1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jeni, já Ti asi nerozumím. Komentuji pouze hypotézu, e pokud politik vysloví něco takového, jako e lidi jsou lůza, tak by - se mu to prostě stát nemělo. Nic víc, nic míň.
A názor lidu? Neboj, ten já u dávno na Klause mám i bez této debaty.
A roucho Adamovo si nech na doma .
Upravil(a) Tercila (2. 1. 2008 1:04)
Není tady
Eri, samozřejmě jsem měl na mysli ty, kteří demonstrovali pod vedením Duka. Kde je mu konec??? Odbory u státních zaměstnanců zakázat!!! Zakázat stávkovat!!! Demonstrace a si dělají, ty nikomu nekodí.
Není tady
Eri napsal(a):
Teda Jendo, fakt si přeju, u kvůli Tobě
aby to někdo nael
Eri jene on to nikdo nenajde, Klaus nemá zapotřebí se sniovat k podobnému primitivnímu označování, on to dokáe vyjádřit sluně a kolikrát to potrefené nadzvedne jetě víc. Take foto bohuel nebude, leda soukromě a výměnou.
Já třeba pouívám s oblibou označení odpad lidské společnosti pro vechny komunisty a jejich příznivce. Pak bych ho jetě rozířil na lidi kteří íří vědomě li a kdy po nich chce člověk důkaz tak se najednou na něco vymluví například na to e nemají přístup do televizního archivu nebo e to třeba někde slyeli atd. atd. To jsou u mě duchem chudí uboáci, přestoe oni mají pocit e jsou elitou této nevzdělané a primitivní společnosti.
Upravil(a) Jeňýk (2. 1. 2008 9:29)
Není tady
Tercila napsal(a):
Jeni, já Ti asi nerozumím. Komentuji pouze hypotézu, e pokud politik vysloví něco takového, jako e lidi jsou lůza, tak by - se mu to prostě stát nemělo. Nic víc, nic míň.
Jene tohle nikdy ádnej inteligentní politik nevysloví, tohle myslim nepouil ani M.Sládek v dobách své největí slávy. Na něj bych ovem nevsadil.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Eri napsal(a):
aby to někdo nael
Eri jene on to nikdo nenajde, Klaus nemá zapotřebí se sniovat k podobnému primitivnímu označování, on to dokáe vyjádřit sluně a kolikrát to potrefené nadzvedne jetě víc. Take foto bohuel nebude, leda soukromě a výměnou.
![]()
Já třeba pouívám s oblibou označení odpad lidské společnosti pro vechny komunisty a jejich příznivce. Pak bych ho jetě rozířil na lidi kteří íří vědomě li a kdy po nich chce člověk důkaz tak se najednou na něco vymluví například na to e nemají přístup do televizního archivu nebo e to třeba někde slyeli atd. atd. To jsou u mě duchem chudí uboáci, přestoe oni mají pocit e jsou elitou této nevzdělané a primitivní společnosti.
Já třeba pouívám s oblibou označení zločinecká banda pro vechny komunisty a jejich příznivce. Jeňo, je v letopočtu osmička, chtělo by to pořádný převrat. Vem komunistům na čelo vypálit srp a kladivo, aby je kadý poznal. To se mělo udělat ji v roce 1990.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Eri napsal(a):
aby to někdo nael
![]()
Take mám zase smůlu A já se tak těila.
Chtěla bych mít Tvé foto ............. ve zlatém rámečku ...........
Není tady
Jendo, Tys tomu dal, teď nám tu bude dávat kouř, ten stačil, tak zas*at Babinet, politika mu jetě chyběla..
Petře a odéesákům vypálit modrýho ptáka, ne na čelo..
Nic ve zlým a hlavně hodně zdraví a pohody v novém roce.
Není tady
Oto, za ODSáky nejsou cesty dláděné mrtvolami.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Oto, za ODSáky nejsou cesty dláděné mrtvolami.
Petře, nesrovnával jsem je s komančema. No a ty jejich cesty..taky ta dlaba není zrovna rovná.
Není tady
e se připojuju k debatě - obávám se, e k nějakým úmrtím asi dojde, vzhledem ke zdraování. Bohuel se asi najdou jedinci, kteří to vyřeí dobrovolným odchodem... ale to si zřejmě modří ptáci na triko nevezmou, to bude určitě psychickou labilitou dotyčných...
Není tady
Ota napsal(a):
Jendo, Tys tomu dal, teď nám tu bude dávat kouř, ten stačil, tak zas*at Babinet, politika mu jetě chyběla..
Oto tyhle lidi mají v reálným ivotě velký trable a tak aspoň na internetu se snaí stavět do role kazatelů té jediné a správné pravdy. Popřípadě se vydávají za opak toho co jsou v reálném ivotě.
Internet mám od jeho prvopočátků u nás, tak dokáu dobře porovnat co se na něm v posledních pár letech objevuje za psychicky naruené jedince........ bohuel i oni u si dnes mohou dovolit mít počítač s internetem. Inu co naděláme, natěstí jsou po pár větách snadno rozpoznatelní.
Není tady
helena napsal(a):
e se připojuju k debatě - obávám se, e k nějakým úmrtím asi dojde, vzhledem ke zdraování. Bohuel se asi najdou jedinci, kteří to vyřeí dobrovolným odchodem... ale to si zřejmě modří ptáci na triko nevezmou, to bude určitě psychickou labilitou dotyčných...
No jetě e jsi se zapojila, dobrýho humoru je tady jak afránu.
Není tady
helena napsal(a):
Počkej, to chce jako říci, e by lidi odcházeli z ČR za "lepím" ?
Není tady
Klubko napsal(a):
helena napsal(a):
Klubíčko já to pochopil tak, e někdo například ne aby zaplatil u doktora 30Kč tak se radi rovnou oběsí aby to nhemusel u nikdy platit. Osobně bych ale kadého před tímto řeením varoval....... ti jedni ódéesáci toti navrch zruili i pohřebné.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Klubko napsal(a):
helena napsal(a):
Klubíčko já to pochopil tak, e někdo například ne aby zaplatil u doktora 30Kč tak se radi rovnou oběsí aby to nhemusel u nikdy platit. Osobně bych ale kadého před tímto řeením varoval....... ti jedni ódéesáci toti navrch zruili i pohřebné.
Jo to jsem taky slyela e jezdí nakupovat potraviny do zahraničí.... hmm, já jsem z Pardubic, kdy spočítám svůj čas a projetý benzín ne dojedu do prvního krámu za hranice, tak to se vyplatí....
Teď jsem na svátky byla v Rakousku v jedné ubytovně, kde je mláde z celého světa, tak jsme se tam bavila třeba se panělkou, se Slovinkou s Finkou. Ty prachy co tam platí, to bychom se tady zbláznili. A poměrem třeba jejich platu k jejich hypotéce ve paněslku, to si nedovedeme ani představit....
Není tady
helena napsal(a):
Ne ne, modří ptáci, nyní se budou tvrdě splácet dluhy, které zde bolevická banda pod vedením Paroubka za 8 roků vlády zanechala. Take pozor! V letoním roce jen na úrocích z dluhu zaplatíme 57 MILIARD.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Klubko napsal(a):
helena napsal(a):
Jeňo, neviml jsi si, e Helena zde jaxi nebývá o sobotách a nedělích? Nebo se mně to jen zdá?
Není tady
Klubko napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Klubko napsal(a):
Počkej, to chce jako říci, e by lidi odcházeli z ČR za "lepím" ?Klubíčko já to pochopil tak, e někdo například ne aby zaplatil u doktora 30Kč tak se radi rovnou oběsí aby to nhemusel u nikdy platit. Osobně bych ale kadého před tímto řeením varoval....... ti jedni ódéesáci toti navrch zruili i pohřebné.
Jo to jsem taky slyela e jezdí nakupovat potraviny do zahraničí.... hmm, já jsem z Pardubic, kdy spočítám svůj čas a projetý benzín ne dojedu do prvního krámu za hranice, tak to se vyplatí....
Teď jsem na svátky byla v Rakousku v jedné ubytovně, kde je mláde z celého světa, tak jsme se tam bavila třeba se panělkou, se Slovinkou s Finkou. Ty prachy co tam platí, to bychom se tady zbláznili. A poměrem třeba jejich platu k jejich hypotéce ve paněslku, to si nedovedeme ani představit....
Ne kadý bydlí v Pardubicích, e. My jezdíme do Německa nakupovat celkem rádi. Spousta lidí odtud tam jezdí právě proto, e se jim to vyplatí. Na druhou stranu, dřív se nedalo jet do Tesca v noci, ani by nebylo přecpané Němci. Poslední dobou tam nějak nejsou.
Není tady
Eri napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Klubíčko já to pochopil tak, e někdo například ne aby zaplatil u doktora 30Kč tak se radi rovnou oběsí aby to nhemusel u nikdy platit. Osobně bych ale kadého před tímto řeením varoval....... ti jedni ódéesáci toti navrch zruili i pohřebné.Jo to jsem taky slyela e jezdí nakupovat potraviny do zahraničí.... hmm, já jsem z Pardubic, kdy spočítám svůj čas a projetý benzín ne dojedu do prvního krámu za hranice, tak to se vyplatí....
Teď jsem na svátky byla v Rakousku v jedné ubytovně, kde je mláde z celého světa, tak jsme se tam bavila třeba se panělkou, se Slovinkou s Finkou. Ty prachy co tam platí, to bychom se tady zbláznili. A poměrem třeba jejich platu k jejich hypotéce ve paněslku, to si nedovedeme ani představit....Ne kadý bydlí v Pardubicích, e. My jezdíme do Německa nakupovat celkem rádi. Spousta lidí odtud tam jezdí právě proto, e se jim to vyplatí. Na druhou stranu, dřív se nedalo jet do Tesca v noci, ani by nebylo přecpané Němci. Poslední dobou tam nějak nejsou.
Dobře Eri, dejme tomu, kdy budu 10 km od "hranic",ale ve středu republiky. Ví kolik lidí od nás jezdí na "super" levné nákupy třeba do Polska? A co přivezou kravin? Nehledě na počet najetých Km? A je zajímavé, e to jou hlavně ti, kteří stále nemají prachy....
Není tady
Nad některými příspěvky se člověk musí smát Zvlá ten poslední od heleny. No můe vůbec nějaký člověk být taková kráva?
Klaus versus vejnar - poprvé po roce 1989 máme dva kvalitní kandidáty na funkci prezidenta, to povauju za úspěch. Oba jsou vzdělaní a inteligentní, nevýhody jsou asi takové, e Klaus začíná být populista a místy se opravdu vyjadřuje k věcem, ke kterým by nemusel (nemyslím globální oteplování, v tom s ním souhlasím), na druhou stranu vejnar je prostě Američan, který je tu jen proto, e Paroubek nesehnal inteligentního levicového kandidáta. Take u mě 75:25 pro Klause, ale pokud vyhraje vejnar, tak rozdíl nebude velký.
Klausovi vyčítám hlavně to, e nebyl v 90. letech tvrdý. Ta jeho politika, to bylo spí takové levicové olíchání. Měly se pořádně utáhnout opasky a dneska jsme mohli být mnohem dál. Ale po bitvě je kadý generálem.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ví kolik lidí od nás jezdí na "super" levné nákupy třeba do Polska? A co přivezou kravin? Nehledě na počet najetých Km? A je zajímavé, e to jou hlavně ti, kteří stále nemají prachy....
Nojo ale teď si představ tu nádheru kdy si večer pěkně sedne do obejváku a začne se kochat tou nádherou z polskejch trhů a co teprve ta úspora! Nekup to kdy je to tak levný! Popravdě řečeno já myslel e u se do Polska nejezdí, nějak ztrácim přehled.
Jinak ale kdybych měl za rohem Německo nebo Rakousko tak se tam občas na nějakej ten nákup taky vypravim...... přece jen ten sortiment tam je pořád trochu irí ne tady. Byl jsem teď ve Vídni na vánočních trzích a coby Praák jsem hořce zaplakal...... no to kecám, v Praze se to u zlepuje ale na tu Vídeň furt jetě kus chybí.
Není tady
Jendo, tohle Ti podepisuju.
Není tady
Petr 100 - o víkendech pracuju jinde, ví. Abych měla jistotu, e i jakékoli dalí změny zvládnu bez cizí pomoci (pokud tedy zas nebude měnová reforma 1000 : 1 [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png[img]) a jednou nedejboe nezůstanu někomu na krku.
Není tady
helena napsal(a):
Petr 100 - o víkendech pracuju jinde, ví. Abych měla jistotu, e i jakékoli dalí změny zvládnu bez cizí pomoci (pokud tedy zas nebude měnová reforma 1000 : 1 [url]http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png[url]) a jednou nedejboe nezůstanu někomu na krku.
Take pokud nepracuje ve vední dny doma, z kterého počítadla internetuje? Ví, e se za to propoutí?
Není tady