci? Pár lahůdek jetě mám.
No teda, docela síla.
I mui mají své dny, ale nesmí jich být víc, ne těch normálních...
Není tady
Helu - tvoje vyprávění hodně něco (nemilého) VELMI PŘIPOMNĚLO.
Upravil(a) Slavek17 (7. 1. 2008 19:26)
Není tady
Heluka napsal(a):
To taky patří k proměnlivému blíenci? Pár lahůdek jetě mám...
Helí, to nebude Blíencovatěním.....u nás to bylo némlich to samý; dneska u se ubráním, ale bránit - to se holt musím jetě dost často. No a Blíenec jsem já.....mu je Panna
Není tady
bublinka napsal(a):
zatím jsem přila na knihy, knihy a knihy...jinak mě nenapadá nic jiného, co by Blíenci mohlo zdvihnout náladu
Ale merkura v Raku mám jáA nemluvná jsem, dřív se mě lidé dokonce ptali, zda nejsem němá
No vida......
Noutbuk, jestli to nějak jde...i kdy se zlomenou pánví se jí bude blbě psát Nebo malou televizku.....alespoň duch aby mohl být v pohybu, kdy u tělo nemoe
Není tady
Můj přítel je blíenec a větina věcí co tu píete je pravda, úasný společník, je s ním sranda, ale umí být i pěkně nepříjemný, potřebuje hoooodně svobody, je dobrý milenec a je taky fakt, e nadený je pro spoustu věcí a jen málo co dotáhne do konce. Jestli je věrný zatím nevím, ale myslím, e kdy mu budu dávat co potřebuje tak spolu budeme tastní. No a dcera je narozena ve stejný den jako on, take to bude to samé v bledě modrém.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Můj přítel je blíenec a větina věcí co tu píete je pravda, úasný společník, je s ním sranda, ale umí být i pěkně nepříjemný, potřebuje hoooodně svobody, je dobrý milenec a je taky fakt, e nadený je pro spoustu věcí a jen málo co dotáhne do konce. Jestli je věrný zatím nevím, ale myslím, e kdy mu budu dávat co potřebuje tak spolu budeme tastní. No a dcera je narozena ve stejný den jako on, take to bude to samé v bledě modrém.
Tak já jsem asi kopie tvého přítele, ale enská.
Není tady
Helu,
tohle mi připomíná ná domov. On blíenec a já tír. Stejný princip souití, které mělo katastrofický závěr. Mezi lidma bezva společník, doma despota. Nikdy jsem nevěděla jak se zachová, s čím přijde, co bude a kdy mě podrazí....
Není tady
cilka napsal(a):
Já jsem blíenec.
Spoustu let jsem se trápila s tím, e ve aktivně začínám, snad rychleji ne skončila mylanka, poté jsem se naučila vědomě regulovat své nadení z nových začátků. Při prvním pokusu tohle ovládnout jsem zjistila, e kdy chci, umím být i trpělivá. Občas jetě ujedu, velmi ráda začínám, ale dovoluju si začínat to, co není podstatné a co se po letech třeba dá dokončit.
Dvě osoby? Kdo tohle říká, není blíenec, správný blíenec a zejména ena, má v sobě 5 nejrůznějích bytostí. Minimálně, i kdy já byla hodně dlouho přesvědčená, e mám jen dvě. Nemám
Jedna bytost je ztělesněním veho dobrého: skvělá manelka, matka, milenka, i přítelkyně. Tahle bytost umí ivot zvládat s nadsázkou, elegancí, pochopením, prostě tahle osoba nemá chybu, jen jednu, pro blíence je bez zpětné vazby nudná.
Druhá osoba je pravým opakem první, ale ne e by neuměla být milá a laskavá, e by třeba neuměla vařit, ona umí, ale nechce. Blíenec je puntičkář i bordelář naráz, záleí kdo právě vem osobám vládne.
Dalí osoby se vynořují na povrch dle situace... je potřeba být vůdce? Blíenec je vůdce. Je třeba být zručný kutil, schopný organizovat a přitom jetě nohou míchat gulá? Ano, blíenec umí s gráciíí i to. Je třeba se rychle něčemu novému naučit? Spolehněte se, e zítra t bude. Chcete si popovídat o tom, co vás zajímá? Není lepího společníka ne blíence, on v tu chvíli, kdy vy to potřebujete ví ve a pokud to neví, umí vést hovor tak, e ho na konci povaujete přinejmením za odborníka v daném oboru. Blíenec zvládne cokoli, co daná situce vyaduje, nečiní mu problém se přizpůsobit čemuko-li. Jen tenhle ivot hodně unavuje a proto má blíenec v zásobě dalí osobu, osobu, kterou světu neukazuje. A tahle osoba je ten pravý blíenec. ten kdo ji v něm najde, najde poklad. Neznám ádného blíence, o kterém by se vědělo jaký je. V tom to, má blíenec hodně blízko ke tírovi.
Říká se, e blíenec je nestálý a přelétavý, sám o sobě není, dělá to jen kdy cítí, e nestačí okolí, kdy cítí, e a dělá co chce, není to dobré. Ale protoe málokdo blíenci stačí (přeci jen ten dav v jedné osobě je velmi těké zaujmout) stává se velmi často, e blíenec jde jinam. Blíenec nutně potřebuje zpětnou vazbu, právě z důvodu více osobností v jednom těle, ty osoby jedna o druhé neustále pochybují.
Proto, e je zde více osob v jedné je velmi těké poznat o čem smýlí, ale věřte, e ten pravý, opravdový skrytý blíenec je malé ustraené děátko, které potřebuje lásku a pochopení, dostaneli ji, nikdy nikoho neopustí.
Dejte blíenci prostor a udělá vám ráj na zemi. Nesmíte ho nijak omezovat, nic nakazovat, on to vycítí, pochopí a udělá sám.
A schopnost básnického střeva? U mne koda mluvit.
Hele, Cilko! Já jsme chtěla napsat, ty jsi teda přesně popsala moji ségru, co je v Blíenci.
Teď jsem jí to dala přečíst a prej jo Přesná trefa
Jinak bych chtěla dodat, e máte, podle mě, celkem dobrej odhad na povahu lidí
Není tady
S blíencem jako partnerem jsem vyla ve svým ivotě zatím nejlíp. Akorát mě tvalo, e kdy jsme seděli mezi lidma, tak straně často poslouchal rozhovory u vedlejích stolů. Jednak jsem se styděla a jednak mě děsně rozčilovalo, e ho cizí vásty zajímají víc ne já.
Jinak byl ale přímej, upřímnej, pozornej a skvěle jsme si rozuměli.
Občas příli zásadovej a snail se mě převychovat.
Jako táta by byl určitě super.
Jsem lev.
Není tady
Já jsem taky blíenec ale hrdě se k tomu hlásím,náladová nejsem,spí věčný optimista,náladová jsem byla akorát v těhotenství a na to jsem měla právo
básnický střívko mi taky nechybí,ale jestli to je vlivem znamení to si nemyslím..spí rodový,mů tatínek zamlada psával nádherné básně
já spí tíhnu k umění,chodím na keramiku,ráda maluju a tak vůbec ta estetika mi dělá dobře,je to pro mě fajn vyití.. a co se týče vícero osob v jedné tak to určitě potvrzuji,tu rozlétanost v sobě mám a bohuel i věčné nadení do nových věcí,které málokdy dokáu dotáhnout do konce,ale snaím se na tom pracovat
manel vdycky říká,e je nejtastnějí chlap na světě páč nemá jen jednu enu,ale dvě
Není tady
Není tady