Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 30. 12. 2007 19:00

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3668

Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Ahoj vsem, v jinem prispevku jsem psala, ze mam trapeni se strevni chripkou, coz uz je nastesti zazehnano, ale mela jsem ji za ctvrt roku trikrat, coz se mi zda dost..
Mam odjakziva problem s zaludkem, s travenim atd. Nicmene pred nedavnem jsem chtela hlavne resit bolest na zaludku jako bych tam mela kamen. Kdyz se tahle bolest dostavi, tak nemuzu jist a dost riham.. Doktorka me upozornila, ze muze jit o zacinajici vredy a predepsala mi prasky ONPRELEN, ale popravde receno brat prasky se mi moc nechce. Radeji bych znala pricinu..
Rihani mam temer denne, paleni zahy taky dost casto a obcas i nafouknuty zaludek, a ta zvysena plynatost je prokletim snad cele rodiny..
Zajimalo by me jestli tady ma nebo mel podobne starosti, jak to resil - lecba.... Diky, P.

Není tady

 

#2 30. 12. 2007 19:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Člověče, takové problémy má spousta lidí, ale ne všichni je mají ze stejných příčin, to se bez vyšetření nedá určit! Jestli tvoje problémy jsou dlouhodobější tak si vyžádej vyšetření katetrizací, jinak nebudeš mít jistotu!!!! (například můj manžel měl tohle taky a měl jak vřed na dvanácterníku, tak bacila v žaludku a bral dlouho silná antibiotika, kdežto neteř měla podobné problémy a přešlo to samo), na to nekoukej kdo to měl a proč, to nic neznamená pro tebe!!! Nenechávej si stanovovat diagnózy nikým než lékařem!!!!! Ani léčbu si nenechávej "ordinovat" po internetu!


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#3 30. 12. 2007 20:52

bozenka
♥♥-----
Registrovaný: 27. 10. 2007
Příspěvky: 31

Re: Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Nejdříve než bych šla za doktorem na vyšetření, zkusila bych detoxikaci organismu.
Detoxikace organismu znamená, zbavit se přirozenou cestou zplodin metabolismu a nahromaděných nečistot, které mají vliv na kvalitu lidského života. V dnešní moderní době přetěžujeme svůj organismus chemikáliemi, tyto ale bez pomoci neumíme zpracovat, ani vyplavit z organismu. Jejich zdrojem je strava, kterou přijímáme, voda, kterou pijeme, vzduch, který dýcháme atd.
Přetížení organismu toxickými látkami se projevuje celou řadou příznaků..např. únava, zácpa, trávicí problémy, obezita, plynatost, podrážděnost a pod. Detoxikace trvá 2 až 3 měsíce, pokud by problémy nepřestaly, pak bych šla k lékaři. Na trhu jsou kvalitní detoxikační tablety, když tak poradím.

Není tady

 

#4 31. 12. 2007 11:53

upřímná
♥♥♥----
Registrovaný: 30. 3. 2006
Příspěvky: 100

Re: Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Ahoj PetaZ, na vyšetření určitě jdi, ale můžeš zkusit mléčnou bakterii (Bifidus, Laktobacilus-jsou různé typy s různými druhy bakterií). Koupí se v lékárně a upravuje střevní floru. Taky se začal volně prodávat Hylak. Já jsme měla podobné příznaky, byla jsem u gastrologa a předepsal mi právě Hylak. Zkus to, tím nic nezkazíš. No a pak takové ty otřepané poučky: nic mastného, pálivého, jíst pomalu (oběd přezvykovat nejméně 20 min, snídani 15), při jídle neřešit problémy, nejíst jablka (to jsem nevěděla, ale jsou prý pro žaludek velmi problémová).

Není tady

 

#5 31. 12. 2007 11:58

x256987
Host

Re: Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Souhlas s Bety, nejdřív si zajdi k doktorovi. Až tě léky vytáhnou z nejhoršího, nebo když doktoři objektivně nic nenajdou, potom je čas přemýšlet, co dalšího udělat, aby se ti podobné problémy nevracely - najít si čas na jídlo, nestresovat se víc, než je zdrávo...

Jediné, co bych si ti troufla jako laik poradit, jsou laktobacily, po těch střevních chřipkách mᚠasi dost rozhozenou mikroflóru. Ve střevech je centrum veškeré imunity.

 

#6 31. 12. 2007 12:00

x256987
Host

Re: Bolest na zaludku, caste rihani, plynnatost, paleni zahy..

Jablka na trávení působí blahodárně, pokud jsou bez slupky a mírně podušená, prostě lehce oslazený kompot (s kouskem skořice, stačí nechat přejít varem a chvilku postát), v syrovém stavu spíš dráždí.

Taky můžeš mít alergii na nějaké potraviny, dost lidem třeba vadí rajčata. Nebo mlíko, nebo cokoli jiného, bohužel...

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů