|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak at nemate pocit, ze je to vyjimecny problem:dumbom:, kouknete na diskuse jinde.. http://www.modrykonik.cz/forum/show.php … pOffset=40
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php … upOffset=0
http://www.modrykonik.sk/forum/show.php … upOffset=0
Není tady
A ať nemáte pocit, že jen chlapi jsou nemožní... Můj novoroční rozhovor:
ON: Tak já bych pomalu začal uvažovat nad rodinou.
JÁ: Necítím se na to.
ON: A kdy se jako cítit budeš?
JÁ: NEVÍM.
Takže docela dobře rozumím tomu, jak se cítí ti vaši chlapi, když je nutíte vyjádřit se, kdy budou chtít... jak to mají vědět? Věděly jste vy před deseti lety, kdy "se budete cítit"? Já myslím, že je velké štěstí, když se oba "začnou cítít" tak nějak zároveň. Komu se to podařilo, měl by si toho nesmírně vážit.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
A ať nemáte pocit, že jen chlapi jsou nemožní... Můj novoroční rozhovor:
ON: Tak já bych pomalu začal uvažovat nad rodinou.
JÁ: Necítím se na to.
ON: A kdy se jako cítit budeš?
JÁ: NEVÍM.
Takže docela dobře rozumím tomu, jak se cítí ti vaši chlapi, když je nutíte vyjádřit se, kdy budou chtít... jak to mají vědět? Věděly jste vy před deseti lety, kdy "se budete cítit"? Já myslím, že je velké štěstí, když se oba "začnou cítít" tak nějak zároveň. Komu se to podařilo, měl by si toho nesmírně vážit.
To je uplne normalni a bezna situace, ze zena dite nechce, zatimco partner ano. Nema cenu to tlacit pres koleno, tlak obecne nenidobra vec...Pokud vazene damy chteji dite a muz ne, tak maji dve moznosti, bud se s tim smiri a pockaji si, az partner zacne chtit mit dite anebo maji jit hledat jinam. To je preci jasne.
Není tady
Ale já ani tak nemluvila o tom, kdo chce a kdo nechce, ale o tom, že ten, kdo nechce, opravdu NEVÍ, KDY CHTÍT BUDE. Že to tady někoho překvapovalo.
Není tady

Holky, hlasim prvni vyhranou bitvu. Vcera jsme s partnerem zase otevreli po 2 mesicni pauze tema miminko. Oznamila jsem mu, ze mi doktor rekl, ze bych mela vysadit antikoncepci min. na ctvrt roku a zda-li s tim souhlasi. Rekl mi, ze jasne, kdyz je to pro me zdravi a od kdy pry to planuju, tak jsem rikala, ze od cervna a on na to, ze mam klidne hned, ze mu to nevadi. Dohodli jsme se, ze jinou ochranu pouzivat nebudeme. On ale neejakuluje do me, vzdycky vcas "utece|". Myslite si, ze proto je tak v klidu = je si jisty sam sebou a tim, ze mu to neujede (coz opravdu neujede - bohuzel), nebo to muzu brat tak, ze je smiren s tim, ze kdyby nahodou, tak ze uz je pripraven....???Diky. Mam z toho hroznou radost. Chapete, ne? 
Není tady
Promluvte si na rovinu, tady ti nikdo neřekne co se mu odehrává v hlavě a co myslí tím či oním.
Např. ten můj byl ochotný praktikovat prerušovanou soulož celých 6 let, tedy i v době, kdy ještě o dítěti nechtěl ani slyšet...
Vše se změnilo až před dvěma lety.
Není tady

Já nevím Kari, nechci ti kazit radost, ale spíš mám dojem, že si myslí, že jemu se to stát nemůže. Pokud chceš miminko, tak by sis s ním měla vážne promluvit a asi nespoléhat na náhodu. Možná budeš mít štěstí, ale stačí se mrknou kolik nás tu je co se snažíme otěhotnět, pomalu dělame stojky na hlavně a zatím se nedaří. A asi bych také byla klidnějsí, kdybych si byla jistá tím, že přítel si miminko taky přeje. Věřím, že to není jednoduché, ale nejlepší cesta je o tom mluvit a mluvit...držím palce a dej vědět jak jsi dopadla.
Není tady

Ahoj, jsme ráda, že tady tohle téma je. Založila jsme tu kdysi jedno hodně podobné, ale dostala jsem tam docela nášup. Mám totiž hodně stejný problém .... já mimčo ano, ale partner ještě ne. Mě je 30, jemu 34.
Ale od doby, kdy jsem to tu řešila mám poměrně úspěch v tom, že už se o tom bavíme a poměrně konkrétně a bez velkých emocí na jeho straně. Dřív o tom nechtěl ani slyšet
A rozhodně nechci dělat žádné podrazy.
A tak jsem si tu přečetla všechny ty příspěvky a jsem moc ráda,že tu nejsou ty samé reakce, jaké byly tenkrát na mém vlákně 
Není tady
Peti... nedalo mi to, a našla jsem si tvou diskuzi... ono to bude asi tím, že jsi to dala na špatné fórum... tam jsou holky víc od "rány" a moc na city nekoukají... a hlavně, se do téhle situace neumí většina vžít... tady najdeš pochopení, hodně holek, včetně mě, si prošlo nebo prochází tím samým... a u vás se to pohnulo k lepšímu, podle Tvých pocitů?
Není tady
Ahoj ,
před časem jsem zakládala podobné téma . KOukám , že nejsem zas takový unikát a situace , kdy chlap mimi nechce , ( ve stálém vztahu ) je celkem běžná . Já jsem tak nějak na mrtvém bodě . Po naší domácí debatě na tohle téma jsme se dohodli , jako že teda jó , ale né teď , že až koncem roku . Stejně si myslím , že to dělá jen kvůli mě ,sám o to nestojí . Tak jsem dospěla k názoru , že to nechám plavat , nebudu na to myslet . ( jde to těžko
)
Není tady
Iruško můj chlap taky nechtěl, vůbec... pak teda jo, ale jen kvůli mě
a podívej na metřík
a můžu říct, že se snad i těší 
Není tady

Tak u Tedíka to bylo podobné, s jeho vědomím jsem antikoncepci vysadila ( byla to už 4, ale zase nějak neseděla............), asi 2 měsíce si na přeskáčku dával a nedával pozor. Když jsem mu řekla, že jsem těhotná, nijak extra to nekomentoval. Ono se do toho ten chlap asi taky těžce vžije. Když se ale dozvěděl, že je to chlapeček začalo to být jiné. Možná i tím, že bříško rostlo............ U Nikči neřekl ani slovo, moc jí chtěl.....
Jinak touhu po dítku znám. To první jsem chtěla asi od 15 a chudák moje mamča
musela mít nervy, za což se jí teď omlouvám 
Držím vám holky palečky!!!!!!
Není tady
jj touhu po dítku taky znám. Chtěla jsem už taky Madličko od 15
Nakonec jsem prvního kluka měla ve 23, druhého ve 26 a manžela jsem ukecávala na třetí dítko skoro 8 let. Ale překecala.
Upravil(a) dusička (30. 4. 2008 23:57)
Není tady

markéta napsal(a):
Peti... nedalo mi to, a našla jsem si tvou diskuzi... ono to bude asi tím, že jsi to dala na špatné fórum... tam jsou holky víc od "rány" a moc na city nekoukají... a hlavně, se do téhle situace neumí většina vžít... tady najdeš pochopení, hodně holek, včetně mě, si prošlo nebo prochází tím samým... a u vás se to pohnulo k lepšímu, podle Tvých pocitů?
Pro mě je hodně důležitý, že už se o tom alespoň dokáže se mnou bavit. A už se ani tolik nebrání. Jen má strach z toho rozhodnutí, že " teď už ano"
Teď tu máme kočárek těhotné kamarádky a tak ho lákám, aby so ho okouknul, jak je super vybavenej. I on ho pochválil, že je dobře "vytuněnej" a tak jsem hned hlásila, že takovej by jsme si taky mohli koupit a on se ani nebránil. Ještě před rokem by byl oheň na střeše.
Snad k tomu sám dospěje. Ale tlačit ho nechci. Tím bych to vrátila zase zpátky na začátek
A moc děkuju za podporu , Markét 
Není tady
To je krásné téma..přímo šité pro mě...jsem taky jednou z těch, co by už moc chtěla, ale partnerovi se do toho moc nechce.
Upravil(a) Laura (27. 5. 2008 11:38)
Není tady
Zdravim, nevite nekdo jak dlouho by zena pred otehotnenim nemela brat HA, aby to nejak neuskodilo miminku? Diky za odpoved Mispule
Není tady

dnes už dr.říkají že vůbec..ba naopak, že je to někdy lepší...a jde to hned...bez HA je jako "pohnojeno".
Není tady