Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 1. 2008 11:40

balonek
♥♥♥♥---

Berete jako nevěru...

když partner se nemá k sexu a nijak to zrovna neřeší, páč je údajně unavený, přepracovaný, má stále něco jiného na práci atd. atd.  a vy se jaksi zrealizujete jinde? roll Logicky by to být nevěra neměla ne? usch Od dotyčného je tak trošku nemorální , když kašle na potřeby partnera, tak... va blbost, co. Ach jo, proč člověk, když získá něco, ztratí něco jiného... grater

Není tady

#2 3. 1. 2008 11:53

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Re: Berete jako nevěru...

No, asi bych to nebral jako "nevěru" v případě, kdy partner opravdu kašle na Tvé potřeby, Ty mu oznámíš, že se míníš realizovat někde jinde a on nemá námitek... Bude-li o tom předem vědět, že Ti něco schází, tak se pak nemůže zlobit.. Pokud "to" zrealizuješ za jeho zády, aniž by tušil, co se děje, pak bych to jako nevěru bral - jako Tvoji nevěru.. Svoje svědomí si musíš holt zpytovat sama.. Osobně beru jako podvod jen to, co se nedohodlo předem a koná se bez vědomí paráka. Budu-li vědět, že se věci takto mají a nebude mi to vadit, tak to podvod pro mne není. Je to jen můj názor, nech se vysloví i ostatní.. smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#3 3. 1. 2008 12:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Balónku, riešiš úplnú blbos. To, či je to nevera alebo nie, je druhoradé. Stav, ktorý panuje teraz - úplne bez sexu - nevyhovuje tebe, jemu áno. Stav želaný - ty si zaobstarᚠsex inde - vyhovuje tebe, jemu nie. Polož si otázku, kOMU CHEŠ VIAC VYHOVIE  a aj prečo. To je celé.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 3. 1. 2008 12:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ANO -  je to nevěra.

otázka je, proč jsi nevěrná teď sama sobě ?? va Proč mᚠvztah s mužem se kterým jsi po sexuální stránce tak nespokojená, že vymýšlíš. že začneš spát s jinýn ?  va

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#5 3. 1. 2008 12:51

balonek
♥♥♥♥---

klokan napsal(a):

No, asi bych to nebral jako "nevěru" v případě, kdy partner opravdu kašle na Tvé potřeby, Ty mu oznámíš, že se míníš realizovat někde jinde a on nemá námitek... Bude-li o tom předem vědět, že Ti něco schází, tak se pak nemůže zlobit.. Pokud "to" zrealizuješ za jeho zády, aniž by tušil, co se děje, pak bych to jako nevěru bral - jako Tvoji nevěru.. Svoje svědomí si musíš holt zpytovat sama.. Osobně beru jako podvod jen to, co se nedohodlo předem a koná se bez vědomí paráka. Budu-li vědět, že se věci takto mají a nebude mi to vadit, tak to podvod pro mne není. Je to jen můj názor, nech se vysloví i ostatní.. smile

O tom, že mi tento stav nevyhovuje ví, dokonce tvrdí, že nevyhovuje ani jemu, ale v kontrastu s tvrzením, vypadá docela vysmátě vissla   Tvrdí, že věří, že to bude lepší...Jestli myslí v "příštím životě", se nezmínil usch Asi i nad tím přemýšlí, protože řekl, že kdyby to měl být setrvalý stav, (jakože bez sexu), měl by mi dopřát nebo schválit milence...(už si nepamatuju, jak to přesně řekl), ale že by mu to vadilo a že by to byl konec vztahu. Tudíž takový trochu začarovaný kruh. Jinak je docela v pohodě, jeho kladné stránky, zdá se, převažují...Vzhledem k tomu, že jsem se dopracovala do středního věku(44), v kteréžto věkové kategorii jsou k dispozici (volní) většinou jedinci něčím vybočující, podivíni, lakomci, sobci...tak si říkám, že to je jakási daň za va vůbec existenci vztahu... Předtím jsem měla pohledného, příjemného, v sexu bezva... sebestředného lakomce...  kapitulation No, nevím. V mé věkové kategorii je dost žen, které  raději zalomí ideály o partnerském soužití, protože to, co se nabízí, snad ani...nestojí za to.

Není tady

#6 3. 1. 2008 15:42

klokan
♥♥♥♥♥♥-

balonek napsal(a):

...... do středního věku(44), v kteréžto věkové kategorii jsou k dispozici (volní) většinou jedinci něčím vybočující, podivíni, lakomci, sobci... ............ V mé věkové kategorii je dost žen, které  raději zalomí ideály o partnerském soužití, protože to, co se nabízí, snad ani...nestojí za to.

Zajímavé. big_smile Nenabízím se, ani náhodou, nemám teď na nový vztah ani pomyšlení (jsem před rozvodem...), ale přestože do téhle střední věkové kategorie už skoro taky patřím, tak se nepovažuju ani za nějak extra vybočujícího, ani za příliš podivínského, ani za lakomce ani za sobce... Je možné, že moje okolí to vidí třeba jinak, ale nevím o tom.. A taky jsem už přemýšlel nad tím, jestli mne moje skorobývalá žena nevykopla právě proto, že jsem pro ni příliš "šedý", zatímco ona objevila někoho "pestřejšího".. Zkrátka každý jsme nějaký. wink
Takže na Tvém místě bych hned neházel zbraň do obilí, myslím, že určitě by bylo, z čeho vybírat.. smile

Není tady

#7 3. 1. 2008 16:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kloki, lenže takí ako ty - a podobní - bývajú rýchlo rozobraní, ako teplé párky či čerstvé rožky... Než sa jedna spamätá, takýto chlapík ešte ani poriadne nie je rozvedený, a už je rozchytaný... Hovorím z vlastnej skúsenosti(nie rozvedenej, ale tej rozchytávajúcej). Ide len o to vystihnú ten správny okamih, keď už je zotavený zo vzahu, ale ešte práve nikoho nemá... Timing, to je to, o čo tu ide.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 3. 1. 2008 17:49

majkafa
Host

Ano, beru to jako nevěru. Pro mne to je nevěra. smile
Ale, je důležité, jak to bereme my? Na tohle se spíš zeptej sama sebe, jak to bereš ty, co ti to dalo a co vzalo a proč se tím zabýváš. smile

Upravil(a) majkafa (3. 1. 2008 17:50)

#9 3. 1. 2008 18:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ano, beru to jako nevěru. Pro mne to je nevěra. smile

Bez jakéhokoliv moralizování - pro mě taky. Nic víc a nic míň, ale Balónek se taky na nic jiného neptala, ne? wink

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#10 3. 1. 2008 18:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně, je to nevěra, ale..............chápu tě. V tomhle případě ano.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#11 3. 1. 2008 20:54

Maxík
Host

klokan napsal(a):

Tak to je, klokane, super! Stačí tedy doma předem oznámit "Jdu si zašu..t!" a nevěra to v takovém případě není! big_smile Protože splňuji podmínku, uvedenou ve Tvé první větě, budu to muset vyzkoušet! vissla
Akorát mám malou nejasnost tongue - měl bych následně oznámit i to, že "akce" proběhla, a že je tedy vše v pořádku? lol

#12 3. 1. 2008 21:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Maxík napsal(a):

Akorát mám malou nejasnost tongue - měl bych následně oznámit i to, že "akce" proběhla, a že je tedy vše v pořádku? lol

Určitě!
Sdělená bolest - poloviční bolest, sdělená radost - dvojnásobná radost big_smile

Není tady

#13 3. 1. 2008 21:26

majkafa
Host

Mikeši, ježišmarjájózef. Ty jsi toho zase schopen. dumbom

#14 3. 1. 2008 21:31

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Maxík napsal(a):

Tak to je, klokane, super! Stačí tedy doma předem oznámit "Jdu si zašu..t!" a nevěra to v takovém případě není! big_smile Protože splňuji podmínku, uvedenou ve Tvé první větě, budu to muset vyzkoušet! vissla

Hmmmm - a co takhle vzít v potaz i moje "nemá námitek", co??? A nerýpej, než se naštvu doopravdy.. big_smile Jinak: klidně zkoušej, to je Tvoje věc, jen se potom nediv, co se bude dít, když Ti na to přijdou.. wink
Mimochodem: nestačí oznámit, tak jsem to nemyslel... oznamovat by se mělo mnohem dříve ve smyslu "něco mi chybí a schází, půjde s tím něco udělat??" Přečti si to celé, prosím... Asi tak..

Není tady

#15 3. 1. 2008 21:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ironieeeeeeeee lol

Není tady

#16 3. 1. 2008 21:44

Maxík
Host

klokan napsal(a):

Hmmmm - a co takhle vzít v potaz i moje "nemá námitek", co??? A nerýpej, než se naštvu doopravdy.. big_smile Jinak: klidně zkoušej, to je Tvoje věc, jen se potom nediv, co se bude dít, když Ti na to přijdou.. wink

To přečti si celé asi platí spíše pro Tebe, bo jsem přece napsal, že podmínku, uvedenou ve Tvé první větě, splňuji. Souhlas sice nemám, ale námitky jsem taky neslyšel ... vissla

klokan napsal(a):

Mimochodem: nestačí oznámit, tak jsem to nemyslel... oznamovat by se mělo mnohem dříve ve smyslu "něco mi chybí a schází, půjde s tím něco udělat??" Přečti si to celé, prosím... Asi tak..

Neboj, já to pochopil ... lol A tohle už taky proběhlo!

Upravil(a) Maxík (3. 1. 2008 21:46)

#17 3. 1. 2008 21:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Maxík napsal(a):

Souhlas sice nemám, ale námitky jsem taky neslyšel ... vissla

...a kdo neříká nic, říká ano big_smile

Není tady

#18 3. 1. 2008 21:52

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ironieeeeeeeee lol

Tě znám, ne? Jsi toho schopen zase dumbom

#19 3. 1. 2008 21:55

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Jen abyste se nemýlili, opravdu NEJSEM!! zastáncem nevěry ani záležitostí s ní spojených.. Byl jsem účastníkem takovýchto "trojúhelníků". Tento všeobecně dnes společensky přijímaný a tolerovaný jev mi způsobil docela solidní problémy (samozřejmě - spoustu jsem si jich způsobil sám, pochopitelně...), rozpad rodiny, ztrátu slušného zaměstnání, ztrátu možnosti žít se svými dětmi, psychické legrační problémy a věci s tím spojené... Nikoho neodsuzuji, nezavrhuji ani neobhajuji.. Jen se snažím pokud možno vtipkovat a glosovat dané situace a to po svém. Nic víc.. A nic míň.. A snažím se hrát fér a snažím se dodržovat jen základní pravidla slušnosti mezi paráky, mezi něž například patří nečučení do pošty, mobilu atd... A tím "fér" právě míním tu věc, že jsou-li nějaký stížnosti a problémy ve vztahu, sdělí se to parákovi, ne nikomu jinému.. Pokud pak parák s tím nechce nic dělat, tak... se nedá nic dělat... Jo?

Není tady

#20 3. 1. 2008 22:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Jen abyste se nemýlili, opravdu NEJSEM!! zastáncem nevěry ani záležitostí s ní spojených.. Byl jsem účastníkem takovýchto "trojúhelníků". Tento všeobecně dnes společensky přijímaný a tolerovaný jev mi způsobil docela solidní problémy (samozřejmě - spoustu jsem si jich způsobil sám, pochopitelně...), rozpad rodiny, ztrátu slušného zaměstnání, ztrátu možnosti žít se svými dětmi, psychické legrační problémy a věci s tím spojené... Nikoho neodsuzuji, nezavrhuji ani neobhajuji.. Jen se snažím pokud možno vtipkovat a glosovat dané situace a to po svém. Nic víc.. A nic míň.. A snažím se hrát fér a snažím se dodržovat jen základní pravidla slušnosti mezi paráky, mezi něž například patří nečučení do pošty, mobilu atd... A tím "fér" právě míním tu věc, že jsou-li nějaký stížnosti a problémy ve vztahu, sdělí se to parákovi, ne nikomu jinému.. Pokud pak parák s tím nechce nic dělat, tak... se nedá nic dělat... Jo?

Klokane, můžu se zeptat, kolik je Ti let? Jsem tady poměrně novej, takže Tvůj příběh neznám...

Není tady

#21 3. 1. 2008 22:06

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Klokane, můžu se zeptat, kolik je Ti let? Jsem tady poměrně novej, takže Tvůj příběh neznám...

Zeptat se samozřejmě můžeš... big_smile A já Ti odpovím, budu-li chtít.. big_smile Takže : Bude mi 39 a chceš-li příběh, tak existuje, ovšem ne na tomto fóru a máš-li zvláštní zájem, pošli SZ...

Není tady

#22 3. 1. 2008 22:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Bude mi 39 a chceš-li příběh, tak existuje, ovšem ne na tomto fóru a máš-li zvláštní zájem, pošli SZ...

Díky, jsi stejně mladý jako moje žena big_smile

Není tady

#23 3. 1. 2008 22:31

Maxík
Host

A s tímhle by to byla taky nevěra?
http://xman.idnes.cz/nafukovaci-panny-a … ovinky_fro
No jo, jenže až asi za 42 let ...

#24 3. 1. 2008 22:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

lol Vy ste ako Dvořák a Bohdalová, skvelá komická dvojica...!

Brita

Není tady

#25 4. 1. 2008 11:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

balonek napsal(a):

když partner se nemá k sexu a nijak to zrovna neřeší, páč je údajně unavený, přepracovaný, má stále něco jiného na práci atd. atd.  a vy se jaksi zrealizujete jinde? roll Logicky by to být nevěra neměla ne? usch Od dotyčného je tak trošku nemorální , když kašle na potřeby partnera, tak... va blbost, co. Ach jo, proč člověk, když získá něco, ztratí něco jiného... grater

krátkodobě to může vyhovovat všem zúčastněným, ale co když to tomu třetímu časem nebude stačit? Nebo tobě? Zamiluješ se ... nebo on do tebe ... Co pak s tím prvním?
Já nevím, nejsem zastáncem paralelních vztahů (bo jsem si to vyzkoušela). Připadá mi lepší vyřešit nejprve ten stávající a teprve po jeho ukončení navázat vztah s někým dalším.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí