Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 1. 2008 8:56

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jde odpustit a ustát nevěru??

Jo Vando, to já jí říkám taky, já bych si o něj neopřela ani to kolo. Tedy .... to si myslím, když se na to dívám zvenku. Ale moc dobře si pomatuju, jaké to bylo, když ... Takže se snažím nesoudit, když se Emanuela pořád snaží nad milenkou vyhrát. Ona sama neví jak by to bylo, kdyby se vrátil domů na trvalo. Hodně věcí je pryč. Ale 30 společných let se nevymaže, možná by byla šance .... Ale aspoň že se Emanuela už netrápí a spíš se baví tím, co si ten tajtrdlík zase zavaří.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#77 21. 1. 2008 9:21

Vanda
Host

Jo, souhlas. Já jsem myslela samotnou Emanuelu a jen její život....svým bojem, intrikami a záští k milence si kazí každodenní žití...měla by milenku vypustit ze života a hlavy úplně a manžela mít jen k těm příjemným chvílím, když už to tak má zařízené, a mimoto prostě žít...bože, to vypadá pateticky...tak se omlouvám, líp ty písmenka seskupit neumím. Protože to, co Em. teď považuje za event. vítězství, výhra vůbec být nemusí, žejo?

Upravil(a) Vanda (21. 1. 2008 9:22)

#78 21. 1. 2008 11:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mňa tiež zarazilo, že Emanuele ako keby viac išlo o "výhru" nad milenkou, než o nejaké dobré riešenie či východisko. Len aby nezistila, keď "vyhrá späť" toho dárečka, že oňho vlastne nestojí... a že si uviazala na krk zdrveného a zatrpknutého chlapa... Otázka je, čo je vlastne v tomto prípade výhra a čo prehra.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 23. 1. 2008 10:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Salen napsal(a):

Tak vyřizuji pozdravy od Emanuely, z dovolené s manželem :-D . Jen připomínám - manžel dva roky s milenkou, poslední rok chodí domů celkem pravidelně v pondělky a čtvrtky, jinak bydlí s milenkou. Na obou stranách vede podobné kecy - jak je mu u té druhé hrozně. Fakt - manželce si stěžuje, že milenka by z něj než tahala prachy, že už toho má dost :-), ale vzápětí tam zase jde. Emanuela si s milenkou s oblibou vyměňuje sms, ve kterých ji upozorňuje, že manžel domů nechodí jen zalít kytky :-) a aby milenka věděla, že stále žijí ve třech.
Dovolenou s manželkou si přál on, tak ji objednali. A víte jak to ten zbabělec vyřešil, aby nemusel milence nic vysvětlovat? Prostě od obvyklého pondělka už zůstal doma, aby v sobotu mohl odjet. Emanuela pravidelně lustruje jeho mobil, takže našla výhrůžné sms od milenky, kde mu milenka nadává ať okamžitě přijede k ní, že mu dává ultimátum do konce ledna k definitivní volbě. Jenže to už bylo několikrát. On nereaguje. Teď zmizel na tu dovolenou, zřejmě předpokládá, že milenka dostane strach, že by o něj opravdu mohla přijít, tak se uklidní, on se po návratu omluví, nejspíš si něco vymyslí a život ve třech půjde pěkně dál.
Ale to zatím pán netuší, že zítra bude Emanuela odesílat pohled z dovolené milence s podpisem "manželé ti a ti" :-D

...no to je teda mazec...každopádně obdivuju Emanuelu, že má tak pevné nervy, myslím, že tohle je případ, který občas vidíme ve zprávách, kdy zoufalá manželka takového hajzlíka nakrmí v kuchyni při krájení masa v afektu nožem. Vůbec se nedivím že to chce milence "oplatit"  předvést jí jaké peklo kdysi způsobila milenka Emanuele. O nejaké morálce ze strany Emanuely bych tu vůbec nepochybovala, jestli je někdo nemorální tak je to její manžel, který deptá dvě nebožačky najednou, ale jsem přesvědčená, že na to jednou dojede. Protože ať ho "vyhraje" kterákoli z tech dvou žen, ani jedna z nich mu to nezapomene a neodpustí, protože dlouhodobé týraní nezapomíná ani pes natož žena. A tohle teda je secsakramenská duševní tyranie. V tomhle trojúhlelníku totiž nakonec vyhraje ta,  která uteče, protože ta které ten dušení mrzák zůstane bude mít tuhle smutnou komedii denně před očima. Jemu to tak vyhovuje, jinak by to asi nedělal. To posílání pohledů z dovolené mi připomíná příběh který tu dkysi koloval o tom jak manželka nacpala do záclonových tyčí rybičky. Je to prostě pomsta a já se jí nedivím. Jen já nejsem tak silná abych s nekým takovým ještě ztrácela svůj krátký čas tady....Emanuelo drž se a oslaď jim to když ti to pomůže. Každý si pomáháme jak musíme, zvlášť když nás někdo staví do tak nechutných situací...Je to asi tvoje terapie a je to určitě lepší terapie než fnukat v ordinaci kde tě za peníze, někdo komu je tvoje situace cizí, vyslechnou a pak ti dají  maximálně lexaurin, který tě dostane do začarovaného kruhu a stejně ti od trápení nepomůže...

dum spiro spero

Není tady

#80 23. 1. 2008 10:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

Jo, souhlas. Já jsem myslela samotnou Emanuelu a jen její život....svým bojem, intrikami a záští k milence si kazí každodenní žití...měla by milenku vypustit ze života a hlavy úplně a manžela mít jen k těm příjemným chvílím, když už to tak má zařízené, a mimoto prostě žít...bože, to vypadá pateticky...tak se omlouvám, líp ty písmenka seskupit neumím. Protože to, co Em. teď považuje za event. vítězství, výhra vůbec být nemusí, žejo?

Napsala jsi to dobře Vando.
Emanuela se pevně chytla do manželovy pasti. Přetlačuje se s milenkou a pán má tak obě ženy hezky na vodítku. A obě na něm asi hodně dlouho zůstanou, dokud jedna druhou nezničí a pak si pán jen doplní ekipu. Chytrej kluk, hloupé ženy..... oběma jaksi uniká, že hrajou jeho hru, tedy nejsou o nic lepší než on.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#81 23. 1. 2008 11:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Vando a já si myslím, že by mela manžela nakopat do sedýnky a užívat si dávno s někým jiným. Na milenku by vůbec neměla kdy myslet a pomstila by se jí zcela tím, že by jí takového dárečka s červenouu mašlí věnovala. Za čas by se tomu smála na celé kolo jako všechny které to dokážou. Zatím se Emanuela myslím, dneska už, dobře baví...milenka musí metat kozelce vzteky, já Emanuelu chápu, jen bych volila tu červenou mašli. Jenže každá máme svojí hlavu, tady si můžeme jen ulevit. Problémy nakonec řešíme každá sama a v sobě. Žádný psychokecy a psychologové s námi nežijí....wink

dum spiro spero

Není tady

#82 23. 1. 2008 15:25

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

tak jak to tu holky čtu,tak já jsem vyhrála já?hurá hurá hurá,je mi fakt dobře,nemusím se trápit a bojovat....fuckyoufuckyoufuckyou

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#83 23. 1. 2008 15:33

petra72
Host

lakina napsal(a):

tak jak to tu holky čtu,tak já jsem vyhrála já?hurá hurá hurá,je mi fakt dobře,nemusím se trápit a bojovat....fuckyoufuckyoufuckyou

...a když ti to tu vtloukáme do hlavy dumbom  dumbom dumbom .... tak nám nevěříš  lol

Ty na to časem přijdeš....jako jsme na to přišli i my ostatní  reta  Chvíli si pobrečíme a pak s hlavou zdviženou kráčíme dál  pussa

#84 23. 1. 2008 18:27

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lakina napsal(a):

konečně si na to kápla kočko;) pobulíš si otřepeš se a budeš se divit tomu proč si to neudělala dávno, prostě klasický průběh...tummenupp a hlavně čekají tě další líbánky a o tom to je... takhle by tě čekaly roky pochybností... a samomanipulace, že ti to nevadí a že už na to nemyslíš a přitom by tě každá i třeba smyšlená indicie zase vracela na začátek

dum spiro spero

Není tady

#85 23. 1. 2008 23:37

lakina
♥♥♥♥♥♥-

dnes jsem s ním byla a nic proto nedělám...dělám - hubnu a to je vše grater

Upravil(a) lakina (25. 1. 2008 14:00)

Není tady

#86 24. 1. 2008 2:40

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lakina napsal(a):

dnes jsem s ním byla a bylo mi do pláče,ne před ním,to jsembyla veselá e bezstarostná,ale potom co šel ,,domů" já už chci ty líbánky,sice se nesnažím a nic proto nedělám...dělám - hubnu a to je vše grater

Laki všechno bude, nejdřív si ale užiješ stav kdy budeš spokojená sama, až do něj dospěješ  budeš připravená na cestu na druhou stranu. Dokud tě on dovede rozplakat ještě z toho nejsi venku a ty líbánky by si protrpěla a nekdo další s tebou. Nespěchej tolik...všechno bude...a hubnout není zrovna málo;) jinak nevm proč se scházíte, ale snaž se to utnout vrac tě to pořád nazačátek trápení.....hmm

Upravil(a) xxxx (24. 1. 2008 2:43)

dum spiro spero

Není tady

#87 24. 1. 2008 7:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lakina napsal(a):

dnes jsem s ním byla a bylo mi do pláče,ne před ním,to jsembyla veselá e bezstarostná,ale potom co šel ,,domů" já už chci ty líbánky,sice se nesnažím a nic proto nedělám...dělám - hubnu a to je vše grater

Ale děláš jen fňukáš a přeješ si hrozně moc. Proto nemáš nic. Laki zkus se na vše vykašlat začni dělat věci jen ty nejnutnější mysli jen na další krok na nic víc. Vstát vykoupat se nasnídat  poklidit  nic a co můžeš všechno si odepři televizi rádio všechno  nemáš kolem sebe nic a vše co vlastně doma máš si musíš koupit  vše od blbech kapesnísků až po tu televizi. Začni zařizovat hnízdečko pro nového ptáčka a uvidíš že za pár týdnů někdo zaklepe.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#88 24. 1. 2008 12:23

lakina
♥♥♥♥♥♥-

už mlčím...já vím,že to chce čas,ale kde jinde než tady můžu vykřičet z plných plic,že mě něco bolí a co si strašně přeji... kapitulation

Není tady

#89 24. 1. 2008 12:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Krič, plač a fňukaj, ale skús BYŤ TRPEZLIVÁ. Viem, že je to ťažké, aj ja mám obdobia, keď si hovorím - už aby bolo o pol roka viac... ale nejde to. Všetko má svoj význam, každá chvíľka, tak nepredbiehaj...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#90 24. 1. 2008 12:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lakina napsal(a):

už mlčím...já vím,že to chce čas,ale kde jinde než tady můžu vykřičet z plných plic,že mě něco bolí a co si strašně přeji... kapitulation

To nekřič tady tady plakej a hledej jak si ulevit po té písemné stránce, ale to co chceš hlaš tam nahoru, víš já jsem tady plakal a pláču asi 5 měsíců, vypsal jsem se ale nepomohlo mi to. Jenže když už nemám sil psát nějak jsem si řekl tak a dost psát chlap už dost fňuk a jde se do práce. Hálo tam nahoře kemně  teď pracujete vy já už nemohu. Jo ukázali mi dva andílci mrtvolku napůl muže/ženy a to mě strašilo tak dlouho než jsem klekl na zem a prosil já nechci tam ale tady a teď a pro sebe a tím i pro druhé. Mlátil hlavou o zem. A víš co přišlo, teď mám hlavu plnou andělíčků a zas problém, že se mi z toho bolí hlava a bojím se zda jsem nedostal víc než je zdrávo. A prosím je aby mi v tomto stavu pomohly ustát soud nikoli můj a vono ejhle proti mě doc. Csc, práva obojího a jeho návrhy soudkyně pálkovala až na soudní dvůr,  a ještě jsme se smáli jak to brala basdbalouvou pálkou. U soudu při odpovědi se musí stát a ono to bylo sezení u soudkyně "Pánové na prostné zapomeňte" byla její slova. Nebyla to komedie,. ale jednání na takové výši že poprvé konstatuji že soudkyně  je připravená a UMÍ.
Co dál? Nevím ale takto Zvedni  ne Klekni na kolena a hlavu až k matce zemi a volej tam nahoru Dej mi už toho muže, stačí když pohladí ale denně a nejméně dvě hodiny! pussa

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#91 24. 1. 2008 13:38

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Přesně tak LAKI, trpělivost a trpělivost, ono to samo bude mizet, ale pomalu, hodně pomalu. Vždyť já ještě v listopadu jsem brečela skoro každý večer. Sice ne už v nějakých záchvatech zoufalství, spíš vždycky v posteli padl smutek, že jsem sama, jak to mohlo být všechno jiné, jemu že se to povedlo, že se mu ten rozvod vyplatil, neotravuje se se mnou, ale má lásku jiné a sám miluje, slzy mi tekly samovolně. Kdykoliv jsem šla po naší ulici, kde oba bydlíme, skloněnou hlavu, abych ho nezahlídla třeba v autě, když tu byla ona o víkendu, nejraději bych zůstala doma v posteli, abych je nezahlédla. A při tom jsem věděla, že on ničím takovým netrpí, že kdyby mě míjel, dělá že mě nevidí a nejspíš si na mě vůbec nevzpomene.
No a už zase uběhly dva měsíce a je to zase o poznání lepší. Už mi netečou slzy a nebo jen opravdu vyjímečně. Stále se tedy bojím nesmyslně toho případného setkání, ale už jsem snad lépe připravena.
Jak mě by se ulevilo, kdybych se s ním normálně zdravila, ale co můžu dělat, když on se tak po mém odstěhování začal chovat. Tento týden jsme se minuli těsně. Já jela se synem pro novou tv, synovi zvonil telefon - táta. Že jsme ho minuli na parkovišti. Syn se otočil a zamával na něj s úsměvem, ještě jsem slyšela, že se ho táta ptá s kým tam je a když syn řekl že s mámou, tak se zeptal co jdeme nakupovat. Jak by bylo snadný, kdyby k nám prostě přišel, pozdravili jsme se, zeptal se normálně jak se mám ..... Ze mě by spadl úplný balvan. Ale nedá se nic dělat. Prostě se sžívám s tím, že už nikdy v životě s ním nebudu mluvit.
Ale opravdu tě ujišťuju, že to bolavé a hrozné zmizí postupně samo. Můžeš to trochu urychlit - novými podněty, zážitky, tím to ten mozek rychleji zasune do vzpomínek.

Není tady

#92 24. 1. 2008 15:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jéžiš Salen, tak na mě by zas ten balvan padl...já s ním mluvit NECHCI...čekala bych jen přetvářku. Dnes jsem četla nějaké staré majly, náhodou. Potřebovala jsem archivovat starou poštu. A s hrůzou jsem četla jeho kydy.

Není tady

#93 24. 1. 2008 16:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Salen, tiež rozmýšľam, prečo ti tak strašne záleží na tom, aby ste spolu "normálne" hovorili, keď on toho zjavne nie je schopný. Nech je dôvod akýkľovek(podľa mňa zvyšky súdnosti a svedomia), tak proste on po tom teraz netúži, nie je toho schopný a nič by to asi aj tak neprinieslo. Mne sa uľavilo, keď som o bývalom nepočula, lebo keď sa ozval, neveštilo to nič dobré, len ďalšie komplikácie a problémy. Základné informácie o ňom som mala nepriame a to mi stačilo až-až. Napriamo to bolo na neprežitie. A keď sa po čase túžil "kamarátiť", šla som s ním na pivo a povedala mu, že nie, ďakujem, ale neprosím ani kamarátstvo(ja musím veriť aj svojim kamošom) a už vôbec nie niečo viac. Howgh!

Brita

Není tady

#94 24. 1. 2008 17:13

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Proč mi na tom záleží? Jak to vysvětlit ..... vždycky, když v mém životě došlo k nějakému konfliktu s někým, leželo mi to v hlavě, na duši, jako kámen, dokud jsem si to s tím člověkem nemohla vyříkat a nezačali jsme spolu zase normálně komunikovat. Ať to byla spolužačka, kamarádka, přítel, manžel, matka, syn .... Honilo se mi to v hlavě, pořád jsem nad tím přemýšlela, dokud to nepřešlo a zase jsem s tím dotyčným neměla přátelský vztah. Vždycky to byla velká úleva, že je to zase všechno v pořádku. Možná není něco v pořádku v tomto směru se mnou :-)). Raději jsem i ustoupila ze svých zásad, jen abych neměla v někom nepřítele.
Takže asi i s tím BM - nejde mi v sobě živit dál nenávist, už bych to všechno nejradši smazala, je mi v podstatě bez něj líp po všem co bylo, takže bych ho potřebovala mít v kategorii "známý" nebo "soused". Ráda bych se dopracovala aspoň k lhostejnosti, ale to mi zatím nejde.
Asi úplně nejlíp by mi bylo, kdyby se odstěhoval někam hodně daleko a o jeho existenci jsem věděla jen z občasné zmínky syna, že má stále nějakého otce :-).
Pokud ale je tak nepříjemně blízko, byla bych ráda za ten zdvořilý vztah dvou známých.

Není tady

#95 24. 1. 2008 19:06

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Ahoj, Salen,
ten Tvůj bývalý se k  Tobě chová jako bys Ty měla milence,opustila rodinu a před jeho očima se s novým miláčkem promenádila po Vaší zahradě....nechápu to. Sama jsem taky ráda, že o M. nic nevím.  Už si na něj a na ni přes den nevzpomenu, je líp, když  nepřijde domů na noc a je mi už fakt jedno, kde je a co dělá. Jedu "na ú.s.p.o.r.n.ý. režim"-přečkat zimní měsíce, pak zas bude líp. Bude práce na zahradě , vytáhnu kolo. Tady  na vesnici není bazén, kino, fitko, kde by se dalo  zabavit se po večerech-zvykám si být sama-to jsem nechtěla  a neuměla. Odříkaného chleba největší krajíc, že? Asi se mám něco naučit-a my všechny tady...
A jak píšeš o ustupování ze svých zásad, já tenkrát spíš žádné neměla a snažila se všem vyhovět a pomoct, tak jsem, kde jsem-nevážil si mě.A když jsem se pozdě začala cukat a držet se zásad, že už si nenechám tolik líbit, tak jsem se mu znechutila úplně. Nyní  mám takové období, že se mi  "čistí" i některé vztahy  v práci-díky tomu, že se člověk taky někde ozve a dokáže říct "ne" a nesleví  ze svých zásad...
Salen,přeji  Ti hodně síly, dokud  |Ti BM nezmizí z očí a brzy nějakou pěknou jarní lásku...

Upravil(a) Mikulenka (24. 1. 2008 19:07)

Není tady

#96 25. 1. 2008 8:52

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sel - "ja musím veriť aj svojim kamošom" - ANO ANO ANO!! to je přesné. Pořád jsem na to nemohla přijít. Mě ten můj bývalý nalil do hlavy takových lží, drobných bezvýznamných...tedy, nebyl lhář. Jen si ty věci přibarvoval a přeháněl. Jako 19letý holce mi to nepřišlo, časem jsem se to naučila ignorovat a ke konci už mi to drásalo a často jsem mu to vmetla do tváře - že zas kecá. Kvůli tomu byly u nás problémy. My se hádali kvůli tomu, jestli se do mýho auta vejde 4 nebo 5 litrů oleje, jestli by ve Vranský přehradě přežil žralok vypuštěný z akvária a podobný blbosti.
Uff, najednou cítím úlevu, že ty kecy poslouchá někdo jiný.

Není tady

#97 25. 1. 2008 9:46

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

lollollol Tak to se řehtám, páč my doma taky občas podobný hovadiny řešíme. Respektive řešili jsme, dokud jsem se do podobných debat nechala zatáhnout. Teď to chvíli poslouchám a pak okometuju, že je krásný, když má člověk jen takovéhle starosti.
U nás se řeší význam té které reklamy, pohádky (pokud v nich cosi nesedí) ...... a další a další závažné PROBLÉMY podobného ražení jako je žralok ve Vranovské přehradě. big_smile

Není tady

#98 25. 1. 2008 9:55

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

a kdybys viděla, jak ten můj ex býval uražený když jsem nesouhlasila!! Já jsem pragmatik a realista, on všechno přibarvoval a jemu věci "rostly v hubě", jak rybářovi ryba při vyprávění. Věděl to o sobě, občas jsme se tomu smáli, ale občas to byla trapárna. Zvlášť,. když ty historky vybarvoval po několikáté ve společnosti, já mlčela abych ho neshodila a přitom jsem trpěla...
Jak říkám, až časem jsem prohlédla

Není tady

#99 25. 1. 2008 10:07

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

jemu věci "rostly v hubě"

To je fakt hláška!!!! Naprosto výstižné. A ten můj prďan se ještě děěěěsně rád s někým o něco vsází, jako "vsaď se, že udělám ....  to a to". Jednou jsme trávili nový rok na chýře, bo se vsázeli s kámošem tak dlouho, až si rozflákal při skoku přes plot koleno.

Není tady

#100 25. 1. 2008 10:19

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

napadá mě - jak vysoký je medvěd kodiak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí