Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 1. 2008 11:57

Somaia
Host

Re: Znamení Ryby.....jaké máte zkušenosti?

Santalo, copak jsem napsala  o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???

#27 3. 1. 2008 12:00

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Santalo, copak jsem napsala  o rybách něco, co se ti jeví jako negativní??? To snad ne???

Ne, myslím, že ty konkrétně néé smile Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to všechno přečetla, tak jsem z toho měla spíš negativní pocit vissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#28 3. 1. 2008 12:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Protože co se týká vášnivých vztahů, tak moje zkušenost je, že se dokáží typické ryby uvolnit až MOC.... jenže pouze když sami uznají za vhodné a mají na to náladu

Tak tohle bych podepsala - a ještě doplnila - když mají svojí klidnou zátočinku a všechno jde podle jejich představ http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Mám přítele rybku a nejvíc ho dovede vytočit (aniž by to přiznal, samozřejmě - to ty skrývané emoce http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), když má pocit, že mu jakýmkoli způsobem unikám.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 3. 1. 2008 12:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Somaia napsal(a):

Ne, myslím, že ty konkrétně néé smile Ani nejde o to kdo co napsal, jen - jak jsem to všechno přečetla, tak jsem z toho měla spíš negativní pocit vissla

nebuď depresák lol lol

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#30 3. 1. 2008 12:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Santala napsal(a):

Somaia napsal(a):

nebuď depresák lol lol

Mᚠ"recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - že ikdyž na mě někdo jen mluví - tak mi vadí dumbom

Dneska bych zalezla nory a byla tam tak 5 let ( si myslím )

Není tady

#31 3. 1. 2008 12:08

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Santala napsal(a):

Mᚠ"recht " - já mám dneska jeden z těch dnů - že ikdyž na mě někdo jen mluví - tak mi vadí dumbom

Typická ryba lol

Takové pocity mám vždycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#32 3. 1. 2008 12:11

majkafa
Host

Petunie napsal(a):

a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu.  Já jsem Rak.

Asociace, ani ryba, ani rak. big_smile

#33 3. 1. 2008 12:13

majkafa
Host

merunka napsal(a):

Já jsem taky panna,ale moje sestra je ryba,je to hrozně horká hlava,jakýmkoli sporům s ní se vyhýbám.

offtopic jsem beran, mé mladší sestry Lef a Vodnář a vycházíme spolu náramně. Kašleme na nějaká znamení, jsme sestry a to mluví za vše. smile

#34 3. 1. 2008 12:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Santala napsal(a):

Typická ryba lol

Takové pocity mám vždycky cca 6 po sobě jdoucích dní v měsíci smile

No, blbý je, že si sama uvědomuju, že jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat va

Takže za ty léta,abych páchala co nejmíň "škody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci grater va vissla

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:14)

Není tady

#35 3. 1. 2008 12:16

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Santala napsal(a):

No, blbý je, že si sama uvědomuju, že jsem na zabití,ale jaksi s tím nejde nic dělat va

Takže za ty léta,abych páchala co nejmíň "škody" se v tomto období lidem raději vyhýbám.
Nevím, jestli je to dobrá cesta,ale alespoň se zbytečně nepohádám s někým, s kým vlastně vůbec nechci grater va vissla

To je přece rozumný přístup hodný každé šikovné rybičky tummenupp

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#36 3. 1. 2008 12:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tiina napsal(a):

Jsem ryba, manžel je ryba, celkem pohodka. Osobně bych znamení nepřeceňovala, je to všechno o lidech, bez ohledu na to kdy se kdo narodil. A občas ty charakteristiky velmi, velmi nesedí...příkladem budiž moje ve lvu, tedy v dominantním znamení, narozená matka. Submisivnější osobu byste pohledali...a tak je to se vším. Horoskopy jsou především dobrý byznys, ale rozhodně nebudou řídit můj život.

Výraz "dominantní znamení " je nesmysl, Tiino.....a navíc pole Lva je velmi riskantní, takže Lvi naopak bývají velmi nejistí a často to maskují přehnanou sebejistotou....nebo ta je od Lvů vyžadována z titulu jejich znamení smile
Znám hodně lvů (moje máma byla taky) a je málo znamení, která lze tak snadno zdeformovat,( když se začne včas )grater
Samozřejmě, že "záleží na lidech", ovšem ve smyslu, že časem narození jsi dostala k dispozici nějaký materiál a na tobě je, co s ním provedeš. Ovšem jistě uznáš, že je docela dobré vědět, s čím to mᚠpracovat smilestorstark

Mmch, mám docela blízkého kamaráda Rybu, jenž má ale Lunu v Beranu - a to byste koukaly, jak to takovou Rybku pošouchne! lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#37 3. 1. 2008 12:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

tak mi z toho vyplynula rada pro Petunii :

" Když má blbej den, nech ho být v klidu" Nic neřeš. Jen by se to zhoršilo vissla

PS: Jinak nevím, jak je to u chlapů, ale premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy vážně uvažuju, že si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost lol va

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:23)

Není tady

#38 3. 1. 2008 12:26

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Santalo, nevíš, že i muži mají své dny? Z čehož vyplývá rada pro Petunii: "pro případ nouze měj po ruce láhev fernetu"

Nicméně si dovedu živě představit, že zmíněná trojkombinace dokáže v leckom vyvolat vražedné myšlenky ... a to ani nemusí být ryba vissla

Upravil(a) Míša Kulička (3. 1. 2008 12:32)

Není tady

#39 3. 1. 2008 12:27

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupino víš co, já se fakt nechci pouštět do nějaké debaty o horoskopech. Považuju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za neškodnou zábavu. Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.

Není tady

#40 3. 1. 2008 12:30

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Tiina napsal(a):

Lupino víš co, já se fakt nechci pouštět do nějaké debaty o horoskopech. Považuju je za jeden velký nesmysl, nebo dejme tomu, abych nebyla tak příkrá, za neškodnou zábavu. Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.

Můj názor je tak někde "mezi".
Musím přiznat, že se mi už mockrát povedlo, se trefit do znamení u lidí, ktreré znám třeba jen chvíli.
Myslím si, že mají určité podobné rysy.
Ale dogma bych  toho nedělala visslasmile

Upravil(a) Santala (3. 1. 2008 12:30)

Není tady

#41 3. 1. 2008 12:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tiina napsal(a):

Ale že podle toho v jakém je kdo znamení vím s "čím pracuju" ? To je dost absurdní představa.

Jseš na vlákně, kde jsme se přesně do téhle debaty ale pustily tongue
Samozřejmě, tak, jak jsi to tady nastínila to JE absurdní představa..............horoskop není o Slunci.....

Není tady

#42 3. 1. 2008 12:38

x62358
Host

Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, že si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala ještě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.

Já jsem rybou ráda. Mám pocit, že jsem jiná (stejně jako jiné ryby).

A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba lol

#43 3. 1. 2008 12:39

xkisek
♥♥♥♥---

Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#44 3. 1. 2008 12:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Baby rybky skoro nepoznám, len jednu squellú z Dakotinho Depa, ale chlapi-rybáci sú citliví milenci. A aj zaujímaví, s fantáziou, psychologickými potrehmi, plní citov... trošku nevyrovnaní. Výborní na búrlivé vášne, ale asi sa s nimi trochu ažšie žije. Moja osobná, pripúšam že nie štatisticky významná, skúsenos.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 3. 1. 2008 12:43

Santala
♥♥♥♥♥♥-

xkisek napsal(a):

Přidávám se k rybám, charakteristiky zde napsané sedí úplně perfektně. Taky si teď procházím obdobím kdy skoro jediní koho kolem sebe snesu jsou psi a kočky. A přítel je také ryba a je to docela divočina.

Není to tím Lednem " ?? vissla

Já už nevím, na co bych to svedla lol

Není tady

#46 3. 1. 2008 12:45

Petunie
♥♥-----

Ahoj tak koukám, že se to tu pěkně rozjelo to jsem ráda...

No nechat ho kdyz má svoje dny to se pokouším, ale víš co se mi pak zdá? Že mu to nesmírně vyhovuje a že by si na ten klídek zvykl napořád...smile

Je fakt že na to měla asi trochu vliv i výchova jeho rodičů, myslím až příliš perfekcionalistická, nikdy ho matka nechválila samá kritika.....
Jsem ráda aspon za to že si se mnou povídá, dřív prý opravdu mlčel jako Ryba.

Umím mu naslouchat a to ho očividně obživuje i jakákoli pochvala či uznání.

Ale díky, že jste mi řekli že si nemám vzít k srdci to jeho ukřivdění....při jakémkoli náznaku řešení problému se stáhne a prohlásí...jasně už jsem zase ten nejhorší že? a zaleze...

Jinak ho mám ale ráda...jen nevím ...mít s nim děti..aby se taky nechoval jako dítě...zaleze si do ulity a děcko bude brečet.

Není tady

#47 3. 1. 2008 12:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Somaia napsal(a):

Petunie já jsem býk, který celoživotně  přitahuje Ryby, takže to vezmu postupně:
1) Ryba bratr
2) Ryba první dlouholetý (celoživotní big_smile) přítel
3) Ryba syn.

Všechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají všechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, že so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnější samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí  a tak podobně..... myslím, že to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáží dlouho dusit, přiživovat i uchovávat, pak se stane, že to na partnera vyklopí všechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, že??? Ustát to může jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, že se nejedná o žádný osobní útok, ale že v okomžiku nastane obrat k lepšímu. Když se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, že dokáže pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokážou plnohodnotně soužít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro všechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat život. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příliš vážně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snažit se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, že mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, možná že občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, když chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí především chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorší jsou škatulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoživotní depresáky.

Wow, ďakujem, už chápem, prečo sa mi stávali Ryby a hlavne tá jedna... neuveritežné.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 3. 1. 2008 12:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Hááá konečně téma o rybičkách. No to si jako ryba smlsnu. Som myslím, že si to shrnula velice dobře na základě svého dlouholetého studia rybek. Já bych dodala ještě velkou vnitřní nejistotu. Pak malinko svázanost...zatuhlost, nerady se smiřují se změnami...no a samozřejmě potřebujou moooc lásky, taky chvály (ta ji dělá dobře).
Oto emoce si nechávají Ryby pro sebe....nechtěj je nikomu ukazovat. Není důvod.

Já jsem rybou ráda. Mám pocit, že jsem jiná (stejně jako jiné ryby).

A právě jsem si zakanibalizovala - k obědu byla ryba lol

Nejistotu chápu.....vždy v moři jedna ani neví, kde je nahoře a kde dole lol Ale ta ztuhlost, Ffly??? va To ti mně přijde takový....nerybí...předpokládala bych naopak, že něco jako nedostatek hranic a omezení dělá Rybám dobře, ne?? va
Je tu ještě jiná Rybénka, co se cítí ztuhle? Hlaste se, prosím!

Není tady

#49 3. 1. 2008 12:46

xkisek
♥♥♥♥---

Santala:
Nevím, u mě to začalo už v prosinci, teď se to začíná obracet k lepšímu. A  ta tvoje trojkombinace : " premenstruační syndrom, dojemná reklama na dětské pleny a hádka s přítelem je pro mne kombinace, kdy vážně uvažuju, že si zavolám nějakou cvokařskou pohotovost " - přesně sedí, nemusí tam být ani ta hádka.

Upravil(a) xkisek (3. 1. 2008 12:49)

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#50 3. 1. 2008 12:48

x62358
Host

Lupi ztuhle já se teda nevrhaje do všech dobrodružství...no ani jsem to nedopsala a vím, že se vrhám do dobrodružství...pořád...a ráda... ale ztuhle myslím vnitřně svázaně. Aspoň já jo, ale třás je to jenom lol nějaká ouchylka.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí