18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Somaio a dalí
mám Rybu sestru a absolutně s ní nedokáu vyjít, nevyznám se v ní a jsem ráda kdy ji nemusím vidět častěji ne jednou ročně...
a taky mám za Rybu mého drahého.....poslední dobou si říkám jestli se k sobě vubec hodíme....někdy ho fakt nechápu. Já jsem Rak.
A co vy?
Není tady
Taky jsem rak a bývalý byl ryba a já říkám nikdy více:dumbom: Ikdy se říká, e jako vodní znamení si sedí, tak mě se to nepotvrdilo... příli přecitlivělosti od obou najednou...
Není tady
To byla rychlost!!!
Co byla rychlost:co:?
Není tady
Já jsem ryba a jsem na to právem hrd
Není tady
Slibuji, e u budu sluná.
Mám Rybu éfa, a to je dost tragedie. Nehodí se na to.
Ale člověk do Ryb moc nevidí. Oni mají ten svůj svět, a rozhodně eny se s touto rybí energií dokáou srovnat snáze. Je to svrchovaně enské znamení.
Není tady
KALIK napsal(a):
Já jsem ryba a jsem na to právem hrd
Já jsem panna a je mi to na prd
Není tady
Můj bývalý mu byl taky ryba, stejně jako já. V něčem jsme si naprosto rozuměli, ale v tom podstatném ne - jak kdyby jeden plul po proudu a druhý proti ... a za chvílu naopak.
A ten současný lev to se mnou asi taky nemá jednoduchý , jen nějak nedokáu definovat, proč, bo já su přece učiněný anděl
Není tady
No já jsem rychlík, hlavně v práci kdy je nuda, tak to sedím na babinetu
No ví, on mi přijde právě spí jako necitlivý...nebo e si na to jenom hraje?
Já jako Rak jsem citlivá a hrůza, a nejvíc se to projevuje tak, e jakoby cítím ty vlny nálad a pocitů co z lidí jdou ...pitomý co?
Ale i kdy se někdo na mě usmívá nebo dělá pohodáře a přitom ho vevnitř něco ere tak to poznám rychlostí blesku.
Jene ta ryba ...hm ...jen tak sedí , čučí, ádná emoce a pak babo raď.....
Není tady
Já jsem taky panna,ale moje sestra je ryba,je to hrozně horká hlava,jakýmkoli sporům s ní se vyhýbám.
Není tady
Jak ádná emoce? Emoce s námi jen cloumaj, jen to nedáváme a tak najevo ... ale kdy pak na to přijde, tak to je rachot
Není tady
Mám kamarádky ryby - a jsou si podobné v jednom - obě jsou straně naivní - jedna pesimistka a druhá optimistka - ale obě maj tendence straně přehánět...
Kamarád ryba - ten ke svému ivotu hrozně potřebuje cit a lásku - ale větinou mu nestačí od jedné eny ! Má nejméně 2 - 3 a z toho do jedné je vdy zamilován a za hrob takovou sentimentální "láskou" .... prostě jsou to pro mě lidé tak trochu mimo realitu ale mám je ráda (já jsem pragmatickej korozoh )
Upravil(a) Feuria (3. 1. 2008 11:30)
Není tady
A jak se dostat vám rybám "pod upiny"?
On je právě íleně zodpovědnej, pořád se hlídá, i ty emoce, dopředu hodnotí vechny negativa....absolutně není spotánní??
take taková sedící zodpovědná rybička skvělá pro ivot po té zabezpečovací stránce...ale jako projevy lásky, vánivý sex, spontání akce...chápete co myslím?
Dokae se někdy uvolnit? přestat být studená ryba?
Není tady
Petunie já jsem býk, který celoivotně přitahuje Ryby, take to vezmu postupně:
1) Ryba bratr
2) Ryba první dlouholetý (celoivotní ) přítel
3) Ryba syn.
Vechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají vechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, e so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnějí samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí a tak podobně..... myslím, e to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáí dlouho dusit, přiivovat i uchovávat, pak se stane, e to na partnera vyklopí vechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, e??? Ustát to můe jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, e se nejedná o ádný osobní útok, ale e v okomiku nastane obrat k lepímu. Kdy se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, e dokáe pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokáou plnohodnotně souít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro vechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat ivot. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příli váně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snait se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, e mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, moná e občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, kdy chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí předevím chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorí jsou katulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoivotní depresáky.
Pod upinky - pěkně noíkem a do trouby upéct .....
Není tady
Petunie napsal(a):
No já jsem rychlík, hlavně v práci kdy je nuda, tak to sedím na babinetu
No ví, on mi přijde právě spí jako necitlivý...nebo e si na to jenom hraje?
Já jako Rak jsem citlivá a hrůza, a nejvíc se to projevuje tak, e jakoby cítím ty vlny nálad a pocitů co z lidí jdou ...pitomý co?
Ale i kdy se někdo na mě usmívá nebo dělá pohodáře a přitom ho vevnitř něco ere tak to poznám rychlostí blesku.
Jene ta ryba ...hm ...jen tak sedí , čučí, ádná emoce a pak babo raď.....
Poslední větou si přesně popsala mou dceru..Taky ryba
Není tady
Jo jo - tak to s tím vypravětčstvím to sedí
Není tady
Jsem rak a moje máma ryba. Pro mě znamení příli emotivní, přecitlivělé, překrucující fakty, ukřivděné, vysávající elán a energii
Petunie napsal(a):
A jak se dostat vám rybám "pod upiny"?
On je právě íleně zodpovědnej, pořád se hlídá, i ty emoce, dopředu hodnotí vechny negativa....absolutně není spotánní??
take taková sedící zodpovědná rybička skvělá pro ivot po té zabezpečovací stránce...ale jako projevy lásky, vánivý sex, spontání akce...chápete co myslím?
Dokae se někdy uvolnit? přestat být studená ryba?
No myslím, Petunie, e tvoje ryba není úplně typická ryba. Protoe co se týká vánivých vztahů, tak moje zkuenost je, e se dokáí typické ryby uvolnit a MOC.... jene pouze kdy sami uznají za vhodné a mají na to náladu
Moná by bylo dobré zjistit vlivy dalích planet.
Somaia napsal(a):
Vechny ty rybičky vykazují něktré téměř shodné prvky chování. Jsou velmi silnými intorverty a citlivé osoby, keré do sebe vědomě nebo nevědomě nasávají vechny "bolístky" ze svého okolí a citlivě na ně reagují. je celkem pochopitelné, e so občas jejich kotel přehřeje a oni to kompenzují absolutní vnitřní e často i vnějí samotou. V té chvíli vůbec nemá smysl se ptát, co se s nimi děje, co chtějí a tak podobně..... myslím, e to nevědí ani oni sami. Křivdy a křivdičky v soubě dokáí dlouho dusit, přiivovat i uchovávat, pak se stane, e to na partnera vyklopí vechbno najednou , sami si uleví, ale kdo to má pak ustát, e??? Ustát to můe jen silný jedinec, který si plně uvědomuje, e se nejedná o ádný osobní útok, ale e v okomiku nastane obrat k lepímu. Kdy se takto rybička "vybije" pak je z ní na čas naprosto skvělý partner a milenec, který by milované osobě snesl modré z nebe a slibuje hory i s horáky... té lásky je pak tolik, e dokáe pěkně zadusit....
Moje rada zní: ryby dokáou plnohodnotně souít jen s lidmi sebevědomými a svobodomyslnými. nejlépe s těmi, kteří vědí, co je to bezpodmínečná láska. pro vechny ostatní budou problémem a budou jim otravovat ivot. Je třeba nic si nebrat osobně, nic nebrat příli váně ani jejich občasné depresičky ani jejich citové exploze. Brá to tak jak to je a snait se usilovně o vlastní rovnováhu. Respektovat, e mají své 13 komnaty, do kterých zřejmě nikdy nikoho nepustí, moná e občas nechají jen lehce mrknout.
Jinak jsou často velmi zajímaví a skvělí vypravěči, kdy chtějí, tak se s nimi okolí nenudí ani minutu, ale musí předevím chtít sami. Nikdy si nenechají nic vnutit ani přikázat. nejhorí jsou katulky a stereotypy, ty dělají z ryb celoivotní depresáky.
Ono to opravdu skoro vechno sedí. Chudák moje okolí
Není tady
Petunie, bu´d tvojí rybu někdo v dětství, dost dusil, větinou příkazy, zákazy a katulkováním, take zlomil násilně její svobodomyslnou nekonvenční povahu tak, e není schopen se projevovat na enek a ije si jen ve svém vnitřním světě nebo mají silný vliv jiné planety jako např. Saturn. V kadém případě to asi nebude jednoduché.
Jsem ryba, manel je ryba, celkem pohodka. Osobně bych znamení nepřeceňovala, je to vechno o lidech, bez ohledu na to kdy se kdo narodil. A občas ty charakteristiky velmi, velmi nesedí...příkladem budi moje ve lvu, tedy v dominantním znamení, narozená matka. Submisivnějí osobu byste pohledali...a tak je to se vím. Horoskopy jsou předevím dobrý byznys, ale rozhodně nebudou řídit můj ivot.
Není tady
Tak si to tady čtu a mám z toho depku
Já jsem Ryba..
Fakt je to s náma tak ílený ??
Není tady
Santi, nejni. Sice se tak některým lidem jevíme, ale to přece nejni ná problém, ale předevím jejich.
Není tady
Kulíku... jaký chudák!!! nikdo není chudák.... s rybou je to občas v ivotě jako na horské dráze, ale člověk, který si uvědomuje, e s ní sedí ve vozíku horské dráhy, tak se rozhodně nenudí. Jooooo... ten kdo neví, e to tak je a přeje si třeba ivot jako klidnou a nevzruenou plavbu po líné řece.... tomu se někdy můe udělat i oufl, ale za to TY přeci nemůe.