29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje nejlepší kamarádka je Ryba. Někdy na zabití, někdy super, ale už je to nejlepší kamarádka víc jak 20 let, je prověřená rokama, tak nám to asi funguje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mě když chtěl nasrat, řekl mi Pavlo
A když Ti chtěl říci něžně - tak Pavlínko?
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mě když chtěl nasrat, řekl mi Pavlo
A když Ti chtěl říci něžně - tak Pavlínko?
Ne, neříkal mi Pavlínko ... vlastně mi nikdy neřekl ani Pavli pro něj jsem spíš byla Paja, Pajuška atd.
Je to divný, ale ten první mě oslovoval úplně stejně a taky si nepamatuju, že by mi někdy řekl Pavli nebo Pavlínko
Celkově mě ti okolo oslovují Pajo nabo Pavlíku, holt mám blbý jméno, co už teď
Není tady
ffly napsal(a):
Pisateli leda o otcovství..... myšlénky
???? Ale jsem už déle of topic, ale beru, kdo byl otcem? Budu hledat matku
Není tady
Petunie napsal(a):
Ahoj Somaio a další
![]()
mám Rybu sestru a absolutně s ní nedokážu vyjít, nevyznám se v ní a jsem ráda když ji nemusím vidět častěji než jednou ročně...
a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu. Já jsem Rak.
A co vy?
To mě fakt pobavilo - že má někdo celoživotní zkušenost s nějakým znamením (v tomto příp. se sestrou
Rybou), ví, že ji snáší jen pokud ji nevídá více jak 1x za rok .... a přesto si najde za partnera RYBU ... ?!
(tak tomu se říká čirý masochismus) ...
Ne teď vážně: navzdory tomu, co jsi o setře napsala, si myslím, že ji máš ráda a že jsi se s rybami
díky ní vlastně naučila vycházet a tedy máš i šanci ten váš vztah přežít ve zdraví.
Není tady
Somaia napsal(a):
Petunie já jsem býk, který celoživotně přitahuje Ryby, takže to vezmu postupně:
1) Ryba bratr
2) Ryba první dlouholetý (celoživotní) přítel
3) Ryba syn.
Všechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají všechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, že so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnější samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí a tak podobně..... myslím, že to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáží dlouho dusit, přiživovat i uchovávat, pak se stane, že to na partnera vyklopí všechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, že??? Ustát to může jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, že se nejedná o žádný osobní útok, ale že v okomžiku nastane obrat k lepšímu. Když se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, že dokáže pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokážou plnohodnotně soužít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro všechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat život. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příliš vážně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snažit se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, že mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, možná že občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, když chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí především chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorší jsou škatulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoživotní depresáky.
Tak posledni odstavec na rybu (muj byvaly pritel) sedi naprosto presne. chvilema sem mu nerozumela vetsinou muselo bejt po jeho a hlavne zadny prikazy to byl ohen na strese.
Jsem zvedava jak vychazi beran s bykem (ja byk novy partner beran).
Není tady
Jsem Beran a mám otce Rybu, bratra Rybu, manžela Rybu, v dětství sem měla dvě kamarádky Ryby, a teď se znám s dalšíma dvěma Rybama.... sem nima prokletá.... ale netvrdím, že tím pádem jim rozumím, to a ni zdaleka. Je asi ani pochopit nejde.
Není tady
Tak moje mamka je ryba, já rak docela dobře si rozumíme, žadý velký problém
Není tady
Taky by mě Dami a Lupi zajímalo, jak jsdou dohromady ryby a lev ... já mám čím dál tím větší pocit, že asi moc ne ... v poslední době mám takové stavy, že bych od něj nejraděj odplula někam daleko, přestože se věci vyvíjí tak, jak jsem si kdysi přála
Není tady
Já jsem ryba, manžel je býk a celkem to jde.
Má pro mne pochopení, fouká bolístky, utěšuje a nechá se hýčkat.
Není tady
Přítel je Ryba a já Kozoroh. Máme pro naše znamení typické koníčky, takže v těch se opravdu míjíme. Ale ve vztahu to klape. Je toleratní a umí mě usměrnit. POdle všech příznaků typická ryba
Není tady
Mě jen zaráží, že tady stačí udat jen okamžik a místo narození a astrolog má hned jasno, o jakého člověka se asi jedná... Docela by mě zajímalo, když sem dám takové údaje třeba o člověku mentálně postiženém (což samozřejmě předem nesdělím), vy se budete snažit ho charakterizovat a bude to všechno úplně mimo... Jak se s tímhle astrologie vypořádává?
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Mě jen zaráží, že tady stačí udat jen okamžik a místo narození a astrolog má hned jasno, o jakého člověka se asi jedná... Docela by mě zajímalo, když sem dám takové údaje třeba o člověku mentálně postiženém (což samozřejmě předem nesdělím), vy se budete snažit ho charakterizovat a bude to všechno úplně mimo... Jak se s tímhle astrologie vypořádává?
Můžu Tě ujistit, že tohle jednoznačně z horoskopu poznat nejde. Resp. bude to jedna z možných variant.
Tak jako třeba často mívají podobné znaky horoskopy bláznů a géniů.
Tak stejná konfigurace udělá jednomu mentální retardaci, jinému se to projeví jinak.
Ale schválně, můžem to zkusit, jestli to poznáme. Zadej několik dat a pokusíme se uhádnout který radix je od mentálně postiženého člověka.
Jestli Tě můžu poprosit, tak ale raději na vlákno "Astrologie", takdy mají Rybičky svoje, tak ať nejsme OFF TOPIC.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Taky by mě Dami a Lupi zajímalo, jak jsdou dohromady ryby a lev ... já mám čím dál tím větší pocit, že asi moc ne
... v poslední době mám takové stavy, že bych od něj nejraděj odplula někam daleko, přestože se věci vyvíjí tak, jak jsem si kdysi přála
Tak tohle by mě taky zajímalo. Mám to úplně stejně jako Míša. Navíc bych měla mít ten 1 dóm v levu.
Není tady
Evice napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Taky by mě Dami a Lupi zajímalo, jak jsdou dohromady ryby a lev ... já mám čím dál tím větší pocit, že asi moc ne
... v poslední době mám takové stavy, že bych od něj nejraděj odplula někam daleko, přestože se věci vyvíjí tak, jak jsem si kdysi přála
Tak tohle by mě taky zajímalo. Mám to úplně stejně jako Míša. Navíc bych měla mít ten 1 dóm v levu.
No, obecně, jako každé ohnivé znamení s vodním je to spíš konstelace, která svým spojením jaksi "zasyčí a vytvoří páru", nicméně může to být velmi konstruktivní.
Lepší je určitě, když muž je Lev a žena Ryba. Je to samozřejmě velmi zjednodušené a žádná dvě znamení nejsou taková, že by se k sobě vůbec nehodila.
Stejně tak jako neznamená, že živlově stejná znamení spolu musí vycházet nutně dobře.
Není tady
A co myslite o souziti muz Blizenec a zena Ryba?
Není tady
sunyata napsal(a):
Je to zvláštní, každý tvrdí, že to absolutně nejde k sobě, ale u nás to už 25 let funguje a jiného bych jako rybička nechtěla. Můj muž je super a nebo už možná po těch letech vím, jak s ním "zacházet", aby super byl
Není tady
sunyata napsal(a):
Když bych měla brát v úvahu jen tato Sluneční znamení (jakože nikdo není jen své Sluneční znamení),
tak obecně se dá říct, že mužíček hodně kecá, myslí, mluví, posuzuje...a manželka především cítí, vnímá, chápe. On jakožto mužské znamení Blíženců, ona ženské Ryby. On spíše aktivnější, akčnější, živější, více viditelný, ona vnímavější, přijímající element. Tichý, ale silný. Oba jsou dvojité znamení, trochu roztěkané, trochu nejasné, nestálé, nějak zas tak moc oba nevíte co chcete, ale to pro vás není důležité...
Proč by to nemělo fungovat?
Já mám zato, že neexistují dva lidé, co by spolu nemohli opravdu být. Pokud oba chtějí, vždy najdou společné téma, řeč, cíl, smysl...
Není tady
Damilo, presne tak. U nas to funguje. Muzicek je svetak, aktivni, akcni, vydelava penizky a ja si v klidu domam dumam, lecim a caruji.
Není tady
můj manžel je rybička, je energický, nerad se nudí, nemá rád takový ten "svůj klid", miluje společnost a hlavně když je středem pozornosti, musí mít hlavní slovo, snaží se být zábavný, někdy ale přestřelí a ze zamýšlené srandy se stane velké ponížení někoho druhého. Pusa jede rychleji než mozek. Je až moc sebevědomý, ale obětavý a milý, v partnerství se snaží splnit všechna moje přání, občas ty jeho názory nesnesu, trochu postrádá logiku a zručnost. Někdy se snaží mě rozmazlovat, ale až je to nepříjemné. Každý má své chybičky, já jsem zase úplně opačný typ člověka, ale funguje to, kdyby byl jako já, tak se pořád jen nudíme a nikdo k nám nechodí, protože já často nevím co mám lidem vyprávět, připadají mi občas ty řeči takové hloupé, a tak raději mlčím (jsem váha)
Není tady