29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj babinetky...mam problem.pred vanoci jsem objednavala mobil,platbu jsem posilala predem(slo o firmu nejmobil.cz)platba jim dosla ve stredu pred vanoci,ale bohuzel doruceno mi to nebylo.volali mi ze budou rozvazet i pres vikend pred vanoci,ale nakonec to pry nestihli... pak mi volali ze se moc omlouvaji,ale ze mi to poslou po vanocich a se slevou a nebo mi vrati penize.ale ted semnou najednoou nikdo nekomunikuje.telefon,skype i icg maji vypnuty a na meily nikdo nereaguje.prosim poradte,prece jenom mi jde o 4.000
Není tady
Zkoušela jsi zajít do provozny?Nějakou mít musí,ne?
Jinak má rada zní nikdy nic neplatit dopředu... Vím,že ti to nepomůže,nemyslím to nijak zle,ale já bych to prostě nikdy neudělala,buď na dobírku,nebo normálně s fakturou v balíčku.
Máš od nich nějaké potvrzení o tom,že platba došla,výpis z banky a tak?S tim by se asi dalo něco dělat...
Není tady
Pockaj do buduceho tyzdna, mozno je to len dovolenkami.
Není tady
Tak já osobně bych si našla v obchodním rejstříku jednatele nebo majitele firmy a zkusila bych se spojit s nimi. Možná by to bylo k něčemu. Jinak si taky myslím jako Oxi, že by bylo dobré ještě chvíli počkat a uvidíš. Pak napiš jak si dopadla.
tak ja zkusim vydrzet.....jinak provozovnu maji v Roznove na morave a ja jsem z litomeric,tak to neni zas tak jednoduchy
Není tady
tak jsem si na obchodnim rejstriku nasla jejich adresy,skusim je kontaktovat na osobni adresu a uvidim,ale koukala jsem ze to maji dva mlady kluci...rok narozeni 82,83 tak jsem na to zvedava
Není tady
Neboj i s mladýma klukama se dá domluvit. Pokud máš nějaký doklad o zaplacení a nepůjde to po dobrém tak neboj o nějakou špatnou reklamu oni určitě stát nebudou. Můžeš je trochu postrašit občanským judem apodobně. A o takovou reklamu nestojí nikdo.
to mas pravdu ja vim,poslu jim ten dopis a bude to snad dobry.me je taky malo,ale vim jak je obcas tezky se domluvit...
Není tady
Je to ještě brzo, třeba jen mají dovolenou a nejsou akorát příliš ochotní se omlouvat zákazníkům. Dej jim ještě týden.
Není tady
tak vam jen pisu,ze konecne zase zacali fungovat a penize mi pry dnes vrati....prej se jim sesypal pred vanoci system,meli toho moc.tak ted uz jen ty penizky a bude to snad dobry.mejte se
Není tady