29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petunie napsal(a):
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouším, ale víš co se mi pak zdá? Že mu to nesmírně vyhovuje a že by si na ten klídek zvykl napořád...
Klídek a pohodička, to je naše
Petunie napsal(a):
....při jakémkoli náznaku řešení problému se stáhne a prohlásí...jasně už jsem zase ten nejhorší že? a zaleze....
To dělá aj ten můj lev ... jestli to není spíš taková mužská záležitost nezávislá na umístění ve zvěrokruhu
Není tady
Petunie napsal(a):
Ahoj tak koukám, že se to tu pěkně rozjelo to jsem ráda...
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouším, ale víš co se mi pak zdá? Že mu to nesmírně vyhovuje a že by si na ten klídek zvykl napořád...
Je fakt že na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím až příliš perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Jsem ráda aspon za to že si se mnou povídá, dřív prý opravdu mlčel jako Ryba.
Umím mu naslouchat a to ho očividně obživuje i jakákoli pochvala či uznání.
Ale díky, že jste mi řekli že si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řešení problému se stáhne a prohlásí...jasně už jsem zase ten nejhorší že? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Není tady
ffly napsal(a):
Lupi ztuhle já se teda nevrhaje do všech dobrodružství...no ani jsem to nedopsala a vím, že se vrhám do dobrodružství...pořád...a ráda... ale ztuhle myslím vnitřně svázaně. Aspoň já jo, ale třás je to jenom
nějaká ouchylka.
Já se také většinou cítím vnitřně svázaně a když se pak odvážu, tak to stojí za to
Není tady
Lupíšku, jak jsem poznala Ffly osobně, tak ona není úúúúplně typická rybička ona je říznutá zemskými znameními a to buď v ASc. ale víc sázím na Lunu. Vypadá jako rybka, ale není to rybka..... tak nám zkus Ffly konečně vyjevit, kde se nacházela tvoje ctěná Luna a budeme mít jasno !
Já se necítím svázaně vnitřně ... spíš mám občas pocit, že mě zbytečně svazují okolnosti
Není tady
Santala napsal(a):
Petunie napsal(a):
Je fakt že na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím až příliš perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Ale díky, že jste mi řekli že si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řešení problému se stáhne a prohlásí...jasně už jsem zase ten nejhorší že? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Tak takový rodič je pro rybu přímo hrobař, to mi můžeš věřit. Už se mi to u tvého partnera začíná celkem rýsovat...
Petunie napsal(a):
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Petunko, můj můža má v Rybách "jen" Lunu, ale sedí to naň, jak pr... na hrnci Až na to, že v našem případě nefungujou žádné metody takříkajíc "zvenčí"....myslím pomoc a tak
Hele, ten můj rybí kamarád dokonce dostal z perfekcionalismu svojí matky epilepsii......... Jo a má děti tři a je prostě.. no skvělej. Když brečej, tak občas "zaleze do ulitky" to jo, ale jen proto, že ti přesně pozná, kdy je to vážný brečení a kdy ne.....
Není tady
Somaia napsal(a):
Santala napsal(a):
Petunie napsal(a):
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.Jestli ho kritizovala ta "jeho" rodina - bude si v té " své" nejvíc vázit pochval a uznání...
Tak takový rodič je pro rybu přímo hrobař, to mi můžeš věřit. Už se mi to u tvého partnera začíná celkem rýsovat...
Mého ??
Není tady
Selima napsal(a):
Baby rybky skoro nepoznám, len jednu squellú z Dakotinho Depa, ale chlapi-rybáci sú citliví milenci. A aj zaujímaví, s fantáziou, psychologickými potrehmi, plní citov... trošku nevyrovnaní. Výborní na búrlivé vášne, ale asi sa s nimi trochu ťažšie žije. Moja osobná, pripúšťam že nie štatisticky významná, skúsenosť.
jo to přesně zapadá do mé statistiky
Som no takhle z hlavy to samozřejmě nevysypu....ale mám to doma v destičkách - takže vám to sem hodím večírem. No jo úplně typická nejsem - já musím být odchylka i v rybách..... Vzhledem k tomu, že jsem se narodila úplně na začátku znamení, t.j. první den a asi tři minuty po tom, co slunce vstoupilo do tohoto znamení....tak budu opravdu netypíčo!
Santalo odpovídala jsem Petunii na to zvýrazněné...
Som....jo díky- tak to chápu, mnoho země-Rybova smrť
Míšo -JO! Přesně takhle jsem si to představovala! Iksísku - ty též, ty též? To máš jako Míša?
Není tady
Somaia napsal(a):
No, ty jsi pro mne taková " čarodějka" že bych se ani nedivila. kdyby jsi psala o tom "mém"
Není tady
xkisku - jo přesně tak...vnitřně svázaná a jak dojde k uvolnění.....tak to je rachot
FFly, ryba -analytik jako ty ( neplést s nalitikem ) a konzerva k tomu prostě MUSÍ mít některou významnou planetu v býku, kozorohu nebo panně... případně ve všech najednou
A jestli to tak není tak sežeru koště.
Som přemýšlím co je nejlepší....ano analytik...to je černý střed, konzerva též šmarjá holka ty do mě vidíš! Ale to zas hned tak někomu nedofolim!!!!
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
No, ty jsi pro mne taková " čarodějka" že bych se ani nedivila. kdyby jsi psala o tom "mém"
... a taky jsem postrach ryb a jejich 13 komnat
máš vidět jak přede mnou prchaj
ffly napsal(a):
šmarjá holka ty do mě vidíš! Ale to zas hned tak někomu nedofolim!!!!
....pravilo Slunce v Rybách!
Není tady
Kecáááááš! Neprcháááj. Naopak.
Santalo, tak teď si přečti to co napsala Ffly nade mnou. To přesná ukázka v praxi... byla ještě rychlejší než jsem to stačila dopsat... jéééžiš já se bavím! skvěle ... .lol: příspěvek 66!!!
Upravil(a) Somaia (3. 1. 2008 13:06)
Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Naopak, je vidět, že pro ryby máš jistou přitažlivost ....
Není tady
Somaio...hm holka zlatá tak mi poraď....jak na něj aby se to zlepšilo, zřejmě tedy žádná kritika a samé porozumění a podpora? A nebude to zbytečné? Musím taky sama nějak žít, někdy mám i dost velké trable sama se sebou....
Navíc on to podědil, je na mě (nejen na sebe) také velmi kritický i když se snaží to nedělat.
A víte co je ještě zajímávé? Ale to asi bude souviset s tím že nemají rádi změnu.....on se na každé své rozhodnutí strašně dlouho připravuje tak aby jak on tvrdí s ním nikdy nikdo "nevyjebal" pardon - je to jeho citování...a je na to děsně hrdej....hm ale ono to došlo uz tak daleko že uz pár měsíců "sonduje" jestli mu při zasnoubení neřeknu ne....víte on prostě asi nikdy nebude žádný překvapení no....
Není tady
ffly napsal(a):
xkisku - jo přesně tak...vnitřně svázaná a jak dojde k uvolnění.....tak to je rachot
no ale blbý je, že kdo mě nezná ten se nestačí divit. Můj přítel je také ryba, ale ten ty svý city drží daleko víc na uzdě a navenek působí jako necitelný frajer a než jsem u něj vydolovala trochu emocí v posteli, tak to trvalo 3 roky.
Není tady
Lupi já někde četla, že ryby mají od každýho znamení něco....já ti mám takový pocit, že já jsem opravdu pečlivě vybírala. Ale SERE! (sorry) mě ta moje přecitlivělost....a přijímání cizích neštěstí na svoje hrby...to se pak opravdu dusííííím!
Míša Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Naopak, je vidět, že pro ryby máš jistou přitažlivost ....
a pochopení