19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit, jestli některá z vás neví, kde bych nala tabulky KJ nebo cal, protoe jsem dneska zjistila, e jsem si u od začátku prosince dopřávala veho hodně a dneska mám tak o pět kilo navíc a jsem v oku.Sedím tu a přemýlím co s tím.S nadváhou bojuju snad u od 16 let, ale e takhle ujedu, tak to jsem překvapila i sama sebe.Chtěla bych zkusit počítat si kalorie nebo KJ, ale ani přesně nevím kolik se denně můe při hubnutí.A jak to kombinovat, aby mi něco nechybělo.Take vás prosím o radu.Jo a kdyby jste náhodou věděly, jak zahnat chu na jídlo, tak to taky uvítám.Vdycky jsem byla taková svědomitá, ale teď se mi to vymklo.Předem díky za radu
Není tady
Ahoj,
najed si na stranky www.f-sport.cz
a tam se dovis vsechno, co potrebujes. Preju hodne stesti :-)
Jeste aby bylo jasno, nemam s nima nic spolecneho, jen se mi diky nim podarilo zhubout :-)
jsem poradce v úpravě tělesné hmotnosti a nabízím bezplatné poradenství, jak zhubnout krásně a plynule bez jo-jo efektu a jak si postavu udret. Podmínkou je mít skype nebo icq.
Není tady
Opravdu hlavní je abys přesvědčila sama sebe e to opravdu chce to je fakt to nejhorí a není to vůbec snadné, pak u to jde
má na půl vyhráno
Není tady
vyzkouejte zdravé hubnutí kde vám poradí a pomuou mi taky pomohly a mají i 7 denní emailový kurz zdarma i poradenství
www.snama.cz/altea-16
Není tady