Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 14. 1. 2008 13:07

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Berete jako nevěru...

Pisatel napsal(a):

Ano Viktorko mᚠpravdu, pořád lepší být dislektik a disgrafik než umanetej  a netolerantní......

Ten angl. text nebyl pro tebe, a nemᚠani potuchy..., vim, že jsi dislektik a disgrafik (to není pro VZTAH důležité), a furt tě mám ráda, nejsem umanutá a netolerantní, ale abychom my dva našli společnou řeč, vyžaduje ještě hodně moc času a přemýšlení z obou stran..., tak buď zatím v klidu, ani nevíš, jak moc to tobě, i sobě, přeju... rodna styrka stolt

Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:09)

Není tady

#627 14. 1. 2008 13:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ano Viktorko mᚠpravdu, pořád lepší být dislektik a disgrafik než umanetej  a netolerantní......

Ten angl. text nebyl pro tebe, a nemᚠani potuchy..., vim, že jsi dislektik a disgrafik, a furt tě mám ráda, nejsem umanutá a netolerantní, ale abychom my dva našli společnou řeč, vyžaduje ještě hodně moc času a přemýšlení z obou stran..., tak buď zatím v klidu, ani nevíš, jak moc to tobě, i sobě, přeju... rodna styrka stolt

Sorry to jsem zjistil až později že je to od Maxíka. Tím to se omlouvám Tobě.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#628 14. 1. 2008 13:10

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Děkuji, oba jsme na dobré cestě

Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:11)

Není tady

#629 14. 1. 2008 13:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Pokud myslíš cestu do pekla tak tu jsem nastoupil a netřeba mě doprovázet.

Není tady

#630 14. 1. 2008 13:13

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Ne. Na cestě k porozumění...

Není tady

#631 14. 1. 2008 13:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Pisatel napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Ne. Na cestě k porozumění...

Kdyby byla tak jsem na ni ale není. A po posledních dnech už nehledám. Tolik facek za posledních 60 hodin jsem nedostal ani když mi bylo 5 sad

Upravil(a) Pisatel (14. 1. 2008 13:26)

Není tady

#632 14. 1. 2008 13:23

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Kdyby byla tak jsem na ni ale není. A po posledních dnech už nehledám. Tolik facek za posledních 60 hoduin jsem nedostal ani když mi bylo 5 sad

Já ti nedala nikdy ani jednu..., naopak...................................  kapitulation hjarta

Není tady

#633 14. 1. 2008 13:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

9. Nepožádᚠmanželky bližního svého.
10.Aniž požádᚠstatku jeho.

Ahoj, ne že bych chtěla téma zlehčovat, ale opravdu je v 10. bodě "ANIŽ"? Pokud ano, tak mi to evokuje asi tohle: nepožádᚠmanželky bližného svého, aniž by ti předal i svůj majetek. Nooo, to teda nevím, jak by se požádaný tvářil big_smile; postaví s manželkou barák, pak za ním přijde chlap a řekne: hele, dej mi svou manželku i ten barák.... Hmm... Jak říkám, nechci téma zlehčovat, ale dá se to snad vyložit jinak? big_smile (Věřícím se opravdu omlouvám, mám prostě dobrou náladu).

Ja som cudzinka, ale môj starý otec bol profesorom historickej češtiny na Komenského univerzite a myslím, že slovo ANIŽ má v tomto kontexte iný význam - niečo ako ANI. Čiže spojka zlučovacia negat. významu(ani to-nie... ani to...).
A veriaca som, ale cirkev by zo mňa vekžú rados nemala, ja verím tak svojsky... a v torchu iné veci. smile

Upravil(a) Selima (14. 1. 2008 13:58)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#634 14. 1. 2008 13:57

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Tercila napsal(a):

Ahoj, ne že bych chtěla téma zlehčovat, ale opravdu je v 10. bodě "ANIŽ"? Pokud ano, tak mi to evokuje asi tohle: nepožádᚠmanželky bližného svého, aniž by ti předal i svůj majetek. Nooo, to teda nevím, jak by se požádaný tvářil big_smile; postaví s manželkou barák, pak za ním přijde chlap a řekne: hele, dej mi svou manželku i ten barák.... Hmm... Jak říkám, nechci téma zlehčovat, ale dá se to snad vyložit jinak? big_smile (Věřícím se opravdu omlouvám, mám prostě dobrou náladu).

Ja som cudzinka, ale môj starý otec bol profesorom historickej češtiny na Komenského univerzite a myslím, že slovo ANIŽ má v tomto kontexte iný význam - niečo ako ANI. Čiže spojka zlučovacia negat. významu(ani to-nie... ani to...).

Souhlas=súhlas!!!!!!!!!!
Lebo je to v trošku staršej reči... a vtedy to znamenalo: (čo je uvedené vyššie, no, aké jednoduché...)

Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:59)

Není tady

#635 14. 1. 2008 14:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Tercila napsal(a):

Já nevím, ale pokud je to desatero tak to ANIŽ je tam úplně na víc. Nemám Bibli u sebe, to by mohla třeba naše vykladačka Bible Viktorka upřesnit. Pokud bych mohl přispět úsměvným výkladem, pak by se krásně dalo i napsat pokud požádᚠo statek bližního svého můžeš dostat i manželku. Opačně nikoli. Tak jak to tedy je. právě asi to Aniž tam nemá být.

Upravil(a) Pisatel (14. 1. 2008 14:01)

Není tady

#636 14. 1. 2008 14:13

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Pisálku, je fakt, že někdy s MYŠLENÍM trochu pokulháváš, ale já zasejc vzhledem k tomu, co "mám s tebou společného", chápu proč... tož sa čerti, stejně ti to nic nepomůže... pussa ............. z mého "polibku" TY zcela jistě dostaneš lepru, tak bacha ...

Není tady

#637 16. 1. 2008 11:38

balonek
♥♥♥♥---

Vlákénko se trochu zvrhlo jiným směrem offtopic a já tedy nejsem nevěrná někomu, kdo z jakýchsi důvodů neprovozuje sex a dala jsem se na celibát kapitulation roll usch , páč jsem charakter (už zase) vissla

Není tady

#638 16. 1. 2008 11:39

balonek
♥♥♥♥---

Ovšem nevím, jak dlouho to vydržím.... a jestli dřív upadnu do depresí (i přes antidepresiva), zvyknu si, zmalomyslním a rozejdu se a budu žít sama (rovněž v celibátu) - to jsou vyhlídky va

Není tady

#639 16. 1. 2008 12:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Balonku, určšite sú aj iné alternatívy wink len ich teraz nevidíš alebo nechceš vidie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#640 16. 1. 2008 13:28

balonek
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Balonku, určšite sú aj iné alternatívy wink len ich teraz nevidíš alebo nechceš vidie.

Snad, i když pomalu přestávám věřit... grater

Není tady

#641 16. 1. 2008 13:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

pussa tummenupp nevzádvaj, ver - a vyčkaj...

Brita

Není tady

#642 16. 1. 2008 15:17

balonek
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

pussa tummenupp nevzádvaj, ver - a vyčkaj...

No já budu vyčkávat, ale abych pomalu neobrostla mechem usch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí