6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje kámoška je blíženec. Jednou jsme jeli v noci na hory. Něco mi dlouze vykládala, ten monolog trval snad hodinu, pak se zarazila a mávla na mě rukou a prej: promiň, že tě přerušuju, ale ještě jsem si vzpomněla.....
Upravil(a) poletucha (4. 1. 2008 15:46)
Není tady
Nojo! Když tys ji nechala! Blížence jinak přerušuj, jak se ti zachce.... měnit směr hovoru nám nečiní nejmenší potíže
Není tady
Klubko napsal(a):
Jsem vodnář a blíženec je pro ně prý nejvhodnější znamení. No nevím nevím, někdy mě ta schyzofení osoba totálně odradila....
Mám takového kolegu v práci a nevím zda to je zmením, že je blíženec,ale u něj nikdy nevíte s jakou náladou vstoupí do dveří. Fakt. někdy je k zulíbání, nekdy na nakopání do pr...))
Já jsem taky Vodnářka a Blíženkyně mám za dobré kamarádky, prostě si nějak vyhovujeme. Ovšem, když slyším, že je nějaký muž Blíženec, okamžitě utíkám. Dle mých zkušeností jsou těžce nezodpovědní, ulítlí, nespolehlivý, zkrátka věčné děti.
Není tady
L_aura napsal(a):
Já jsem taky Vodnářka a Blíženkyně mám za dobré kamarádky, prostě si nějak vyhovujeme...
No protože vám to podobně myslí
Soudím, že v těch partnerskejch vztazích to takhle nefunguje právě proto, že tam veskrze nejde o myšlení
Není tady
lupina montana napsal(a):
Nojo! Když tys ji nechala! Blížence jinak přerušuj, jak se ti zachce.... měnit směr hovoru nám nečiní nejmenší potíže
já ji fakt ráda poslouchám, ona mění směr hovoru v každé větě, je to jak film se střihy v místech kdy herec řekne půl věty. Já se pouze snažím udržet niť souvislostí, které tam skoro nejsou. Zajímavé však je že bere ohled na moje přerušené naslouchání. Je to jako když se ti na Nově omluví, než ti přerušej napínavej film reklamou na prací prášek- něco nevídaného.
Není tady
Muj pritel je Blizenec. Je to muj prvni Blizenec v mem zivote, protoze pred tim jsem se vzdusnym znamenim vyhybala. Je to kopie Cilky, tak jak se popsala, ale ja ho proste miluju do puntiku, je to suprova osobnost. A ted jsem si uvedomila, jak perfektne zvlada mne Rybu..me ulety a nalady. Perfektni chlap pro mne!
Není tady
Ra napsal(a):
Také mám takovou s blížencem, přelétl a přelétá, udělal si i papíry na letadlo, dělá paragliding, rozbil si páteř na skále na Tenerife, helikoptérou ho sundávali, s lůžkem převáželi z jejich nemocnice do naší. Půl roku ležel no a teď je zase tam nebo v Africe, Mexiku či Thajsku a létá. Mezitím měl zlomený kotník, i s tím přece svým přátelům musel ještě ukázat rozlet a nabít si, aby měl pak nohu nateklou jak balón, že mu museli sundat sádru. Nadšený, šťastný z létání, z cestování, společenský, zábavný ... třeba někdy na konci světa najde svoji druhou půlku ... anebo doma?
Ra, clovicci s takovou chuti do zivota mne primo fascinuji.
Není tady
Nebudete tomu věřit, ale mám kamarádku Blíženkyni... a ona skoro nemluví.
Není tady
poletucha napsal(a):
Moje kámoška je blíženec. Jednou jsme jeli v noci na hory. Něco mi dlouze vykládala, ten monolog trval snad hodinu, pak se zarazila a mávla na mě rukou a prej: promiň, že tě přerušuju, ale ještě jsem si vzpomněla.....
Pol,
Není tady
keito napsal(a):
bublinka napsal(a):
Bubli, to ale nepíšeš o mně, že jo? Nebo snad jo?
Teda jak tě tohle mohlo napadnout
Není tady
bublinka napsal(a):
keito napsal(a):
bublinka napsal(a):
Bubli, to ale nepíšeš o mně, že jo? Nebo snad jo?
Teda jak tě tohle mohlo napadnout
To jen aby řeč nestála
Není tady
keito napsal(a):
Hele, až ted mi došlo, že vy myslíte, že Blíženci mají být ukecaní? Jako že je to pravidlo? ...V tom případě si teda představte Blížence s víc jedničkami v mřížce, to musí být nášup!
Nemusím si to představovat, mám takovou maminku
Když jsme jely autobusem na dovolené, tak byla v autobuse zrovna taková ta ospalá, líná atmosféra, všichni podřimovali nebo se mlčky kochali krajinou. Jenom moje maminka celou cestu mluvila, mluvila a mluvila.... b
Není tady
bublinka napsal(a):
keito napsal(a):
Hele, až ted mi došlo, že vy myslíte, že Blíženci mají být ukecaní? Jako že je to pravidlo? ...V tom případě si teda představte Blížence s víc jedničkami v mřížce, to musí být nášup!
Nemusím si to představovat, mám takovou maminku
Když jsme jely autobusem na dovolené, tak byla v autobuse zrovna taková ta ospalá, líná atmosféra, všichni podřimovali nebo se mlčky kochali krajinou. Jenom moje maminka celou cestu mluvila, mluvila a mluvila.... b
To máš teda docela slušnej trénink, co?
Není tady
Přesně - člověk se s nima aspoň vůbec nenudí
Není tady
ale tak mi vysvětlete, proč to nikdo nechápe, když my si tak skvěle rozumíme
Není tady
Taky bych ráda věděla!
Keito - tys taky Blíženec?
Bubli - nemá ta tvoje nemluvná kamarádka merkura v Raku?
Není tady
Flower: totiž není místo, kde bych nezakopla, nepokapala se, do něčeho nevrazila, kámoši mi říkají přírodní katastrofa...a taky říkájí: pokud chcete vědet co mela k snídani, obědu a večeři, stačí se podívat na tričko:o)))))))))
TAK TO JSEM CELÁ JÁ A v těhotenství se to ještě znásobilo D
Není tady
Keito - tys taky Blíženec?
Lupi, nejen že jsem Blíženec. Ale mám stejně jako ty ascendent v Panně a spoustu dalšího stejného jako ty. Teda dle toho, co jsi napsala na „duchovním“ . Jukni tam, vypsala jsem tam svoje planety. Docela by mě zajímalo, co ty na to
Není tady
To jsem se tu dozvěděla věci!!! Já myslela, že stěhování nábytku byla nějaká moje úchylka a ono to patří k Blížencům! ..Uf, to se mi ulevilo.
A další shoda – nebaví mě – teda až na výjimky vařit. Myslela jsem, že závada je na mé straně. Ale ono je to jinak. Já za to vlastně nemůžu!!!
A spousta dalšího sedí. Jen nevím, jak vy, ale mě štve, že o Blížencích se říká, že jsou v lásce přelétaví. Protože já mám v sobě nastaveno – asi jsem si to tak blbec kdysi takhle sama vybrala – že láska na celý život. Bohužel BM měl názor jiný
Není tady
tak já také nejsem přelétavá...Taky sem milovala několik let jednoho (ještě miluju)a myslela si že je to láska na celý život. tak on si to nemyslel, ale začíná..tak uvidíme...ale přelétaví??nevím možná chlapi jo, ale co znám blížence holky, tak všechny mají dlouhodobé partnery
Není tady
Můj straší syn (19,5) je taky blíženec, ascendent má ve lvu, to je vražedná kombinace. Je z něho arogantní, sebevědomý egoista, ale k tomuhle jsem ho nevychovávala, nevím, kde se to v něm bere. A je teda fakt, že jsou v něm taky dva různí lidi, ten snesitelnější je tam bohužel méně často.
Není tady
Přejde to, myslím, že to není ani tím znamením, ale věkem, mému synovi je také tolik a ještě minulé jaro se choval také divně, nyní je to mámin chlapec, na Silvestra musel být na půlnoc doma a bráškovi to nakázal také, když se mu třeba líbí film nebo něco, hned chce abych to viděla také, vypráví, co bylo ve škole / to dřív vůbec nedělal / a je blahem bez sebe když mu pohladím nohu/ sloní /, takový nebyl, myslela jsem si, že je zralý na blázinec, upravilo se to, ale trvalo to chvíli, zjistil, že ředitelem Zeměkoule není a musí se snažit. Nevzdávej se naděje, ale promluv s ním, co Ti na něm vadí, bez výčitek, ani nechtěj, aby odpovídal, jenom mu řekni, aby nad tím přemýšlel.
Upravil(a) Irenka21 (5. 1. 2008 10:46)
Není tady