|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zdravim vsechny!je mi 14 a je to zvlastni ale z rodinejch důvodů sme se museli přestěhovat do Plzne.Po roce jsem tu (v Plzni) potkala kluka je ze stejnýho baráku a bydlí o dve patra niz. ma psa a potkali sme se pi venceni zacali sme spolu chodit ven.Kdyz jeden nebo druhej něco potrebuje tak jdeme za sebou problém je v tom že ted v pátek sem s nim byla celej den venku a proste ted si vsichni( moje mama,babi i jeho mamka mysli že spolu chodime. me by to ani tak nevadilo jen proste nevim jam se s tim vyporadat a von uz mi neco podobnyho jakoby naznacil co ted je tu velkej vekovej rozdil ale von je uplne uzasnej!
help me please:kapitulation:
Není tady
kittycipis napsal(a):
zdravim vsechny!je mi 14 a je to zvlastni ale z rodinejch důvodů sme se museli přestěhovat do Plzne.Po roce jsem tu (v Plzni) potkala kluka je ze stejnýho baráku a bydlí o dve patra niz. ma psa a potkali sme se pi venceni zacali sme spolu chodit ven.Kdyz jeden nebo druhej něco potrebuje tak jdeme za sebou problém je v tom že ted v pátek sem s nim byla celej den venku a proste ted si vsichni( moje mama,babi i jeho mamka mysli že spolu chodime. me by to ani tak nevadilo jen proste nevim jam se s tim vyporadat a von uz mi neco podobnyho jakoby naznacil co ted je tu velkej vekovej rozdil ale von je uplne uzasnej!
Co je vlastně s někým chodit? Podezírají tě, že s ním spíš? Pokud je jim to vcelku jedno, neřeš to. Loni můj starší syn, v té době něco málo přes 17 let spal s ženou o více než 13 let starší. Pokud je to u Tebe o vzájemném porozumění, proč ne. Pokud jste si blízcí a rozumíte si, držím vám pěsti. 

Sirius napsal(a):
kittycipis napsal(a):
help me please:kapitulation:Co je vlastně s někým chodit? Podezírají tě, že s ním spíš? Pokud je jim to vcelku jedno, neřeš to. Loni můj starší syn, v té době něco málo přes 17 let spal s ženou o více než 13 let starší. Pokud je to u Tebe o vzájemném porozumění, proč ne. Pokud jste si blízcí a rozumíte si, držím vám pěsti.
Trochu zavádějící...
Aby si začínal kluk, kterýmu je 21 se 14iletou...Asi by ses na to díval jinak, kdyby šlo o Tvou dceru.
Není tady
Ota napsal(a):
Sirius napsal(a):
kittycipis napsal(a):
help me please:kapitulation:Co je vlastně s někým chodit? Podezírají tě, že s ním spíš? Pokud je jim to vcelku jedno, neřeš to. Loni můj starší syn, v té době něco málo přes 17 let spal s ženou o více než 13 let starší. Pokud je to u Tebe o vzájemném porozumění, proč ne. Pokud jste si blízcí a rozumíte si, držím vám pěsti.
Trochu zavádějící...
Aby si začínal kluk, kterýmu je 21 se 14iletou...Asi by ses na to díval jinak, kdyby šlo o Tvou dceru.
Nemyslím, pokud by se jednalo o milostný vztah, proč ne. Nemusí vždy skončit v posteli,ne, Mladí to občas berou i trochu jinak. 

Ono se jedná také o to, co k ní cítí on, že? Třeba si ona jen namlouvá že se jedná o lásku, zatímco on je spíše pro přátelství. Ale to jim ukáže čas.
Já jim fandím, ty roky nejsou překážkou pokud se nyní něco "nestane". je potřeba dodržet zákon, čili budou si muset oficiálně ještě rok počkat. 

Siriusi, asi si nerozumíme. Byl bych hodně ve střehu, kdyby se dospělej kluk zajímal o školačku ZŠ. To v pořádku není, slečna píše, že už jí cosi naznačil..
Není tady
Ota napsal(a):
Siriusi, asi si nerozumíme. Byl bych hodně ve střehu, kdyby se dospělej kluk zajímal o školačku ZŠ. To v pořádku není, slečna píše, že už jí cosi naznačil..
Jo to souhlasím. 

Ota napsal(a):
Přesně to se mi na tom taky nezdá... Kluci v tomhle věku většinou berou i 16ti leté holky jako moc malé. Ale zase vyjímka potvrzuje pravidlo. Záleží na tom, jak ta 14ti letá slečna vypadá a působí. Pokud je na svůj věk fyzicky vyspělá, může ho lákat i tak...
Ale taky mi to přijde zvláštní.
Není tady
Stejně mám pocit, že to je trošku jinak, víte jak to mladší (ale i někteří starší) prožívají. Stačí pohled, povzbuzení flirt a jeden si myslí, že je to láska, ale je to jen domněnka. A pokud to nevadí rodičům, no asi vědí svoje, ne?
dělej to co ti řika tvoje srdce a věř že na věkunezaleží mě je stejně jako tobě a chodila sem s klukem kterymu bylo25
)
Není tady
majdiq napsal(a):
dělej to co ti řika tvoje srdce a věř že na věkunezaleží mě je stejně jako tobě a chodila sem s klukem kterymu bylo25
)
Taky jsem měla kluka staršího o více než 10let..., ale nebylo mi 14 let
(nýbrž 17)
Není tady
misha88 napsal(a):
spíš by měla být duševně vyspělá ne?Teda to hlavně..
Leckterému 21letému klukovi o duševno nejde
(tím to ovšem ani nechci popřít... vím svý
)
Není tady

kittycipis napsal(a):
Kittycipis,
upřímně, já si myslím, že to vůbec není láska, ale klidně si užívej zamilovanosti, pokud zůstane platonická.
Podívej, já se seznámila se svým mužem, když mi bylo 17, jemu bylo 27, a kevšemu byl profesor na naší škole.
Ikdyž jsem se s ním seznámila jinde, než ve škole. Bylo to takové neetické a museli jsme to tajit.
Neřeš to a prostě si užij krásných chvil společného venčení a povídání, to není trestné. Pokud to zatím nezajde dál, tak v poho. 
Není tady
ted sem se sem teprve po dlouhé době sem dostala a schrnu to vse co sem se tu docetla. nebudu jmenovat uzivatele na to hlavu nemam a ujizdet se mi od toho nechce)
Myslim že kazdy ma v jistem slova smyslu pravdu je to trochu divne ze by si zacal s holkou pod zakonem ale byl tu nazor ze to je platonicke rekla bych ze i clovek co zde psal ze odnej jde o přatelství a já to zveličuju mel zrejme take pravdu.jak sem psala on vi o me uplne vsechno a ja o nem nedavno jsem s nim byla v tesku a udelal tam ze mne mladsi sestru takze u nej jde treba spis o ochranarstvi protoze jsem z rozvedene rodiny.buh vi ale jak sem psala ze neco naznacil tak to mu spise jen tak uklozlo slovo chodit a nebo myslel chodit ven . ale trebya sem pletu ja i clovek co si mysli ze je to pratelstvi ale jak to krucinal mam poznat??
Není tady
No tak pokud s tebe před přáteli známymi nebo kýmkoliv jiným udělal mladší sestru tak být tebou tak od tohodle moc neočekávám.
kittycipis, nic ve zlém, ale podle tvého vyjadřování s tebou ten kluk asi nechodí kvůli tvojí duševní vyspělosti. Takže spíš mu je s tebou fajn, chodíte ven se psem, na tom není nic špatného. Buď vypadáš starší a on to s tebou myslí vážně, nebo je to jen takový flirt, prostě je vám spolu dobře, ale nic z toho nebude. Neřeš to a nech to plynout, ono to nějak dopadne.
Není tady
no ono se to uz zrejme brzy vyresi a to ke spokojenosti vsem 15.ledna odjizdi do Anglie a pak se treba vrati ke sve pritelkyni kterou nedavno jeji soucastnej zbil a nyni s nim jiz nezije
tak a ted nevim mam mit radost a nebo brecet do polstare
Není tady