6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santalo, copak jsem napsala o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???
Somaia napsal(a):
Santalo, copak jsem napsala o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???
Ne, myslím, e ty konkrétně néé Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to vechno přečetla, tak jsem z toho měla spí negativní pocit
Není tady
Protoe co se týká vánivých vztahů, tak moje zkuenost je, e se dokáí typické ryby uvolnit a MOC.... jene pouze kdy sami uznají za vhodné a mají na to náladu
Tak tohle bych podepsala - a jetě doplnila - kdy mají svojí klidnou zátočinku a vechno jde podle jejich představ . Mám přítele rybku a nejvíc ho dovede vytočit (ani by to přiznal, samozřejmě - to ty skrývané emoce ), kdy má pocit, e mu jakýmkoli způsobem unikám.
Není tady
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ne, myslím, e ty konkrétně néé Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to vechno přečetla, tak jsem z toho měla spí negativní pocit
nebuď depresák
Není tady
Feuria napsal(a):
Santala napsal(a):
Somaia napsal(a):
nebuď depresák
Má "recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - e ikdy na mě někdo jen mluví - tak mi vadí
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )
Není tady
Santala napsal(a):
Má "recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - e ikdy na mě někdo jen mluví - tak mi vadí
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )
Typická ryba
Takové pocity mám vdycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci
Není tady
Petunie napsal(a):
a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu. Já jsem Rak.
Asociace, ani ryba, ani rak.
merunka napsal(a):
Já jsem taky panna,ale moje sestra je ryba,je to hrozně horká hlava,jakýmkoli sporům s ní se vyhýbám.
jsem beran, mé mladí sestry Lef a Vodnář a vycházíme spolu náramně. Kaleme na nějaká znamení, jsme sestry a to mluví za ve.
Mía Kulička napsal(a):
Santala napsal(a):
Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )Typická ryba
Takové pocity mám vdycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci
No, blbý je, e si sama uvědomuju, e jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat
Take za ty léta,abych páchala co nejmíň "kody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:14)
Není tady
Santala napsal(a):
No, blbý je, e si sama uvědomuju, e jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat
Take za ty léta,abych páchala co nejmíň "kody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci
To je přece rozumný přístup hodný kadé ikovné rybičky
Není tady
Tiina napsal(a):
Jsem ryba, manel je ryba, celkem pohodka. Osobně bych znamení nepřeceňovala, je to vechno o lidech, bez ohledu na to kdy se kdo narodil. A občas ty charakteristiky velmi, velmi nesedí...příkladem budi moje ve lvu, tedy v dominantním znamení, narozená matka. Submisivnějí osobu byste pohledali...a tak je to se vím. Horoskopy jsou předevím dobrý byznys, ale rozhodně nebudou řídit můj ivot.
Výraz "dominantní znamení " je nesmysl, Tiino.....a navíc pole Lva je velmi riskantní, take Lvi naopak bývají velmi nejistí a často to maskují přehnanou sebejistotou....nebo ta je od Lvů vyadována z titulu jejich znamení
Znám hodně lvů (moje máma byla taky) a je málo znamení, která lze tak snadno zdeformovat,( kdy se začne včas )
Samozřejmě, e "záleí na lidech", ovem ve smyslu, e časem narození jsi dostala k dispozici nějaký materiál a na tobě je, co s ním provede. Ovem jistě uzná, e je docela dobré vědět, s čím to má pracovat
Mmch, mám docela blízkého kamaráda Rybu, jen má ale Lunu v Beranu - a to byste koukaly, jak to takovou Rybku poouchne!
Není tady
tak mi z toho vyplynula rada pro Petunii :
" Kdy má blbej den, nech ho být v klidu" Nic neře. Jen by se to zhorilo
PS: Jinak nevím, jak je to u chlapů, ale premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy váně uvauju, e si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:23)
Není tady
Santalo, neví, e i mui mají své dny? Z čeho vyplývá rada pro Petunii: "pro případ nouze měj po ruce láhev fernetu"
Nicméně si dovedu ivě představit, e zmíněná trojkombinace dokáe v leckom vyvolat vraedné mylenky ... a to ani nemusí být ryba
Upravil(a) Mía Kulička (3. 1. 2008 12:32)
Není tady
Lupino ví co, já se fakt nechci poutět do nějaké debaty o horoskopech. Povauju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za nekodnou zábavu. Ale e podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Není tady
Tiina napsal(a):
Lupino ví co, já se fakt nechci poutět do nějaké debaty o horoskopech. Povauju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za nekodnou zábavu. Ale e podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Můj názor je tak někde "mezi".
Musím přiznat, e se mi u mockrát povedlo, se trefit do znamení u lidí, ktreré znám třeba jen chvíli.
Myslím si, e mají určité podobné rysy.
Ale dogma bych toho nedělala
Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:30)
Není tady
Tiina napsal(a):
Ale e podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.
Jse na vlákně, kde jsme se přesně do téhle debaty ale pustily
Samozřejmě, tak, jak jsi to tady nastínila to JE absurdní představa..............horoskop není o Slunci.....
Není tady
Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, e si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala jetě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.
Já jsem rybou ráda. Mám pocit, e jsem jiná (stejně jako jiné ryby).
A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba
Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.
Není tady
Baby rybky skoro nepoznám, len jednu squellú z Dakotinho Depa, ale chlapi-rybáci sú citliví milenci. A aj zaujímaví, s fantáziou, psychologickými potrehmi, plní citov... troku nevyrovnaní. Výborní na búrlivé váne, ale asi sa s nimi trochu aie ije. Moja osobná, pripúam e nie tatisticky významná, skúsenos.
Není tady
xkisek napsal(a):
Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.
Není to tím Lednem " ??
Já u nevím, na co bych to svedla
Není tady
Ahoj tak koukám, e se to tu pěkně rozjelo to jsem ráda...
No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouím, ale ví co se mi pak zdá? e mu to nesmírně vyhovuje a e by si na ten klídek zvykl napořád...
Je fakt e na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím a příli perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Jsem ráda aspon za to e si se mnou povídá, dřív prý opravdu mlčel jako Ryba.
Umím mu naslouchat a to ho očividně obivuje i jakákoli pochvala či uznání.
Ale díky, e jste mi řekli e si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řeení problému se stáhne a prohlásí...jasně u jsem zase ten nejhorí e? a zaleze...
Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.
Není tady
Somaia napsal(a):
Petunie já jsem býk, který celoivotně přitahuje Ryby, take to vezmu postupně:
1) Ryba bratr
2) Ryba první dlouholetý (celoivotní ) přítel
3) Ryba syn.
Vechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají vechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, e so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnějí samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí a tak podobně..... myslím, e to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáí dlouho dusit, přiivovat i uchovávat, pak se stane, e to na partnera vyklopí vechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, e??? Ustát to můe jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, e se nejedná o ádný osobní útok, ale e v okomiku nastane obrat k lepímu. Kdy se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, e dokáe pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokáou plnohodnotně souít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro vechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat ivot. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příli váně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snait se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, e mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, moná e občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, kdy chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí předevím chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorí jsou katulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoivotní depresáky.
Wow, ďakujem, u chápem, prečo sa mi stávali Ryby a hlavne tá jedna... neuveritežné.
Není tady
ffly napsal(a):
Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, e si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala jetě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.
Já jsem rybou ráda. Mám pocit, e jsem jiná (stejně jako jiné ryby).
A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba
Nejistotu chápu.....vdy v moři jedna ani neví, kde je nahoře a kde dole Ale ta ztuhlost, Ffly??? To ti mně přijde takový....nerybí...předpokládala bych naopak, e něco jako nedostatek hranic a omezení dělá Rybám dobře, ne??
Je tu jetě jiná Rybénka, co se cítí ztuhle? Hlaste se, prosím!
Není tady
Santala:
Nevím, u mě to začalo u v prosinci, teď se to začíná obracet k lepímu. A ta tvoje trojkombinace : " premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy váně uvauju, e si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost " - přesně sedí, nemusí tam být ani ta hádka.
Upravil(a) xkisek (3. 1. 2008 12:49)
Není tady
Lupi ztuhle já se teda nevrhaje do vech dobrodruství...no ani jsem to nedopsala a vím, e se vrhám do dobrodruství...pořád...a ráda... ale ztuhle myslím vnitřně svázaně. Aspoň já jo, ale třás je to jenom nějaká ouchylka.