Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 1. 2008 6:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Onanie v dětství a schopnost dosažení orgasmu po pubertě.

PetrV napsal(a):

Takže až vám někdo bude tvrdit, že onanie je neškodná, tak to bohužel není úplně pravda grater

Nemyslím si, že onanie je na vině. A to nevyvrcholíš ani po týdenním půstu?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#52 3. 1. 2008 7:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blackie napsal(a):

Ta poloha je normalni "na konicka", ale ten pohyb neni nahoru dolu, ale dopredu a dozadu.

Přesně takto byl počat i můj syn tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#53 3. 1. 2008 7:20

majkafa
Host

adnad napsal(a):

Majkafa"Metoda antikoncepce přerušovanou souloží je pro mne a naštěstí byla i pro mého muže téměř nepřijatelná, šílená psychická bomba a utrpení, furt na to myslet a v tom téměř nejlepším konec."

Jo jo, je to fakt psychická bomba a utrpení. Dělá to z lidí neurotiky. Bohužel takovou antikoncepci používá hodně lidí a stejně kolikrát nefunguje, když k tomu nepoužijí  ještě vaginální antikoncepci třeba Pharmatex. My jsme to tak taky dlouho dělali, i když s vaginální antikoncepcí, takže máme co napravovat.Naštěstí bez dětí.
Majkafo a ostatní, když už jste tady, napište taky něco z vašeho dětsví podle tématu.:)Jak na vás působila rodinná a společenská výchova co se týče sexu?

Ano. Ale o tomhle se zatím, bohužel, strašně málo píše a mluví. A hodně lidí si zatím ani neuvědomuje, že jejich problémy, dříve nebo později jsou vyvolány tímto způsobem antikoncepce.
Nevím, co psát o dětství. Doma výchova žádná. A taky jsem nikdy neviděla své rodiče, že by si dali třeba jenom pusu. smile Ale snad jsem to sama a s partnery "nastudovala" dobře. smile
Změnili jsme to aspoň ve výchově dětí. Doufám. Obě mé děti, syn a dcera, se mnou mluví o všem. smile

Upravil(a) majkafa (3. 1. 2008 7:23)

#54 3. 1. 2008 9:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

venuše napsal(a):

No, me by to nevadilo. Divam se docela rada, jak si to chlapi delaj. rodna

Jj, moje ženská se taky ráda kouká, "jak to stříká" big_smile

Tak to jsem stejnásmile Taky se mi líbí, když se muž sám uspokojuje, dívat se na to a přitom si to třeba dělat sama. A pak těsně před vyvrcholením převzít vedední.
Kluci, tento problém měla sestra s partnerem. Zkusím se jí zeptat na nějaký fígl. Pak to nějak vyřešili. Vím že se také nemohl udělat,trvalo to dlouho. Třeba na něco přišli. Zjistímsmile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#55 3. 1. 2008 9:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Taky se mi líbí, když se muž sám uspokojuje, dívat se na to a přitom si to třeba dělat sama. A pak těsně před vyvrcholením převzít vedední.

Jo, to je přesně ono godlike

Upravil(a) Mikeš (3. 1. 2008 9:25)

Není tady

#56 3. 1. 2008 9:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

To bych dovedla vraždit, ale to už jsem tady psala.

Ten Tvůj příspěvek jsem nečetl, ale mě moje žena málem zabila, když jsem jednou (ze srandy) těsně před jejím vrcholem přestal sexovat, posadil se vedle ní a s úsměvem jí vyzval, ať si to dodělá sama lol Dodělala si to, to je fakt, ale pak mi málem urvala hlavu i s koulema lollol

Ach jo. Mě se líbí jak mnohé ženy jsou schopny sdělit tak přímočaře muži, že když nebudou uspokojeny tak že nechť se loučí ze životem. Krásné Majkafo, fakt nedivím se už ničemu. Já bych taky vraždil, když je to naopak, ale to ženy ihned ospravedlní slovy není to vono odcházím. Ach jo ty ženy.  Ani se nedivím, že v současnosti stoupá počet gay a lesbiček, shemale a transexuálů. Svět se přestává točit.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#57 3. 1. 2008 9:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

adnad napsal(a):

Pisatel napsal(a):

adnad napsal(a):

A teď jsem se dočetla, že ve zdravé společnosti je normální, že děti žijí sexuálně tj, dívky  a kluci.

Proboha co to čteš za literaturu? Nechceš tady naznačit že sexuálně žije jen jedno pohlaví a to druhé je k sexu nuceno? Každý jedinec žije sexuálně od okamžiku početí, jsou zanamenány sexuální pohyby již v prenatálním stádiu vývoje. A vlastně od okamžiku porodu jsme sexuálně rozvíjeni.  a podle expertů je již v době krátce po porodu v mysli novorozence představa (elektrické proudy a chemické reakce v krvi) o sexu.

Otázka onanie nemá nic společné s dětskými hrami na doktory, či přímou souvislostí s orgasmen po pubertě. orgasmus či vyvrcholení je otázkou všech podnětů které v prlůběhu života nás naladí k samému dosažení. Mnoho žen které dosahují orgasmu běžně , mají mnohdy problém prožít jej, když mají v den souklože nějaký negativní prožitek. Mnoho žen onanujících v před pubeertou naopak dosahu orgasmu po souloži onanií. Onanie a orgasmus nemají přímou úměru.

Tak jak jsem napsala, ve zdravé společnosti žíjí  děti sexuálně dle svého vývoje, nic se jim nezakazuje, kluci s dívkama si spolu hrají a sexuálně se poznávají již od malička a mají na to své soukromí. Na ostrově Bora Bora se tomu říká "kult dětí " a na Papue Nové Guienee je společenské uspořádání, který takový život také umožňuje . Je to vlastně matriarchát.
Tady v patriarchátu se svobodný a přirozený sexuální vývoj dětí zakazuje, tak to děti řeší onanií. Většina mužů a žen má díky represivní výchově sexuální poruchu, tj. zůstává při pohlavním styku neukojena.
Hraní - neznamená hraní na doktora.wink

Adnad to jsme si špatně porozuměli. Osobně o tomto kultu a výchově jsem četl také. A není to jediný dálně východní směr sexuální výchovy dětí a lidí. Spíš jsem chtěl neuměle nazančit, že tady právě je onen kult jednoho pohlaví a přitom od prvopočátku jsme sexem přímo posedlí smile
A ono hraní na doktora to byla "parafráze" užívaný slovní obrat.

Není tady

#58 3. 1. 2008 9:31

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Ach jo ty ženy.  Ani se nedivím, že v současnosti stoupá počet gay a lesbiček, shemale a transexuálů. Svět se přestává točit.

Co blbneš, pisateli? To jako myslíš, že když se to ženské nelíbí s chlapem, tak SE ROZHODNE být lesbičkou? Nebo jaks to myslel?
A s tím počtem-jak jsi přišel na to, že počet gayů a lesbiček stoupá? Není to tím, že je doba, kdy se jich stále více nebojí svou orientaci přiznat?
A to je snad dobře, ne?

Není tady

#59 3. 1. 2008 9:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ach jo ty ženy.  Ani se nedivím, že v současnosti stoupá počet gay a lesbiček, shemale a transexuálů. Svět se přestává točit.

Co blbneš, pisateli? To jako myslíš, že když se to ženské nelíbí s chlapem, tak SE ROZHODNE být lesbičkou? Nebo jaks to myslel?
A s tím počtem-jak jsi přišel na to, že počet gayů a lesbiček stoupá? Není to tím, že je doba, kdy se jich stále více nebojí svou orientaci přiznat?
A to je snad dobře, ne?

Ale Damilko ono použil jsem slova křesťanů a záměrně. Jsou nabourány vztahy a tam se přestává točit.
Mnoho žen i mužů po zklamání ve vztahu, ale také změnou výchovy, již třetí generace děcek je vychovávaná pod "jhem" žen, má narušení vztahové a sexuální orientace a jak jinde píše moudrá Pan u mnoha mužů chybí mužská část jeho JÁ. Také blbá a blbě dělaná emancipace žen udělala z mnoha žen "rozmazlenkyně" a nebo tvrdé "dominy". Víš Damilko jsem absolutné proti trestu smrti či zavírání za orientaci a její veřejné provozování. Již dávno v době Římanů byl pojmenován jeden ostrov na ostrov Lesbos. Naopak podporuji toto, neboť jen tak se můžeme dostat ke svému já a toleranci. Víš nějak jsem vytušil tvoji orienatci a budeš se divit já jí nezavrhuji, ale dost tvrdě podporuji. smile

Není tady

#60 3. 1. 2008 9:51

majkafa
Host

Pisatel napsal(a):

Ach jo. Mě se líbí jak mnohé ženy jsou schopny sdělit tak přímočaře muži, že když nebudou uspokojeny tak že nechť se loučí ze životem. Krásné Majkafo, fakt nedivím se už ničemu. Já bych taky vraždil, když je to naopak, ale to ženy ihned ospravedlní slovy není to vono odcházím. Ach jo ty ženy.  Ani se nedivím, že v současnosti stoupá počet gay a lesbiček, shemale a transexuálů. Svět se přestává točit.

Pisateli, u mne jsi s tímhle trochu dost mimo mísu, neboť jsi pochopil tak, jak jsi chtěl ty, ne tak, jak to bylo myšleno. Ale, že se nad tím  u tebe vůbec ještě pozastavuju. dumbom

#61 3. 1. 2008 10:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pisateli, u mne jsi s tímhle trochu dost mimo mísu, neboť jsi pochopil tak, jak jsi chtěl ty, ne tak, jak to bylo myšleno. Ale, že se nad tím  u tebe vůbec ještě pozastavuju. dumbom

Říci partnerovi při přerušení soulože, "já tě zabiju" je opravdu mimo mísu. Jistě chápu v okamžiku kdy je v těle tolik krásna a ..... a u obou, slova o smrti jsou hodné opravdu "kudlanky nábožné". A nediv se. Já taky ne svět je totiž tak trochu o něčem jiném. Ale to zatím netušíš

Upravil(a) Pisatel (3. 1. 2008 10:02)

Není tady

#62 3. 1. 2008 10:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Damila napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A to je snad dobře, ne?

Ale Damilko ono použil jsem slova křesťanů a záměrně. Jsou nabourány vztahy a tam se přestává točit.
Mnoho žen i mužů po zklamání ve vztahu, ale také změnou výchovy, již třetí generace děcek je vychovávaná pod "jhem" žen, má narušení vztahové a sexuální orientace a jak jinde píše moudrá Pan u mnoha mužů chybí mužská část jeho JÁ. Také blbá a blbě dělaná emancipace žen udělala z mnoha žen "rozmazlenkyně" a nebo tvrdé "dominy". Víš Damilko jsem absolutné proti trestu smrti či zavírání za orientaci a její veřejné provozování. Již dávno v době Římanů byl pojmenován jeden ostrov na ostrov Lesbos. Naopak podporuji toto, neboť jen tak se můžeme dostat ke svému já a toleranci. Víš nějak jsem vytušil tvoji orienatci a budeš se divit já jí nezavrhuji, ale dost tvrdě podporuji. smile

Aha, tak sorry, nějak jsem v tom tu ironii nepostřehla.smile

Není tady

#63 3. 1. 2008 10:03

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Damila napsal(a):

A to je snad dobře, ne?

Aha, tak sorry, nějak jsem v tom tu ironii nepostřehla.smile

Nic Damilko mě to tu a tam nemyslí, nebo spíš nedomyslí kam se parafráze občas dostane .)

Není tady

#64 3. 1. 2008 10:14

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Klubko napsal(a):

Taky se mi líbí, když se muž sám uspokojuje, dívat se na to a přitom si to třeba dělat sama. A pak těsně před vyvrcholením převzít vedední.

Jo, to je přesně ono godlike

No, já nevím. Mám to jinak. Sama v sestavě já a já. Proč bych si pak hledala partnera? lol Když jsem s partnerem, tvoříme pár, tak proč si to dělat sama. big_smile

#65 3. 1. 2008 10:17

majkafa
Host

Pisatel napsal(a):

Říci partnerovi při přerušení soulože, "já tě zabiju" je opravdu mimo mísu. Jistě chápu v okamžiku kdy je v těle tolik krásna a ..... a u obou, slova o smrti jsou hodné opravdu "kudlanky nábožné". A nediv se. Já taky ne svět je totiž tak trochu o něčem jiném. Ale to zatím netušíš

Kecko, kde jsem psala, že říkám partnerovi při přerušení soulože - já tě zabiju? lol Vždyť říkám, čteš si to, co ty chceš. Vždy píšu pouze, že bych ho zabila. Nikdy jsem to neřekla a nikdy jsem ho nezabila. lol A nikdy jsem se kvůli tomu s nikým nerozešla. smile

#66 3. 1. 2008 10:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Kecko, kde jsem psala, že říkám partnerovi při přerušení soulože - já tě zabiju? lol Vždyť říkám, čteš si to, co ty chceš. Vždy píšu pouze, že bych ho zabila. Nikdy jsem to neřekla a nikdy jsem ho nezabila. lol A nikdy jsem se kvůli tomu s nikým nerozešla. smile

HO zabít samostatně nemůžeš jedině s majitelem či vlastníkem. jestli rozešla a nebo jsi udělala něco jiného vůbec neřeším. jen ten slovník .(

Není tady

#67 3. 1. 2008 10:42

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

PetrV napsal(a):

Takže až vám někdo bude tvrdit, že onanie je neškodná, tak to bohužel není úplně pravda grater

Týdenní půst se mi povedl jen asi dvakrát v životě lol

Né, vážně. Po týdenním půstu můžu být vlastní rukou hotov "rychle", třeba do minuty. Ale v milování to není o mnoho lepší. Vzrušení cítím, trochu to roste, ale ejakulaci se vůbec neblížím. Navíc mám občas problémy s erekcí (psychického rázu) a to tomu také moc nepomáhá. Potřebuju milování v nečekanou dobu nebo na nečekaném místě. Jakmile je to klasicky večer v posteli, tak nad tím musím přemýšlet (co a jak a jestli se podaří) a často je to v pytli.

Není tady

#68 3. 1. 2008 10:56

Ota
Moderátor(ka)

PetrV napsal(a):

KALIK napsal(a):

PetrV napsal(a):

Týdenní půst se mi povedl jen asi dvakrát v životě lol

Né, vážně. Po týdenním půstu můžu být vlastní rukou hotov "rychle", třeba do minuty. Ale v milování to není o mnoho lepší. Vzrušení cítím, trochu to roste, ale ejakulaci se vůbec neblížím. Navíc mám občas problémy s erekcí (psychického rázu) a to tomu také moc nepomáhá. Potřebuju milování v nečekanou dobu nebo na nečekaném místě. Jakmile je to klasicky večer v posteli, tak nad tím musím přemýšlet (co a jak a jestli se podaří) a často je to v pytli.

Petře, my u toho nesmíme myslet, jinak jsme v ...no tam.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#69 3. 1. 2008 11:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Akorát že čím víc na to "nechceš myslet", tím víc na to myslíš... smile

Není tady

#70 3. 1. 2008 11:25

Ota
Moderátor(ka)

Mikeš napsal(a):

Ota napsal(a):

Akorát že čím víc na to "nechceš myslet", tím víc na to myslíš... smile

Protože jsme takoví oduševnělí a myslíme jen na to, aby partnerce bylo fajn a pak selžeme..gloria

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#71 3. 1. 2008 11:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Protože jsme takoví oduševnělí a myslíme jen na to, aby partnerce bylo fajn a pak selžeme..gloria

Ty taky? big_smilebig_smile

Není tady

#72 3. 1. 2008 11:30

Ota
Moderátor(ka)

Mikeš napsal(a):

Ota napsal(a):

Ty taky? big_smilebig_smile

Jo jo, nebudem si nic nalhávat..jen, kdyby to tak pochopily, že na vině nejsme..wink

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#73 3. 1. 2008 11:57

majkafa
Host

Na vině? To je vaše, to je váš pocit. dumbom Tak za prvé, tady žádná vina není a za druhé partnerka to může vnímat úplně jinak. Dobrá partnerka, která vás miluje. Která vás tím pádem bere takové, jací jste. smile
Oto, krásné zrcadlení. Jestli se cítíš být vinen, zamysli se nad tím, proč.

Upravil(a) majkafa (3. 1. 2008 11:58)

#74 3. 1. 2008 12:00

Ota
Moderátor(ka)

majkafa napsal(a):

Na vině? To je vaše, to je váš pocit. dumbom Tak za prvé, tady žádná vina není a za druhé partnerka to může vnímat úplně jinak. Dobrá partnerka, která vás miluje. Která vás tím pádem bere takové, jací jste. smile
Oto, krásné zrcadlení. Jestli se cítíš být vinen, zamysli se nad tím, proč.

Necítím se vůbec vinen, nemám proč, jen jsem chtěl Mikešovi být parťákem wink

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#75 3. 1. 2008 12:02

majkafa
Host

Pak nerozumím tomu, proč jsi napsal, že by měly pochopit, že nejste NA VINĚ. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí