|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nojo...ale jak teda vyrušiti Rybu, aby nebyla vyrušena?? 
To aby si jeden načasoval svoje chandry, či co? 
Jenže vzhledem k tomu, že Rybénky nečasujou, tak nevím..........
Není tady
Santala napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
Když zatelefonuje kterákoliv z mých rybiček mě, tak musím sednout ani nedudat... většinou mi vykacejí díru do hlavy, srší humorem a vtipem a já si to užívám. Pak mám třeba trochu splín já a zavolám..... Začnu většinou obligátně. Ahoj, jak se máš? ... a je vymalováno, dostanu takovou ledovou sprchu, že si to příště raději odpustím ....
To taky sedí
Somaio, tomu nerozumím ?
jako, že tě nevyslechnou ?
přesně tak... a taky jak psala Míša Kulíš...
jsem jí vděčná, že mi dává zpětnou vazbu. je to super.

lupina montana napsal(a):
Nojo...ale jak teda vyrušiti Rybu, aby nebyla vyrušena??
To aby si jeden načasoval svoje chandry, či co?
Jenže vzhledem k tomu, že Rybénky nečasujou, tak nevím..........
Lupi, klidně volej kdykoliv. Předem se omlouvám pokud na tebe budu někdy v telefonu protivná nebo nepřiměřeně chladná. Ber to tak, že ty za to nemůžeš. Může za to horoskop 

Není tady
Petunie napsal(a):
Ahoj Somaio a další
![]()
mám Rybu sestru a absolutně s ní nedokážu vyjít, nevyznám se v ní a jsem ráda když ji nemusím vidět častěji než jednou ročně...
a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu. Já jsem Rak.
A co vy?
Mam sestru rybu a docela si rozumime , ale je takova hodne spolecenska
, syna rybu a s tim si od puberty vubec nerozumime . Ja jsem kozoroh.
Není tady
Dobře...a můžu žvanit? 

Znáš mě přece.......... 
Není tady
Lupíšku, já ti to specifikuji přesně: Kulíš tě bude poslouchat, ale ty budeš mít pocit, že za každou tvou větou bude následovat její:
"...tak jo...tak ahoj...."
Garantuji ti, že víc jak 3-4 věty rozhovor neudržíš (neustojíš) a pak švihneš telefonem se slovy : "tak pá jindy..." 
Já to mám u všech tří ryb jak přes kopírák naprosto stejný... náš Kulíš není asi vyjímka 
A všechny mé ryby do jedné si myslí, že jsem telepat a tudíž PŘESNĚ vždy a za všech okolností musím vědět jak oni si to myslí, plánují nebo neplánují... to je taky dobrý!!!. 
Tak v tom případě telefonovati jen v případě neudržitelného emočního stavu, kdy je ti už všechno šumák 

Promiň, Kulíš
.....to taky nebylo osobní 
Není tady
Somaia napsal(a):
Santala napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To taky sedí
Somaio, tomu nerozumím ?
jako, že tě nevyslechnou ?přesně tak... a taky jak psala Míša Kulíš...
jsem jí vděčná, že mi dává zpětnou vazbu. je to super.
S tím si dovolím v mém případě nesouhlasit.
Možná mám něco zemského někde, kde mít nemám - vůbec těm horoskopům nerozumím
,ale každopádně, mám u svých kamarádek pověst vrby a neustále někoho " na telefonu".
Když to dlouho není, přistihla jsem se, že to i vyhledávám.Možná proto, že mě to nutí nezabývat se tolik svými problémy...
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 14:43)
)Není tady
Som, tak tohle s tím telefonem taky dělám, jakože poslouchám co mi (obvykle mamka) říká do telefonu a myšlenkama jsem často jinde, takový to "hmmm" a "to je super", "a jinak dobrý?", "tak fajn, ráda jsem tě slyšela" 

V Rybách mám "vedlejší" planety, celkem tři, z hlavy vím jen že Venuši a Marse... jinak jsem Beran s ASC ve Vahách 

Není tady
ja jsem taky ryba...vetsinou jsem zalezla ve svoji tunce a komunikuju, jen kdyz se chce me...je jen malo lidi, kteri me dokazou z te tunky vyhnat, aniz by me nastvali, napriklad muj soucasny, ktery je beran..
jinak jsem vetsinou velice klidna, v kolektivu celkem oblibena, i kdyz stojim trochu stranou...malokdy se rozcilim, ale kdyz uz, tak to stoji za to 

Není tady
Andromeda napsal(a):
Som, tak tohle s tím telefonem taky dělám, jakože poslouchám co mi (obvykle mamka) říká do telefonu a myšlenkama jsem často jinde, takový to "hmmm" a "to je super", "a jinak dobrý?", "tak fajn, ráda jsem tě slyšela"
V Rybách mám "vedlejší" planety, celkem tři, z hlavy vím jen že Venuši a Marse... jinak jsem Beran s ASC ve Vahách
to sedi...problem je, ze to nedelam jen do telefonu, ale casto i pri osobnim kontaktu, nejak mi dela problem vnimat ten rozhovor...

Není tady
určitě... někdy to dělají všichni, jenže u nás se celá rozvětvená rodina shodneme, že u ryb to má jistou specifikaci. Oni totiž dokáží dát najevo podprahovými signály, že je to totálně obtěžuje a v tu chvíli je tam i absence jakési předstírané slušnosti. Vždycky se totiž nakonec jako mongol cítím JÁ, což se mi u jiných lidí prostě nestalo. Poznám, že jim můj telefon není vhod a šmitec... ... nebo mi to i narovinu řeknou... omlouvám se, zavolej později.... ale rybičky Ne eee... snad mě chápete...
Upravil(a) Somaia (3. 1. 2008 14:50)
HB napsal(a):
Andromeda napsal(a):
to sedi...problem je, ze to nedelam jen do telefonu, ale casto i pri osobnim kontaktu, nejak mi dela problem vnimat ten rozhovor...
Jo tak tohle mám taky - uplně přesně a v práci je to někdy fakt malééééééééér !
Ale, jakmile vycítím, že mi volá některá z blízkých duší, protože jí něco trápí - někam se to přepne a funguje to

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 14:51)
)Není tady
Somaia napsal(a):
určitě... někdy to dělají všichni, jenže u nás se celá rozvětvená rodina shodneme, že u ryb to má jistou specifikaci. Oni totiž dokáží dát najevo podprahovými signály, že je to totálně obtěžuje a v tu chvíli je tam i absence jakési předstírané slušnosti. Vždycky se totiž nakonec jako mongol cítím JÁ, což se mi u jiných lidí prostě nestalo. Poznám, že jim můj telefon není vhod a šmitec... ... nebo mi to i narovinu řeknou... omlouvám se, zavolej později.... ale rybičky Ne eee... snad mě chápete...
Chápu, máš mimosmyslové vnímání a léta praxe z rodiny 
)Není tady
Tiina napsal(a):
Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Jseš na vlákně, kde jsme se přesně do téhle debaty ale pustily
Samozřejmě, tak, jak jsi to tady nastínila to JE absurdní představa..............horoskop není o Slunci.....
Hmm a co ? Toť můj příspěvek do diskuse
a máš pravdu, horoskop není o slunci, horoskop je o ničem.
Není tady
Som tak to vypadá, že měsíček je ve Lvu, ale na ten asc. se musím podívat....... 
tak to jsi čéče ale na blbý koleji.......to je, jako bys na AVU šla diskutovat o smyslu a významu výtvarna 
Není tady
Santala napsal(a):
Jo tak tohle mám taky - uplně přesně a v práci je to někdy fakt malééééééééér !
![]()
![]()
Ale, jakmile vycítím, že mi volá některá z blízkých duší, protože jí něco trápí - někam se to přepne a funguje to![]()
no, to mi moc nejde...myslim, ze i vetsina mych pratel vi, ze je lepsi mi netelefonovat
v pisemnem styku jsem pouzitelna

Není tady
Já mám přítele rybu a sestru rybu :-)
Oba mají úplně odlišný pohled na život, ale společné mají tu citlivost, někdy až přecitlivělost 
Je třeba počkat na správný okamžik, kdy se chtějí bavit o svých starostech a pak jsou schopní mluvit do noci. V opoačném případě je lepší nechat to plavat, jen je ubezpečit, že tu jsem kdykoli pro ně, ale nutit je, aby se mi svěřili s problémem, když nechtějí... To vždycky skončilo hádkou 
Pro dokreslení situace - já jsem náladový schizofrenní blíženec s asdendentem štíra

Není tady
Moje sestra je ryba. Ma svy musky ale je super. Docela citlivka a se smyslem pro humor.
Není tady
Maryt napsal(a):
Oba mají úplně odlišný pohled na život, ale společné mají tu citlivost, někdy až přecitlivělost
Je třeba počkat na správný okamžik, kdy se chtějí bavit o svých starostech a pak jsou schopní mluvit do noci. V opoačném případě je lepší nechat to plavat, jen je ubezpečit, že tu jsem kdykoli pro ně, ale nutit je, aby se mi svěřili s problémem, když nechtějí... To vždycky skončilo hádkou
Pro dokreslení situace - já jsem náladový schizofrenní blíženec s asdendentem štíra![]()
Nene...mluvilo se o tom, jak zaonačit, aby POSLOUCHALI když je potřeba 
A jakej náladovej schizofrenní Blíženec ???? Přece- kreativní, mnohorozměrný Blíženec, který nikdy nevydrží být dlouho naštván! Ale to abychom si založily Blíženčí vlákno 
Není tady
Maryt napsal(a):
Pro dokreslení situace - já jsem náladový schizofrenní blíženec s asdendentem štíra![]()
Nene...mluvilo se o tom, jak zaonačit, aby POSLOUCHALI když je potřeba
A jakej náladovej schizofrenní Blíženec ???? Přece- kreativní, mnohorozměrný Blíženec, který nikdy nevydrží být dlouho naštván! Ale to abychom si založily Blíženčí vlákno
Jo aha, poslouchali.... Asi vystihnout moment, kdy si chtějí povídat.. Je to těžký, taky s tím bojuju, protože jsem dost ukecaná a nesnáším, když mě lidi neposlouchají. Když je mi fakt ouzko a potřebuju něco probrat, ohlásím to hooodně dopředu. Někdy se to povede 
S tou svou charakteristikou blížence jsem to myslela s nadsázkou, mám své znamení ráda, ale občas mi ta mnohorozměrnost leze na nervy

Není tady

ffly napsal(a):
Petun: já bych radila....láska láska láska a moře lásky..... a když to nejde...tak láska
Na mojich Rybákov to platilo...
Není tady

Som....jo díky- tak to chápu, mnoho země-Rybova smrť
Míšo -JO! Přesně takhle jsem si to představovala! Iksísku - ty též, ty též? To máš jako Míša?
Neéééé! Dovediem ti troch Rybákov, čo si ma nevedeli a nevedia vynachváliť... !!!
Som Panna, (možno - bez záruky - podľa uzlov - Asc. Váhy, Luna Rak, etc., atď.).
Upravil(a) Selima (3. 1. 2008 16:29)
Není tady
Selima napsal(a):
ffly napsal(a):
Petun: já bych radila....láska láska láska a moře lásky..... a když to nejde...tak láska
Na mojich Rybákov to platilo...
však já to taky zkusim
díky holky
Není tady