29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemam zadne vycitky, zadny problem z detstvi, a nepsal jsem, ze ja mam problem se zpestrenim, ale ze ona jakykoliv pokus o nej odmita, coz je trosicku rozdil - tedy odmita, rika, ze ji to staci jak to je (skoro potme, jen v posteli atd.)
Že jí to stačí.... A tobě to stačí? Jestli i tobě to stačí, tak nevidím problém.
Není tady
adnad napsal(a):
A teď jsem se dočetla, že ve zdravé společnosti je normální, že děti žijí sexuálně tj, dívky a kluci.
Proboha co to čteš za literaturu? Nechceš tady naznačit že sexuálně žije jen jedno pohlaví a to druhé je k sexu nuceno? Každý jedinec žije sexuálně od okamžiku početí, jsou zanamenány sexuální pohyby již v prenatálním stádiu vývoje. A vlastně od okamžiku porodu jsme sexuálně rozvíjeni. a podle expertů je již v době krátce po porodu v mysli novorozence představa (elektrické proudy a chemické reakce v krvi) o sexu.
Otázka onanie nemá nic společné s dětskými hrami na doktory, či přímou souvislostí s orgasmen po pubertě. orgasmus či vyvrcholení je otázkou všech podnětů které v prlůběhu života nás naladí k samému dosažení. Mnoho žen které dosahují orgasmu běžně , mají mnohdy problém prožít jej, když mají v den souklože nějaký negativní prožitek. Mnoho žen onanujících v před pubeertou naopak dosahu orgasmu po souloži onanií. Onanie a orgasmus nemají přímou úměru.
Upravil(a) Pisatel (2. 1. 2008 8:21)
Není tady
Blackie napsal(a):
Hmm... u mne onanie od minimalne prvni tridy (co si pamatuju) a jako kluk v puberte a treba pri chripce, kdyz jsem byl sam doma nekolikrat denne. No a rekl bych, ze vysledek se dostavil......extremne dlouha vydrz pri soulozi, resp. bych to spis nazval neschopnost vyvrcholeni jinak, nez rukou. Parterkama to neni, a jak uz jsem tu nekde psal, pri planovanem rodicovstvi s moji LOVE jsme si "uzili" oba dva. Bylo to fakt nekonecne
![]()
Takze asi tak. 2x sexuologie (CB a Praha) , naordinovan yohimbin na zvyseni citlivosti ap. vysledek = 0.
Na druhou stranu, partnerce staci sex podstatne min, nez mne (kez by aspon 2x tydne, ona odmita jakekoliv zpestreni, zmenu ap.) takze v podstate onanie je na poradu dne (kazdeho dne). Je to u mne o tom, ze sex s parterkou mi da podstatne vic, nez onanie, a tim padem se onanie musi zakonite opakovat casteji.
Staci to tak ?
Ahoj Blackie, chci jen říct, že mám přesně ten samý problém. Bohužel. Častá onanie obvykle dvakrát denně, výsledkem je naprostá neschopnost vyvrcholení jinak než mojí (zdůrazňuju mojí) rukou a i tak to trvá tak čtvrthodinu. Takže návštěva jednoho pražského sexuologa, léčba yohimbinem bez výsledku a partnerská krize, protože partnerku sex přestal bavit, když se neudělám. A i když se s tím smíří (což snad zvládne, protože jinak se milujeme), tak si příliš nedokážu představit, jakým přirozeným způsobem provést oplodnění.
Takže až vám někdo bude tvrdit, že onanie je neškodná, tak to bohužel není úplně pravda
Není tady
Jo přesně takhle to probíhá jak píšeš. I když já mám štěstí 1) na partnerku, které to aspoň podle jejích slov nevadí 2) mně dokáže udělat rukou a ani to jí nevadí
Blackie napsal(a):
Jo přesně takhle to probíhá jak píšeš. I když já mám štěstí 1) na partnerku, které to aspoň podle jejích slov nevadí 2) mně dokáže udělat rukou a ani to jí nevadí
Hlásím se k vám do party
Není tady
S tim pocetim - nahodou jsme nasli polohu, kde to sice trvalo, ale doslo to az do konce Sam jsem na to koukal jako blazen. No a jinak to mam v podstate tak, ze se to porad zvysuje zvysuje, a najednou zustanu tesne pod vrcholem a konecna. A pozoruju, ze kdyby to bylo hned od zacatku milovani s ucelem abych byl ja, mozna by to tak nejak slo, ale cim dyl se milujeme, tim se to u mne paradoxne prodluzuje. A protoze chci / jsem rad (chlap, nekamenovat, ja vim, ze u zen to udajne neni az tak o orgasmu), kdyz se muzu divat na orgasmus partnerky, je to pak pro mne cesta bez konce. Asi je to tim, ze kdyz si pomaham sam, vzdycky (teda obvykle) jsem se snazil si pomoct tak, abych mel "od sebe" klid, takze zadne extra hrani, ale sup sup. A v tomhle pripade je zvyk ne zelezna kosile, ale brneni
Upravil(a) Blackie (2. 1. 2008 12:21)
U mě je tak v 97% případů konec v režii mé nebo partnerčiny ruky / pusy. Jinak to téměř nejde...
Není tady
Mikeš napsal(a):
U mě je tak v 97% případů konec v režii mé nebo partnerčiny ruky / pusy. Jinak to téměř nejde...
To jsi na tom pořád lépe než já. Já to zvládnu "dodělat" rukou jen s velkým soustředěním a partnerka se nesmí dívat Ne že bych styděl, ale musím se opravdu pekelně soustředit. Partnerce je líto, že její rukou to nejde, ale divíte se, když mé zkušené pravačce to i s naprostým soustředěním stejně trvá nejméně deset minut?
Není tady
PetrV napsal(a):
Partnerce je líto, že její rukou to nejde, ale divíte se, když mé zkušené pravačce to i s naprostým soustředěním stejně trvá nejméně deset minut?
Tak zkus toto: Dělej si to rukou a těsně před koncem (dá se to nacvičit) ho předej partnerce do ruky nebo do pusy (popř. i jinam, kam to má ráda ). Mělo by to pomoct
Není tady
Mikeš napsal(a):
PetrV napsal(a):
Partnerce je líto, že její rukou to nejde, ale divíte se, když mé zkušené pravačce to i s naprostým soustředěním stejně trvá nejméně deset minut?
Tak zkus toto: Dělej si to rukou a těsně před koncem (dá se to nacvičit) ho předej partnerce do ruky nebo do pusy (popř. i jinam, kam to má ráda
). Mělo by to pomoct
Já poznám, kdy je to těsně před koncem, ale když přestanu, tak třeba po půlminutě vzrušení samozřejmě opadne. Takže partnerka by měla pár vteřin na dodělání, to se mi zdá jako docela dost stresující
A hlavně dělat si to rukou, zatímco partnerka leží a čeká? Také nic moc.
Není tady
PetrV napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PetrV napsal(a):
Tak zkus toto: Dělej si to rukou a těsně před koncem (dá se to nacvičit) ho předej partnerce do ruky nebo do pusy (popř. i jinam, kam to má ráda
). Mělo by to pomoct
Já poznám, kdy je to těsně před koncem, ale když přestanu, tak třeba po půlminutě vzrušení samozřejmě opadne. Takže partnerka by měla pár vteřin na dodělání, to se mi zdá jako docela dost stresující
A hlavně dělat si to rukou, zatímco partnerka leží a čeká? Také nic moc.
No, me by to nevadilo. Divam se docela rada, jak si to chlapi delaj.
A partnerka snad nemusi jen lezet a cekat? Snad ti muze nejak pomoct, ne?
Není tady
PetrV napsal(a):
Takže partnerka by měla pár vteřin na dodělání...
Je to samozřejmě věc názoru, ale podle mě je i tohle lepší, než dodělat si to sám...
A když si to děláš rukou, tak partnerka nemusí "ležet a čekat", může si třeba číst
Není tady
venuše napsal(a):
Jj, moje ženská se taky ráda kouká, "jak to stříká"
Není tady
Mikeš napsal(a):
venuše napsal(a):
Jj, moje ženská se taky ráda kouká, "jak to stříká"
Která?
Není tady
Mikeš napsal(a):
No, ja som mala asi samých takých... Preto som v mojom veku bezdetná... Končili sme všelikde, ale chúdence spermie sa potom nevedeli dostať tam, kam treba...
Úbožiatka zablúdené, sušené...
Není tady
Že by opět "Cáklo mi sperma do oka" to vlákno jsem měla moc ráda. Jinak mému BM to trvalo asi 8 vteřin....... Závidím vašim přítelkyním.
Není tady
No,já bych k tomu řekla, že rukou je to snad až škoda. Ruku jen jako jisté spestření. Takové mrhání životodárnou tekutinou!
Nebo je ruka dobrá v sestavě já a já. Ale když je partner, taaakový škody!
Nu dobrá, jedině, že by to jináč nešlo.
Bych partnera fyzicky anektovala, kdyby si ho vyndal a dodělával rukou. Není nad vzájemné splynutí. To bych dovedla vraždit, ale to už jsem tady psala.
Metoda antikoncepce přerušovanou souloží je pro mne a naštěstí byla i pro mého muže téměř nepřijatelná, šílená psychická bomba a utrpení, furt na to myslet a v tom téměř nejlepším konec.
Upravil(a) majkafa (2. 1. 2008 20:21)
majkafa napsal(a):
To bych dovedla vraždit, ale to už jsem tady psala.
Ten Tvůj příspěvek jsem nečetl, ale mě moje žena málem zabila, když jsem jednou (ze srandy) těsně před jejím vrcholem přestal sexovat, posadil se vedle ní a s úsměvem jí vyzval, ať si to dodělá sama Dodělala si to, to je fakt, ale pak mi málem urvala hlavu i s koulema
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Že by opět "Cáklo mi sperma do oka" to vlákno jsem měla moc ráda. Jinak mému BM to trvalo asi 8 vteřin....... Závidím vašim přítelkyním.
Ja si myslim, ze asi ani neni co. Mozna je to vzrusujici si predstavit treba 2 i vic hodinovou aktivni souloz, ale vzdycky ? Ja se nedivim, ze to ty holky kolikrat ani uz pak nebavi.
"Takže až vám někdo bude tvrdit, že onanie je neškodná, tak to bohužel není úplně pravda "
Zdraví nepoškozuje jen takové sebeukájení, které není zatíženo pocity viny.Dlouhodobá sexuální abstinence je určitě škodlivějsí.
Není tady
Pisatel napsal(a):
adnad napsal(a):
A teď jsem se dočetla, že ve zdravé společnosti je normální, že děti žijí sexuálně tj, dívky a kluci.
Proboha co to čteš za literaturu? Nechceš tady naznačit že sexuálně žije jen jedno pohlaví a to druhé je k sexu nuceno? Každý jedinec žije sexuálně od okamžiku početí, jsou zanamenány sexuální pohyby již v prenatálním stádiu vývoje. A vlastně od okamžiku porodu jsme sexuálně rozvíjeni. a podle expertů je již v době krátce po porodu v mysli novorozence představa (elektrické proudy a chemické reakce v krvi) o sexu.
Otázka onanie nemá nic společné s dětskými hrami na doktory, či přímou souvislostí s orgasmen po pubertě. orgasmus či vyvrcholení je otázkou všech podnětů které v prlůběhu života nás naladí k samému dosažení. Mnoho žen které dosahují orgasmu běžně , mají mnohdy problém prožít jej, když mají v den souklože nějaký negativní prožitek. Mnoho žen onanujících v před pubeertou naopak dosahu orgasmu po souloži onanií. Onanie a orgasmus nemají přímou úměru.
Tak jak jsem napsala, ve zdravé společnosti žíjí děti sexuálně dle svého vývoje, nic se jim nezakazuje, kluci s dívkama si spolu hrají a sexuálně se poznávají již od malička a mají na to své soukromí. Na ostrově Bora Bora se tomu říká "kult dětí " a na Papue Nové Guienee je společenské uspořádání, který takový život také umožňuje . Je to vlastně matriarchát.
Tady v patriarchátu se svobodný a přirozený sexuální vývoj dětí zakazuje, tak to děti řeší onanií. Většina mužů a žen má díky represivní výchově sexuální poruchu, tj. zůstává při pohlavním styku neukojena.
Hraní - neznamená hraní na doktora.
Není tady
Blackie napsal(a):
S tim pocetim - nahodou jsme nasli polohu, kde to sice trvalo, ale doslo to az do konce
Sam jsem na to koukal jako blazen. No a jinak to mam v podstate tak, ze se to porad zvysuje zvysuje, a najednou zustanu tesne pod vrcholem a konecna. A pozoruju, ze kdyby to bylo hned od zacatku milovani s ucelem abych byl ja, mozna by to tak nejak slo, ale cim dyl se milujeme, tim se to u mne paradoxne prodluzuje. A protoze chci / jsem rad (chlap, nekamenovat, ja vim, ze u zen to udajne neni az tak o orgasmu), kdyz se muzu divat na orgasmus partnerky, je to pak pro mne cesta bez konce. Asi je to tim, ze kdyz si pomaham sam, vzdycky (teda obvykle) jsem se snazil si pomoct tak, abych mel "od sebe" klid, takze zadne extra hrani, ale sup sup. A v tomhle pripade je zvyk ne zelezna kosile, ale brneni
A jaká to byla poloha?
Ty se bojíš prožít slast ?Že by tam přeci jen byl nějaký ten pocit viny? Nebo Ti partnerka zakazuje prožít slast bez ní a tak to prodlužuješ až Ti to pak nejde?
Četla jsem v jednom časopise příběch muže, který byl hotov dřív než jeho partnerka. Chtěl jí udělat také šťastnou a tak se snažil o oddalování ejakulace. Za nějaký čas se mu to začalo náramě dařit a partnerka byla šťastná. Jenže to nějak přehnal a vešel do stadia, že se nemohl udělat. A tak se začali snažit prozměnu o to, aby se udělal zase on bez oddalování.
Není tady
Majkafa"Metoda antikoncepce přerušovanou souloží je pro mne a naštěstí byla i pro mého muže téměř nepřijatelná, šílená psychická bomba a utrpení, furt na to myslet a v tom téměř nejlepším konec."
Jo jo, je to fakt psychická bomba a utrpení. Dělá to z lidí neurotiky. Bohužel takovou antikoncepci používá hodně lidí a stejně kolikrát nefunguje, když k tomu nepoužijí ještě vaginální antikoncepci třeba Pharmatex. My jsme to tak taky dlouho dělali, i když s vaginální antikoncepcí, takže máme co napravovat.Naštěstí bez dětí.
Majkafo a ostatní, když už jste tady, napište taky něco z vašeho dětsví podle tématu.:)Jak na vás působila rodinná a společenská výchova co se týče sexu?
Není tady
to Adnad:
Uz jsem to psal - ja jsem zadne problemy v detstvi nemel, slast se prozit nebojim, proc to porad tlacis nasilim nekam, s cim to nema nic spolecneho ? To by oba dva kluci, kteri sem taky pisou meli v detstvi problemy ? Ta poloha je normalni "na konicka", ale ten pohyb neni nahoru dolu, ale dopredu a dozadu. A je to o lepsi moji stimulaci, proste silnejsi pocit, lepsi drazdeni. To asi s nejakym pocitem viny bude trosku mimo.
To je jako kdyz reknes, ze zeny, ktere nemohou dosahnout orgasmu meli vsechny v detstvi nejaky problem, a boji se prozit slast - to prece nelze generalizovat.