Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 5. 3. 2008 21:21

majka.r.63
♥♥♥♥---

Re: Jde odpustit a ustát nevěru??

Kerrin napsal(a):

Vanilko, děkuji za rady. Když třeba byl u matky a jezdil k nám (trvalo to 2 měsíce), tak jsem ho i sváděla prádýlkem......dal se. jenže ted jak uhýbá, tak se už bojím odmítnutí. Pravidelně chodím ke kadeřnici, snažím se oblékat, zajít na solárko, nehty. Tyto věci už mám tak nějak zaběhnuté a beru součástí mého života. navíc min týden jsem se přihlásila na kurz aj..... takové zdokonalení.Občas zajdu do fitka, i kdfyž ted jsem to flákala a přestala jsem z důvodu hlídání. Ale musím se k večeru když přijede přemoct a vyrazit na to cvičení . Na kafíčko s kamarádkama taky můžu, tomu mi vůbec nebrání. Možná bych zkusila i tu kytku časem........ třeba zaregistruje něco.

A co využít ranní slabosti ? Někteří chlapi mají ráno dost velkou chuť k milování - trošku se přitulit, zavrtět .. většinou to zabírá. smile

Není tady

#227 5. 3. 2008 21:31

Kerrin
♥♥♥♥---

majko, tak tohle taky většinou...téměř vždy fungovalo, ale dnes ráno neeeeee. Od soboty je odtažitej, fakt nevím. On lae ví co se děje, není blbej, to jen já zmagořená si myslím, že mu to nedochází, Jak ráda bych si ted na sebe něco oblékla, ale bojím se zklamání...to už by mě fakt dostalo

Není tady

#228 5. 3. 2008 21:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ale Mikeši, já ti fandím!!
Občas chodím na squash s jedním architektem, který je doma silně nespokojen. Má učitelku, která učiteluje i doma pořád uklízí a něco řeší, popřípadě propláče noci, když 18 letý syn nepřijde domů ve 22.00. Architekt nešťasten, nekomunikuje, prohlašuje o ní, že je blbá, ale nerozvede se a nebude pracovat na vztahu. Rezignoval... Je mi ho líto a té jeho paní možná víc. K čemu je takový život? A s hrůzou zjišťuji, kolik toho kolem mně je. Najednou se nedivvím tomu svému, že to tak změnil.
A to já jsem byla, prosím, zlatá stříbrná...

Není tady

#229 5. 3. 2008 21:50

majka.r.63
♥♥♥♥---

Kerrin napsal(a):

majko, tak tohle taky většinou...téměř vždy fungovalo, ale dnes ráno neeeeee. Od soboty je odtažitej, fakt nevím. On lae ví co se děje, není blbej, to jen já zmagořená si myslím, že mu to nedochází, Jak ráda bych si ted na sebe něco oblékla, ale bojím se zklamání...to už by mě fakt dostalo

Musím konstatovat - bohužel Ti rozumím, ach jo !
Tak aspoň držím palce, abys to nejhorší už měla za sebou pussa .

Není tady

#230 5. 3. 2008 21:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

Ale Mikeši, já ti fandím!!
Občas chodím na squash s jedním architektem, který je doma silně nespokojen. Má učitelku, která učiteluje i doma pořád uklízí a něco řeší, popřípadě propláče noci, když 18 letý syn nepřijde domů ve 22.00. Architekt nešťasten, nekomunikuje, prohlašuje o ní, že je blbá, ale nerozvede se a nebude pracovat na vztahu. Rezignoval...

Tak u nás to takhle strašný není, z tohohle o čem píšeš, bych utek asi i já neutral
Nemůžu si pomoci - ale já pořád tvrdím, že pokud to není vyloženě "totálně v pr....", tak stojí za to, tu rodinu si udržet. Vztah po 15, 20, 25 letech už není o umění lásky, ale o umění kompromisu... toť můj názor...
Kuki, a ten architekt - má nějakou bokovku? To by mě docela zajímalo...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#231 5. 3. 2008 22:07

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

má...mě... :)ale čím dál míň mě to baví. Rozuměj - čas od času spolu obědváme, někdy dáme ten squash a nebo jezdíme na kole. vykládá mi svoje story a semotamo to není tak nevinné. Dá se to pokládát za "pomoc bližnímu". Jenže jak říkám - čím dál míň mě to baví a tak se tomu snažím vyhýbat. Znám ho necelý rok a jak tu situaci u nich pozoruji, je to horší a horší.
Minulý pátek mi řekl "já jí ignoruji".

Upravil(a) Kukačka (5. 3. 2008 22:13)

Není tady

#232 5. 3. 2008 22:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

má...mě...

Aha big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#233 5. 3. 2008 23:56

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Tak u nás to takhle strašný není, z tohohle o čem píšeš, bych utek asi i já neutral
Nemůžu si pomoci - ale já pořád tvrdím, že pokud to není vyloženě "totálně v pr....", tak stojí za to, tu rodinu si udržet. Vztah po 15, 20, 25 letech už není o umění lásky, ale o umění kompromisu... toť můj názor...
Kuki, a ten architekt - má nějakou bokovku? To by mě docela zajímalo...

Mikši já ti nevim. Snad to dáš! Ale podle mojeho, pokud to není o umění lásky, ale jenom o umění kompromisu, tak není šance. Pak to může tak akorát přežívat, a to většinou ještě jenom za podpory takových milých Kukaček, ale ty se na to můžou z vysoka víš co a taky to nevytrhnou... 
No já pořád doufám, že trochu kecáš (jako hodně pánů, ale zas nevím proč bys to tady dělal?) že to u vás doma je i o tom umění lásky. Jinak mi přijde, že prognóza psychickej marast dumbom .

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#234 20. 4. 2008 1:05

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Leilo, jak se ti vede? Skoro půl roku jsem tady nebyla a tak jsem zvědavá. Budu velice mile překvapená,když dáš vědět,že nežijete ve třech. Já jsem předpovídala,na vláknu"Ukončila jsem život ve třech"...že vlákno od Tebe mělo znít:"Začala jsem život ve třech." Jak to teda je?

Není tady

#235 3. 6. 2008 18:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Haló! Leila, čo nového?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#236 5. 6. 2008 14:04

eset
♥♥♥♥---

Ako reaguje muž, ktorému sa partnerka sama prizná k nevere, alebo sa o jej "bočáku" dozvie náhodou? Mala by sa dobrovoľne priznať, keď má zlé svedomie? Dokáže chlap odpustiť neveru žene, ktorú miluje?

Jim: Nie, v tom momente by ju prestal milovať. Myslím, že žiaden normálny chlap sa nedokáže vyrovnať s neverou svojej priateľky. Skôr či neskôr to aj tak skončí rozchodom. Už by nebol nikdy pokojný. Podviedla ho raz, kde je záruka, že sa to nezopakuje. Polož si otázku na seba. Odpustila by si neveru priateľovi? Pokiaľ je to nejaký hlupák, ktorému môžeš vešať na nos aj takéto správy, tak to vyskúšaj.

Lover: Jasné, že nie. Je to nôž do chrbta. My muži si chránime povesť. Nikto nám nebude nasadzovať parohy, kedy chce. Ak by aj vzťah po nevere pokračoval, nemal by tak trochu ten druhý pocit, že keď zahne aj on, musí mu byť odpustené rovnako? Chcela by si s tým žiť?

Detective: Neveru by som zistil, ešte by k nej ani nedošlo. Baby, neviete to tajiť. Máte to napísané na čele. Ľutujete sa, trápite sa, a tým na seba bonzujete všetko, čo ste urobili zle. K nevere sa mužovi nikdy nepriznajte! Aj keby vás načapal v tom najlepšom s milencom v posteli. Vymyslite si parádnu výhovorku. Chlap nemôže vedieť, že ho podviedli. Inak okolo seba zabíja!

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#237 7. 6. 2008 0:54

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Všichni lidé se dokážou vyrovnat s nevěrou svého partnera/ky. Když chtějí.
Ostatně, jsou horší věci na světě. Kvůli nevěře partnerů není třeba skákat z okna. smile

Není tady

#238 7. 6. 2008 1:22

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila - Ámen! tummenuppbig_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí