6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
od rana mam jakoby druhe srdce srdcem.. Je to neprijemne, jak mi tam nepravidelne tepe, busi.. Nevite, oc muze bezet?
Není tady
mohla by to být i nějaká arytmie, těko to takhle říct.. kadopádně by bylo vhodné vyetření u praktického lékaře, minimálně si tě poslechne a nechá udělat EKG
Není tady
Asi jsem dneska nějaká přetaená, dost dlouho jsem koumala, kde se ti vzal pod srdcem tukan...
... omlouvám se...
A za toho doktora bych se taky přimlouvala.
PetoZ,
jak to vypadá s tím tvým ukáním pod srdcem? Právě jsem toti narazila na tvůj příspěvek a uvědomila jsem si, e mám stejné, nebo podobné potíe. Jakobych měla dvě srdíčka a ty občas buili kadé jinak. Byla jsem na vyetření, ale nic mi nezjistili. Prý by to museli "přistihnout" přímo při tom buení, aby byli chytřejí. Dělali mi různá vyetření, ale nic.
Byla jsem jeden čas hodně ve stresu, tak to přikládám tomu. Prý to můe také dělat páteř.
Pořád to u mě setrvává. Třeba měsíc nic a pak najednou třeba 4krát týdně. Po doktorech se mi nechce pořád běhat, koukají, jako bych byla simulant, který nechce dělat
Není tady