6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
podzim napsal(a):
Beru na vědomí.
Rady byly děkuji všem moc za účast.
Připadá mi, že ti všichni radili jak co nejrychleji zatočit s tou daremnicí.
Ale každý člověk je přece jiný a co platí na jednoho, neplatí na druhého. Ti dva si to musejí vyříkat mezi sebou a zjistit kde se stala chyba. Vás, milí rádcové nezajímá názor druhé strany ? Proč ta "nevděčnice" chce opustit tak úžasného a dokonalého chlapa ? Přece, když je něco dokonalé a vyhovuje nám to, tak o to bojujeme, pěstujeme si to, ale V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ to nezatracujeme a neopouštíme.
Není tady
KALIK napsal(a):
Osobně si myslím, že je na čase ukázat, že si skvělej chlápek a že za to stojíš.
Ona neví, oč přichází a některá jiná po tobě skočí a bude si tě hýčkat jako drahokam.
Tak proč lpět na minulosti?
Tak pod tohle se klidně podepíšu!
Podle bývalky jsem byl impotent a budižkničemu, podle mojí nynější lásky jsem
naprosto fantastický milenec a navíc jsem ještě na všechno moooc šikovnej
a se vším si umím skvěle poradit....
Taž tak to JE - tomu věř!!!
Není tady
Astro, všichni ani zdaleka neradili, jak zatočit s daremnicí...
Naopak, mnozí radí: nechat ji prostě jen na pokoji, ať (si) jde za "hlasem srdce" - ty jen žij dál,
protože správnou pomstou osudu a všemu je to, když sám sobě dokážeš, že život je krásný
i bez toho, kdo tě opustil...
Proto Podzime, Hurá na Madeiru!
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Taž tak to JE - tomu věř!!!
Jak se ti to povedlo, se takhle změnit?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Taž tak to JE - tomu věř!!!Jak se ti to povedlo, se takhle změnit?
Samozřejmě je to tak, že jsem se nezměnil já, změnil se pohled na mne - současně s osobou, která posuzuje... ;o)))
Prostě co jednomu nestačí, je pro druhého dobré, výborné, skvělé...
Někteří lidé jsou možná až chorobně nároční.....
Je zřejmé, že štěstí jim to nepřináší.
Což?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Samozřejmě je to tak, že jsem se nezměnil já, změnil se pohled na mne - současně s osobou, která posuzuje... ;o)))
Prostě co jednomu nestačí, je pro druhého dobré, výborné, skvělé...***
Já vím, jak to je. Já to měla s BM taky tak, podle něj jsem byla v posteli naprosto nepoužitelná a pak mi při konci jednoho mého, no, řekněmě půlročního románku, řekl dotyčný, že sex se mnou byl naprosto úžasný.
Tak a kdo z nich měl pravdu?
Není tady
Stále jsou pravdivá - Jak se do lese volá, tak se z lesa ozývá....Vrána k vráně sedá....rovný rovného si hledá
Není tady
Modroočka napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Prostě co jednomu nestačí, je pro druhého dobré, výborné, skvělé...***Já vím, jak to je. Já to měla s BM taky tak, podle něj jsem byla v posteli naprosto nepoužitelná a pak mi při konci jednoho mého, no, řekněmě půlročního románku, řekl dotyčný, že sex se mnou byl naprosto úžasný.
Tak a kdo z nich měl pravdu?
Kdyby to vše bylo jen o tom sexu. Ale ono to je o dalších a jiných věcech. A jen tak na okraj už jsi se rozešla nebo ještě? Ono to je obviklá věta, zejména pak u soudu . Promiň beru to tak nějak neosobně
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kdyby to vše bylo jen o tom sexu. Ale ono to je o dalších a jiných věcech. A jen tak na okraj už jsi se rozešla nebo ještě? Ono to je obviklá věta, zejména pak u soudu . Promiň beru to tak nějak neosobně
Románek skončil, sex byl to jediný, v čem jsme si rozuměli
Není tady
Nevím ,proč si připadam tak zrazena a tak,že jsem ja ta špatna-ten kdo za všechno muže?Ze jsem měla udělat spoustu věcí jinak i když vím,že se ke mě on ne vždy choval dobře a ferově?Proč jsem vybuchovala,když mě sprostě uražel a ja jsem si to nechtěla nechat líbit?Proč ted jezdí za klukem s darkem a najednou mu nic nevadí,když předtím na něj měl jen řeči.Jak je ted spokojeny ,pojede na hory se svyma vlastníma dětma-23,22,a ja v sobě nemužu pochopit jak se na nas mohl takhle vykašlat,že je mu tak dobře u sve matky u ktere ted bydli.Jak se pochlubi co vše dostal od Ježíška a ja jsem ho měla v podobě složenek a synovych prušvihu.Strašně mi chybí,na něm je znat,že se taky trapí ale to sve ja se k tobě nevratim!už zpatky nevezme,to už by se asi moc shodil.A hlavně je pod vlivem své milujíci matky.Vždycky mi da pořadnou praci se dat do pohody a potom se objeví a je to zase v haji.
Není tady
Tak v pátek se stěhuje, takže díky všem za rady, teď se budou moc hodit. Byli jsme spolu přes vánoce a silvestra, byly přes to všechno krásné, měl jsem pocit, že třeba, že jsme si blíž, že možná....dnes jsem to probrali. Je jinde čerstvá láska miluje ho, jde k němu.
Není tady
podzime držím palečky, zvládneš to. Užij si smutnění, pak zase vyjde sluníčko.
Podzime, tak se drž, ale zvládneš to, jako většina z nás tady.........
Není tady
Slávek: "Někteří lidé jsou možná až chorobně nároční....."
Hmm, a ještě to může být tak, že s Tebou umí nová partnerka dobře manipulovat, protože prostě nechce být sama... Zažila jsem to hodně zblízka s tátovou přítelkyní. Ty důvody soužití už posuzuje jinak čtyřicítka a jinak dvacetiletá naivní holka. Teda nechci Ti sundávat růžové brýle , samozřejmě to může být úúúúúplně jinak, to ale poznáš až po pár letech...) Důležité je, že TEĎ žiješ hezky.
Podzime, uvidíš, že to bude takhle pro Tebe lepší. Vždycky si řekni, že někdo od Tebe odchází proto, aby uvolnil cestu někomu, kdo Ti bude povahově vyhovovat víc. Drž se!
Není tady
Jo, jo... Některý člověk je opravdu až chorobně náročný....
A přesto ti kolem ze všeho nejvíc touží po uznání... ... právě od takto náročného člověka.
To jsou ty PARADOXY života.
... ...
Není tady
Slávku, to, co zmiňuješ, a něco dalšího podobného v životě se děje tak často a pravidelně, že to snad právě ani nejsou paradoxy.. že jo...
Není tady
No, jak to že ne? - Paradoxem je právě to, že je každému vždycky jasné, že by měl někdo
dostat po šňupáku - ale vidět je to bohužel vždycky jen zvenčí - kdežto zevnitř skoro nikdy.
Paradoxem je, že si tohle spousta z nás uvědomuje, ale přesto, když se dostaneme do
hloupé situace, tak nám zase dělá největší problém osvobodit se od té své železné koule
a dokázat se na svůj problém podívat ZVENČÍ.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Jo, jo... Některý člověk je opravdu až chorobně náročný....
A přesto ti kolem ze všeho nejvíc touží po uznání... ... právě od takto náročného člověka.
To jsou ty PARADOXY života.
... ...
Slavku, myslim ze kdyz pises ze jsi stale stejny jako za života s ex, tak to je jen tvé zdání, člověk se pořád mění, navíc tebe hodně zasáhla tvá zkušenost a dnes jsi určitě jiný než dříve. Nemyslím tim že jsi byl špatný, ale teď už jednáš dle zkušeností nabytých rozchodem s BM. Jsem na tom stejně, BM mi taky vyčetla jak život se mnou byl hroznej a současná přítelkyně si nemuže vynachválit, ale já vim že nejsem stejnej jako dřív.
Lidi se rozcházej kvuli prkotinám a ti nároční nebudou šťastní s nikým. Šťastní jsou ti, kteří jsou spokojeni s tím co mají, a nepotřebují pořád hledat něco lepšího
Není tady
Ahoj Peťo
řekl jsi to moc kráááásně, opět jsi nezklamal
Máš se ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ahoj Peťo
řekl jsi to moc kráááásně, opět jsi nezklamal
Máš se ?
V novem bydlišti nemam zatim net, tak až teď v práci, mam se fajn a pročítám vlákno jakoby přes kopírák vzaté z mnoha jiných zde, jen ty jména se mění
Není tady
Paradoxem je, že si tohle spousta z nás uvědomuje, ale přesto, když se dostaneme do
hloupé situace, tak nám zase dělá největší problém osvobodit se od té své železné koule
a dokázat se na svůj problém podívat ZVENČÍ.
No, a to všechno je tak moc běžné, že už to ani paradox není - právě proto, že se to děje tak často
Není tady
podzim napsal(a):
Tak v pátek se stěhuje, takže díky všem za rady, teď se budou moc hodit. Byli jsme spolu přes vánoce a silvestra, byly přes to všechno krásné, měl jsem pocit, že třeba, že jsme si blíž, že možná....dnes jsem to probrali. Je jinde čerstvá láska miluje ho, jde k němu.
Podzime, s tím nic nenaděláš, to je marný. Začni žít, všude je spousta krásných bab, třeba i daleko lepších, ohlídej si abys s bývalou nepřišel o víc než lásku a začni znovu. Ber to jako cennou zkušenost, přeju ti hodně štěstí
Není tady
Je to tak musím bojovat. Snad to přejde a uvidíme co se stane.
Není tady
Hlavně si už nedělej naděje, že se vrátí. Ona se nevrátí a čím dřív se oprostíš, tím pro tebe lépe.
Není tady
podzim napsal(a):
Tak hodně štěstí při hledání nové partnerky!
Není tady