29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
L_aura napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já vůbec nevím vo co gou
http://cs.wikipedia.org/wiki/BDSM
Kdyz to takhle ctu, tak mam z toho ovsem dost divne pocity
To mít můžeš byť je to slušně napsané, ale není to tak černé a nechutné. Jinak onanii a dosažení schopnosti orgasmu to nezmění. Je pravdou, že tento směr může pomoc aale hlavně bych pomoc hledal v Tantře
Není tady
KALIK napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
V čem?
Asi v tom, že mu furt stojí a rychle se udělá
Asi tak nějak
Ne hlavně v tom, že onanie mi nikdy nepřivodila žádnou dysfunkci v tomto směru
No podle meho je ta disfunkce dana tim, jak dlouho a jak casto je onanie provozovana. Kdyz je to od cca prvni tridy minimalne jednou , ale spis vicekrat denne......... A samozejme zalezi klasicky na danem cloveku.
Upravil(a) Blackie (4. 1. 2008 11:39)
venuše napsal(a):
Zajimalo by me, jestli je to treba tim, ze mel prvni sex se zenskou az skoro ve triceti? A pak dost chladnou manzelku....
Podle mě to má vliv.
Není tady
adnad napsal(a):
venuše napsal(a):
Zajimalo by me, jestli je to treba tim, ze mel prvni sex se zenskou az skoro ve triceti? A pak dost chladnou manzelku....
Podle mě to má vliv.
A nevis, jak to zmenit? On ma kvuli tomu komplexy a sexu se radsi vyhyba...
Není tady
Čtu si teďka knížku od Wilhema Reicha fce. orgasmu a je to dost zajímaví. Zjišťuju, jak na tom s tím prožíváním orgasmu jsem a že bloky se mi začali tvořit fakt v dětství výchovou, ale bohužel i chvíli po pubertě rádoby tantrickou, autoritama špatně vykládanou výchovou.
Ještě než jsem tu knihu začala číst, myslela jsem si, že si sex umím vychutnat. No, mám co dělat, aby se mi to alespoň do té čtyrycítky podařilo. On tam totiž píše, že duševní zdraví závisí na orgastické potenci tj. na míře, v níž se jedinec dokáže oddat a prožít maximum podráždění v přirozeném pohlavním aktu, no a já bych chtěla být duševně zdravá, nechci vypadat jak ty babičky co mají tik v puse a musejí jí neustále otvírat s různýma zvukovýma efektama.
A co jsem pochopila, tak toho přirozeného milování jsou schopný převážně lidi, který nevyrůstali v autoritářské rodině.
Není tady
venuše napsal(a):
adnad napsal(a):
venuše napsal(a):
Podle mě to má vliv.
A nevis, jak to zmenit? On ma kvuli tomu komplexy a sexu se radsi vyhyba...
Nevím, možná by pomohlo ho pravidelně uspokojovat jen tak, třeba ústy a tak, nějak to kombinovat, postupně se přidávat.
Co pravidelné masáže celého těla včetně břicha? Nejspíš to chce odborníka.
Není tady
Tak se zkusím statisticky zařadit. Onanuju od šesti let, dost pravidelně a často. Vlivem výchovy a prostředí jsem byl dlouho úpo*ný panic, takže mi onanie vydržela jako jediná sexuální aktivita až do 21 let. Když došlo na sex s partnerkou, byl jsem pravidelně "dlouhý", což si pochvalovala. Pak mi osud asi chtěl vynahradit zanedbaná léta a dopřával mi sexu plnou náruč, čím více vzrušujících zážitků, tím se moje doba vyvrcholení zkracovala, ale k předčasnému, nebo pro partnerku příliš rychlému vyvrcholení jsem se nedopracoval. Mnohem později došlo v manželství ke vztahové krizi, kdy jsem se vrátil k masturbaci a po dalších letech jako výsledek dlouhodobé onanie, stresů v životě a v práci jsem se dostal do stavu, kdy začínám mít problémy s vyvrcholením vůbec a někdy začíná zlobit i erekce. Jen v té hlavě mi sex pořád haraší naplno....
Není tady
To já jsem to dělala, protože se o mě rodiče zrovna moc nestarali asi od 4 let. A dnes to dělám také a docela často
Není tady