|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Petun: já bych radila....láska láska láska a moře lásky..... a když to nejde...tak láska
a ještě něco - já nesnáším stereotyp a přítel je zase jeho ztělesněním
Není tady
xkisek napsal(a):
Hm tak to je přesný ....to sedí na nás taky....on si ve stereotypu libuje, dokonce mu moooc vyhovuje.....mně stereotyp ubíjí...jak to řešíte mezi sebou?
Není tady

a taky nesnáším plánování ...
Není tady
Somaia napsal(a):
Santalo, tak teď si přečti to co napsala Ffly nade mnou. To přesná ukázka v praxi... byla ještě rychlejší než jsem to stačila dopsat... jéééžiš já se bavím! skvěle ... .lol:
příspěvek 66!!!
Mooc hezký

)Není tady
Jo a nesnáším plánování - hrozně mě to svazuje a stresuje

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 13:13)
)Není tady
To je dobrý Míšo - myslím, že jsme to napsaly stejně 
)Není tady
xkisek napsal(a):
Můj přítel je také ryba, ale ten ty svý city drží daleko víc na uzdě a navenek působí jako necitelný frajer a než jsem u něj vydolovala trochu emocí v posteli, tak to trvalo 3 roky.
Aspoň že tak....mně se to nepovedlo za 30 let
Jenže můj muž má v Rybách Lunu, jak jsem psala a Slunce v Panně 
Není tady

Santala napsal(a):
To je dobrý Míšo - myslím, že jsme to napsaly stejně

Není tady
lupina montana napsal(a):
xkisek napsal(a):
Můj přítel je také ryba, ale ten ty svý city drží daleko víc na uzdě a navenek působí jako necitelný frajer a než jsem u něj vydolovala trochu emocí v posteli, tak to trvalo 3 roky.
Aspoň že tak....mně se to nepovedlo za 30 let
Jenže můj muž má v Rybách Lunu, jak jsem psala a Slunce v Panně
tak to mám ještě rok abych to zkusila......jsme spolu dva roky.... ale radši mrknu na tu Lunu abych nečekala zbytečně 
Není tady
Santala napsal(a):
![]()
Aha tak proto se hádáme před každou dovolenou 
Není tady
Petunie napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Aha tak proto se hádáme před každou dovolenou
Jo, tomu bych věřila
Taky jsme se s tím posledním patrnerem před každou dovolenou rozcházeli.
Miluju last mimute - nesnáším si zaplatit dovolenou teď, pořád to omýlat, přizpůsobovat tomu půl roku a letět v červnu
To mě fakt ničí.
Partner zase všechno potřeboval přesně naplánovat - aby jsme prý nezapoměli nic důležitého
Z toho jsem šílela.
Já jsem schopná odletět druhej den a nemám s tím vůbec problém 
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 13:31)
)Není tady
Pak si zapomel kapesní nůž a byla to prý moje vinna, protože jsem ho vystresovala rychlým odjezdem ( měl na to JEN 5 dní) a poslouchala jsem to celou dovolenou

)Není tady
Petunie napsal(a):
xkisek napsal(a):
Hm tak to je přesný ....to sedí na nás taky....on si ve stereotypu libuje, dokonce mu moooc vyhovuje.....mně stereotyp ubíjí...jak to řešíte mezi sebou?
Momentálně dost divoce, vždycky se pohádáme, on na pár dní odejde do svého, já si ho nepustím k tělu a pak je zase vše jak v pohádce. Ale dost nás to oba unavuje.
Jo a plánování taky nenávidím.
Není tady
Jéééžííííši! No tak to znám taky
A těsně před odletem jsi schopná zahlásit, že vlastně lepší to bude na lyžích v Krkonoších, co??
Holt málokdo má k dispozici tenhle Rybí obrtlík.......
Není tady
Jéééžííííši! No tak to znám taky
A těsně před odletem jsi schopná zahlásit, že vlastně lepší to bude na lyžích v Krkonoších, co??
Holt málokdo má k dispozici tenhle Rybí obrtlík.......
Jo,popřípadě den před odletem říct že se mi tam vůbec nechce
Co třeba nechápu, tak měl už v září nakoupený všechny dárky a ptal se mě, v kolik bude štědrovečerní večeře - začala jse se hrozně smát a on se urazil

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 13:30)
)Není tady

... A těsně před odletem jsi schopná zahlásit, že vlastně lepší to bude na lyžích v Krkonoších, co??
No su, protože o tom celou dobu přemýšlím, přecé 
Není tady
xkisek napsal(a):
Petunie napsal(a):
xkisek napsal(a):
Momentálně dost divoce, vždycky se pohádáme, on na pár dní odejde do svého, já si ho nepustím k tělu a pak je zase vše jak v pohádce. Ale dost nás to oba unavuje.
jojo přesně....taky to chvilku vydržím pak bouchnu .....pak se týden snaží stereotyp nedělat pak se dva týdny snažím já stereotyp přehlížet ..a pak to bouchne znovu......
co s tím to nevím a unavující to fakt je..
Není tady

Santalo
- přesně ... večeře bude až bude, není kam spěchat 
Není tady
Petunie, souhlasím naprost s Ffly, Už jsem to psala taky ve svém prvním příspěvku. Taky pomůže, když se pokusíš pomocí horoskopu poznat jeho povahu.... a pak spousta tolerance a pochopení. Asi to není jednuduché, když má člověk ještě co dělat sám se sebou, ale je to výhradně na tobě.
Já ti dám příklad ze svého života: Když zatelefonuje kterákoliv z mých rybiček mě, tak musím sednout ani nedudat... většinou mi vykecají díru do hlavy, srší humorem a vtipem a já si to užívám. Pak mám třeba trochu splín já a zavolám..... Začnu většinou obligátně. Ahoj, jak se máš? ... a je vymalováno, dostanu takovou ledovou sprchu, že si to příště raději odpustím Když jsem nevěděla, že si to nemám brát osobně, tak jsem si v tu chvíli myslela , že jsem největší b.u.z.e.r.a.n.t, nejhorší matka, sestra, přítlkyně, protože ONI mají právě jiné starosti než se se mnou bavit. Chápeš? Tak teď to prostě nedělám... počkám si až budou sami chtít volat a pak si to vychutnám. Občas se sice dočkám výčitek, proč někdy nezavolám, ale ty dokážu shovívavě a s pochopením taktně přejít mlčením.... Tak takhle to prostě chodí v malém i velkém. To není prostě nic proti mě osobně, oni to prostě dělají všem lidem v rodině a my už VÍME.... 
Upravil(a) Somaia (3. 1. 2008 13:36)
Petunie napsal(a):
xkisek napsal(a):
Petunie napsal(a):
jojo přesně....taky to chvilku vydržím pak bouchnu .....pak se týden snaží stereotyp nedělat pak se dva týdny snažím já stereotyp přehlížet ..a pak to bouchne znovu......
co s tím to nevím a unavující to fakt je..
V čem dělá stereotyp?
Já teda stereotyp moc nerada - už jenom proto, že nesnáším to plánování, tak člověk musí hodně improvizovat ( protože spoustu věcí zapomene
)
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 13:36)
)Není tady

Somaia napsal(a):
Když zatelefonuje kterákoliv z mých rybiček mě, tak musím sednout ani nedudat... většinou mi vykacejí díru do hlavy, srší humorem a vtipem a já si to užívám. Pak mám třeba trochu splín já a zavolám..... Začnu většinou obligátně. Ahoj, jak se máš? ... a je vymalováno, dostanu takovou ledovou sprchu, že si to příště raději odpustím ....
To taky sedí 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
Když zatelefonuje kterákoliv z mých rybiček mě, tak musím sednout ani nedudat... většinou mi vykacejí díru do hlavy, srší humorem a vtipem a já si to užívám. Pak mám třeba trochu splín já a zavolám..... Začnu většinou obligátně. Ahoj, jak se máš? ... a je vymalováno, dostanu takovou ledovou sprchu, že si to příště raději odpustím ....
To taky sedí
Somaio, tomu nerozumím ?
jako, že tě nevyslechnou ?
)Není tady

Santalo, když mi někdo zafounuje, tak zpravidla něco dělám a vyruší mě to. A je to na mně dost často poznat. Když volám já, tak si na to samozřejmě udělám čas a pohodičku a je to samozřejmě o něčem jiném. Sem myslela, že toto je úplně normální ... a on to je asi taky takový rybový rys 
Není tady
Santala napsal(a):
Petunie napsal(a):
xkisek napsal(a):
Momentálně dost divoce, vždycky se pohádáme, on na pár dní odejde do svého, já si ho nepustím k tělu a pak je zase vše jak v pohádce. Ale dost nás to oba unavuje.jojo přesně....taky to chvilku vydržím pak bouchnu .....pak se týden snaží stereotyp nedělat pak se dva týdny snažím já stereotyp přehlížet ..a pak to bouchne znovu......
co s tím to nevím a unavující to fakt je..V čem dělá stereotyp?
Já teda stereotyp moc nerada - už jenom proto, že nesnáším to plánování, tak člověk musí hodně improvizovat ( protože spoustu věcí zapomene)
Santal ve všem, každý den je jak podle kopíráku, i víkendu jsou si navlas podobné jen místo nedělního výletu se mění....
já když uz ve středu začnu otukávat jestli bychom o víkendu nemohli to anebo zas tohle tak většinou neví, počkej do pátku kdoví jaký bude počasí.....tak se člověk nemá ani proč těšit na víkend....a tak se vždycky v sobotu ráno vzbudim...a ted pred sebou vidim..vyprat, uklidit, uvařit, pak zase uklidit pak odpočinek po obede pak pavání spojené s nákupem pak olivy a víno ...televize....pak sprcha ( ne společná) a až v posteli někdy sex pokud není unava z plavání......
jsem nedodala že on to klidne prosedí u PC, když ho požádám tak mi i pomuze, ale.....
každou sobotu ráno uz mám zkaženou náladu 
Není tady