29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santalo, copak jsem napsala o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???
Somaia napsal(a):
Santalo, copak jsem napsala o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???
Ne, myslím, že ty konkrétně néé Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to všechno přečetla, tak jsem z toho měla spíš negativní pocit
Není tady
Protože co se týká vášnivých vztahů, tak moje zkušenost je, že se dokáží typické ryby uvolnit až MOC.... jenže pouze když sami uznají za vhodné a mají na to náladu
Tak tohle bych podepsala - a ještě doplnila - když mají svojí klidnou zátočinku a všechno jde podle jejich představ . Mám přítele rybku a nejvíc ho dovede vytočit (aniž by to přiznal, samozřejmě - to ty skrývané emoce
), když má pocit, že mu jakýmkoli způsobem unikám.
Není tady
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ne, myslím, že ty konkrétně néé
Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to všechno přečetla, tak jsem z toho měla spíš negativní pocit
nebuď depresák
Není tady
Feuria napsal(a):
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ne, myslím, že ty konkrétně néé
Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to všechno přečetla, tak jsem z toho měla spíš negativní pocit
nebuď depresák
![]()
Máš "recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - že ikdyž na mě někdo jen mluví - tak mi vadí
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )
Není tady
Santala napsal(a):
Máš "recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - že ikdyž na mě někdo jen mluví - tak mi vadí
![]()
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )
Typická ryba
Takové pocity mám vždycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci
Není tady
Petunie napsal(a):
a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu. Já jsem Rak.
Asociace, ani ryba, ani rak.
merunka napsal(a):
Já jsem taky panna,ale moje sestra je ryba,je to hrozně horká hlava,jakýmkoli sporům s ní se vyhýbám.
jsem beran, mé mladší sestry Lef a Vodnář a vycházíme spolu náramně. Kašleme na nějaká znamení, jsme sestry a to mluví za vše.
Míša Kulička napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )Typická ryba
Takové pocity mám vždycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci
No, blbý je, že si sama uvědomuju, že jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat
Takže za ty léta,abych páchala co nejmíň "škody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:14)
Není tady
Santala napsal(a):
No, blbý je, že si sama uvědomuju, že jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat
Takže za ty léta,abych páchala co nejmíň "škody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci![]()
![]()
To je přece rozumný přístup hodný každé šikovné rybičky
Není tady
Tiina napsal(a):
Jsem ryba, manžel je ryba, celkem pohodka. Osobně bych znamení nepřeceňovala, je to všechno o lidech, bez ohledu na to kdy se kdo narodil. A občas ty charakteristiky velmi, velmi nesedí...příkladem budiž moje ve lvu, tedy v dominantním znamení, narozená matka. Submisivnější osobu byste pohledali...a tak je to se vším. Horoskopy jsou především dobrý byznys, ale rozhodně nebudou řídit můj život.
Výraz "dominantní znamení " je nesmysl, Tiino.....a navíc pole Lva je velmi riskantní, takže Lvi naopak bývají velmi nejistí a často to maskují přehnanou sebejistotou....neboť ta je od Lvů vyžadována z titulu jejich znamení
Znám hodně lvů (moje máma byla taky) a je málo znamení, která lze tak snadno zdeformovat,( když se začne včas )
Samozřejmě, že "záleží na lidech", ovšem ve smyslu, že časem narození jsi dostala k dispozici nějaký materiál a na tobě je, co s ním provedeš. Ovšem jistě uznáš, že je docela dobré vědět, s čím to máš pracovat
Mmch, mám docela blízkého kamaráda Rybu, jenž má ale Lunu v Beranu - a to byste koukaly, jak to takovou Rybku pošťouchne!
Není tady
tak mi z toho vyplynula rada pro Petunii :
" Když má blbej den, nech ho být v klidu" Nic neřeš. Jen by se to zhoršilo
PS: Jinak nevím, jak je to u chlapů, ale premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy vážně uvažuju, že si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:23)
Není tady
Santalo, nevíš, že i muži mají své dny? Z čehož vyplývá rada pro Petunii: "pro případ nouze měj po ruce láhev fernetu"
Nicméně si dovedu živě představit, že zmíněná trojkombinace dokáže v leckom vyvolat vražedné myšlenky ... a to ani nemusí být ryba
Upravil(a) Míša Kulička (3. 1. 2008 12:32)
Není tady
Lupino víš co, já se fakt nechci pouštět do nějaké debaty o horoskopech. Považuju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za neškodnou zábavu. Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Není tady
Tiina napsal(a):
Lupino víš co, já se fakt nechci pouštět do nějaké debaty o horoskopech. Považuju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za neškodnou zábavu. Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Můj názor je tak někde "mezi".
Musím přiznat, že se mi už mockrát povedlo, se trefit do znamení u lidí, ktreré znám třeba jen chvíli.
Myslím si, že mají určité podobné rysy.
Ale dogma bych toho nedělala
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:30)
Není tady
Tiina napsal(a):
Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Jseš na vlákně, kde jsme se přesně do téhle debaty ale pustily
Samozřejmě, tak, jak jsi to tady nastínila to JE absurdní představa..............horoskop není o Slunci.....
Není tady
Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, že si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala ještě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.
Já jsem rybou ráda. Mám pocit, že jsem jiná (stejně jako jiné ryby).
A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba
Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.
Není tady
Baby rybky skoro nepoznám, len jednu squellú z Dakotinho Depa, ale chlapi-rybáci sú citliví milenci. A aj zaujímaví, s fantáziou, psychologickými potrehmi, plní citov... trošku nevyrovnaní. Výborní na búrlivé vášne, ale asi sa s nimi trochu ťažšie žije. Moja osobná, pripúšťam že nie štatisticky významná, skúsenosť.
Není tady
xkisek napsal(a):
Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.
Není to tím Lednem " ??
Já už nevím, na co bych to svedla
Není tady
Ahoj tak koukám, že se to tu pěkně rozjelo to jsem ráda...
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouším, ale víš co se mi pak zdá? Že mu to nesmírně vyhovuje a že by si na ten klídek zvykl napořád...
Je fakt že na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím až příliš perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Jsem ráda aspon za to že si se mnou povídá, dřív prý opravdu mlčel jako Ryba.
Umím mu naslouchat a to ho očividně obživuje i jakákoli pochvala či uznání.
Ale díky, že jste mi řekli že si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řešení problému se stáhne a prohlásí...jasně už jsem zase ten nejhorší že? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Není tady
Somaia napsal(a):
Petunie já jsem býk, který celoživotně přitahuje Ryby, takže to vezmu postupně:
1) Ryba bratr
2) Ryba první dlouholetý (celoživotní) přítel
3) Ryba syn.
Všechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají všechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, že so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnější samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí a tak podobně..... myslím, že to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáží dlouho dusit, přiživovat i uchovávat, pak se stane, že to na partnera vyklopí všechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, že??? Ustát to může jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, že se nejedná o žádný osobní útok, ale že v okomžiku nastane obrat k lepšímu. Když se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, že dokáže pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokážou plnohodnotně soužít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro všechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat život. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příliš vážně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snažit se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, že mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, možná že občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, když chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí především chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorší jsou škatulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoživotní depresáky.
Wow, ďakujem, už chápem, prečo sa mi stávali Ryby a hlavne tá jedna... neuveriteľné.
Není tady
ffly napsal(a):
Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, že si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala ještě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.
Já jsem rybou ráda. Mám pocit, že jsem jiná (stejně jako jiné ryby).
A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba
Nejistotu chápu.....vždyť v moři jedna ani neví, kde je nahoře a kde dole Ale ta ztuhlost, Ffly???
To ti mně přijde takový....nerybí...předpokládala bych naopak, že něco jako nedostatek hranic a omezení dělá Rybám dobře, ne??
Je tu ještě jiná Rybénka, co se cítí ztuhle? Hlaste se, prosím!
Není tady
Santala:
Nevím, u mě to začalo už v prosinci, teď se to začíná obracet k lepšímu. A ta tvoje trojkombinace : " premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy vážně uvažuju, že si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost " - přesně sedí, nemusí tam být ani ta hádka.
Upravil(a) xkisek (3. 1. 2008 12:49)
Není tady
Lupi ztuhle já se teda nevrhaje do všech dobrodružství...no ani jsem to nedopsala a vím, že se vrhám do dobrodružství...pořád...a ráda... ale ztuhle myslím vnitřně svázaně. Aspoň já jo, ale třás je to jenom nějaká ouchylka.