Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 1. 2008 10:38

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Blíženci

lupina montana napsal(a):

Bubli - nemá ta tvoje nemluvná kamarádka merkura v Raku?

To teda nevím, její horoskop neznám, ona na tyhle věci vůbec nevěří. roll
Ale zítra se s ní uvidím, tak z ní vyrazím hodinu a místo narození a mrknu se na to.
Teda pokud se mnou bude mluvit big_smile  Chudák totiž leží v nemocnici se zlomenou pánví, tak jí asi do řeči už vůbec nebude. grater
Chci ji přivézt něco, co jí potěší... zatím jsem přišla na knihy, knihy a knihy...jinak mě nenapadá nic jiného, co by Blíženci mohlo zdvihnout náladu wink

Ale merkura v Raku mám já hmm  A nemluvná jsem, dřív se mě lidé dokonce ptali, zda nejsem němá lol

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#52 5. 1. 2008 11:56

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Horoskop 2008 - BlíženciTento horoskop je zpracovaný pouze na základě slunečního znamení.

Planetární konstelace roku 2008 naznačuje, milí Blíženci, že to bude pro většinu z vás rok plný výzev a zkoušek. Buďte připraveni na situace, které budou testovat vaši schopnost trpělivosti při různých průtazích a zároveň adaptability na nenadálé události. Ne všechny věci se budou dařit dle vašich představ. Mohou se dostavovat frustrace a pesimistické nálady. Budou přicházet překážky, které budou ztěžovat postup vpřed. Na druhou stranu se mohou objevovat nečekané situace, které zcela změní momentální vývoj aktivit. Především zrozenci konce druhého dekanu  budou pociťovat tyto tendence nejvíce. Napětí a nervozitu zkuste zmírňovat meditativními cvičeními. Bude třeba, abyste rigidně nestáli na svých názorech, ale zároveň se ani neukvapovali při rozhodování. Buďte ochotni více naslouchat a respektovat okolí. Pozornost věnujte rovněž udržení vyrovnané vitality. Mohla by se dostavovat únava a různé drobné bolesti, proto se tomu snažte předcházet. Tento rok začíná zpětným pohybem Marsu ve vašem znamení. Po celý leden bude tedy pravděpodobně docházet k průtahům a komplikacím při dosahování vytčených cílů a budete mít sklony k iracionálnímu chování. Od začátku února se planetární postavení změní a vy naopak získáte nový vítr do plachet, nadšení a pocit, že zvládnete cokoli. A to patrně bude i pravda. Dostatek energie a zdravé asertivity můžete využívat po celý únor, než se bojovný Mars přesune do následného znamení Raka. Co se romantické oblasti týče, tak dařit by se vám mělo od konce května do poloviny června, kdy bude planeta Venuše ve vašem znamení, a pak když bude procházet znamením opozitním – Střelcem, což bude od poloviny října do poloviny listopadu. Pro významná rozhodnutí, podepisování smluv, stěhování, koupi nemovitostí, cenností i jiných hodnotných věcí jsou nevhodné časové úseky, kdy je retrográdní planeta Merkur, což je 28.1. - 18. 2., 26. 5. - 19. 6. a 24. 9. - 15. 10. Tento rok bude Merkur ve zpětném chodu vždy v jednom ze vzdušných znamení, což podpoří intelektuální introspekci. V této době máte šanci zapřemýšlet, jak dalece logika a intelektuální přístup ovlivňují váš život. Je to čas přizpůsobení a nezbytného upravení procesu myšlení a komunikace. Patrně přijmete nové inovativní myšlenky a formy výměny názorů s partnery, okolím ale i v rámci celé společnosti. Největší příležitostí k tomu budete mít v druhém z výše uvedených období, neboť Merkur bude retrográdní právě ve vašem znamení. Pluto se v polovině roku vrátí do znamení Střelce, takže vy, kteří jste se narodili poslední dva dny znamení, se ještě můžete především v druhé polovině roku setkávat s autoritativním jednáním, žárlivostí, ovládáním druhými a pocity ztráty kontroly nad svým životem. Prozkoumejte své psychologické, mnohdy nevědomé, přístupy a objevte svou vnitřní sílu. Rok 2008 bude patrně velmi zajímavým rokem s mnoha nepředvídatelnými událostmi. Pokud se objeví obtížnější situace, berte je jako příležitost opravit a vybalancovat ty sféry vašeho života, kde jste něco opomíjeli či dělali špatně

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#53 5. 1. 2008 11:59

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

HOROSKOP 2008 - BLÍŽENCI 21.5. – 21.6.
Obecně
Počátek února vám přinese obrovské množství inspirace a nápadů, které mohou nasměrovat vaše další počínání. Mohou být též zdrojem výrazných životních změn. V létě budete hodně přecitlivělí a budete nepřiměřeně reagovat na podněty. Zpomalte trochu. Srpen přinese alespoň na chvíli vašim dnům klid a soustředěnost. I konec roku bude podpořen konstelacemi, které jsou zdrojem radosti, štěstí a úspěchů.

Vztahy
Vztah bude plný harmonie a porozumění. Alespoň zpočátku roku. Květen varuje před unáhlenými kroky, vyvarujte se též konfliktů s partnerem. Ke konci roku značně poroste váš sexuální náboj, což ocení nejen váš partner, ale i vaše okolí. Okruh obdivovatelů se kolem vás rozšíří, proto budete vystaveni riziku nevěry.

Práce
Pokud plánujete učinit ve vašich pracovních otázkách razantní změny, využijte k tomu konec března. Může dojít k zajímavým a nečekaným posunům. V květnu budete nervózní a díky tomu si snadno zkomplikujete život zbytečnými chybami. Ohledně podzimu musí naopak zaznít varování, abyste se vyhnuli konfliktu s vašimi nadřízenými. Ani lehkomyslný přístup k práci nebude to pravé.

Zdraví
Rok 2008 vás potrápí v oblasti dýchacích cest – pozor na nachlazení, mohla by se trošku protáhnout.

Není tady

#54 5. 1. 2008 12:15

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lupinko, tak mi vysvětli, když jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píšu na PC a jaktože ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myšok big_smile big_smile big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#55 5. 1. 2008 12:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Milí Blíženci, chci vám jen říct, že jsem vždy chtěla mít aspoň něco v Blížencích, nepovedlo se. Nemám tam vůbec nic (jen sestupný uzel), a je mi to upřímně líto. Obdivuji vaši lehkost a všestrannost, a to, že si z ničeho neděláte těžkou hlavu, jaká je s vámi sranda, jaké máte nápady a jací jste zábavní společníci. Musela jsem si pořídit částečně Blíženeckého muže (ASC a Venuše v Blížencích), abych svůj deficit vyrovnala.
Zdravím všechny Blížence, mám jich kolem sebe fůru, a jsou mi věčnou inspirací.

Upravil(a) Damila (5. 1. 2008 12:41)

Není tady

#56 5. 1. 2008 16:52

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, já jsem taky Blíženec, něco na mě sedí, třeba více osobností, neschopnost věnovat se něčemu hodně do hloubky, zpravidla nemívám problém se vyjádřit atd. Něco však na mě zásadně nesedí, např. nejsem přelétavá v lásce, jsem introvert a bojím se lidí, neumím si získat snadno přátele, neumím se bavit s cizími lidmi, jsou mi protivné davy a návštěvy a akce, kde je moc lidí atd.

Není tady

#57 6. 1. 2008 19:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Regina napsal(a):

Lupinko, tak mi vysvětli, když jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píšu na PC a jaktože ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myšok big_smile big_smile big_smile

Cháááá! to se ptáš MĚ??? Já plavu ve stejným stádu! lollol

Dam, ono někdy není oč stát, věř mi....my se zas musíme vypořádat s dualitou v reálu, což leckdo nezvládne beze ztráty kytičky hmm Často nás to rve na dvě strany a my musíme pochopit, že vybrat si nelze smile Že obě strany jsme my sami.....ta lehkost je nám dána možná k ulehčení údělu smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#58 6. 1. 2008 19:43

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

flower napsal(a):

tak já také nejsem přelétavá...Taky sem milovala několik let jednoho (ještě miluju)a myslela si že je to láska na celý život. tak on si to nemyslel, ale začíná..tak uvidíme...ale přelétaví??nevím možná chlapi jo, ale co znám blížence holky, tak všechny mají dlouhodobé partnery

Byla úžasná. - Vydrželo nám to 13 let. - Pak se z ní stala ta druhá část jejího já.... (tu jsem si však nevzal)
Nestačil jsem se divit. To vám byl ale mazec....

dumbom

kapitulation

Upravil(a) Slavek17 (6. 1. 2008 19:44)

Není tady

#59 6. 1. 2008 20:24

Tia
♥♥♥♥---

Ja jsem taky blizenec a musim rict, ze spoustu veci na me sedi, ale stejne tak spoustu ne!

Nejak mi prijde nemozny, ze by bylo 12 typu lidi! Proste tomu neverim...i kdyz nekdy horoskopy ctu, pro zajimavost, rikam si, tak schvalne....no a vetsinou se vubec netrefi......muzete mi nekdo objasnit, proc verite tomuto deleni lidi, povah...atd.? Docela bych si to rada precetla smile Dik stolt

Není tady

#60 6. 1. 2008 20:29

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

to Tia:
Jukni  i na fórum o Kozorozích.......
stolt

a kromě toho:

Astroložky ti to vysvětlí jistě JEŠTĚ fundovaněji.... stolt

Upravil(a) Slavek17 (6. 1. 2008 20:51)

Není tady

#61 6. 1. 2008 20:33

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tia napsal(a):

Ja jsem taky blizenec a musim rict, ze spoustu veci na me sedi, ale stejne tak spoustu ne!

Nejak mi prijde nemozny, ze by bylo 12 typu lidi! Proste tomu neverim...i kdyz nekdy horoskopy ctu, pro zajimavost, rikam si, tak schvalne....no a vetsinou se vubec netrefi......muzete mi nekdo objasnit, proc verite tomuto deleni lidi, povah...atd.? Docela bych si to rada precetla smile Dik stolt

To bude tím, že opravdu neexistuje jen 12 typů lidí. big_smile
Je milión variací každého znamení.
Protože horoskop se neskládá jen z postavení Slunce. Už tu bylo o tom mnoho napsáno. Ani dva lidé narození ve stajný den i rok nemají stejný horoskop. Proto astrologové tolik bazírují na přesném času a místě narození. To není ze zvědavosti, ale jen proto, aby se sestavil horoskop opravdu přesný pro toho konkrétního člověka. Stejný horoskop jako Ty nemá nikdo na světě. Ledaže bys měla dvojče narozené do pár minut od Tebe. A i tehdy může být rozdíl.smile

Není tady

#62 6. 1. 2008 20:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Regina: Lupinko, tak mi vysvětli, když jsme takhle pořád v pohybu (jsem taky hyperaktivní, rozděláno spousta věcí), poslouchám muziku, čtu, píšu na PC a jaktože ten výdej energie není nikde vidět- bych měla být jak proutek, ne jak plejtvák myšok big_smile big_smile big_smile "

No počkej, Regi, ale jak má ten výdej energie probíhat při ležení u knížky nebo sezení u PC? big_smile To jsem se při té představě docela zasmála big_smile (teda nečetla jsem od Tebe všechno, možná při tom poslechu hudby běháš....).

Jo a jinak jsem poněkud blíže znala chlápka, který měl Lunu v Blížencích.... No, sedělo na něj to, že nevydržel u jedné ženy, vždycky toho měl "rozděláno" víc.

Upravil(a) Tercila (6. 1. 2008 20:50)

Není tady

#63 6. 1. 2008 20:51

Tia
♥♥♥♥---

Damila napsal(a):

Tia napsal(a):

To bude tím, že opravdu neexistuje jen 12 typů lidí. big_smile
Je milión variací každého znamení.
Protože horoskop se neskládá jen z postavení Slunce. Už tu bylo o tom mnoho napsáno. Ani dva lidé narození ve stajný den i rok nemají stejný horoskop. Proto astrologové tolik bazírují na přesném času a místě narození. To není ze zvědavosti, ale jen proto, aby se sestavil horoskop opravdu přesný pro toho konkrétního člověka. Stejný horoskop jako Ty nemá nikdo na světě. Ledaže bys měla dvojče narozené do pár minut od Tebe. A i tehdy může být rozdíl.smile

Hm, to by me zajimalo jaky ja mam horoskop smile Spoustu jsem jich cetla a docela si odporovali.....dokonce mi jednpu kamoska delala nejaky rozbor, nejaky ascendenty a tak smile no moc tomu nerozumim a moc to teda nesedelo.....takze z toho usuzuji, ze to asi tak presne nebude....nebo to nesedelo jen na me...nevim big_smile
Jen me udivuje jak strasne moc lidi se timto zabyva....

Není tady

#64 7. 1. 2008 19:20

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jako štír jsem žila 19 let s blížencem.
Bývala jsem nápaditá, čilá, aktivní. Chtěla jsem zahrádku, našli jsme řešení, které nefugovalo dlouho, tak jsme lehce přešli k jiné aktivitě. Toužila jsem po citrusových plodech a podařilo se mi ho přesvědčit, že on bude báječný pěstitel. Do prvního mrazu se nám dařilo, pak vše umrzlo. Byl dokonalý sběratel borůvek, no prostě dovedla jsem ho motivovat pro spoustu věcí, ale stále jsem musela chválit, chválit, chválit.
Jenže mi začalo ubývat sil , unavená, nemocná ženská, která chce mít i trochu klidu bez vzrůša. Např. doma jsme probrali určitou strategii čehosi, vyjdeme mezi naše lidi a můj blíženec začne říkat něco, co slyším prvně. To bývaly situace nad mé síly. Takový malý domácí Mnichov.
Co mě vytáčelo, to byly jeho proměny chování, po návratu domů odkudkoliv. Z veselého společníka a galantního muže se stal obratem malý domácí despota a sobeček. Dovedl překvapit, fakt jo.
Přijeli jsme odněkud a já se chtěla s dětmi dívat u nich na telku. Asi 5krát přišel urgovat, že jsem jeho žena a moje místo je u něho v obýváku. Nakonec mi vyložil matraci za dveře, jako nehodná žena nemohu vedle něho ulehnout. To taky patří k proměnlivému blíženci? Pár lahůdek ještě mám.

Není tady

#65 7. 1. 2008 19:23

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Heluška napsal(a):

Jako štír jsem žila 19 let s blížencem.
Bývala jsem nápaditá, čilá, aktivní. Chtěla jsem zahrádku, našli jsme řešení, které nefugovalo dlouho, tak jsme lehce přešli k jiné aktivitě. Toužila jsem po citrusových plodech a podařilo se mi ho přesvědčit, že on bude báječný pěstitel. Do prvního mrazu se nám dařilo, pak vše umrzlo. Byl dokonalý sběratel borůvek, no prostě dovedla jsem ho motivovat pro spoustu věcí, ale stále jsem musela chválit, chválit, chválit.
Jenže mi začalo ubývat sil , unavená, nemocná ženská, která chce mít i trochu klidu bez vzrůša. Např. doma jsme probrali určitou strategii čehosi, vyjdeme mezi naše lidi a můj blíženec začne říkat něco, co slyším prvně. To bývaly situace nad mé síly. Takový malý domácí Mnichov.
Co mě vytáčelo, to byly jeho proměny chování, po návratu domů odkudkoliv. Z veselého společníka a galantního muže se stal obratem malý domácí despota a sobeček. Dovedl překvapit, fakt jo.
Přijeli jsme odněkud a já se chtěla s dětmi dívat u nich na telku. Asi 5krát přišel urgovat, že jsem jeho žena a moje místo je u něho v obýváku. Nakonec mi vyložil matraci za dveře, jako nehodná žena nemohu vedle něho ulehnout. To taky patří k proměnlivému blíženci? Pár lahůdek ještě mám.

No teda, docela síla.
I muži mají své dny, ale nesmí jich být víc, než těch normálních...

Není tady

#66 7. 1. 2008 19:24

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Heluš -  tvoje vyprávění hodně něco (nemilého) VELMI PŘIPOMNĚLO.

offtopic

Upravil(a) Slavek17 (7. 1. 2008 19:26)

Není tady

#67 7. 1. 2008 23:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

To taky patří k proměnlivému blíženci? Pár lahůdek ještě mám...

Helí, to nebude Blížencovatěním.....u nás to bylo némlich to samý; dneska už se ubráním, ale bránit - to se holt musím ještě dost často. No a Blíženec jsem já.....muž je Panna lol

Není tady

#68 7. 1. 2008 23:19

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

bublinka napsal(a):

zatím jsem přišla na knihy, knihy a knihy...jinak mě nenapadá nic jiného, co by Blíženci mohlo zdvihnout náladu wink

Ale merkura v Raku mám já hmm  A nemluvná jsem, dřív se mě lidé dokonce ptali, zda nejsem němá lol

No vida...... smile
Noutbuk, jestli to nějak jde...i když se zlomenou pánví se jí bude blbě psát roll Nebo malou televizku.....alespoň duch aby mohl být v pohybu, když už tělo nemože hmm

Není tady

#69 8. 1. 2008 9:25

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Můj přítel je blíženec a většina věcí co tu píšete je pravda, úžasný společník, je s ním sranda, ale umí být i pěkně nepříjemný, potřebuje hoooodně svobody, je dobrý milenec a je taky fakt, že nadšený je pro spoustu věcí a jen málo co dotáhne do konce. Jestli je věrný zatím nevím, ale myslím, že když mu budu dávat co potřebuje tak spolu budeme štastní. No a dcera je narozena ve stejný den jako on, takže to bude to samé v bledě modrém.

Není tady

#70 8. 1. 2008 10:47

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

lulu24 napsal(a):

Můj přítel je blíženec a většina věcí co tu píšete je pravda, úžasný společník, je s ním sranda, ale umí být i pěkně nepříjemný, potřebuje hoooodně svobody, je dobrý milenec a je taky fakt, že nadšený je pro spoustu věcí a jen málo co dotáhne do konce. Jestli je věrný zatím nevím, ale myslím, že když mu budu dávat co potřebuje tak spolu budeme štastní. No a dcera je narozena ve stejný den jako on, takže to bude to samé v bledě modrém.

Tak já jsem asi kopie tvého přítele, ale ženská.

Není tady

#71 8. 1. 2008 12:57

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Heluš,
tohle mi připomíná náš domov. On blíženec a já štír. Stejný princip soužití, které mělo katastrofický závěr. Mezi lidma bezva společník, doma despota. Nikdy jsem nevěděla jak se zachová, s čím přijde, co bude a kdy mě podrazí....

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#72 8. 1. 2008 14:04

host eska
♥♥♥♥♥♥-

cilka napsal(a):

Já jsem blíženec.
Spoustu let jsem se trápila s tím, že vše aktivně začínám, snad rychleji než skončila myšlanka, poté jsem se naučila vědomě regulovat své nadšení z nových začátků. Při prvním pokusu tohle ovládnout jsem zjistila, že když chci, umím být i trpělivá. Občas ještě ujedu, velmi ráda začínám, ale dovoluju si začínat to, co není podstatné a co se po letech třeba dá dokončit.
Dvě osoby? Kdo tohle říká, není blíženec, správný blíženec a zejména žena, má v sobě 5 nejrůznějších bytostí. Minimálně, i když já byla hodně dlouho přesvědčená, že mám jen dvě. Nemámsmile
Jedna bytost je ztělesněním všeho dobrého: skvělá manželka, matka, milenka, i přítelkyně. Tahle bytost umí život zvládat s nadsázkou, elegancí, pochopením, prostě tahle osoba nemá chybu, jen jednu, pro blížence je bez zpětné vazby nudná.
Druhá osoba je pravým opakem první, ale ne že by neuměla být milá a laskavá, že by třeba neuměla vařit, ona umí, ale nechce. Blíženec je puntičkář i bordelář naráz, záleží kdo právě všem osobám vládne.
Další osoby se vynořují na povrch dle situace... je potřeba být vůdce? Blíženec je vůdce. Je třeba být zručný kutil, schopný organizovat a přitom ještě nohou míchat guláš? Ano, blíženec umí s gráciíí i to. Je třeba se rychle něčemu novému naučit? Spolehněte se, že zítra t bude. Chcete si popovídat o tom, co vás zajímá? Není lepšího společníka než blížence, on v tu chvíli, kdy vy to potřebujete ví vše a pokud to neví, umí vést hovor tak, že ho na konci považujete přinejmenším za odborníka v daném oboru. Blíženec zvládne cokoli, co daná situce vyžaduje, nečiní mu problém se přizpůsobit čemuko-li.  Jen tenhle život hodně unavuje a proto má blíženec v zásobě další osobu, osobu, kterou světu neukazuje. A tahle osoba je ten pravý blíženec. ten kdo ji v něm najde, najde poklad. Neznám žádného blížence, o kterém by se vědělo jaký je. V tom to, má blíženec hodně blízko ke štírovi.
Říká se, že blíženec je nestálý a přelétavý, sám o sobě není, dělá to jen když cítí, že nestačí okolí, když cítí, že ať dělá co chce, není to dobré. Ale protože málokdo blíženci stačí (přeci jen ten dav v jedné osobě je velmi těžké zaujmout) stává se velmi často, že blíženec jde jinam. Blíženec nutně potřebuje zpětnou vazbu, právě z důvodu více osobností v jednom těle, ty osoby jedna o druhé neustále pochybují.
Proto, že je zde více osob v jedné je velmi těžké poznat o čem smýšlí, ale věřte, že ten pravý, opravdový skrytý blíženec je malé ustrašené děťátko, které potřebuje lásku a pochopení, dostaneli ji, nikdy nikoho neopustí.
Dejte blíženci prostor a udělá vám ráj na zemi. Nesmíte ho nijak omezovat, nic nakazovat, on to vycítí, pochopí a udělá sám.
A schopnost básnického střeva? U mne škoda mluvit.

Hele, Cilko! Já jsme chtěla napsat, ty jsi teda přesně popsala moji ségru, co je v Blíženci.
Teď jsem jí to dala přečíst a prej jo smile Přesná trefa tummenupp  Jinak bych chtěla dodat, že máte, podle mě, celkem dobrej odhad na povahu lidí   wink

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#73 9. 1. 2008 7:25

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

S blížencem jako partnerem jsem vyšla ve svým životě zatím nejlíp. Akorát mě štvalo, že když jsme seděli mezi lidma, tak strašně často poslouchal rozhovory u vedlejších stolů. Jednak jsem se styděla a jednak mě děsně rozčilovalo, že ho cizí žvásty zajímají víc než já. lol
Jinak byl ale přímej, upřímnej, pozornej a skvěle jsme si rozuměli.
Občas příliš zásadovej a snažil se mě převychovat.
Jako táta by byl určitě super.
Jsem lev.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#74 9. 1. 2008 11:23

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Já jsem taky blíženec smile ale hrdě se k tomu hlásím,náladová nejsem,spíš věčný optimista,náladová jsem byla akorát v těhotenství a na to jsem měla právo lol básnický střívko mi taky nechybí,ale jestli to je vlivem znamení to si nemyslím..spíš rodový,mů tatínek zamlada psával nádherné básně smile já spíš tíhnu k umění,chodím na keramiku,ráda maluju a tak vůbec ta estetika mi dělá dobře,je to pro mě fajn vyžití.. a co se týče vícero osob v jedné tak  to určitě potvrzuji,tu rozlétanost v sobě mám a bohužel i věčné nadšení do nových věcí,které málokdy dokážu dotáhnout do konce,ale snažím se na tom pracovat smile manžel vždycky říká,že je nejštastnější chlap na světě páč nemá jen jednu ženu,ale dvě lol

Není tady

#75 9. 1. 2008 11:28

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Cilko tak to jsi napsala krásně smile přesně tak se cítím godlike

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí