Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 1. 2008 15:46

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Blíženci

Moje kámoška je blíženec. Jednou jsme jeli v noci na hory. Něco mi dlouze vykládala, ten monolog trval snad hodinu, pak se zarazila a mávla na mě rukou a prej: promiň, že přerušuju, ale ještě jsem si vzpomněla.....

Upravil(a) poletucha (4. 1. 2008 15:46)

Není tady

#27 4. 1. 2008 15:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Nojo! Když tys ji nechala! Blížence jinak přerušuj, jak se ti zachce.... měnit směr hovoru nám nečiní nejmenší potíže lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#28 4. 1. 2008 15:53

L_aura
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Jsem vodnář a blíženec je pro ně prý nejvhodnější znamení. No nevím nevím, někdy mě ta schyzofení osoba totálně odradila....
Mám takového kolegu v práci a nevím zda to je zmením, že je blíženec,ale u něj nikdy nevíte s jakou náladou vstoupí do dveří. Fakt. někdy je k zulíbání, nekdy na nakopání do pr...smile))

Já jsem taky Vodnářka a Blíženkyně mám za dobré kamarádky, prostě si nějak vyhovujeme. Ovšem, když slyším, že je nějaký muž Blíženec, okamžitě utíkám. Dle mých zkušeností jsou těžce nezodpovědní, ulítlí, nespolehlivý, zkrátka věčné děti.

Není tady

#29 4. 1. 2008 15:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Já jsem taky Vodnářka a Blíženkyně mám za dobré kamarádky, prostě si nějak vyhovujeme...

No protože vám to podobně myslí smile
Soudím, že v těch partnerskejch vztazích to takhle nefunguje právě proto, že tam veskrze nejde o myšlení lol

Není tady

#30 4. 1. 2008 15:58

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

lupina montana napsal(a):

Nojo! Když tys ji nechala! Blížence jinak přerušuj, jak se ti zachce.... měnit směr hovoru nám nečiní nejmenší potíže lol

já ji fakt ráda poslouchám, ona mění směr hovoru v každé větě, je to jak film se střihy v místech kdy herec řekne půl věty. Já se pouze snažím udržet niť souvislostí, které tam skoro nejsou. Zajímavé však je že bere ohled na moje přerušené naslouchání. Je to jako když se ti na Nově omluví, než ti přerušej napínavej film reklamou na prací prášek- něco nevídaného.

Není tady

#31 4. 1. 2008 16:03

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Muj pritel je Blizenec. Je to muj prvni Blizenec v mem zivote, protoze pred tim jsem se vzdusnym znamenim vyhybala. Je to kopie Cilky, tak jak se popsala, ale ja ho proste miluju do puntiku, je to suprova osobnost. A ted jsem si uvedomila, jak perfektne zvlada mne Rybu..me ulety a nalady. Perfektni chlap pro mne!

Není tady

#32 4. 1. 2008 17:18

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ra napsal(a):

Také mám takovou s blížencem, přelétl a přelétá, udělal si i papíry na letadlo, dělá paragliding, rozbil si páteř na skále na Tenerife, helikoptérou ho sundávali, s lůžkem převáželi z jejich nemocnice do naší. Půl roku ležel no a teď je zase tam nebo v Africe, Mexiku či Thajsku a létá. Mezitím měl zlomený kotník, i s tím přece svým přátelům musel ještě ukázat rozlet a nabít si, aby měl pak nohu nateklou jak balón, že mu museli sundat sádru. Nadšený, šťastný z létání, z cestování, společenský,  zábavný ... třeba někdy na konci světa najde svoji druhou půlku ... anebo doma? wink  tummenupp

hjarta

Ra, clovicci s takovou chuti do zivota mne primo fascinuji.

Není tady

#33 4. 1. 2008 17:27

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Nebudete tomu věřit, ale mám kamarádku Blíženkyni... a ona skoro nemluví.

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#34 4. 1. 2008 17:46

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

bublinka napsal(a):

Bubli, to ale nepíšeš o mně, že jo? lol  Nebo snad jo? wink

Není tady

#35 4. 1. 2008 17:47

keito
♥♥♥♥♥--
Web

poletucha napsal(a):

Moje kámoška je blíženec. Jednou jsme jeli v noci na hory. Něco mi dlouze vykládala, ten monolog trval snad hodinu, pak se zarazila a mávla na mě rukou a prej: promiň, že přerušuju, ale ještě jsem si vzpomněla.....

Pol, lolgodlikelol

Není tady

#36 4. 1. 2008 17:48

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Nevím, čím to je, ale báječně si rozumím se Lvama a s Blížencema....máte to taky tak? A mám ascendent v Panně, ale ty moc nemusím wink

Není tady

#37 4. 1. 2008 18:02

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

keito napsal(a):

bublinka napsal(a):

Teda jak tě tohle mohlo napadnout lol lol

Není tady

#38 4. 1. 2008 18:13

keito
♥♥♥♥♥--
Web

bublinka napsal(a):

keito napsal(a):

bublinka napsal(a):

Teda jak tě tohle mohlo napadnout lol lol

lol To jen aby řeč nestála lol

Není tady

#39 4. 1. 2008 18:14

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Hele, až ted mi došlo, že vy myslíte, že Blíženci mají být ukecaní?  Jako že je to pravidlo?  va ...V tom případě si teda představte Blížence s víc jedničkami v mřížce, to musí být nášup! dumbom

Není tady

#40 4. 1. 2008 18:16

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

keito napsal(a):

Hele, až ted mi došlo, že vy myslíte, že Blíženci mají být ukecaní?  Jako že je to pravidlo?  va ...V tom případě si teda představte Blížence s víc jedničkami v mřížce, to musí být nášup! dumbom

Nemusím si to představovat, mám takovou maminku lol roll
Když jsme jely autobusem na dovolené, tak byla v autobuse zrovna taková ta ospalá, líná atmosféra, všichni podřimovali nebo se mlčky kochali krajinou. Jenom moje maminka celou cestu mluvila, mluvila a mluvila.... lolbdumbom

Není tady

#41 4. 1. 2008 18:45

keito
♥♥♥♥♥--
Web

bublinka napsal(a):

keito napsal(a):

Nemusím si to představovat, mám takovou maminku lol roll
Když jsme jely autobusem na dovolené, tak byla v autobuse zrovna taková ta ospalá, líná atmosféra, všichni podřimovali nebo se mlčky kochali krajinou. Jenom moje maminka celou cestu mluvila, mluvila a mluvila.... lolbdumbom

To máš teda docela slušnej trénink, co? dumbom lol

Není tady

#42 4. 1. 2008 22:12

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přesně - člověk se s nima aspoň vůbec nenudí tummenupplol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#43 4. 1. 2008 22:24

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

ale tak mi vysvětlete, proč to nikdo nechápe, když my si tak skvěle rozumíme lol

Není tady

#44 4. 1. 2008 23:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Taky bych ráda věděla! dumbomlol

Keito - tys taky Blíženec?

Bubli - nemá ta tvoje nemluvná kamarádka merkura v Raku?

Není tady

#45 5. 1. 2008 6:39

annemarie
♥♥♥♥---

Flower: totiž není místo, kde bych nezakopla, nepokapala se, do něčeho nevrazila, kámoši mi říkají přírodní katastrofa...a taky říkájí: pokud chcete vědet co mela k snídani, obědu a večeři, stačí se podívat na tričko:o)))))))))

TAK TO JSEM CELÁ JÁ A  v těhotenství se to ještě znásobilo big_smileD

Není tady

#46 5. 1. 2008 7:03

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Keito - tys taky Blíženec?

Lupi, nejen že jsem Blíženec. Ale mám stejně jako ty ascendent v Panně a spoustu dalšího stejného jako ty. lol Teda dle toho, co jsi napsala na „duchovním“  wink . Jukni tam, vypsala jsem tam svoje planety. Docela by mě zajímalo, co ty na to  va

Není tady

#47 5. 1. 2008 7:11

keito
♥♥♥♥♥--
Web

To jsem se tu dozvěděla věci!!!  roll Já myslela, že stěhování nábytku byla nějaká moje úchylka a ono to patří k Blížencům!  lol..Uf, to se mi  ulevilo. stolt
A další shoda – nebaví mě – teda až na výjimky  wink vařit. Myslela jsem, že závada je na mé straně. Ale ono je to jinak. Já za to vlastně nemůžu!!! lol
A spousta dalšího sedí. Jen nevím, jak vy, ale mě štve, že o Blížencích se říká, že jsou v lásce přelétaví. Protože já mám  v sobě nastaveno – asi jsem si to tak blbec kdysi takhle sama vybrala  butter – že láska na celý život. Bohužel BM měl názor jiný grater

Není tady

#48 5. 1. 2008 10:16

flower
♥♥♥----

tak já také nejsem přelétavá...Taky sem milovala několik let jednoho (ještě miluju)a myslela si že je to láska na celý život. tak on si to nemyslel, ale začíná..tak uvidíme...ale přelétaví??nevím možná chlapi jo, ale co znám blížence holky, tak všechny mají dlouhodobé partnery

Není tady

#49 5. 1. 2008 10:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Můj straší syn (19,5) je taky blíženec, ascendent má ve lvu, to je vražedná kombinace. Je z něho arogantní, sebevědomý egoista, ale k tomuhle jsem ho nevychovávala, nevím, kde se to v něm bere. A je teda fakt, že jsou v něm taky dva různí lidi, ten snesitelnější je tam bohužel méně často.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#50 5. 1. 2008 10:37

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Přejde to, myslím, že to není ani tím znamením, ale věkem, mému synovi je také tolik a ještě minulé jaro se choval také divně, nyní je to mámin chlapec, na Silvestra musel být na půlnoc doma a bráškovi to nakázal také, když se mu třeba líbí film nebo něco, hned chce abych to viděla také, vypráví, co bylo ve škole / to dřív vůbec nedělal / a je blahem bez sebe když mu pohladím nohu/ sloní /, takový nebyl, myslela jsem si, že je zralý na blázinec, upravilo se to, ale trvalo to chvíli, zjistil, že ředitelem Zeměkoule není a musí se snažit. Nevzdávej se naděje, ale promluv s ním, co Ti na něm vadí, bez výčitek, ani nechtěj, aby odpovídal, jenom mu řekni, aby nad tím přemýšlel.

Upravil(a) Irenka21 (5. 1. 2008 10:46)

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí