29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny mamči z brna, ráda bych našla nějakou kamarádku s dítětem na mateřské nejlépe z Vinohrad. Nemám tu žádnou kamošku se kterou bych mohla kočárkovat a pokecat o mimčách, tak jestli tu nějaká je, tak se mi prosím ozvi a můžem se domluvit.
Není tady
Ahoj, jsem na mateřské s dvouletou holčičkou, bydlíme v Líšni. Jen nevím, jestli nehledaš spíš nějakou maminu s menším dítkem - my už moc nekočárkujem.
Není tady
Ahojky jsem z Líšně a mám skoro tříletého kluka a osmiletého kluka. Najde se někdo na pokec? napište
Není tady
no jo tady to moc nefrčí
Není tady
Ven chodíme po různu. Do kavárny chodíme jenom občas. Nemám moc s kým jít. A Danda už je ve druhé třídě na Masárové.
Není tady
Šimonka bych chtěla dát do Sluníčka na Strnadovu. A s tou domluvou souhlasím.
Není tady
tak my to máme nejblíž. Vůbec Sluníčko neznám, tak uvidím. 5.3 jdeme na den otevřených dveří. Snad se tam Šimonkovi bude líbit.
Není tady
Ahoj není tady někdo z bystrce?
Není tady
ahoj, konečně se zase hlásím -nějak jsem to tu zasklila. Jsme konečně všichni zdraví, tak to tak snad i na dlouho zůstane, už toho bylo až až...
daso1, vy Bystrci jsem bydlela, ale je to už dávno ...
Není tady