Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 2. 1. 2008 12:59

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Re: Pomoc odchází!!!

PetrHl napsal(a):

podzim napsal(a):

Tak v pátek se stěhuje, takže díky všem za rady,  teď se budou moc hodit. Byli jsme spolu přes vánoce a silvestra, byly přes to všechno krásné, měl jsem pocit, že třeba, že jsme si blíž, že možná....dnes jsem to probrali. Je jinde čerstvá láska miluje ho, jde k němu.

Podzime, s tím nic nenaděláš, to je marný. Začni žít, všude je spousta krásných bab, třeba i daleko lepších, ohlídej si abys s bývalou nepřišel o víc než lásku a začni znovu. Ber to jako cennou zkušenost, přeju ti hodně štěstí

mi měli taky společné vánoce a silvestra,s tím,že si odbíhával k milence,ale řekla jsem mu ,že už tak žít nechci,tak se taky stěhuje,můžema se podzime vzájemně podpořit,já taky nevím co to se mnou udělá  a opuštěných bab je více než chlapů ,jak bych to s tebou měnila ani nevíš

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#102 2. 1. 2008 13:00

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Pan,
kromě toho, že jsi často arogantní, tak děláš ještě ze psů paštiky? :-))))))
Já jsem veskrze nudný patron (nemám potřebu někoho zabávat) a ty fičáky přisuzuji svému prchlivému období. Spojení mega-čarodějky a pasivně-agresivního chlápka by mělo vskutku zvláštní dynamiku :-)

Ts ts ts Nico, takovej chytrej kluk a neví, jaký je rozdíl mezi upřímností a arogancí roll ???
A ještě k tomu nezná ani světové filmové trháky???
To se  mi tedy fakt nechce věřit. A navíc: čéče pasivně arogantního chlápka ještě ve své sbírce exotů a jiné dravé zvěře nemám grater. A vzhledem k tomu, že si to umím celkem živě představit, jak se takový tvor v domacnosti i momo ni vlastně chová, docela by mne zajímalo, jak bych to ustála...tongue
Jestli by ta paštička nakonec......njn, máš pravdu, fakt spojení na pytel dumbom

Pan,
dělal jsem si legraci :-)
Ostatně právě ta zdánlivá arogance a otevřenost se mi u tebe jeví jako OK - povětšinou to má totiž nějaký náboj.
Psa si budu pořizovat, zeptám se ho na to, jakou paštičku má nejraději.

Fatimo,
jsem tvým nesoudným hodnocením samozřejmě polichocen. Dvojí metr je výsada bídáků :-)

Není tady

#103 2. 1. 2008 13:04

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

lakina napsal(a):

PetrHl napsal(a):

podzim napsal(a):

Tak v pátek se stěhuje, takže díky všem za rady,  teď se budou moc hodit. Byli jsme spolu přes vánoce a silvestra, byly přes to všechno krásné, měl jsem pocit, že třeba, že jsme si blíž, že možná....dnes jsem to probrali. Je jinde čerstvá láska miluje ho, jde k němu.

Podzime, s tím nic nenaděláš, to je marný. Začni žít, všude je spousta krásných bab, třeba i daleko lepších, ohlídej si abys s bývalou nepřišel o víc než lásku a začni znovu. Ber to jako cennou zkušenost, přeju ti hodně štěstí

mi měli taky společné vánoce a silvestra,s tím,že si odbíhával k milence,ale řekla jsem mu ,že už tak žít nechci,tak se taky stěhuje,můžema se podzime vzájemně podpořit,já taky nevím co to se mnou udělá  a opuštěných bab je více než chlapů ,jak bych to s tebou měnila ani nevíš

Jsem někde čet statistiku, že samo je u nás 31 procent bab a 37 procent chlapů. Takže chlapů by mělo být více samo. Dále, ale z toho plyne, že někteří chlapi mají jaksi více bab (vztah s více ženami - ne jen občas sex) - viz. Mikeš.

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#104 2. 1. 2008 13:06

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Nicolasi ty si hodně zkušený, kolik ti tak zhruba je a kolik jsi jich asi tak měl?

Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#105 2. 1. 2008 13:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

va ty meriaš skúsenosti rokmi a počtom zásunov...? Pánboh s tebou, Peknonôžko...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 2. 1. 2008 13:21

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

va ty meriaš skúsenosti rokmi a počtom zásunov...? Pánboh s tebou, Peknonôžko...

Počtem vztahů myslím! ženská na co ty pořád nemyslíš! pussa Já vím, že to nemusí být přesné, ale přece jenom je to nějaké vodítko. Nechceš mě poslat tvoji fotku?

Není tady

#107 2. 1. 2008 13:25

podzim
♥♥-----

To je mi líto lakino... Jak se ti mohlo něco takového s touhle přezdívkou stát...

Není tady

#108 2. 1. 2008 13:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nie. Keďže podľa podpisu vidím, že o tvojom srdci je rozhodnuté, fotka je bezpredmetná. Na zásuny výzor nie je dôležitý, v najhoršom sa dá pritlačiť na xicht vankúš...
Počet vzťahov môže niečo naznačiť, ale oveľa dôležitejšie je, čo si z toho odnesieš(a teraz nemyslím nábyotk). Mne dal jeden dlhodobý a potom jeden kratší a búrlivý vzťah dokopy viac než asi všetky ostatné, ktoré boli len veľkým počtom málo nádejných pokusov o to isté s tým istým nemožným typom chlapa(lebo stále s tou isotu nemožnou ženskou v prvom rade)....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#109 2. 1. 2008 13:35

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Nie. Keďže podľa podpisu vidím, že o tvojom srdci je rozhodnuté, fotka je bezpredmetná. Na zásuny výzor nie je dôležitý, v najhoršom sa dá pritlačiť na xicht vankúš...
Počet vzťahov môže niečo naznačiť, ale oveľa dôležitejšie je, čo si z toho odnesieš(a teraz nemyslím nábyotk). Mne dal jeden dlhodobý a potom jeden kratší a búrlivý vzťah dokopy viac než asi všetky ostatné, ktoré boli len veľkým počtom málo nádejných pokusov o to isté s tým istým nemožným typom chlapa(lebo stále s tou isotu nemožnou ženskou v prvom rade)....

Bellag:
Tak nějak bych podobne odpovedel. Jsem jeste priopilý ze Silvestra, takze nejsem schopen souvislejsiho projevu.

Není tady

#110 2. 1. 2008 13:40

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

..

To je fakt..ale ani jsem nevěděl, jak tomu mužskému zařízení říkáte na slovensku.

Upravil(a) Bellagambi (2. 1. 2008 13:41)

Není tady

#111 2. 1. 2008 13:42

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

podzim napsal(a):

To je mi líto lakino... Jak se ti mohlo něco takového s touhle přezdívkou stát...

právě proto jsem si ji dala,aspoň něco pozitivního

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#112 2. 1. 2008 13:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom Debil Gambi!!! Vankúš je polštář, ty jazykový ignorante...! Nauč sa používať cudzie jazyky...!!! mad

Upravil(a) Selima (2. 1. 2008 13:44)

Brita

Není tady

#113 2. 1. 2008 13:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

dumbom Debil Gambi!!! Vankúš je polštář, ty jazykový ignorante...! Nauč sa používať cudzie jazyky...!!! mad

To je tak, keď má chlap v hlave iba to trtkanie lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#114 2. 1. 2008 14:02

Bellagambi
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

offtopic maďarsky trochu pořád rozumím...pussa

Není tady

#115 2. 1. 2008 14:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No ale aspoň svoj jazyk tongue keby poriadne ovládal!

Brita

Není tady

#116 2. 1. 2008 15:55

podzim
♥♥-----

Se to tu trošku zvrhlo.....

Není tady

#117 2. 1. 2008 15:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sorry, to sa na Babi stáva... gloria Ale držím ti palce a príď sa sem vypísať, keď budeš cítiť potrebu.

Brita

Není tady

#118 2. 1. 2008 16:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima napsal(a):

No ale aspoň svoj jazyk tongue keby poriadne ovládal!

Seli,
klídek smile
Já už taky přemýšlela nad založením spešl vlákna o odlišnosti podstatného jména HOLD a citoslovce HOLT....
ale pak jsem vždycky naštěstí (hlavně pro mne) usoudila, že je to prkotina tongue stolt wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#119 2. 1. 2008 16:09

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Bellagambi napsal(a):

Selima napsal(a):

..

To je fakt..ale ani jsem nevěděl, jak tomu mužskému zařízení říkáte na slovensku.

U nás se tomu (mužskému zařízení) říká "hudrovadlo" (jako má krocan).

Není tady

#120 2. 1. 2008 16:58

podzim
♥♥-----

Lidi tak jsem byl dnes trochu v terénu hospůdky a tak a shodou okolností, jsem dal řeč s jedním člověkem, co dělá u mé teď už téměř bývalé ve firmě a dali jsme řeč. Samo ví o co jde ony se tyhle řeči v kolektivu rády vedou, zvlášť o těch "nej" kusech". No a trochu víc o tom věděl, každý má pověst a nějaké řeči se vedou, ale víte kdoví jak to je a co je na tom pravdy. Nevím jak každopádně to vypadá, že slečna trochu skočila na lep. Já už to nechci dál hlodat a řešit, jen mám strach aby zle nemile nedopadla, přece jen ji miluju, ale víte jak. Když něco řeknu budu ten zlý a asi se mi to jen ve zlém vrátí. Tak asi budu mlčet co?

Není tady

#121 2. 1. 2008 17:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

JO!
Jako hrob.
Ale pokud ji opravdu miluješ, zůstaň na blízku.

Upravil(a) Pandorraa (2. 1. 2008 17:00)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#122 2. 1. 2008 17:12

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přání je otcem myšlenky...

Neřeš to. I když není se co divit, že bys své skoro-ex přál:
- at ji nový frajer opustí do 14 dní
- at jí splihnou vlasy a na stehnech vyraší ta vec, která nevím, jak se jmenuje, ale holky tomu říkají pomerančová kůra a mají z toho často nesmyslné mindráky
- at její nový frajer vydrží v posteli max 30 vteřin, je vulgární a psychicky ji trápí apod.

PS: chceš v tvém příspěvku napsat, že nový partner tvé ex-přítelkyně je dě.vkař? A že jí takového proutníka vlastně nepřeješ, protože ji miluješ a přeješ jí jen to nejlepší=přeješ jí charakterního a milujícího partnera? Zkus psát trochu jasněji :-)

PS2: o příteli mé ex-ženy se také vyprávělo, že holky střídá jak ponožky. Až do okamžiku, kdy potkal moji tehdejší ženu. Pak se zamiloval do ženy svého života, počali okamžitě dítě a budou spolu štastni až do smrti. Chápu, že člověk tyhle informace vyhledává a dodávají mu naději. Ale nemá smysl se na to upínat.

Vrat se na začátek diskuse, kup si lahev kvalitního pití, odjed na Madeiru (pokud máš dostatek penez, můžeš mě pozvat a budeme tam spolu hrát golf a můžeme to všechno probrat), pak se vratíš
zpet a treba absolvujes pár sezení u psychoterapeuta anebo pár setkání s partou z Babinetu (= někdy lepší řešení než u terapeuta) a za rok či jiné časové období to bude mnohem lepší.

Není tady

#123 2. 1. 2008 17:17

podzim
♥♥-----

Jasný lidi. Komu není rady tomu není pomoci......

Není tady

#124 2. 1. 2008 17:24

Somaia
Host

podzime, vzhledem k tomu, že mám v tuto chvíli víc životních zkušeností než výše uvedený HN, tak bych tě chtěla ujistit o opaku.  před xx lety jsem prošla zřejmě stejnou osudovou linii jako vy dva s partnerkou. S mužem, který se zachoval tehdy nesmírně inteligentně a s empatií ve stejném duchu jako píše Pandora, jsem letos v pohodě a ráda oslavila 25 let našeho společného soužití, To není o žádném zázraku ani růžové knihovně. To, co se nám tehdy během několika měsíců událo byl teprve počátek, dá se říct, že se událo i mnoho jiných komplikací, ale upřímně ti říkám, ani vteřinu jsem nelitovala, jak jsem se v životě rozhodla. Dlouho jsme váhala, jestli ti odepsat a jestli  jsou vaše prožitky opravdu shodné s těmi našimi před lety, ale teď můžu říct, že v hodně bodech ano.
proto ještě jednou závěrem: myslím, že tvoje šance a naděje nejsou  ještě zdaleka ztracené.

#125 2. 1. 2008 17:41

podzim
♥♥-----

No uvidíme....Teď mi rozhodně nepříjde, že by ke mě něco cítila a potom všem, že by se to nějakými životnímy kličkami a peripetiemi otočilo, ale lidi jsou různí a tohle je jen krátkozraky pohled na věc, která se může vyvinout jakkoliv. Byl bych rád, to že ji nechci ztratit a miluju ji je evidentní, na druhou stranu už bych to chtěl mít za sebou, jak píšou kluci, protože to co mi provedla a provádí je příšerné.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí