Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 1. 2008 13:29

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Re: Berete jako nevěru...

balonek napsal(a):

když partner se nemá k sexu a nijak to zrovna neřeší, páč je údajně unavený, přepracovaný, má stále něco jiného na práci atd. atd.  a vy se jaksi zrealizujete jinde? roll Logicky by to být nevěra neměla ne? usch Od dotyčného je tak trošku nemorální , když kašle na potřeby partnera, tak... va blbost, co. Ach jo, proč člověk, když získá něco, ztratí něco jiného... grater

promluvili jste si o tom předtím? nebo to bylo tak nějak "jednání bez upozornění"? Myslím si, že pokud je někdo přepracovaný a unavený vážně, ne jen jako výmluva, protože něco neklape, zdá se mi hodně nefér řešit to takhle. Osobně nechápu lidi, kteří sex staví na přednější místo než lásku. Snad jsme lidi a umíme se ovládat, ne...

Ale je mi jasné, že vzhledem k mému věku mě budete všichni pokládat za naivku, která tomu nerozumí. Stejně si ale myslím, že nejde ani tak o věk jako o zásady. Kdybych se takhle zachovala, asi bych se nemohla sama sobě podívat do očí.

Upravil(a) XYZ (4. 1. 2008 13:36)

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#27 4. 1. 2008 15:00

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Ne není to nevěra, neplní to, co se od něj očekává, i pokud jsi mu kdysi slíbila věrnost, tak to bylo za určitých podmínek, které nejsou již platné!

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#28 4. 1. 2008 15:04

majkafa
Host

Věrnost jsme neslibovali za žádných podmínek, drahý. Si to možná trošku pleteš. smile

#29 4. 1. 2008 15:36

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Balonku, já bych se nesoudila, být tebou. Už se stalo, tak co. Hlavně bych nikomu nic neříkala, ale to si Mikeš dělal pr... smile s tou sdělenou dvojnásobnou radostí. Spíš bych popřemýšlela, jestli chci zůstat ve stávajícím vztahu. Buď zůstaneš a budeš s něčím nespokojená a uzavřeš si třeba cestu k někomu, s kým bys spokojená mohla být. Nebo se rozejdeš a taky třeba můžeš zůstat delší dobu sama nebo budeš narážet pořád na ty "divné" (lakomce a tak). Vždycky je to něco za něco. Záleží na tom, co je pro tebe důležité. Já osobně bych milence-nemilence nějakou dobu asi snesla, ale napořád? Hm, tak to asi ne. Prostě intimní kontakt tak nějak patří k vztahu, je tam ta blízkost, takový to šimrání, chápání, přijímání a dávání ... když tohle vůbec není, tak nevím...to mi přijde zvláštní...u mě by to nebylo až tak o absenci toho sexuálního aktu, ale o tom, že chybí ta blízkost dvou lidí, co se mají rádi... a to by mi vadilo ... teď je na tobě, jak si to v sobě rozluštíš ty. wink

Není tady

#30 4. 1. 2008 15:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bellagambi napsal(a):

Ne není to nevěra, neplní to, co se od něj očekává, i pokud jsi mu kdysi slíbila věrnost, tak to bylo za určitých podmínek, které nejsou již platné!

Já se pominu.... To se mi snad zdá va
Ty bereš intimní vztahy nastejno jako ty pracovně právní. No to se pak už nedivím, že máš tak zoufale prázdnou citovou nádrž.... Něco s tím dělej šupito prasto stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#31 4. 1. 2008 16:00

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Bellagambi napsal(a):

Checht big_smilebig_smilebig_smile Možná bych měl pro Tebe řešení - když to teda má být "plnění očekávání", tak je snad lepší zakoupit toho robůtka, kterého tu někdo už zmínil... Toho půjde zapnout, vypnout, naprogramovat, nastavit co očekávám, on to splní, nebude nic chtít kromě nových baterek (ovšem jen na to, aby byl provozuschopný) a bude panovat spokojenost - oboustranná - mezi uživatelem a výrobcem big_smilebig_smile Detaily záručního listu ponechám být, asi bych toho vymyslel moc... big_smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#32 4. 1. 2008 16:07

klokan
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

............. Osobně nechápu lidi, kteří sex staví na přednější místo než lásku. Snad jsme lidi a umíme se ovládat, ne...

Myslím, že nikdo Tě kvůli věku nezatracuje a vpodstatě s Tebou souhlasím.. MĚLI bychom se umět ovládat.. Bohužel, realita je, ovšem, jiná... wink

Není tady

#33 4. 1. 2008 16:28

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Věrnost jsme neslibovali za žádných podmínek, drahý. Si to možná trošku pleteš. smile

drahá, to na tom, ale nic nemění. a myslíš, že si ji alespoň někteří neslibují?

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#34 4. 1. 2008 16:30

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

XYZ napsal(a):

............. Osobně nechápu lidi, kteří sex staví na přednější místo než lásku. Snad jsme lidi a umíme se ovládat, ne...

............. Osobně nechápu lidi, kteří lásku staví na přednější místo než sex. Jsme přece lidi a umíme chápat druhé, ne...wink

Upravil(a) Bellagambi (4. 1. 2008 16:31)

Není tady

#35 4. 1. 2008 16:35

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Bellagambi napsal(a):

Ty bereš intimní vztahy nastejno jako ty pracovně právní.

Takže to tedy nelze od něj očekávat? Pak tedy nemohu lidé očekávat ani věrnost.... anebo oni také berou intimní vztahy nastejno jako ty pracovně právní?va

Shrnuto: Prostě dle mého subjektivního názoru to nevěra není! Ale dle vašeho je! A na tento problém existují jen subjetkivní názory!stolt

Není tady

#36 4. 1. 2008 17:00

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Bellagambi, tak to aby vždycky před vstupem do manželství obě strany sepsaly smlouvu, kde bude uvedeno, co kdo od koho očekává a jakmile jeden nebude plnit očekávání druhého, můžeme manželsví anulovat a bude ....... lol  Proč se zbytečně mazat s rozvody? To je náááápad.

A jinak tvou citovou vyprahlost ti tedy nezávidím a jsem ráda, že jsem potkávala chlapy (žádné světce), kteří nebyli uvnitř tak prázdní.

Není tady

#37 4. 1. 2008 17:09

balonek
♥♥♥♥---

Bellagambi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Bellagambi napsal(a):

Takže to tedy nelze od něj očekávat? Pak tedy nemohu lidé očekávat ani věrnost.... anebo oni také berou intimní vztahy nastejno jako ty pracovně právní?va

Shrnuto: Prostě dle mého subjektivního názoru to nevěra není! Ale dle vašeho je! A na tento problém existují jen subjetkivní názory!stolt

Bellagambi dík, ne snad ani tak za to, že ses mi nepřímo zastal, ale líbí se mi tvůj logický přístup. Protože i když emoce nemůžou být  J E N O M logické a logicky objasnitelné, zároveň nemůžou být jen a jen pocitově impulsivní a "nelogické". 

Když někdo má delší dobu potřeby druhého docela na háku, nemůže se divit, že se může stát, že na háku začne mít druhý potřeby prvního. (Třeba  onu potřebu věrnosti ve vztahu).

Samozřejmě, že mě to trápí, jinak bych sem ani nepsala... par

Není tady

#38 4. 1. 2008 17:13

balonek
♥♥♥♥---

Fanny5 napsal(a):

Bellagambi, tak to aby vždycky před vstupem do manželství obě strany sepsaly smlouvu, kde bude uvedeno, co kdo od koho očekává a jakmile jeden nebude plnit očekávání druhého, můžeme manželsví anulovat a bude ....... lol  Proč se zbytečně mazat s rozvody? To je náááápad.

A jinak tvou citovou vyprahlost ti tedy nezávidím a jsem ráda, že jsem potkávala chlapy (žádné světce), kteří nebyli uvnitř tak prázdní.

Když se můžou psát předsvatební smlouvy o rozdělení majetku, proč by to nemohlo být i takto...Podle počtu rozvodů ostatně soudím, že zklamáno bývá značné procento lidí ...

Ostatně jistý klasik tvrdil, že "manželství je památka na lásku" hmm

Není tady

#39 4. 1. 2008 19:45

majkafa
Host

balonek napsal(a):

Bellagambi napsal(a):

Bellagambi dík, ne snad ani tak za to, že ses mi nepřímo zastal, ale líbí se mi tvůj logický přístup. Protože i když emoce nemůžou být  J E N O M logické a logicky objasnitelné, zároveň nemůžou být jen a jen pocitově impulsivní a "nelogické". 

Když někdo má delší dobu potřeby druhého docela na háku, nemůže se divit, že se může stát, že na háku začne mít druhý potřeby prvního. (Třeba  onu potřebu věrnosti ve vztahu).

balonku, teď  hrozně plácáš. Copa to je - potřeba věrnosti ve vztahu? vavava

Upravil(a) majkafa (4. 1. 2008 19:45)

#40 4. 1. 2008 20:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

A co to vlastně je ta věrnost?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#41 4. 1. 2008 20:17

majkafa
Host

godliketummenupp

#42 4. 1. 2008 20:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

klokan napsal(a):

XYZ napsal(a):

Myslím, že nikdo Tě kvůli věku nezatracuje a vpodstatě s Tebou souhlasím.. MĚLI bychom se umět ovládat.. Bohužel, realita je, ovšem, jiná... wink

Prečo by ktokoľvek mal žiť vo vzťahu, ktorý ho DLHODOBO neuspokojuje(aj keď ide LEN o sex...)? Pokiaľ sú pre mňa sex, nežnosti a fyzická blízkosť vo vzťahu dôležité, prečo by som sa mala ovládať? XYZ sex môže byť jedným - a nie nedôležitým - preajvom lásky... Poznám viacerých mužov, ktorí sú shcopní prejaviť svoju náklonnosť len  vpsoteli - a keď sa pominie aj to, zostane len obchodno-občiansky vzťah. Niekomu to stačí, ale KTO si trúfne vnucovať druhému, že mu to MUSÍ stačiť?
Ja nehovorím, že čakám od partnera, že bude stroj na sex "vždy a všade pripravený", a samozrejme sú okolnosti, za ktorých zostanem vo vzťahu aj bez sexu - ale aby ma partner pripravil na to, že sme už trvale skončili so sexuálnym životom, a ešte bol pritom vysmiaty ako lečo roll - tak sorry, ale to proste asi nejako budem riešiť. Pokiaľ sa teda nuespokojím s doživotným celibátom. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 4. 1. 2008 20:33

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

ale aby ma partner pripravil na to, že sme už trvale skončili so sexuálnym životom, a ešte bol pritom vysmiaty ako lečo roll - tak sorry, ale to proste asi nejako budem riešiť. Pokiaľ sa teda nuespokojím s doživotným celibátom. hmm

Tak to bych mu asi vzala úsměv ze rtů, lečovi. Když se chce postit, ať se postí, ale nemůže to očekávat ode mě, že jo.......... Proto říkám, nevěra to asi je, ale naprosto pochopitelná.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#44 4. 1. 2008 20:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bellagambi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Bellagambi napsal(a):

Ale to je ještě mnohem prostší:
Od vztahu - lásky nemáš co cokoliv očekávat, protože láska - vztah není supermárket, kam zamíříš s kreditkou a kšeftuješ - já něco, ty hento wink

Máš naprostou pravdu - lidé nemohou očekávat ani věrnost. Konec konců je to dost relativní pojem, jakou vlastně?
Fyzickou ala to, co máš v kalhotech je od teď moje a běda ti???
Psychickou? Smíš milovat jen mně, jinak běda ti ???
Nebo ono: na radnici jsme se chovali jak dementi, protože jsem si na věky slíbili něco, co jsme byli schopni a ochotni dodržet jen v ten jeden krásný okamžik???

Dle mého subjektivního názoru je nevěrou pouze to, když se člověk zproněvěří sám sobě, začne se chovat jako sobecké prase, mistr světa amoleta..... a i to je dost relativní....

Není tady

#45 4. 1. 2008 21:03

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Já si nemůžu pomoct, ale nevěra to není, protože za předpokladu, že neexistuje otroctví, tak:
-    její tělo patří jen JÍ a NE partnerovi, může si s ním ve volném čase dělat, co chce, pokud ho neohrozí v tomto případě na zdraví (pohlavní nemoci), nevím také proč by mu měla být povinna to sdělovat, co dělá ve volném čase, i když je to asi lepší
-    nevěrný může být jen někdo, kdo před tím slíbil někomu věrnost na POŘÁD, jinak je NESMYSL o nevěře mluvit
-    samozřejmě její partner s tím nemusí souhlasit a sám se může svobodně rozhodnout od ní odejít
-    další možnost je se domluvit, ale pak musí OBA souhlasit
Upozornění: lásku, tak jak ji definuje většina přítomných zde, jsem nezažil – z tohoto pohledu tomu nerozumím, ale myslím, že skoro všem zde říká něco slovo svoboda!

Není tady

#46 4. 1. 2008 21:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

A co to vlastně je ta věrnost?

Bingo!

Dost by mne zajímalo, kde se vzalo to zúženi tohoto pojmu pouze na fyzickou stránku..
Spousta lidí se málem pomine z toho, že jim protějšek "zahnul", ale když roky snižuje jejich důstojnost, kašle na ně i na společné děti, tyranizuje je, nalejvá se alkoholem nebo běhá za kamarády po čertech ďáblech, věnuje se svým koníčkům nebo hraje automaty ap., to je ok, hlavně že je "věrný/á"
To je smutné.

Není tady

#47 4. 1. 2008 21:10

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Fanny5 napsal(a):

A neděje se tak?
K tomu druhému nemám co dodat, nemám na sobě knoflík. Stačí mě že se snažím chovat k druhým slušně a víš proč? Protože mě k tomu velí rozum! Četl jsem o nejrůznějších vrazích světových dějin - někdy to byli neskutečně citliví (plní?) lidé!

Není tady

#48 4. 1. 2008 21:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bellagambi napsal(a):

Já si nemůžu pomoct, ale nevěra to není, protože za předpokladu, že neexistuje otroctví, tak:
-    její tělo patří jen JÍ a NE partnerovi, může si s ním ve volném čase dělat, co chce, pokud ho neohrozí v tomto případě na zdraví (pohlavní nemoci), nevím také proč by mu měla být povinna to sdělovat, co dělá ve volném čase, i když je to asi lepší
-    nevěrný může být jen někdo, kdo před tím slíbil někomu věrnost na POŘÁD, jinak je NESMYSL o nevěře mluvit
-    samozřejmě její partner s tím nemusí souhlasit a sám se může svobodně rozhodnout od ní odejít
-    další možnost je se domluvit, ale pak musí OBA souhlasit
Upozornění: lásku, tak jak ji definuje většina přítomných zde, jsem nezažil – z tohoto pohledu tomu nerozumím, ale myslím, že skoro všem zde říká něco slovo svoboda!

Jasně, že to není nevěra.
Jen nechápu, proč si tu balonek snaží poléčit své špatné svědomí řečmi o tom, že on NEPLNÍ SVÉ POVINNOSTI A tak ona má přece PRÁVO...bla bla bla

Proč to vůbec řeší???
A proč má vůbec špatné svědomí??? A to evidentně má, protože jinak by si se svým tělem svobodně dělala ve svém volném čase, co se ji zlíbí a vůbec by se nezabývala tím, zda to je či není nevěra.

Mluvit tu o plnění či neplnění povinností - naplnění či nenaplnění OČEKÁVÁNÍ, to je při nejmenším dost úsměvné.

Není tady

#49 4. 1. 2008 21:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bellagambi napsal(a):

Četl jsem o nejrůznějších vrazích světových dějin - někdy to byli neskutečně citliví (plní?) lidé!

Ježišmarjá a ty se tomu divíš???
No vlastně proč ne...logicky...chjooo....

Není tady

#50 4. 1. 2008 21:24

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Prečo by ktokoľvek mal žiť vo vzťahu, ktorý ho DLHODOBO neuspokojuje(aj keď ide LEN o sex...)? Pokiaľ sú pre mňa sex, nežnosti a fyzická blízkosť vo vzťahu dôležité, prečo by som sa mala ovládať?

Chápu Seli, já to ale takhle neřekl (teda nenapsal...) . Spíš jsem měl na mysli sebeovládání v tom smyslu, že pokud se parťák snaží něco udělat s tím, že se mi něco nelíbí, tak počkám, nebudu mu dělat zbytečný naschvály.. Pokud však se nesnaží, i když o problému ví, pak .... Mno.. smile
Doplním: Když mi nevyhovuje v sexu a řeknu mu to, buď s tím něco provede a bude dobře anebo se rozejdu - oba to předem vědí, jak to bude... Když mi nevyhovuje způsob vyjadřování či něco podobnýho, buď s tím něco provede a bude dobře anebo se rozejdu... atd... atd... Ale určitě ne tak, že když mi něco nevyhovuje, tak neříkám nic, myslím si cosi o zadních částech těla a léčím si bolístky s někým jiným... To pak považuju za nefér..

Upravil(a) klokan (4. 1. 2008 21:33)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí