1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Petunie napsal(a):
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouím, ale ví co se mi pak zdá? e mu to nesmírně vyhovuje a e by si na ten klídek zvykl napořád...
Klídek a pohodička, to je nae
Petunie napsal(a):
....při jakémkoli náznaku řeení problému se stáhne a prohlásí...jasně u jsem zase ten nejhorí e? a zaleze....
To dělá aj ten můj lev ... jestli to není spí taková muská záleitost nezávislá na umístění ve zvěrokruhu
Není tady
Petunie napsal(a):
Ahoj tak koukám, e se to tu pěkně rozjelo to jsem ráda...
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouím, ale ví co se mi pak zdá? e mu to nesmírně vyhovuje a e by si na ten klídek zvykl napořád...
Je fakt e na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím a příli perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Jsem ráda aspon za to e si se mnou povídá, dřív prý opravdu mlčel jako Ryba.
Umím mu naslouchat a to ho očividně obivuje i jakákoli pochvala či uznání.
Ale díky, e jste mi řekli e si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řeení problému se stáhne a prohlásí...jasně u jsem zase ten nejhorí e? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Není tady
ffly napsal(a):
Lupi ztuhle já se teda nevrhaje do vech dobrodruství...no ani jsem to nedopsala a vím, e se vrhám do dobrodruství...pořád...a ráda... ale ztuhle myslím vnitřně svázaně. Aspoň já jo, ale třás je to jenom
nějaká ouchylka.
Já se také větinou cítím vnitřně svázaně a kdy se pak odváu, tak to stojí za to
Není tady
Lupíku, jak jsem poznala Ffly osobně, tak ona není úúúúplně typická rybička ona je říznutá zemskými znameními a to buď v ASc. ale víc sázím na Lunu. Vypadá jako rybka, ale není to rybka..... tak nám zkus Ffly konečně vyjevit, kde se nacházela tvoje ctěná Luna a budeme mít jasno !
Já se necítím svázaně vnitřně ... spí mám občas pocit, e mě zbytečně svazují okolnosti
Není tady
Santala napsal(a):
Petunie napsal(a):
Je fakt e na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím a příli perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Ale díky, e jste mi řekli e si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řeení problému se stáhne a prohlásí...jasně u jsem zase ten nejhorí e? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Tak takový rodič je pro rybu přímo hrobař, to mi můe věřit. U se mi to u tvého partnera začíná celkem rýsovat...
Petunie napsal(a):
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Petunko, můj můa má v Rybách "jen" Lunu, ale sedí to naň, jak pr... na hrnci A na to, e v naem případě nefungujou ádné metody takříkajíc "zvenčí"....myslím pomoc a tak
Hele, ten můj rybí kamarád dokonce dostal z perfekcionalismu svojí matky epilepsii......... Jo a má děti tři a je prostě.. no skvělej. Kdy brečej, tak občas "zaleze do ulitky" to jo, ale jen proto, e ti přesně pozná, kdy je to váný brečení a kdy ne.....
Není tady
Somaia napsal(a):
Santala napsal(a):
Petunie napsal(a):
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Tak takový rodič je pro rybu přímo hrobař, to mi můe věřit. U se mi to u tvého partnera začíná celkem rýsovat...
Mého ??
Není tady
Selima napsal(a):
Baby rybky skoro nepoznám, len jednu squellú z Dakotinho Depa, ale chlapi-rybáci sú citliví milenci. A aj zaujímaví, s fantáziou, psychologickými potrehmi, plní citov... troku nevyrovnaní. Výborní na búrlivé váne, ale asi sa s nimi trochu aie ije. Moja osobná, pripúam e nie tatisticky významná, skúsenos.
jo to přesně zapadá do mé statistiky
Som no takhle z hlavy to samozřejmě nevysypu....ale mám to doma v destičkách - take vám to sem hodím večírem. No jo úplně typická nejsem - já musím být odchylka i v rybách..... Vzhledem k tomu, e jsem se narodila úplně na začátku znamení, t.j. první den a asi tři minuty po tom, co slunce vstoupilo do tohoto znamení....tak budu opravdu netypíčo!
Santalo odpovídala jsem Petunii na to zvýrazněné...
Som....jo díky- tak to chápu, mnoho země-Rybova smr
Mío -JO! Přesně takhle jsem si to představovala! Iksísku - ty té, ty té? To má jako Mía?
Není tady
Somaia napsal(a):
No, ty jsi pro mne taková " čarodějka" e bych se ani nedivila. kdyby jsi psala o tom "mém"
Není tady
xkisku - jo přesně tak...vnitřně svázaná a jak dojde k uvolnění.....tak to je rachot
FFly, ryba -analytik jako ty ( neplést s nalitikem ) a konzerva k tomu prostě MUSÍ mít některou významnou planetu v býku, kozorohu nebo panně... případně ve vech najednou
A jestli to tak není tak seeru kotě.
Som přemýlím co je nejlepí....ano analytik...to je černý střed, konzerva té marjá holka ty do mě vidí! Ale to zas hned tak někomu nedofolim!!!!
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
No, ty jsi pro mne taková " čarodějka" e bych se ani nedivila. kdyby jsi psala o tom "mém"
... a taky jsem postrach ryb a jejich 13 komnat
má vidět jak přede mnou prchaj
ffly napsal(a):
marjá holka ty do mě vidí! Ale to zas hned tak někomu nedofolim!!!!
....pravilo Slunce v Rybách!
Není tady
Kecááááá! Neprcháááj. Naopak.
Santalo, tak teď si přečti to co napsala Ffly nade mnou. To přesná ukázka v praxi... byla jetě rychlejí ne jsem to stačila dopsat... jéééi já se bavím! skvěle ... .lol: příspěvek 66!!!
Upravil(a) Somaia (3. 1. 2008 13:06)
Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Naopak, je vidět, e pro ryby má jistou přitalivost ....
Není tady
Somaio...hm holka zlatá tak mi poraď....jak na něj aby se to zlepilo, zřejmě tedy ádná kritika a samé porozumění a podpora? A nebude to zbytečné? Musím taky sama nějak ít, někdy mám i dost velké trable sama se sebou....
Navíc on to podědil, je na mě (nejen na sebe) také velmi kritický i kdy se snaí to nedělat.
A víte co je jetě zajímávé? Ale to asi bude souviset s tím e nemají rádi změnu.....on se na kadé své rozhodnutí straně dlouho připravuje tak aby jak on tvrdí s ním nikdy nikdo "nevyjebal" pardon - je to jeho citování...a je na to děsně hrdej....hm ale ono to dolo uz tak daleko e uz pár měsíců "sonduje" jestli mu při zasnoubení neřeknu ne....víte on prostě asi nikdy nebude ádný překvapení no....
Není tady
ffly napsal(a):
xkisku - jo přesně tak...vnitřně svázaná a jak dojde k uvolnění.....tak to je rachot
no ale blbý je, e kdo mě nezná ten se nestačí divit. Můj přítel je také ryba, ale ten ty svý city drí daleko víc na uzdě a navenek působí jako necitelný frajer a ne jsem u něj vydolovala trochu emocí v posteli, tak to trvalo 3 roky.
Není tady
Lupi já někde četla, e ryby mají od kadýho znamení něco....já ti mám takový pocit, e já jsem opravdu pečlivě vybírala. Ale SERE! (sorry) mě ta moje přecitlivělost....a přijímání cizích netěstí na svoje hrby...to se pak opravdu dusííííím!
Mía Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Naopak, je vidět, e pro ryby má jistou přitalivost ....
a pochopení