6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Mne pripadá férovejie prizna si, e proste asi od prírody CELKOVO NIE SME NAPROGRAMOVANÍ na monogamiu,
..
No, četla jsem někde, e teď se to víc projevuje, protoe dnes se doívámě vyího věku, ne tomu bylo kdysi. A strávit s jedním člověkem celý ivot je prý nadlidský výkon. Nevím, já to posoudit nedokáu, protoe po rozvodu u nejsem ten správný vzorek.
Selima napsal(a):
Čítala som peknú mylienku, e rodina a monogamia sú ideálne z hžadiska spoločnosti(= zaručená výchova detí), ale dos neastné z hžadiska jednotlivca. A ivot pozostáva z hžadania ideálneho zlatého stredu...
No jo, ale je otázka, kde hledat a co to je ten ideální zlatý střed.... Ale to hledání zase můe přinést spoustu zajímavých poznatků.....
A jetě - kdy BM odcházel, říkal mi: "Co brečí, lidi se scházejí a rozcházejí, to je ivot, tak to tak ber."
Měl pravdu.
Upravil(a) Modroočka (26. 12. 2007 6:36)
Není tady
To ti řekl hezkou větu, doufám, e mu ji nějáká zopakuje, a ho kopne někam
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No, Pavli, kdy mu v dubnu umřel desetidenní syn a on mi brečel do telefonu, e to nemůe unést, takhle věta mě napadla, ale ne ve zlém, jen e i tohle se stává, bohuel, e i tohle je ivot. Neřekla bych mu ji, neumím být tak drsná a tvrdá. Myslím, e takhle se to snad ani nikomu neříká, zní to bezcitně a to nejsem.
Upravil(a) Modroočka (26. 12. 2007 10:56)
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No, Pavli, kdy mu v dubnu umřel desetidenní syn a on mi brečel do telefonu, e to nemůe unést, takhle věta mě napadla, ale ne ve zlém, jen e i tohle se stává, bohuel, e i tohle je ivot. Neřekla bych mu ji, neumím být tak drsná a tvrdá. Myslím, e takhle se to snad ani nikomu neříká, zní to bezcitně a to nejsem.
Tak to je drsný, to bych nepřála nikomu.
Ale proč brečel do tlf. Tobě?
Nicméně smrt dítěte je mnohem, mnohem horí, ne jakýkoliv rozchod. Je "potrestán" dostatečně.
Upravil(a) Damila (26. 12. 2007 17:59)
Není tady
Damila napsal(a):
Tak to je drsný, to bych nepřála nikomu.
Ale proč brečel do tlf. Tobě?
Nicméně smrt dítěte je mnohem, mnohem horěí, ne jakýkoliv rozchod. Je "potrestán" dostatečně.
Je, potkalo ho to nejhorí, co ho potkat mohlo, to bych nepřála nikomu. To si nezaslouil. Proč brečel do telefonu mně? Nevím, něco mezi náma je, nedovedu to popsat, nejsou to ádný city, ale ili jsme spolu dost dlouho, hádáme se jen kvůli penězům, jinak spolu vycházíme dobře. My můeme být kámoi, ale jako partneři - to nelo.
Není tady
Fuj, běhá mi z toho mráz po zádech, tohle bych fakt nepřála nikomu
Není tady
No, aj podža mňa je rozdiel medzi rozchodom a "odchodom": A plakal ti do telefónu asi preto, e matke dieaa by to vežmi dobre nepadlo a holt a povaoval za blízku osobu, s ktorou má deti, tak predpokladal, e ho pochopí... aj keď trochu bizarné to asi je.
Není tady
A proto si říkám, e to, co potkalo mě, není jetě tak straný, ale to, co potkalo jeho, to je tragédie
Není tady
Těká rada protoe kadý je úplě jiný,jinak se zachová a jinak na něj působí různé taktiky.Třeba já po 14letém manelství dle mě poslední roky byli moc hezké,manel povíil na ředitele,zamiloval se a odstěhoval se k přítelkyni,já ílela,volala mu,prosila,pak jsem i s dětma 9 a 13 let zkončila na psichyatrii,řekla jsem si dobře nechám mu prostor na rozmylení,ale prostor se mu asi moc zalíbil byl pánem svého času,velkého platu,luxusního auta prostě usměvavý ředitel,má ji několikátou přítelkyni, o děti se vůbec nestará,tak dvakrát za měcíc jim zavolá nebo se staví,ted dojel nečekaně na tědrý den já a děti právě sedala ke stolu kde jsme měli prostřeno jen pro nás 3 bez něj,přidali jsme dalí talíř a jedl s náma,dětem dovezl spoustu drahých dárků,přespal a ráno zase odjel prostě samazřejmost,můu ti říct e pořád brečím kdy ho vidím jeho a děti ale nic mi nepomůe! Podal rozvod první stání máme 24.1. Tak straně mě to bolí,tlačí,tíí ale on je tastný,usměvavý... U vím e u nikdy nebudu tolik někoho milovat jako jeho,nikomu nebudu dělat první poslední a spolehnout se musím jen a jen na sebe.
Dr se a uívej si vím e to moc nejde ale hlavně nezůstávej sám ,chod mezi lidi,do kina, vude jsou lidi a né vichni jsou tastní jak se nám asi zklamaným dost často zdá,radím a sama jsem zoufalá,asi to chce vechno čas,čas který musí přebolet ale mě u bolí 1.5roků.
podzim napsal(a):
Vím,ale kadý v mé situaci takhle nemyslí a příjde mu ta pravá. A to je to, je to odváné, ale já byl astný, e to můu takhle cítit a říct, e je to ona, tím víc to bolí a mrzí. Měl jsem vztahy i delí, milující, ale věděl jsem o nich své, e nejsou navdy. Tentokrát to bylo jinak....
Není tady
juli napsal(a):
vude jsou lidi a né vichni jsou tastní jak se nám asi zklamaným dost často zdá,radím a sama jsem zoufalá,asi to chce vechno čas,čas který musí přebolet ale mě u bolí 1.5roků.
Juli, já taky vypadám na první pohled jako spokojená, astná a vysmátá, ale to jen "klamu tělem", není to tak. Take to, co si myslí, e vidí, nemusí být ta pravá skutečnost. Je jen opravdu minimum lidí, kteří ví, jak na tom skutečně jsem. Mě to bolí u sedmý rok, ale ví to málokdo.
Není tady
Je blbost, pro toho druhýho dělat první poslední, člověk by měl mít rád taky sám sebe.
Oli, krucaj, u ho vypráskej ze svýho srdíčka a je tam místečko pro někoho dalího, je to u dlouho pryč, přestaň se tím trápit
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Je blbost, pro toho druhýho dělat první poslední, člověk by měl mít rád taky sám sebe.
Oli, krucaj, u ho vypráskej ze svýho srdíčka a je tam místečko pro někoho dalího, je to u dlouho pryč, přestaň se tím trápit
Pavli, BM tam není u dávno, jene u mě v srdíčku je pusto a prázdno, nikdo tam nechce..................ale u se snad ani netrápím..... prostě nějak přeívám tu prázdnotu a mám děsnej strach, e u jsem si na to zvykla, to je ílený..........
Upravil(a) Modroočka (26. 12. 2007 18:03)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ppavli, kdyby to tak lo jen rozumem ho vypráskat...kdy to hloupé srdce s jeho otravnými city je jiného názoru...
Přemýlím nad tím, proč kdy skončí vztah po dlouholetém manelství, proč skončí jen z jedné strany?
Proč jen (např. ) mu odejde za milenkou, a ena to tak necítí, jako konec vztahu?
To přijde opravdu jako blesk z čistého nebe, bez předchozích náznaků? V době plně fungujícího manelství?
Není tady
Moodroočka, jsem sama ji 4 roky a děsím se,e u bych ani neuměla s někým ít.
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oli, krucaj, u ho vypráskej ze svýho srdíčka a je tam místečko pro někoho dalího, je to u dlouho pryč, přestaň se tím trápitPavli, BM tam není u dávno, jene u mě v srdíčku je pusto a prázdno, nikdo tam nechce..................ale u se snad ani netrápím..... prostě nějak přeívám tu prázdnotu a mám děsnej strach, e u jsem si na to zvykla, to je ílený..........
Ale tak tomu nevěřím, já ti dám, e tam nikdo nechce není to o tom, e má jen strach tam někoho pustit
Není tady
Damila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oli, krucaj, u ho vypráskej ze svýho srdíčka a je tam místečko pro někoho dalího, je to u dlouho pryč, přestaň se tím trápitPpavli, kdyby to tak lo jen rozumem ho vypráskat...kdy to hloupé srdce s jeho otravnými city je jiného názoru...
Přemýlím nad tím, proč kdy skončí vztah po dlouholetém manelství, proč skončí jen z jedné strany?
Proč jen (např. ) mu odejde za milenkou, a ena to tak necítí, jako konec vztahu?
To přijde opravdu jako blesk z čistého nebe, bez předchozích náznaků? V době plně fungujícího manelství?
Já vím, taky mi tam ex pořád jetě troku "smrdí" ale u nás to je jen chvíli, nebudu smutnit za někým, kdo mě nechce 7 let ... nezaslouí si to.
Kdy jsem nebyla dost dobrá pro něj, není on dost dobrej pro mě
Taky by mě zajímalo, proč to tak je
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ale tak tomu nevěřím, já ti dám, e tam nikdo nechce není to o tom, e má jen strach tam někoho pustit
Má Pavli, bohuel, pravdu, moná by tam někdo chtěl, ale já mám strach tam někoho pustit
Není tady
Beruko, kadej chlap ti nenakope prd.l, co zkusit věřit, aspoň malinko
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Beruko, kadej chlap ti nenakope prd.l, co zkusit věřit, aspoň malinko
Věřím u sedm let........ale furt nic.................
Není tady
No to to dáme dohromady, jsem přesvědčená, e nám to bude klapat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No to to dáme dohromady, jsem přesvědčená, e nám to bude klapat
Nám dvěma? no, tomu bych i věřila, holka ví asi víc, co holka chce a potřebuje,.........
Není tady
Podzime, ber to sportovně... neber to tragicky... - Ono se to dá i obrátit, ví? - a nazvat to třeba: Hurá odchází!!!
Bičovat se, zpytovat své svědomí, nemá ádnou cenu... stejně nic kloudného nevymyslí!
Mysli raději na ochranu a posílení svého sebevědomí. - To je to, co potřebuje kadý chlap.
A proto si to má chránit. - Taky u kvůli tomu, e to je to, co enám imponuje...
Nemusí se k smrti uráet. Je vak nenejvý imponující, kdy se hrdě stáhne.
Celou svojí bytostí vyzařuj, e ivot je pro tebe krásný sám o sobě, s enou stejně jako bez eny.
Sbal se a zajeď si někam zalyovat, uívej si nádherného počasí na horách...
(kdy nás tady v níinách sejří u pěkných pár dnů ta protivná inverze... )
Třeba tě potká za pár dnů, ty bude vysmátý, opálený, bude zářit pohodou....
- to jí bude imponovat mnohem spí, ne nějaké doproování. Nevyčítej. Buď v pohodě.
To je ten nejlepí recept.
( Zkrátka a dobře: Nemůe nikoho k (věčné) lásce nutit. )
Není tady
Díky lidi moc. Moc. Jsou svátky a my byli spolu. Proběhla vánoční dohoda, ve pokračuje kvůli rodinám prarodičům známým a tak včetně Nového roku. Je moné, e kvůli mě(soucit). Kromě postele ve vypadalo jak má dokonce probíhaly doteky a letmé polibky. Člověk si pak říká, zkouí si tohle dát ona v hlavě dohromady, nebo to jen dohrává, přehrává třeba jen potřebujou čas na stěhování, bydlení, nájem či podobně. Víte jak to je člověk vnímá a víc pozoruje ve. Bylo spoustů názorů, spoustu emocí a rad. Začínám být nad věcí i kdy teko a srdce bolí ví a víc. Nechci z toho dělat tragédii, ale na druhou stranu nechci zaít příběh jako psala koloběka1. ivot je krátký a kvůli něčí chybě by ve mohlo zle dopadnout i kdy by nemuselo. Na druhou stranu já u teď nejsem ta ikona jako jsme pro sebe byli oba a těko zase i kdyby náhodou budu, co by nevedlo nikam. Soudruh, který kolem ní teď poletuje, se asi snait bude. Je starí a určitě si bude vím moným chtít atraktivní, pohlednou a inteligentní slečnu naklonit. Víte jak to je chlap je lovec a pokud je starí a sám jako e on do teď byl má tisíc důvodů proto, aby udělál a namluvil ve.Tyhle důvody jejich momentální chemie z ní vyloudí ten zbytek mě, take podle mě, tu čas po naem rozchodu, roli v blízké budoucnosti hrát ádnou nebude.
Není tady
Milý podzime,nechci kazit Tvoji naději ale i já si myslela e kdy se s manelem vyspím.... e se vrátí,přitom to chtěl on sex,pohlazení ,obejmutí a já bláhová byla tastná e pozná o co přiel ale omyl jen jsem mu vyhovovala protoe mu sex po dobu 20let se mnou vyhovoval,moc moc mě to bolí,z jedné strany bych ho chtěla zpátky a taky z druhé strany tam ta nedůvěra bude pořád ale to je asi u na kadém co je schopen tolerovat????? chápu stane se úlet ale lituje toho ta tvá přitelkyně nebo tě bere jako jistotu??? bude ji ten sponzorovat??? Moc moc přemýlej zda ti za to stojí !!! Zdá se mi takovej poctivec(sprominutím bl..c) e z její radosti má teprve ty radost ale je to oboustrané??? Věř proila jsem si své a sama v tom lítám a dávám si tyto otázky,natěstí nemáte děti. snad se nezlobí ale troku v tobě vidím sebe.drím pěstičky a hlavně přeji abys byl vnitřně tastný s někým kdo to ocení!!!
podzim napsal(a):
Díky lidi moc. Moc. Jsou svátky a my byli spolu. Proběhla vánoční dohoda, ve pokračuje kvůli rodinám prarodičům známým a tak včetně Nového roku. Je moné, e kvůli mě(soucit). Kromě postele ve vypadalo jak má dokonce probíhaly doteky a letmé polibky. Člověk si pak říká, zkouí si tohle dát ona v hlavě dohromady, nebo to jen dohrává, přehrává třeba jen potřebujou čas na stěhování, bydlení, nájem či podobně. Víte jak to je člověk vnímá a víc pozoruje ve. Bylo spoustů názorů, spoustu emocí a rad. Začínám být nad věcí i kdy teko a srdce bolí ví a víc. Nechci z toho dělat tragédii, ale na druhou stranu nechci zaít příběh jako psala koloběka1. ivot je krátký a kvůli něčí chybě by ve mohlo zle dopadnout i kdy by nemuselo. Na druhou stranu já u teď nejsem ta ikona jako jsme pro sebe byli oba a těko zase i kdyby náhodou budu, co by nevedlo nikam. Soudruh, který kolem ní teď poletuje, se asi snait bude. Je starí a určitě si bude vím moným chtít atraktivní, pohlednou a inteligentní slečnu naklonit. Víte jak to je chlap je lovec a pokud je starí a sám jako e on do teď byl má tisíc důvodů proto, aby udělál a namluvil ve.Tyhle důvody jejich momentální chemie z ní vyloudí ten zbytek mě, take podle mě, tu čas po naem rozchodu, roli v blízké budoucnosti hrát ádnou nebude.
Upravil(a) juli (27. 12. 2007 16:06)
Není tady
Ahoj. No prvně litovala. Pak se rozhodla, e tedy půjde. Byl jsem darebák, ádné nevińátko, ale s ní jsem se zklidnil a kromě kamarádů, přátel a občasného alkoholu jsem u nezlobil. Nevím jestli je v tom problém, jestli jsem hodný bl...c můe být, ale to snad ke spokojenému vztahu patří. Jestli mě bere jako jistotu. No asi určitě. Kadý kdy od někoho odchází ho bere jako jistotu. Tak to bývá. Ne se ve vztahu ve pokází větina ho bere jako jistotu. O tom to je. Já tolerantní nikdy moc nebyl, taky jsem byl árlivý. Teď bych odpustil, ale asi jen tohle dál u bych to nesnesl a nevím zda časem na nějaký comeback, jak bych zareagoval. Teď miluju, moná ano, něco bych snesl a výčitky bych se musel naučit potlačit. Jinak by to nelo.
Upravil(a) podzim (27. 12. 2007 16:32)
Není tady