|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Paola napsal(a):
Leilo, jak je??? ozvi se..
Tak- u nás jakoby vše klapalo. Já jsem myslela, že je všechno O.K., ale píšou si!!!!
Podle sms ek se nevídají, ale píšou si!!! Sice naposledy kolem 20. února, ale...
Myslela jsem si, že je mezi něma definitivní konec, sice jsou to "jen" sms ky, ale nevím, co dál. Nic jsem neřekla, že to vím. Podle těch sms ek se nevídají.
Kámoška mě radí- užívej si, co on ti nabízí
.
A já nevím.
Není tady
Nechápu to. Pokud ji má rád, proč se nevídají, proč si "jen" píšou.
Proč je pořád se mnou, proč se chová "tak hezky" ke mně. Dala jsem to do uvozovek, protože se hezky nechová, když si s ní dál píše. Ale naoko se chová fakt hezky.
Už mě to nebaví, dělám, jako by nic.
Kámoška mně říká, že její přítel se k ní takhle hezky nechová, že si to mám užívat... A já přemejšlím- do konce života se bát, kdy se začnou scházet?? Třeba by se scházet nezačali, ale třeba jo.
Chápete někdo, proč si jenom píšou?? Podle těch sms ek se určo nevídají. Chjo.
Není tady
Leilo,
nezlob se
Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 22:28)
Vando, máš zřejmě pravdu. Ale píšou si- "moc Tě miluju", "já tebe taky moc miluju", posílám ti pusinku na dobrou noc"... atd 
Vždyď já taky dělám, jako by nic.
Co ale potom, až zjistím, že spolu zase spali... jestli na to dojde. 
Není tady
Já jsem mu věřila a dlouho do toho mobilu nevlezla. Jenže kdo je podváděnej, nebo byl, tak chápe, proč jsem tam vlezla..
Není tady
Leilo, prosíííím...nečti to. Zkus to vydržet, uvidíš, že ti bude líp, nepátrej, radši si sedni na ruce, nech mu jeho soukromí. Neshazuj se. Udělej to pro SEBE, svou sebeúctu. Nebudeš muset "dělat, jakoby nic", nic hrát, prostě jen brát, co život dá. Držím ti pěsti.
Leila napsal(a):
Paola napsal(a):
Leilo, jak je??? ozvi se..
Tak- u nás jakoby vše klapalo. Já jsem myslela, že je všechno O.K., ale píšou si!!!!
Podle sms ek se nevídají, ale píšou si!!! Sice naposledy kolem 20. února, ale...
Myslela jsem si, že je mezi něma definitivní konec, sice jsou to "jen" sms ky, ale nevím, co dál. Nic jsem neřekla, že to vím. Podle těch sms ek se nevídají.
Kámoška mě radí- užívej si, co on ti nabízí.
A já nevím.
Leilo,kdyz jsem byla milenkou tak,kdyz jsme se rozesli tak jsme si spolu take psali ne sms(kontrolovala mu mobil),ale mejliky.Trvalo to pres rok.Jeho zena to mozna tusila,ale dukaz nemela.Za cely ten rok jsme se sesli jen jednou,ano byl sex a ja si v to dobu uvedomila,ze to takhle dal nechci,ze nebudu zadna jeho nahradnice.Vsechno jsem utla a jemu rekla,ze,uz nechci,aby se to nekdy opakovalo,ze mu,uz neverim.Vysledek je,ze si vyleva svou zlost na svych spolupracovnicich a bohuzel i na me.V tom,me alespon utvrdil jaky skutecne je clovek.Vim,ze svou zenu miluje,ale vim,ze ty city ma i ke me.Leilo tobe nezbyva nez cekat,az jeho milenka dostane rozum a pusti ho k vode.Prece nebude vecne chtit zit jenom na sms.To nemuze stacit nikomu.Preji te hodne stesticka a vydrz tvuj manzel te miluje jinak by s tebou nebyl a odesel by.
Není tady
No a Leilo, bylo ti líp předtím, než jsi vstoupila do jeho mobilu, nebo potom? Asi potom hůř, takže připravuješ sama sobě trápení. Proč?
Leila napsal(a):
Vando, máš zřejmě pravdu. Ale píšou si- "moc Tě miluju", "já tebe taky moc miluju", posílám ti pusinku na dobrou noc"... atd
Vždyď já taky dělám, jako by nic.
Co ale potom, až zjistím, že spolu zase spali... jestli na to dojde.
Tohle psal i me a denne rikal v praci.Pak,kdyz byl se zenou me jako by neznal.Nechtel o zenu prijit.
Není tady
Leila napsal(a):
Já jsem mu věřila a dlouho do toho mobilu nevlezla. Jenže kdo je podváděnej, nebo byl, tak chápe, proč jsem tam vlezla..
je to asi blbý přirovnání, kterému se my ženský bráníme , ale fakt to připadá ,že jsme to hejno slepic a čekáme jestli se zrovna ted stanem favoritkou toho našeho kohouta. Jednu obštastní a hurá za druhou.. akorát vtom nejsou city. Já taky potřebuji vědět, že slovo miluji tě patří jen mě a ne že je partner rozdává jak pozdrav.Jo, jsou to jen slova, ale některýma by se mělo šetřit. Po manželově románku ,mě dodnes slovíčka typu miluji tě skřípou v uších a taky jsem mu to řekla . Řekla jsem mu at mi radši vyznává lásku jako teba -je mi s tebou dobře nebo -jsem s tebou rád...Leili ještě vydrž , čas ti ukáže co dál
Není tady
Mám vydržet beze slov, KAMARÁDKO??
Anebo říct- bolí mně, že si píšete... ale je to Tvoje věc, já se zařídím podle toho.
Přijde mně těžké být úplně zticha.
Dělat jakoby nic??
Není tady
Leila napsal(a):
Mám vydržet beze slov, KAMARÁDKO??
Anebo říct- bolí mně, že si píšete... ale je to Tvoje věc, já se zařídím podle toho.
Přijde mně těžké být úplně zticha.
Dělat jakoby nic??
Leilo, abych pravdu řekla, ty jsi mu tu opravdu dlouho chyběla. Nemyslím to ironicky. Ale čas od času si na tebe vzpomenu, jestli stále bojuješ s tou svou závislostí a jestli stále necháváš svou osobu tak ponižovat.... Nemyslím tím jen tu nevěru tvého manžílka, ale všechno, co jsem měla tu čest od tebe číst téměř rok.
Dlouho jsi se neozvala, ale jak vidím, situace je stále stejná.

Vanda napsal(a):
Leilo, prosíííím...nečti to. Zkus to vydržet, uvidíš, že ti bude líp, nepátrej, radši si sedni na ruce, nech mu jeho soukromí. Neshazuj se. Udělej to pro SEBE, svou sebeúctu. Nebudeš muset "dělat, jakoby nic", nic hrát, prostě jen brát, co život dá. Držím ti pěsti.
Leilo, to je přesně ono, co píše Vanda. Znám to, dělala jsem to jako Ty - lezla do mobilu, sledovala, řekla jsem "já vím, že si píšete a je to Tvoje věc". A to všechno mi dalo jen jedno jediné - ztratila jsem jakoukoliv sebeúctu. Beru to jako neskutečné selhání a kdybych to uměla na povel, poblila bych se ze sebe (s odpuštěním...). Bylo mi to na nic. Úplně na nic. Ztratila jsem důvěru manžela, jeho úctu a přestala si vážit sama sebe. On teď žije svůj spokojený a úžasný život s ženskou, která mi možná nesahá ani po kotníky, ale miluje ji, váží si jí, obdivuje ji pro to, jaká je. Já jsem pro něj hysterka, která se totálně shodila. A nikdy si už nebude myslet nic jiného.
Nikdy neříkej nikdy, ale budu se snažit, abych to v přpadě svého budoucího partnera takhle nepodělala. Mobil je jeho soukromí. Nikdy nikdy nikdy nechci dopustit to, abych si sebe zase musela přestat vážit.
Není tady
Ahoj holky, je to pořád stejný, můj přiběh znáte, nechce se mě už k němu vracet. jenom Vám napíši to, že i já jsem 2 roky ze sebe děla blbce, snažila se, možná kdybych nebyla chvílem hysterická šlo by to dál a milenka by to neustála, bohužel, já řekla manželoví at žije s milenkou že mě nebaví už PO a ČTVR a milenka mu dala nůž na krk at je s ní a on se opravdu rozhodl pro milenku. Domů nechodí, se mnou nespí.Rozvod jsem zatím neřešili , ale to vše přijde. Vykašli se Leilo na něj on si s ní bude psát a ty budeš dělat jako by nic, nemá to smysl. Já taky dělala jako by nic a pořád to bylo stejný. jsem ráda že mám klid a on je s ní. Jinak Nabuko čteš mí slova/Ztratila jsem důvěru manžela, jeho úctu a přestala si vážit sama sebe. On teď žije svůj spokojený a úžasný život s ženskou, která mi možná nesahá ani po kotníky, ale miluje ji, váží si jí, obdivuje ji pro to, jaká je. Já jsem pro něj hysterka, která se totálně shodila./ Holky měj te tu síli a vykašlete se na ně. Já to vydržela 2 roky, 2 roky trpěla a bylo to děsný, nakonec se rozhodoval on. který podváděl. je to ponížení a ublížení veřtě mě.Vždy šel k té která nezlobila, prostě hnus jinak se to říct nedá. Leilo zvaž jeho chování, sama uvidíš, pokud ti to vyhovuje nech to být, já to neřešila 2 roky a pak to manžel vyřešil za mě, prostě odešel na zkoušku, jako dítě na zvykání do jeslí.Možná si myslí, že když mu to nevýjde vrátí se, ale já nevěřím že bychom už spolu žili.Leilo držím ti palce, ale nezávídím ti, vím o čem mluvím. Je mě líp bez jeho přítomnosti, blbých telefonu a nálad.
Není tady
Nabuko, naprosto chápu, cos dělala a proč jsi to dělala, já bych dělala to samé.............neodsuzuj se tak
jsi krásná, mladá a chytrá žena.........................uvidíš............
Není tady
Nabuko napsal(a):
Nikdy neříkej nikdy, ale budu se snažit, abych to v přpadě svého budoucího partnera takhle nepodělala. Mobil je jeho soukromí. Nikdy nikdy nikdy nechci dopustit to, abych si sebe zase musela přestat vážit.
Super zvládnutá lekce 
Gratuluji 
Není tady
Leilo, moc dobře vím o čem píšeš. Též jsem lezla do mobilu, hlavně v době největšího třesku. U mě jsem to brala spíše jako zoufalství, nevěřila jsem, bylo to příšerný.
Pak mi řekl, že je konec, ale přesto jí psal. Chtěla jsem to utnout, chtěla jsem ho vyrazit. Jenže on se snažil. A já si pak řekla a dost. Ubližovala jsem především sama sobě a našemu vztahu to vůbec neprospívalo.
Leilo, zkus to vydržet, zapomeň, že nějaký mobil existuje. Alespoň se o to pokus. Udělej to hlavně kvůli sobě!!!
Není tady
to nejdeeeeeeeeeeeeeee, v tomto stavu ne
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Super zvládnutá lekce
Gratuluji
Pan, děkuji. :-) Doufám, že to dokážu. :-) Zrovna dnes se mi zdálo (asi pod dojmem téhle diskuze), že jsem příteli vlezla do mobilu a že tam měl sms o mé "převýchově". :-))))
Není tady
Nabuko co si tak sypes popol na hlavu, pokial som tvoj pribeh sledovala, zachytila som ze v zlomovej situacii (po porode) ti nepomohol, zamoril PC jej fotkami - to robil naco?, malemu hovoril, ze mu najde novu maminku atd... ja si myslim, ze sa ukazala prava tvar cloveka vedla teba. podla mna je lepsie mat vo veci jasno, ak si si ho urobila, tak vlastne co ti je luto? co ked ti tymto preukazal sluzbu?ona ti nesiaha po clenky? no a,nasiel si seberovnu.
Není tady
eset napsal(a):
Nabuko co si tak sypes popol na hlavu, pokial som tvoj pribeh sledovala, zachytila som ze v zlomovej situacii (po porode) ti nepomohol, zamoril PC jej fotkami - to robil naco?, malemu hovoril, ze mu najde novu maminku atd... ja si myslim, ze sa ukazala prava tvar cloveka vedla teba. podla mna je lepsie mat vo veci jasno, ak si si ho urobila, tak vlastne co ti je luto? co ked ti tymto preukazal sluzbu?ona ti nesiaha po clenky? no a,nasiel si seberovnu.
Hmmm...Takže když on se chová jako prase, tak já se taky budu chovat jako prase, abych měla jasno a ještě si ke všemu budu vytvářet domněnky, že si našel sobě rovnou....
Pýcha taky jako prase.... 
Fakt úúúúžasný.
No ale když to někomu pomáhá...tak proč ne.
Není tady
to urcite nie, suhlasim s tebou, mala som na mysli ze vsetko zle je na nieco dobre, a je rozdiel prasa a prasa
Není tady
Leila napsal(a):
Byla jsem podváděná, ale přesto nepochopím, co řešíš, když jsi ve vztahu spokojená. Píšeš, že se chová manžel skvěle. Pokud je někdo ve vztahu spokojený, tak leze tomu druhému do mobilu jen tehdy, když je nadprůměrný žárlivec a stihačka.
Řeš jen sebe a jeho, rozhodně mu neříkej že mu projíždíš mobil, jen se shodíš. Pokud Tvůj muž dokáže ve vašem vztahu perfektně fungovat, hýčká si tě, váží si tě, tak neřeš, co dělá, když s tebou není, na to nemáš právo. Užívej si a nepátrej.
Není tady
eset napsal(a):
to urcite nie, suhlasim s tebou, mala som na mysli ze vsetko zle je na nieco dobre, a je rozdiel prasa a prasa
Všechno zlé je pro něco dobré, o tom žádná.
A prase je vždycky zase jenom prase.
Není tady
Leila napsal(a):
Nechápu to. Pokud ji má rád, proč se nevídají, proč si "jen" píšou.
Proč je pořád se mnou, proč se chová "tak hezky" ke mně. Dala jsem to do uvozovek, protože se hezky nechová, když si s ní dál píše. Ale naoko se chová fakt hezky.
Už mě to nebaví, dělám, jako by nic.
Kámoška mně říká, že její přítel se k ní takhle hezky nechová, že si to mám užívat... A já přemejšlím- do konce života se bát, kdy se začnou scházet?? Třeba by se scházet nezačali, ale třeba jo.
Chápete někdo, proč si jenom píšou?? Podle těch sms ek se určo nevídají. Chjo.
Víš ...znám případ ze svého okolí - milenci bydlí daleko od sebe, stejně se jednou za měsíc "urvou" ...prostě ..pokud se budou chtít sejít, nebo se už sešli, tak to nikdy nezjistíš ..pokud se budou chtít vidět ... ani 250 km jim nezabrání se vídat, ani Ty ne, a už vůbec ne to, že Ty se tím týráš :-( ...A co bys dělala kdybys zjistila , že už se viděli ? Co potom ? Víš to ? Neubližuj si tímhle přemýšlením .. pak to moc bolí ...
Upravil(a) Amriana (4. 3. 2008 18:07)
Není tady