18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
Ano Viktorko má pravdu, pořád lepí být dislektik a disgrafik ne umanetej a netolerantní......
Ten angl. text nebyl pro tebe, a nemá ani potuchy..., vim, e jsi dislektik a disgrafik (to není pro VZTAH důleité), a furt tě mám ráda, nejsem umanutá a netolerantní, ale abychom my dva nali společnou řeč, vyaduje jetě hodně moc času a přemýlení z obou stran..., tak buď zatím v klidu, ani neví, jak moc to tobě, i sobě, přeju...
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:09)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ano Viktorko má pravdu, pořád lepí být dislektik a disgrafik ne umanetej a netolerantní......
Ten angl. text nebyl pro tebe, a nemá ani potuchy..., vim, e jsi dislektik a disgrafik, a furt tě mám ráda, nejsem umanutá a netolerantní, ale abychom my dva nali společnou řeč, vyaduje jetě hodně moc času a přemýlení z obou stran..., tak buď zatím v klidu, ani neví, jak moc to tobě, i sobě, přeju...
Sorry to jsem zjistil a později e je to od Maxíka. Tím to se omlouvám Tobě.
Není tady
Děkuji, oba jsme na dobré cestě
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:11)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pokud myslí cestu do pekla tak tu jsem nastoupil a netřeba mě doprovázet.
Není tady
Pisatel napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ne. Na cestě k porozumění...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ne. Na cestě k porozumění...
Kdyby byla tak jsem na ni ale není. A po posledních dnech u nehledám. Tolik facek za posledních 60 hodin jsem nedostal ani kdy mi bylo 5
Upravil(a) Pisatel (14. 1. 2008 13:26)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kdyby byla tak jsem na ni ale není. A po posledních dnech u nehledám. Tolik facek za posledních 60 hoduin jsem nedostal ani kdy mi bylo 5
Já ti nedala nikdy ani jednu..., naopak...................................
Není tady
Tercila napsal(a):
9. Nepoádá manelky bliního svého.
10.Ani poádá statku jeho.
Ahoj, ne e bych chtěla téma zlehčovat, ale opravdu je v 10. bodě "ANI"? Pokud ano, tak mi to evokuje asi tohle: nepoádá manelky bliného svého, ani by ti předal i svůj majetek. Nooo, to teda nevím, jak by se poádaný tvářil ; postaví s manelkou barák, pak za ním přijde chlap a řekne: hele, dej mi svou manelku i ten barák.... Hmm... Jak říkám, nechci téma zlehčovat, ale dá se to snad vyloit jinak? (Věřícím se opravdu omlouvám, mám prostě dobrou náladu).
Ja som cudzinka, ale môj starý otec bol profesorom historickej četiny na Komenského univerzite a myslím, e slovo ANI má v tomto kontexte iný význam - niečo ako ANI. Čie spojka zlučovacia negat. významu(ani to-nie... ani to...).
A veriaca som, ale cirkev by zo mňa vekžú rados nemala, ja verím tak svojsky... a v torchu iné veci.
Upravil(a) Selima (14. 1. 2008 13:58)
Není tady
Selima napsal(a):
Tercila napsal(a):
Ahoj, ne e bych chtěla téma zlehčovat, ale opravdu je v 10. bodě "ANI"? Pokud ano, tak mi to evokuje asi tohle: nepoádá manelky bliného svého, ani by ti předal i svůj majetek. Nooo, to teda nevím, jak by se poádaný tvářil ; postaví s manelkou barák, pak za ním přijde chlap a řekne: hele, dej mi svou manelku i ten barák.... Hmm... Jak říkám, nechci téma zlehčovat, ale dá se to snad vyloit jinak? (Věřícím se opravdu omlouvám, mám prostě dobrou náladu).Ja som cudzinka, ale môj starý otec bol profesorom historickej četiny na Komenského univerzite a myslím, e slovo ANI má v tomto kontexte iný význam - niečo ako ANI. Čie spojka zlučovacia negat. významu(ani to-nie... ani to...).
Souhlas=súhlas!!!!!!!!!!
Lebo je to v troku starej reči... a vtedy to znamenalo: (čo je uvedené vyie, no, aké jednoduché...)
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 13:59)
Není tady
Selima napsal(a):
Tercila napsal(a):
Ahoj, ne e bych chtěla téma zlehčovat, ale opravdu je v 10. bodě "ANI"? Pokud ano, tak mi to evokuje asi tohle: nepoádá manelky bliného svého, ani by ti předal i svůj majetek. Nooo, to teda nevím, jak by se poádaný tvářil ; postaví s manelkou barák, pak za ním přijde chlap a řekne: hele, dej mi svou manelku i ten barák.... Hmm... Jak říkám, nechci téma zlehčovat, ale dá se to snad vyloit jinak? (Věřícím se opravdu omlouvám, mám prostě dobrou náladu).Ja som cudzinka, ale môj starý otec bol profesorom historickej četiny na Komenského univerzite a myslím, e slovo ANI má v tomto kontexte iný význam - niečo ako ANI. Čie spojka zlučovacia negat. významu(ani to-nie... ani to...).
Já nevím, ale pokud je to desatero tak to ANI je tam úplně na víc. Nemám Bibli u sebe, to by mohla třeba nae vykladačka Bible Viktorka upřesnit. Pokud bych mohl přispět úsměvným výkladem, pak by se krásně dalo i napsat pokud poádá o statek bliního svého můe dostat i manelku. Opačně nikoli. Tak jak to tedy je. právě asi to Ani tam nemá být.
Upravil(a) Pisatel (14. 1. 2008 14:01)
Není tady
Pisálku, je fakt, e někdy s MYLENÍM trochu pokulhává, ale já zasejc vzhledem k tomu, co "mám s tebou společného", chápu proč... to sa čerti, stejně ti to nic nepomůe... ............. z mého "polibku" TY zcela jistě dostane lepru, tak bacha ...
Není tady
Vlákénko se trochu zvrhlo jiným směrem a já tedy nejsem nevěrná někomu, kdo z jakýchsi důvodů neprovozuje sex a dala jsem se na celibát , páč jsem charakter (u zase)
Není tady
Ovem nevím, jak dlouho to vydrím.... a jestli dřív upadnu do depresí (i přes antidepresiva), zvyknu si, zmalomyslním a rozejdu se a budu ít sama (rovně v celibátu) - to jsou vyhlídky
Není tady
Balonku, určite sú aj iné alternatívy len ich teraz nevidí alebo nechce vidie.
Není tady
Selima napsal(a):
Balonku, určite sú aj iné alternatívy len ich teraz nevidí alebo nechce vidie.
Snad, i kdy pomalu přestávám věřit...
Není tady
nevzádvaj, ver - a vyčkaj...
Není tady
Selima napsal(a):
nevzádvaj, ver - a vyčkaj...
No já budu vyčkávat, ale abych pomalu neobrostla mechem
Není tady