27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
má snad někdo z vás dojem, e máme NADSTRANICKÉHO PREZIDENTA ?
"Klaus přijel podpořit senátního kandidáta Skokana
Prezident Václav Klaus dnes přijel na krátkou návtěvu České Lípy, aby před druhým kolem senátních voleb podpořil kandidáta občanských demokratů a končícího libereckého hejtmana Petra Skokana. Ve městě se zastavil po poledni cestou do Dráďan, kde se dnes zúčastní konference ministerských předsedů německých spolkových zemí a večer zahájí česko-německé dny kultury."
Není tady
mala.popelka napsal(a):
My jsme snad někdy měli nadstranického presidenta?
Já bych ani ádnýho na zem spadlýho marana bez názoru na cokoliv nechtěl. Mám radi presidenta kterej má jasný názory který si umí obhájit a o kterých se dost často ukáe e byli pravdivé.
Jo a přítě a je to klidně pan Zeman.....
http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.a … aAI6QlmD5l
Poznámky k vystoupení na Staroměstském náměstí
1. Někdo si moná vzpomíná na to, e jsem na podobném koncertě na tomto náměstí byl před deseti lety. Moná, e zde tehdy byli i někteří z Vás. Tehdy to sice vechno bylo trochu jinak, do voleb jsem kandidoval i já sám, ale přesto mám pocit, e tu i dnes odpoledne mám opět být.
2. U slyím, jak budou někteří říkat, e tady nemám co dělat, e jako prezident mám být nadstranický. Budou to vak říkat zejména ti lidé, kteří mi celou dobu předhazují mé čestné předsedování ODS. Proto se toho nebojím.
3. Tito lidé mne za prezidenta nekandidovali, nevolili mne a myslím, e není zapomenuto, co vůči mně říkali při prezidentské volbě. Já vůči jejich kandidátům nic takového dnes říkat nebudu.
4. ODS mne kandidovala a při volbě za mnou stála. Proto také já při této volbě stojím za kandidáty ODS na senátory. To je vechno, co povauji za potřebné teď říci.
Václav Klaus, Staroměstské náměstí, Praha,
21. října 2008
Upravil(a) Jeňýk (23. 10. 2008 14:47)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
My jsme snad někdy měli nadstranického presidenta?
Já bych ani ádnýho na zem spadlýho marana bez názoru na cokoliv nechtěl. Mám radi presidenta kterej má jasný názory který si umí obhájit a o kterých se dost často ukáe e byli pravdivé.
Jo a přítě a je to klidně pan Zeman.....
Věřím tomu, e kdyby jel do Vídně jistě se zastaví ve Znojemském volebním obvodě.
Není tady
PetrV napsal(a):
Nevěřím ani Urbanové, ani Čunkovi. Čunek určitě podle té své finanční situace úplatky bral, ovem Urbanová se podle mě akorát mstí, nic jiného.
Topolánek Čunka bohuel zpátky vzít musí, protoe lidovci jsou nejbliím koaličním partnerem. Já v tomhle viním hlavně lidovce - e takhle podezřelého politika chtějí dál jako svého vůdce a chtějí ho i ve vládě. Čunek u mě alespoň boduje těmi cikány. A kdyby hned po podezření odstoupil, tak je dneska moná nejpopulárnějím politikem. Pohnojil si to sám.
Rok starý názor,ale dovolím si reagovat.Doufám,e nejpopulárnějí politik neznamená nejlepí politik,Věřím,e jste svůj názor zněnil,populisticky bojovat s cikány by uměl i ten Franta z Lhoty u píva.Politik bojuje jinak.
Není tady