|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jeden můj brácha je panna-muž a svádění mu šlo dycinky jedna radost - možná je ještě moc štrejchnutej tím lvem 
Není tady
Míšo a on se nechal svádět ?
Není tady
Jooo, Evi... rybičky jsou můj studijní materiál. Jediné co mě v životě mrzí je to, že než jsem se k astrologickým poznatkům dostala ,napáchala jsem na těch svých rybkách taky sem tam nějakou tu křivdu a zlomeninku.
Míša Kulička napsal(a):
Jeden můj brácha je panna-muž a svádění mu šlo dycinky jedna radost - možná je ještě moc štrejchnutej tím lvem
Míšo, to jsi mě špatně pochopila, protože, když pannám o něco jde, tak sami svádět dokážou, ale opačně, když někdo svádí je tak dělají, že nechápou a neví o co jde, suchaři.
přesně, když panna chce, všechno jde, když nechce.... nic s ní nehne
Není tady

Ale právěže není ani žádný suchar? Takový okouzlující miláček žen to byl ... než se oženil
. Ale řekla bych, že svou ženou je sváděn neustále a podle všeho úspěšně. Dělá na něj vždycky tááák krásný voči ... to kdybych uměla 
Není tady

Ale možná je to tím, že sveden být chce, to je fakt 
Není tady
Můj ex je panna a svést se nechal úplně bezhlavě, až se z toho nechal po 23 letech rozvést. Neblbněte pořád s těmi horoskopy - dyť ty planety už se s věky posunuly oproti původnímu stavu, kdy ta znamení vznikala, úplně jinam :-).
Není tady
Salen, asi chtěl být sveden ...
Není tady
Som tak to mám, Měsíc ve Lvu a ascendent ve Střelci..... Jsem si to zas celý přečetla....no komplikovaná od shora až dolů
no tak pak je čestná vyjímka, prostě obecně na ně neplatí ani ťuťu a muťu...
Já mám tedy dlouholétého kamráda Pannu-muže. Když chce on sám!!!! tak dokáže být okouzlující a romantický i se svými 198 cm a vyzáží Schwarzenegera říznutého Stalinem. Když však nechce , tak z něj nic nevykřešu ani kdyby mi ty oči vypadly na stůl, pak je schopen pomalu ani neodpovědět na pozdrav.... a tak to jde stále dokola, nic normálního mezi.

Salen napsal(a):
Můj ex je panna a svést se nechal úplně bezhlavě, až se z toho nechal po 23 letech rozvést. Neblbněte pořád s těmi horoskopy - dyť ty planety už se s věky posunuly oproti původnímu stavu, kdy ta znamení vznikala, úplně jinam :-).
Nekaž nám radost
... A ty jsi jaké znamení?
Není tady
ffly napsal(a):
Som tak to mám, Měsíc ve Lvu a ascendent ve Střelci..... Jsem si to zas celý přečetla....no komplikovaná od shora až dolů
Ffly, mě tam pořád někde chybí ten kus země
co Venuše??? ...poslední záchrana... jinka musím sežrat to koště 
Salen napsal(a):
Salen, jediné o čem něco tuším je predikce, posunití jarního bodu. Ale to s posunem planet, jak jej prezentuješ ty , nesouvisí .... Jinak vše stále funguje tak jak vždycky. Stejný názor jsem slyšela i četla , ale ještě nikdy ne od renomovaného astrologa
.

Somaia napsal(a):
... jinka musím sežrat to koště
To bych chtěla vidět
... můžou být ryby škodolibé?
Není tady
Som asi tě zklamu ale Venuše je v Rybách 
jediný čím bych tě snad ukojila je Mars v beranu a Saturn v bejkovi....hele ale víc neudělám 
Míšo můžou a jsou..... 
Míša Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
To bych chtěla vidět
A JAK!!

ffly napsal(a):
Míšo můžou a jsou.....

Není tady
ffly napsal(a):
Som asi tě zklamu ale Venuše je v Rybách
jediný čím bych tě snad ukojila je Mars v beranu a Saturn v bejkovi....hele ale víc neudělám
no zaplať pánbůh alespoň za ten Saturn!!!
Som mám toho 12 stránek rozboru a pokaždý najdu něco novýho, včera mě teda přecházely vočička......jáká že to jsem...úúúúú to bude ještě hodně práce..
Somaia napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
To bych chtěla vidět
A JAK!!
![]()
Navíc jsou studené a tu a tam tedy skoro všechny slizké fuj 
Není tady
Hele Pisatelku přišla jsem ti snad slizká a studená.......?
Upravil(a) ffly (4. 1. 2008 13:15)

Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To bych chtěla vidět... můžou být ryby škodolibé?
A JAK!!
![]()
Navíc jsou studené a tu a tam tedy skoro všechny slizké fuj
Ale maj pěkná vočíčka a lesklé šupinky a výborně plavou
, hele:
Není tady