|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit, jestli některá z vás neví, kde bych našla tabulky KJ nebo cal, protože jsem dneska zjistila, že jsem si už od začátku prosince dopřávala všeho hodně a dneska mám tak o pět kilo navíc a jsem v šoku.Sedím tu a přemýšlím co s tím.S nadváhou bojuju snad už od 16 let, ale že takhle ujedu, tak to jsem překvapila i sama sebe.Chtěla bych zkusit počítat si kalorie nebo KJ, ale ani přesně nevím kolik se denně může při hubnutí.A jak to kombinovat, aby mi něco nechybělo.Takže vás prosím o radu.Jo a kdyby jste náhodou věděly, jak zahnat chuť na jídlo, tak to taky uvítám.Vždycky jsem byla taková svědomitá, ale teď se mi to vymklo.Předem díky za radu
Není tady
Ahoj,
najed si na stranky www.f-sport.cz
a tam se dovis vsechno, co potrebujes. Preju hodne stesti :-)
Jeste aby bylo jasno, nemam s nima nic spolecneho, jen se mi diky nim podarilo zhubout :-)
jsem poradce v úpravě tělesné hmotnosti a nabízím bezplatné poradenství, jak zhubnout krásně a plynule bez jo-jo efektu a jak si postavu udržet. Podmínkou je mít skype nebo icq.
Není tady
Opravdu hlavní je abys přesvědčila sama sebe že to opravdu chceš to je fakt to nejhorší
a není to vůbec snadné, pak už to jde
máš na půl vyhráno

Není tady
vyzkoušejte zdravé hubnutí kde vám poradí a pomužou mi taky pomohly a mají i 7 denní emailový kurz zdarma i poradenství
www.snama.cz/altea-16
Není tady