Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 1. 2008 9:47

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Blíženci

Ahojky blíženci a blíženkyně,

napadlo mě založit povídací vlákno o našem znamení.

Máte to jako já - dvě osoby/osobnosti v jednom těle? gloria

Přelétavost, zájem o deset věcí najednou, básnické střevo.. wink

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#2 4. 1. 2008 9:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Blíženci

Moja dcera je blizenec, je este dost mala, ale sedi to na nu big_smile
skutocne dvojtvar smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#3 4. 1. 2008 10:21

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

BM byla blíženec - a přelétla........ lol
A dětem asi nabásnila pěkné věci, když stojí při ní (a ne při mně).
cool

Závěr: Podcenil jsem varování, že některá znamení nejdou s blíženci dohromady,
zvl. pokud staví stálost nad proměnlivost... ba, ba... 
Dnes mohu jen říct: MOJE CHYBA, měl jsem být prozíravější.
lyssna

Není tady

#4 4. 1. 2008 10:35

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem vodnář a blíženec je pro ně prý nejvhodnější znamení. No nevím nevím, někdy mě ta schyzofení osoba totálně odradila....
Mám takového kolegu v práci a nevím zda to je zmením, že je blíženec,ale u něj nikdy nevíte s jakou náladou vstoupí do dveří. Fakt. někdy je k zulíbání, nekdy na nakopání do pr...smile))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#5 4. 1. 2008 10:42

Ra
♥♥♥♥♥--

nesmutni Slávku, nebyla to chyba, ale cenné zkušenosti tummenupp

Také mám takovou s blížencem, přelétl a přelétá, udělal si i papíry na letadlo, dělá paragliding, rozbil si páteř na skále na Tenerife, helikoptérou ho sundávali, s lůžkem převáželi z jejich nemocnice do naší. Půl roku ležel no a teď je zase tam nebo v Africe, Mexiku či Thajsku a létá. Mezitím měl zlomený kotník, i s tím přece svým přátelům musel ještě ukázat rozlet a nabít si, aby měl pak nohu nateklou jak balón, že mu museli sundat sádru. Nadšený, šťastný z létání, z cestování, společenský,  zábavný ... třeba někdy na konci světa najde svoji druhou půlku ... anebo doma? wink  tummenupp

hjarta

Není tady

#6 4. 1. 2008 10:51

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ra napsal(a):

nesmutni Slávku, nebyla to chyba, ale cenné zkušenosti tummenupp

Jo, jsou to cenné zkušenosti, za které jsem velkému osudu neskonale vděčný.......
albert

Není tady

#7 4. 1. 2008 10:53

Ra
♥♥♥♥♥--

big_smile tummenupp

hjarta

Není tady

#8 4. 1. 2008 10:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Znám hodně blíženců a jsou dost rozporuplní ..... chlapi toho docela hodně namluví a zkutek utek a ženské jsou "falešné" - přelétavé hlavně v náladách... děti ve znamení blíženců - přímo hyper a tak nějak to znamení mi nevadí, ale nikterak ho ani nemusím ... Jsem kozoroh.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#9 4. 1. 2008 10:59

flower
♥♥♥----

Já jsem blíženec, a nejsem vůbec náladová. jsem věčný optimista, ale nejsem jedna, jsem dvě. a to ne v náladách, ale v názorech. jednou chci to, pak to nechci jednou si myslim ono, jednou to...Prostě se to ve mě bije. jedna říká kašli na to, druhá ji do toho:o)) a pak si vyberte. můj současný přítel je také blíženec, rozumíme si skvělě. je pravda, že blíženci jsou hyperaktivní. také skáče padákem, lozí po horách, cestuje,s tuduje, kolo, lyže, plavání...Já jsem typ blížence,který nadchne pro spoustu věcí, a nic nedodělá..
A můj bývalý byl kozoroh. Hrůza. náladový, nikdy nedotáhl nic do konce, uzavřený, někdy až moc otevřený, urážlivý, divný..

Pro mě jsou blíženci skvělí kamarádi.Miluju tohle znamení. jsem blíženec:))))))))))))))

Není tady

#10 4. 1. 2008 11:11

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Já jsem blíženec.
Spoustu let jsem se trápila s tím, že vše aktivně začínám, snad rychleji než skončila myšlanka, poté jsem se naučila vědomě regulovat své nadšení z nových začátků. Při prvním pokusu tohle ovládnout jsem zjistila, že když chci, umím být i trpělivá. Občas ještě ujedu, velmi ráda začínám, ale dovoluju si začínat to, co není podstatné a co se po letech třeba dá dokončit.
Dvě osoby? Kdo tohle říká, není blíženec, správný blíženec a zejména žena, má v sobě 5 nejrůznějších bytostí. Minimálně, i když já byla hodně dlouho přesvědčená, že mám jen dvě. Nemámsmile
Jedna bytost je ztělesněním všeho dobrého: skvělá manželka, matka, milenka, i přítelkyně. Tahle bytost umí život zvládat s nadsázkou, elegancí, pochopením, prostě tahle osoba nemá chybu, jen jednu, pro blížence je bez zpětné vazby nudná.
Druhá osoba je pravým opakem první, ale ne že by neuměla být milá a laskavá, že by třeba neuměla vařit, ona umí, ale nechce. Blíženec je puntičkář i bordelář naráz, záleží kdo právě všem osobám vládne.
Další osoby se vynořují na povrch dle situace... je potřeba být vůdce? Blíženec je vůdce. Je třeba být zručný kutil, schopný organizovat a přitom ještě nohou míchat guláš? Ano, blíženec umí s gráciíí i to. Je třeba se rychle něčemu novému naučit? Spolehněte se, že zítra t bude. Chcete si popovídat o tom, co vás zajímá? Není lepšího společníka než blížence, on v tu chvíli, kdy vy to potřebujete ví vše a pokud to neví, umí vést hovor tak, že ho na konci považujete přinejmenším za odborníka v daném oboru. Blíženec zvládne cokoli, co daná situce vyžaduje, nečiní mu problém se přizpůsobit čemuko-li.  Jen tenhle život hodně unavuje a proto má blíženec v zásobě další osobu, osobu, kterou světu neukazuje. A tahle osoba je ten pravý blíženec. ten kdo ji v něm najde, najde poklad. Neznám žádného blížence, o kterém by se vědělo jaký je. V tom to, má blíženec hodně blízko ke štírovi.
Říká se, že blíženec je nestálý a přelétavý, sám o sobě není, dělá to jen když cítí, že nestačí okolí, když cítí, že ať dělá co chce, není to dobré. Ale protože málokdo blíženci stačí (přeci jen ten dav v jedné osobě je velmi těžké zaujmout) stává se velmi často, že blíženec jde jinam. Blíženec nutně potřebuje zpětnou vazbu, právě z důvodu více osobností v jednom těle, ty osoby jedna o druhé neustále pochybují.
Proto, že je zde více osob v jedné je velmi těžké poznat o čem smýšlí, ale věřte, že ten pravý, opravdový skrytý blíženec je malé ustrašené děťátko, které potřebuje lásku a pochopení, dostaneli ji, nikdy nikoho neopustí.
Dejte blíženci prostor a udělá vám ráj na zemi. Nesmíte ho nijak omezovat, nic nakazovat, on to vycítí, pochopí a udělá sám.
A schopnost básnického střeva? U mne škoda mluvit.

Není tady

#11 4. 1. 2008 11:32

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

flower napsal(a):

Já jsem blíženec, a nejsem vůbec náladová. jsem věčný optimista, ale nejsem jedna, jsem dvě. a to ne v náladách, ale v názorech. jednou chci to, pak to nechci jednou si myslim ono, jednou to...Prostě se to ve mě bije. jedna říká kašli na to, druhá ji do toho:o)) a pak si vyberte. můj současný přítel je také blíženec, rozumíme si skvělě. je pravda, že blíženci jsou hyperaktivní. také skáče padákem, lozí po horách, cestuje,s tuduje, kolo, lyže, plavání...Já jsem typ blížence,který nadchne pro spoustu věcí, a nic nedodělá..
A můj bývalý byl kozoroh. Hrůza. náladový, nikdy nedotáhl nic do konce, uzavřený, někdy až moc otevřený, urážlivý, divný..

Pro mě jsou blíženci skvělí kamarádi.Miluju tohle znamení. jsem blíženec:))))))))))))))

Jo, jo - tohle jsem myslela smile jako kamarádi mi nevadí.
Jinak přítel je také kozoroh - je pevný v názorech, jde si za svým cílem - miluje adrenalinové sporty - není urážlivý a vše dotáhne do konce big_smile Býválý byl blíženec - hrůza děs ... urážlivý, nic do konce - rozdělal - nechal atd.atd. plná huba keců a nic z toho.... Jo, ale super bavič (pro ostatní) rozesmát mě uměl - to ano smile Potom ale stejně rychle i rozplakat .....
Má nej kámoška je blíženec - skvěle si rozumíme i nerozumíme smile
Brácha je blíženec - nikdy nevím s jakou se potážu - někdy kliďas jindy pruďas - neteř je blíženec - hyper proper ....
Další kámoška - hrozná pesimistka a skeptik - stále se zmíta v nějakých emocích, vše překroutí - ona je ten chudáček, kterému se ubližuje .... plná pusa, co by chtěla změnit a koho by chtěla změnit - ale také nic..... a měnit sebe ? Ona je dokonalost a spravedlivost sama... a mohla bych jmenovat ještě plno dalších blíženců. Všichni mají jednu shodu - jsou to tak trošku egoisti, nesnesou kritiku vůči své osobě - to je společný znak všech blíženců co znám (pocity ukřivděnosti) smile výbušnost, když se jim něco nelíbí ... potřebují vést a mít volnost ... odpovědnost? Co to je ? va

Ono to asi nebude jen těmi znameními smile ....

Upravil(a) Feuria (4. 1. 2008 11:41)

Není tady

#12 4. 1. 2008 12:24

flower
♥♥♥----

Cilko napsala si to krásně a totálně pravdivě.. jsem přesně taková jak píšeš.a je to vážně unavné když je nás víc...mi to dělá problém při koupi trička, při výběru jídla, při výběru místa,kde strávím svůj volný čas. chci být všude, a zároveň nikde. Ted mám problém s tím, jestli poslechnout srdce, či rozum. a každá moje osobnost říká něco jiné. včera večer sem si řekla, tak, a udělám to, oc mi rozum říká, a dnes ráno se probudím s pocitem, at jdu za srdcem. Mě z toho klepne. a tak se to táhne uz dost dlouho...
Blíženec je skvělý společník, a také to znám sama od sebe, často středem pozornosti a to absolutně nechtěně. prostě to tak  je..
A ještě takové nemehlo jak já, není nikdo jiný..tak nevím jestli i tohle je dáno znamením, nebo mou roztěkaností, a chutí dělat tři věci najednou, až jednu z nich pose...yikes)))

Feuria: jsem také výbušná to je pravda, ale egoista??to vůbec...Já se ráda hádám, vztekám, ale nikdy ne tak, abych někomu ubližovala... Taky mě štvě že i z vážným věcí si dělám srandu...Vím jaká jsem, snažím se s tím něco dělat, ale ráda to svádím na to, že je nás vícyikes)) ráda si věci odůvodňuji..A když se nemůzu pro něco rozhodnout, tak moje neoblíbenějsí odpověd je NEVÍN, A JE MI TO JEDNO... já se přizpůsobím..Jenze přítele to štve. každého to štvalo...ptali chceš na pizzu, na bowl, plavat??a ja vždycky, je mi to jedno.já bych tak nejradši všude.o))) aspon je sranda

Není tady

#13 4. 1. 2008 12:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

flower napsal(a):

Feuria: jsem také výbušná to je pravda, ale egoista??to vůbec...Já se ráda hádám, vztekám, ale nikdy ne tak, abych někomu ubližovala... Taky mě štvě že i z vážným věcí si dělám srandu...Vím jaká jsem, snažím se s tím něco dělat, ale ráda to svádím na to, že je nás vícyikes)) ráda si věci odůvodňuji..A když se nemůzu pro něco rozhodnout, tak moje neoblíbenějsí odpověd je NEVÍN, A JE MI TO JEDNO... já se přizpůsobím..Jenze přítele to štve. každého to štvalo...ptali chceš na pizzu, na bowl, plavat??a ja vždycky, je mi to jedno.já bych tak nejradši všude.o))) aspon je sranda

Možná toho egoistu chápeme každá jinak ... jinak blíženec je přesně to, co popisuješ stolt tak je znám smile
U kamarádů mi to nevadí, ale u partnera jsem tuhle povahu nesnesla - nejvíce právě to "dělat si legraci z vážných věcí" a nerozhodnost - touha mít vše a nic - mám moc ráda legraci a humor - ale prostě tam - kde patří (dle mě) .... takže soužití s blížencem mi prostě nešlo smile

Není tady

#14 4. 1. 2008 12:36

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Taky si nemyslím, že bych byla egoistka. Jsem ale ráda, když se o mě tak nějak ví vždy a všude :-) Taky jsem ráda na více místech, ideálně přebíhám, nevydržím sedět na jedné židli celý večer dumbom Občas si neumím užít krásu okamžiku, protože když jsem v práci, těším se domů, mám spoustu plánů, co budu doma dělat, a když jsem doma, už plánuju, co budu dělat v práci. Nejde o striktní plány, spíš jsou to nápady, myšleny, většinou pak nerealizované gloria

Někdy si přijdu, že jsem kvůli té spoutě myšlenek "na roztrhání", a to mě unavuje.. Občas i leze na nervy. Jsem pořád v pohybu, občas tak moc, že nemohu popadnout dech. Když ho popadnu, běžím s o to větší energií... wink

Možná mám v sobě víc osobností, ale o dvou vím určitě - jedna chce ochraňovat, podporovat, dělat možné i nemožné pro druhé, druhá touží být ochraňována, podporována a milována rodna

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#15 4. 1. 2008 12:37

amba
♥♥♥♥♥--

Tak Cilko, gratuluji, napsala jsi to krásně a výstižně.
Jsem také Blíženec a souhlasím.
Jen ráda vařím, nikdy mi  není zatěžko cokoliv upéct nebo uvařit. Moje touha po změně se projevuje především v tom, že každou chvíli MUSÍM  přestěhovat nábytek. Ne jen tak něco přešoupnout v jednom pokoji, jsem precizní, stěhuji a měním všechny pokoje, barvy, lustry, převěšuji obrazy, světla a tak, někdy bourám nebo naopak zazdívám. V tom se tak vyřádím, že jsem spokojená natolik, že touha po ostatních změnách nějak vyprchá. Alespoň u nás není nuda. Nejdřív mi pomáhal stěhovat manžel, když dorostl syn a nabral dost síly, tak on. Stalo se, že když manžel přišel domů, nevěděl, ve kterém pokoji máme obývák a kde ložnici. Když hledal trenýrky, tak se přišel zeptat kde jsou. Řekla jsem mu, že od doby, co jsme se vzali, je má  stále ve stejném prádelníku a on odpověděl, že neví, kde je ten prádelník. Naštěstí je pohodář a má pro moji slabost pochopení, tak to se mnou vydržel celý život a doufám, že už se nic nezmění.
Náladová naštěstí také nejsem, brání mi v tom můj věčný optimismus a také potřeba stále něco tvořit, hlavou nebo rukama, tak na nějaké nálady nemám čas. Hlavně mám v hlavě plno různých nápadů a vychytávek, které posléze manžel realizuje. Je šikovný kutil, hodně věcí udělá podle mých představ,ale on sám by to nevymyslel. Jo, puntičkář jsem také, všechny věci mám uspořádané, přehledné, ale když mám nápad, který chci uskutečnit, tak trošku toho nepořádku okolo mě nerozhází.
Znamení Blíženců miluju !!

Není tady

#16 4. 1. 2008 12:43

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

to všechno časem přejde smile
mně se všechny moje osoby líběj a mám je ráda... a když na to došlo, daly pokoj, jednou vyhovím té, podruhé jiné... Dřív jsem hodně dala na okolí, na to jak ho ovlivňuji, ale dnes to nedělám, to okolí mne také ovlivňuje a já to beru jak je.

ná hodou se mi hrozně líbí ta schopnost mé změny v někoho jiného a to, protože jsem blíženec, od podlahy lol

Není tady

#17 4. 1. 2008 12:49

merlinka
♥♥-----

Feuria napsal(a):

flower napsal(a):

Možná toho egoistu chápeme každá jinak ... jinak blíženec je přesně to, co popisuješ stolt tak je znám smile
U kamarádů mi to nevadí, ale u partnera jsem tuhle povahu nesnesla - nejvíce právě to "dělat si legraci z vážných věcí" a nerozhodnost - touha mít vše a nic - mám moc ráda legraci a humor - ale prostě tam - kde patří (dle mě) .... takže soužití s blížencem mi prostě nešlo smile

Přesně tak, manžel je taky blíženec a ani nevíte, jak mě vytáčí, když se s nim chci bavit o nějkém problému, a on si z toho dělá prču. a mě to zase znejistí....nevím co s tím sadsad
Řeknu mu, co mi vadí, co mě trápí...a on se o tom vůbec nechce bavit...tak si z toho dělá srandu, víte potom jak mi je...dumbom

Není tady

#18 4. 1. 2008 12:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já neberu egoismus za sprosté slovo .... Jen ho vnímám jako zvýšené JÁ ... nic víc - nemyslím tím, že by měl ten dotyčný vědomě ubližovat druhým - myslela jsem to tak - že prosazuje SEBE - své JÁ. Neumím to asi vyjádřit sad omlouvám se.

Není tady

#19 4. 1. 2008 14:16

flower
♥♥♥----

Jako myslíš že je sobec se vším všudy???to je jedno, určitě se takoví najdou....
Nekdy je dobré když si člověk dělá srandu i  vážných věcí, ale kolikrát sem to přestřelila, jenže já tu hubu zavřít neumím. Pořáíd mi to mele, a je mě všude plno....Ale zase mám spoustu kamaradů, kterým to nevadísmile

Můj bývalý na mě pořád viděl chyby, že se se mnou nedá vydržet. on je totiž strašně klidný,a já když nemám za hlavou ruku, nebo nohu tak to nejsem já..neustálý pohyb, roztěkanost...to mi taky vždycky nadaval že hledím po ostatních, ale po něm moc ne. Jenže já se dívu, kde jak co mají, jak tam svítí, ráda sledujuu lidi v pohybu.
A ted milý bývalý říká, že jsem nezapomenutelný člověk, a že jsem uplně úžasná do života, všechno zvládám bez pomoci, postarám se o sebe, s nikým se nese..
Je zajímavé jak to sedí na ty blížence. neznám nikoho jiného, na koho by sedělo jeho znamení,tak jak na blížence...

a Cilko já jsem taky typický blíženec, a taky se mi to líbí ta schopnost změny. jenže taky nám nic jiného nezbývá...už sem se naučila žít s více lidma. a když mi nekdo neco řekne, tak říkám, že aspon si mám ským povídat, komu si postěžovat, no je se mnou sranda, i když sem sem sama:o)))

Není tady

#20 4. 1. 2008 14:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

flower napsal(a):

a já když nemám za hlavou ruku, nebo nohu tak to nejsem já..neustálý pohyb, roztěkanost...to mi taky vždycky nadaval že hledím po ostatních, ale po něm moc ne. Jenže já se dívu, kde jak co mají, jak tam svítí, ráda sledujuu lidi v pohybu...

lollollol
Jako bych se viděla......lol A taky se houpeš na špičkách a občas popobíháš i když bys mohla klidně jít?
Já se naučila říkat "klidně povídej, já tě vnímám" protože jsem schopná hodiny naslouchat a přitom běhat po celým domě.....Jsou tací, co mi pro jistotu dali aji pár kontrolních otázek vissla Jenže já fakt vnímám smile
Naopak mám kamarádku, která - jsouc Býčicí - vede dlouhé monology a pak je schopná zas dloouho poslouchat....tam bylo pár nedorozumění, než jsme si ujasnily, že já nejsem něčeho takového schopna, páč mě při jejím projevu napadne tisíc návazností, které vzápětí zapomenu rodna takže je musím říct hned.
A na tomhle jsem se naučila říkat "promiň, že ti skáču do řeči, ale já bych to zapomněla" smile
Tož tolik k Blížencům........

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#21 4. 1. 2008 15:11

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Já se naučila říkat "klidně povídej, já tě vnímám" protože jsem schopná hodiny naslouchat a přitom běhat po celým domě.....Jsou tací, co mi pro jistotu dali aji pár kontrolních otázek vissla Jenže já fakt vnímám smile
Naopak mám kamarádku, která - jsouc Býčicí - vede dlouhé monology a pak je schopná zas dloouho poslouchat....tam bylo pár nedorozumění, než jsme si ujasnily, že já nejsem něčeho takového schopna, páč mě při jejím projevu napadne tisíc návazností, které vzápětí zapomenu rodna takže je musím říct hned.
A na tomhle jsem se naučila říkat "promiň, že ti skáču do řeči, ale já bych to zapomněla" smile
Tož tolik k Blížencům........

Také nemám vůbec problém s tím něco dělat, pobíhat, sledovat a přitom poslouchat co mi kdo říká, jenež zkuste to vysvětlit tomu, co to nedokáže...
Když se mluví, tak také mi hlavou běží tisíce připomínek, otázek, doplňujících informací ale nejhorší peklo pro mne je když se v hovoru začne mlčet. Není to o tom, že bych chtěla být ukecaná, ale chci te´d hned vše znát a vědět, te´d mi to zajímá....

Není tady

#22 4. 1. 2008 15:22

Koňařka
♥♥♥----

Jo, jo, taky jsem ženka blíženka - někdy se se sebou hádame, někdy si děláme radost jedna druhé. Jediné co opravdu nesnáším je žárlivost a omezování. Ale to snad každý.

Není tady

#23 4. 1. 2008 15:29

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

A já jsem taková blíženka a beraní palicí, mám ráda děj, nábytek stěhuji také a ráda začínám nové věci a prostě život musí mít děj a říz.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#24 4. 1. 2008 15:33

flower
♥♥♥----

taky umím naslouchat, a taky skáču do řeči. mám kamáradku berana, která naslouchá klidně hodiny,a taky mi do toho skáče. už sme si na to obě zvykly, ze si tak skáčeme do řeči... A taky potřebuju hned všechno znát, nemám ráda když neco nevím. Kamarád byl v Gruzii, a já si nemohla vzpomennou kde přesně leží, tak sem utikala do mapy, a dokud sem to nevedela, tak sem nad tím pořád přemýšlela.
a k tomu jestli se houpu na špičkách?? noo, to taky, ale na židli častěj, a když sebou plesknu o zem, tak už se ani nedivim...ono totiž není místo, kde bych nezakopla, nepokapala se, do něčeho nevrazila, kámoši mi říkají přírodní katastrofa...a taky říkájí: pokud chcete vědet co mela k snídani, obědu a večeři, stačí se podívat na tričko:o)))))))))
no to je tím, že chvíli neposedím, a myslím si, že ten kousíček čaje vypiju najednou, a často se přecením....tak je to se mnou

Není tady

#25 4. 1. 2008 15:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

lollollol
No holky, myslím, že tohle bude velmi.....sbližující vlákénko...a všimly jste si, jak hezky hledáme souvislosti a podobnosti namísto rozdílů? tillfreds

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí