29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všichni
pamatujete si, že by jste v dětství tj. okolo dvou tří let a více, již onanovali? A jestli ano, museli jste se skrývat a mysleli jste si, že je to něco o čem by neměl nikdo vědět, že to děláte? A jak jsou na tom s dosahováním orgasmů ti, co si pamatují, že si již v dětství hráli s genitáliema bez výčitek svědomí a ti, co s tím začali třeba až v pubertě?
Není tady
adnad napsal(a):
ahoj všichni
pamatujete si, že by jste v dětství tj. okolo dvou tří let a více, již onanovali? A jestli ano, museli jste se skrývat a mysleli jste si, že je to něco o čem by neměl nikdo vědět, že to děláte? A jak jsou na tom s dosahováním orgasmů ti, co si pamatují, že si již v dětství hráli s genitáliema bez výčitek svědomí a ti, co s tím začali třeba až v pubertě?
Jo, měla jsem výčitky i v tom útlém dětství, protože se to samozřejmě "nesmělo", bála jsem se, že z toho budu mít nějakou hroznou nemoc, že si způsobím neplodnost...apod., zkrátka co všechno je dítě schopno si ze strachu a nepoučenosti vymyslet.
Před pubertou jsem teprv pochopila, co to je, a že je to normální.
S orgasmem jsem problémy neměla ani v dospívání a dospělosti už s partnerem.
Upravil(a) Damila (26. 12. 2007 7:50)
Není tady
No já teda ne... šahání na pipinku pod peřinou možná bylo tajné, ale to proto že sem byl vě školce. Ale jinak doma jsem byl plně otevřen Když se mi postavil, říkal jsem ž vysílám a měl jsem svého zajíčka, kterého jsem ojížděl
Není tady
zajíčka
Není tady
Nevím, nikdy jsem to nedělal veřejně, ale ne proto, že by mi někdo tvrdil, nebo že bych já byl přesvědčenej že je to něco špatnýho. Je to příjemný, nijak to neškodí, ale je to intimní, takže to dělám jen sám nebo ve dvou
Upravil(a) Kuba (25. 12. 2007 23:57)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zajíčka
Nj když sem byl malý tak sem byl docela aktivní a jako to sem pořád..
Není tady
Aktívny, alebo zoofil???
Není tady
Selima napsal(a):
Aktívny, alebo zoofil???
Seli, to přijde na to, jestli ten zajda byl živej nebo plyšák. Ale živýho by Smoke ojížděl asi těžko....tak mrštnej, aby ho chytil, asi nebyl....
Není tady
Alebo zajačika Playboy...
Mmch, ako sa volá úchylka na plyšákov?
Není tady
Že by plyšákofilie? Těžko říct, možná by odpověď znal Radim Uzel.
Není tady
Nebo plyšfetiš?
Upravil(a) Judita (26. 12. 2007 13:16)
Judita napsal(a):
Nebo plyšfetiš?
Není tady
Smoke napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zajíčka
Nj když sem byl malý tak sem byl docela aktivní
a jako to sem pořád..
je fajn, že už jsi přestal vojíždět zajíčka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Smoke napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zajíčka
Nj když sem byl malý tak sem byl docela aktivní
a jako to sem pořád..
je fajn, že už jsi přestal vojíždět zajíčka
Ale on nepíše, že by přestal toho zajdu ojíždět..............jen že je pořád aktivní......
Upravil(a) Modroočka (26. 12. 2007 17:36)
Není tady
Není tady
Já si ji nedělám, já si to dělám
Není tady
Jééééchechéééé...nevím přesně, jestli to byla ta "pravá" onanie, nebo jsem byla jenom "opruzená", ale TETA ve školce, mě nakázala, (při odpoledním odpočinku) ve školce, abych dala ruce na deku, zrovínka, když jsem se "poškrabovala" tam, kde mě to dělalo dobře... Kristova noho, to už je let...!
Není tady
misha88 napsal(a):
nedělajte si z něho prču..!
Ale já to myslím vážně, i já měla svého plyšáka, teď mám sice taky, ale chlap je chlap...........takže s plyšákem to nezkouším, když není chlap, tak raději nic.......akorát nevím, co je lepší? Nedělat to vůbec nebo si hrát s plyšákem?
Není tady
Jo no sem zapoměl dodat že byl plyšový
No a teď ojíždím svou přítelkyni...aktivně...velice aktivně
Není tady
Smoke napsal(a):
![]()
![]()
Ta snad ale není plyšová. Ne, vážně, to je fajn, že jsi aktivní.........
Není tady
Hmm... u mne onanie od minimalne prvni tridy (co si pamatuju) a jako kluk v puberte a treba pri chripce, kdyz jsem byl sam doma nekolikrat denne. No a rekl bych, ze vysledek se dostavil......extremne dlouha vydrz pri soulozi, resp. bych to spis nazval neschopnost vyvrcholeni jinak, nez rukou. Parterkama to neni, a jak uz jsem tu nekde psal, pri planovanem rodicovstvi s moji LOVE jsme si "uzili" oba dva. Bylo to fakt nekonecne
Takze asi tak. 2x sexuologie (CB a Praha) , naordinovan yohimbin na zvyseni citlivosti ap. vysledek = 0.
Na druhou stranu, partnerce staci sex podstatne min, nez mne (kez by aspon 2x tydne, ona odmita jakekoliv zpestreni, zmenu ap.) takze v podstate onanie je na poradu dne (kazdeho dne). Je to u mne o tom, ze sex s parterkou mi da podstatne vic, nez onanie, a tim padem se onanie musi zakonite opakovat casteji.
Staci to tak ?
Upravil(a) Blackie (27. 12. 2007 10:41)
Smoke napsal(a):
![]()
![]()
Doma tvůj pinďourek nebyl tabu a asi ani tvoji rodiče se před tebou nestyděli a teď s milováním nemáš problém. A nejspíš Ti teda nezakazovali poznávat druhé pohlaví.
Není tady
Blackie napsal(a):
Hmm... u mne onanie od minimalne prvni tridy (co si pamatuju) a jako kluk v puberte a treba pri chripce, kdyz jsem byl sam doma nekolikrat denne. No a rekl bych, ze vysledek se dostavil......extremne dlouha vydrz pri soulozi, resp. bych to spis nazval neschopnost vyvrcholeni jinak, nez rukou. Parterkama to neni, a jak uz jsem tu nekde psal, pri planovanem rodicovstvi s moji LOVE jsme si "uzili" oba dva. Bylo to fakt nekonecne
![]()
Takze asi tak. 2x sexuologie (CB a Praha) , naordinovan yohimbin na zvyseni citlivosti ap. vysledek = 0.
Na druhou stranu, partnerce staci sex podstatne min, nez mne (kez by aspon 2x tydne, ona odmita jakekoliv zpestreni, zmenu ap.) takze v podstate onanie je na poradu dne (kazdeho dne). Je to u mne o tom, ze sex s parterkou mi da podstatne vic, nez onanie, a tim padem se onanie musi zakonite opakovat casteji.
Staci to tak ?
Že by tam byly nějaké výčitky z dětství ? Nezakazovali Ti rodiče stýkat se s dívkama nebo chodit s partou kluků za holkama?
Zkus se vykašlat na svoje ideály (představa o zpestření z její strany) a zpestři to sám, třeba jen polohou (dělat to např. "muž v čupu") .
Není tady
Damila napsal(a):
adnad napsal(a):
ahoj všichni
pamatujete si, že by jste v dětství tj. okolo dvou tří let a více, již onanovali? A jestli ano, museli jste se skrývat a mysleli jste si, že je to něco o čem by neměl nikdo vědět, že to děláte? A jak jsou na tom s dosahováním orgasmů ti, co si pamatují, že si již v dětství hráli s genitáliema bez výčitek svědomí a ti, co s tím začali třeba až v pubertě?Jo, měla jsem výčitky i v tom útlém dětství, protože se to samozřejmě "nesmělo", bála jsem se, že z toho budu mít nějakou hroznou nemoc, že si způsobím neplodnost...apod., zkrátka co všechno je dítě schopno si ze strachu a nepoučenosti vymyslet.
Před pubertou jsem teprv pochopila, co to je, a že je to normální.
S orgasmem jsem problémy neměla ani v dospívání a dospělosti už s partnerem.
Já si to dělala co si pamatutju cca od tří let. Frekvence nebyla častá. Dělala jsem to, když jsem si vzpoměla, že si můžu udělat něco příjemného.Vždy tajně s vědomím, že mě nesmí nikdo přistihnout, protože se to nedělá.A teď jsem se dočetla, že ve zdravé společnosti je normální, že děti žijí sexuálně tj, dívky a kluci.
Kontaktu s klukama jsem se bála- výchova od starších sester , které byli zpracovaný někým jiným, nejspíš rodičema, prarodičema a kamarádkama.
Každopádně klitoridálního orgasmu dosahuji normálně. Vaginální je pro mě zatím převážně sen.Dělají to různé zábrany.
Líbylo by se mi zintezivnit prožitky uvolněním a nemyšlením na blbosti při milování .
Není tady