18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj kus ivota hodně z vás zná.
Kolem 10.. listopadu, kdy pořád měli vztah, jsem řekla STOP. Manelovi jsem řekla "dej mně pokoj, neotravuj mě, nějak byste se měli domluvit na bydlení, nech mě ít vlastní ivot, já u tě nechci atd"... s ní manel utnut vekeré styky /sice to u i v říjnu bylo míň intenzivní/.
Jetě jsem na dvě noci zmizela ke kámoce /to jsem ale neřekla kam jdu na noc. /. Kdy mě dola sms ka, napsala jsem, e dojdu ráno.
Mým úmyslem nebylo, aby se rozeli. Prostě jsme si s kámokou dali litřík vína a já s tím váně chtěla seknout.
Manel mi řekl, za pár dní, e chce mě, e se s ní rozeel, byl pozorný, hodný atd...
Tak a teď- vím, e se rozeli. Já mám, co se týče jeho péče nebe na zemi /?/.Materiálně i z jeho strany citově. Jene- je to ve mně, u jsem mu to dvakrát vpálila a vyčetla. On je z toho vdycky vzítej, protoe mně to popadne ve chvíli, kdy není ádnej důvod. On vlastně ádnej teď důvod není, ale jak říkám- je to ve mně, jak si vzpomenu, tak to nevyím a vyčtu.
Jde odpustit, zapomenout, jak to dělat, abych se drela bez výčitek, má to vůbec cenu...to jsou mylenky, který se mně honí hlavou...pořád.
Jde to?
Vím, e pokud budu zpětně vyyčítat, tak ná ivot nemá smysl. e to by nevydrel zase on. To je jasný.
Já bych asi potřebovala třeba tři měsíce samoty, rozmyslet se... to nejde, ijem v jednom bytě. Stěhovat se pryč, kdy teď bych měla být astná?? /podle něj/.
Zatím- je to ve mě. Stále si nejsem jistá, ...
Co s tím???
Není tady
Odpustit??? co by jsi proboha chtěla odpoutět!!!!Zamysli se nad tím slovíčkem.
Zapomenout!!! ...... nezapomene, jen to posune někam v mozku dozadu, ale bude ti to tam příleiotostně blikat...
Ale u to v hlavě má a bude mít a s tím se ty musí srovnat.....!!!!
Není tady
Leilo, tak si na pár měsíců vezmi podnájem, jestli si to můe finančně dovolit, nebo manel, a si od sebe odpočinete, to by nelo?
Není tady
Je to u pět let , kdy se mi ivot obrátil naruby .... po dlouhých tahanicích , hádkách jsme zůstali spolu ... nechci rozebírat podrobnosti, svůj ivot jsem obrátila troku jiným směrem , začala jsem studovat .... tedy dalo by se říci , e nemám důvod být neastná .... ale jsem jiná a zůstalo to ve mě .... třeba , kdy mi dnes odpoledne manel řekl .... nemá důvod árlit , v mysli mi vytanula stejná slova , která pouil před pěti lety s jistou osobou .... s tou samou osobou , se kterou měl poměr .... a takhle bych mohla pokračovat .... dnes u se snaím své mylenky nedávat do placu , tedy jsou jisté asociace , které mi bliknou hlavou při určitých situacích .... stále je to ve mě .... nechci to tady rozebírat do podrobností , třeba jsem jenom bláznivá enská , u dokáu věci přejít , ale smutek sem tam cítím stále .... nevím , jestli to někdy přejde .... kdysi jsem si myslela , e co manel řekne , tak také tak je .... dnes u o tom přemýlím , zvauju , najednou vidím - e se jeho pohled stáčí , kdy jde sličná děva , e sleduje víc modelky ne kosmetiku - kdy prohlíím magazín , e má schované po*nočasopisy a po*n ... e si sem tam upraví pravdu ve svůj prospěch , nejvíc se rozčílí , kdy se trefím .... u znám jeho reakce. Nedávno jsem si sestavila měřítko hodnot důvěra byla hned po zdraví .... take pokud nemá děti upaluj z toho vztahu , jak nejrychleji můe .... říkám , třeba jsem jenom bláznivá enská .... zapomenout se nedá a při určitých situacích mám v hlavě chaos pořád .... hlavně si pořád a stále připadám osamělá ... i kdy mi manel říká , e jsem anděl a nejlepí enská jeho ivota ....
Není tady
leilo,proboha jak já bych to s tebou měnila,má-li ho ráda,zapomeň,dejte si pauzu a začněte znovu,nevěra je ,byla a bude,uívej si toho nebe na zemi,buď stastná
Není tady
na to u holky asi nikdy nezapomenem,ale nemá cenu se tím trápit,
Upravil(a) lakina (25. 1. 2008 15:01)
Není tady
lakina napsal(a):
leilo,proboha jak já bych to s tebou měnila,má-li ho ráda,zapomeň,dejte si pauzu a začněte znovu,nevěra je ,byla a bude,uívej si toho nebe na zemi,buď stastná
Proboha Lakino vazis si vubec sebe?
Není tady
no já nevím co leile její chlap proved,ale vichni jsou nevěrní a toho mojeho u znám,ale u mě to je u hotovo,e se rozejdem,jen já vyčkávám...at se oba snaí a smaí,já u mám jasno
Není tady
lakina napsal(a):
no já nevím co leile její chlap proved,ale vichni jsou nevěrní a toho mojeho u znám,ale u mě to je u hotovo,e se rozejdem,jen já vyčkávám...at se oba snaí a smaí,já u mám jasno
Leily pribeh znam,ctu ji od zacatku a ma muj obdiv.Ze me na jejim miste by se stala nechutna zarlivka.Taky jsem si zazila manzelskou neveru a druhy den po provaleni jsem pozadala o rozvod.Neunesla jsem to,ze me vymenil za jinou.
Upravil(a) eremuruss (27. 12. 2007 23:28)
Není tady
já mám
Upravil(a) lakina (25. 1. 2008 15:00)
Není tady
Ale zapomenete holky, nebojte se. Záleí sice jak dlouho to trvalo a jak to probíhalo, ale prostě najednou si to přestanete vybavovat. Některé ty asociace s něčím zůstanou, ale jejich účinek bude slábnout. Prostě zatímco dneska vám to intenzivně připomene nějaká věc, slovo, jméno apod. a zůstanete chvíli na bodu mrazu, tak za dalích pár let to jen propluje myslí jako neurčitá nepříjemná mylenka.
No jinak jsem dnes v MF Dnes četla velmi zajímavý článek od Plzáka. Byl mi velmi sympatický tím, e sice připoutí existenci nevěry jako zákonitý důsledek samotné muské podstaty (no tak to známe Plzáka vechny), ale zároveň tvrdě nesouhlasí s tím, co se teď děje, e ti chlapi se kvůli milenkám ve velkém rozvádějí. Píe tam, e nesouhlasí s tvrzením, e kdy u není láska, je lepí jít od sebe. Píe, e vztahovou lásku je třeba nahradit láskou k dětem a i třeba láskou k majetku a prostě snait se. Lituje tam hlavně oputěných en po 30tiletých manelstvích, které opravdu větinou zůstanou nezajitěné a málokdy si někoho zase najdou, take končí samy. Dokonce tam píe, e by s tím společnost měla něco dělat. No to teda fakt nevím co.
Není tady
No jo, Plzak, on je to takovy staromilec.
Jenze zapomel dodat, ze dnesni zeny taky nejsou jako prababicky, ktere, kdyz pradedecek radil jak cerna ruka, privrely oko, protoze jim bud zajisteni a postaveni za to stalo nebo nemely jinou volbu. Dnesni zena se tak nechova, hned chce, aby chudak chlap zcela proti prirode toho okamzite nechal a dela doma dusno. A kdyz neni po jejim, taky casto zada o rozvod. Mozna si pouceni pro ne nechal do pristiho cisla.
Upravil(a) elena007 (28. 12. 2007 1:50)
Není tady
Myslím, e Lakina Leile radí dobře, a to zkusí překousknout. Neznám celý její příběh, ale ten její chlap se rozhodl, opustil milenku hned. To neumí kadý chlap, to vím zase já, tak to zkus Leilo postupně ocenit.
Salen, dík za tvá slova o zapomenutí, ta mě dnes moc pomohla. S tím občasným docela ivým vzpomenutím mám sama po víc jak roce taky problém. Stačí
Není tady
Koi napsal(a):
Myslím, e Lakina Leile radí dobře, a to zkusí překousknout. Neznám celý její příběh, ale ten její chlap se rozhodl, opustil milenku hned. To neumí kadý chlap, to vím zase já, tak to zkus Leilo postupně ocenit.
Salen, dík za tvá slova o zapomenutí, ta mě dnes moc pomohla. S tím občasným docela ivým vzpomenutím mám sama po víc jak roce taky problém. Stačí
Koi- opustil milenku po 9 a půl měsících.
Tak a teď "bonbónek"- na druhý svátek si začali znovu psát...
Není tady
Tak to jsem nevěděla Leilo. To sms se pokus utnout, já si čilého dopisování snad s bývalou milenou vimla a po 3/4 roce a vzalo mě to snad víc ne samotná nevěra. Moná se to jen nasčítalo. Prostě to jinak pokračovalo dál.
Nenech se trápit. Já tenkrát upadla do beznaděje, e to nikdy M nezvládne ukončit. Probulila jsem si asi 3 dny, sdělila mu, e mě začíná ztrácet a dosáhla stavu , e jsem přestala mít zájem sledovat, zda si píí a tím si ubliovat.
Nevysvětli si to, e tě odsuzuji na sledování sms, ani náhodou.
Není tady
Leilo, Leilo....znám tvůj příběh úplně celý...teda to co jsi tady psala. A můj názor, tvůj M s tím nepřestane. Kdy to nebude současná milenka, bude jiná. Takový chlap ti za to váně nestojí.Vem nohy na ramena a utíkej.
Není tady
Ví Leilo - jsi stále stejná - jako na začátku, kdy jsi sem začala psát. Stále nevyzrálá naivní enská.
Zase jen vidí určité věci, stále chce odpoutět a začínat znova. Tvůj roční ivot by u vyplnil celou tlustou knihu. Není to jen nevěra, co ve vaem vztahu je. Co to fyzické napadení, co ty uráky a manipulace, co ta neúcta....
Kolikrát si za 12 měsíců chtěla zapomenout a odpustit? Kolikrát to sklouzlo do stejných kolejí?
Ví Leilo - u moc na příběhy nereaguju, ale tobě jsem to musela napsat.
Pro ty, kteří chtějí být lépe v obraze, doporučuji přečíst celé tvé minulé vlákno. Tuím od června - po celé léto - je to celé o odpoutění, dávání ance a rodinné válce.
Sorry, ale musela jsem.
Upravil(a) petra72 (28. 12. 2007 11:58)
Zdravím .....Téma je Jde odpustit a ustát něvěru......řeí se případ Leily, nečetl jsem celý její příběh ale pouze její příspěvěk v tomto vláknu....a to je důvod proč sem píi........napíu vám můj příběh a rád bych znal vá názor....s přítelkyní jsem 7 let(byl jsem její první)....po třech letech známosti jsem se nastěhoval k ní ( jejím rodičům) a po dalích 3 letech začal stavět barák...a ona studovala/studuje V a při tom brigádničila....na jedné z brigád se poznala se jedním kolegou z práce a tím to ve začlo tenkrát si jen tak psali o blbostech....a tak jsem jí řekl e mi to vadí....a ona s tím přestala....ale pak to přilo a začli znovu a to u jsem o tom neměl ponětí a dolo to a tam e se začla chovat jinak, bohuel jsem to nějak moc neřeil měl jsem hodně starostí se sebou s prací a stavbou baráku a na konci října se to stalo kdy jsem z ní večer vytáhl e je mi u 1/2 roku nevěrná s tím kolegou.....e se jednou nějak vyhecovali v kanclu začli se líbat a pak asi po týdnu se spolu poprvé vyspali...vídali se asi 1x týdně kdy spolu spali a 2x týdně na oběd a jinak si psali emaily........já jsem udělal OBROVSKOU chybu e jsem se na ve vyptával.....ale pomohlo mi to k tomu e mám na tu věc svůj pohled....a tím se dostávám k tomu problému....já jsem se s přítelkyní nerozeel....a ona druhej den co se to stalo ,tak vlastně jela do práce s tím e ani pořádně nevěděla co bude dál tak mu napsala e mi to řekla a jak je situace váná a on jí napsal e nemá čas to řeit...a tím se to ukázalo on jí měl jen na sex ona mu naletěla....no a to jí zřejmě otevřelo oči.....a od té doby jsme to začli řeit...ona tvrdí e nechápe jak mohla být tak blbá....e takhle naletěla....a e jí to straně mrzí e teď u ví e to byla vechno chyba e u na to kouká jinak a e teď u ví e kdyby se semnou rozela tak by s ním stejně nevydrela.........a tím se dostávám k mému problému......já se prostě nemůu smířit s tím e o tom zda chce být semnou rozhodlo a to e on jí dal najevo e o ní nestojí ....teď je to s náma tak e přítelkyně se chová bezvadně .....denně si píem voláme....a kdy jsme doma tak se věnujem jen sobě....ve je super ,ale pak prostě najednou se druhý den probudím a začne se mi to vechno honit hlavou a jsem tam kde jsem byl....přesně jak píe Leila.....já si prostě nemůu někdy pomoc a bezdůvodně jí to vyčtu a v pálím....a skončí to tím e ona brečí já jsem na zhroucení a pak mě zas řekne vechno dokola, e to ví e to byla chyba a e to nejde vzít zpátky atd atd.. a pak se udobříme.....já nevím co dál ....chci abychom spolu byli....umíme být spolu tastní jen pro mě jako pro chlapa je straně těký pochopit jak tohle vechno mohla udělat..e do toho dala city.....dala v sázku ve co jsme spolu přoili proti člověku kterého pořádně ani neznala........a nějak si to potřebuju srovnat v hlavě..... proto vás prosím o vae názory ....myslíte si e to můe člověku tahle zkuenost dát nový pohled na ivot.....já jsem to přítelkyni řekl jasně e pokud by se někdy v budoucnu mělo dít něco podobného e u to neustojím....a ona tvrdí e si je jistá e chce být jen semnou e jí tohle pomohlo.........děkuji .....
Není tady
eremuruss napsal(a):
lakina napsal(a):
Leily pribeh znam,ctu ji od zacatku a ma muj obdiv.Ze me na jejim miste by se stala nechutna zarlivka.Taky jsem si zazila manzelskou neveru a druhy den po provaleni jsem pozadala o rozvod.Neunesla jsem to,ze me vymenil za jinou.
Erem, prepáč, ale z toho, čo píe, sa mi zdá, e tvoj chlap páchal a stále pácha oveža horie veci ako nevera... To, ako neplatí a kale na deti, ako sžubuje a neplní - to by mne osobne vadilo oveža viac ako JEDNA nevera... Ale holt kadá sme iná a kadá to máme nastavené inak. Ja osobne radej charakterného sukničkára, ktorého lsovo má apsoň nejakú váhu, ako bezcharakterného "verníka" bez chrbtovej kosti. Ideálny je samozrejme verný a charakterný mu, ale vráme sa z rozprávok na zem(a ani ja nie som ideálna, mmch).
Není tady
Selimko - JÁ CHCI TAKYYYY : Ideálny je samozrejme verný a charakterný mu
Mirku, ako ena, ktorá istý čas mala súčasne rada dvoch muov, ti odpoviem: vekto je moné... Ona si asi potrebovala odi ete nejaký iný vyah, keď si jej prvý, no a sadla na lep prvému lepiemu, ktorý sa naskytol, a tie svojim hormónom a emóciám. Odborníci na vzahy neodporúčajú, aby sa brali "prvé lásky", lebo na človeka zákonite príde chu vyskúa si nepoznané - a aj pocit, e mi niečo uniká pomedzi prsty. A ak sa necche s ňou rozís, nerob jej peklo za niečo, čo u s anedá vzia spä... Buď choďte od seba, ak nevie odpusti, alebo teda odpus "se vím vudy" a nerob jej scény. Ona nemôe za tvoje predstavy v hlave, ktoré u dávno nemajú nič spoločné so skutočnosou. Odpus jej, sebe i tomu tružovi, len tak môete by astní.
Není tady
lakina napsal(a):
Vichni nevěrní nejsou.
Není tady
Salen napsal(a):
Ale zapomenete holky, nebojte se. Záleí sice jak dlouho to trvalo a jak to probíhalo, ale prostě najednou si to přestanete vybavovat. Některé ty asociace s něčím zůstanou, ale jejich účinek bude slábnout. Prostě zatímco dneska vám to intenzivně připomene nějaká věc, slovo, jméno apod. a zůstanete chvíli na bodu mrazu, tak za dalích pár let to jen propluje myslí jako neurčitá nepříjemná mylenka.
No jinak jsem dnes v MF Dnes četla velmi zajímavý článek od Plzáka. Byl mi velmi sympatický tím, e sice připoutí existenci nevěry jako zákonitý důsledek samotné muské podstaty (no tak to známe Plzáka vechny), ale zároveň tvrdě nesouhlasí s tím, co se teď děje, e ti chlapi se kvůli milenkám ve velkém rozvádějí. Píe tam, e nesouhlasí s tvrzením, e kdy u není láska, je lepí jít od sebe. Píe, e vztahovou lásku je třeba nahradit láskou k dětem a i třeba láskou k majetku a prostě snait se. Lituje tam hlavně oputěných en po 30tiletých manelstvích, které opravdu větinou zůstanou nezajitěné a málokdy si někoho zase najdou, take končí samy. Dokonce tam píe, e by s tím společnost měla něco dělat. No to teda fakt nevím co.
Jetě e Plzáka nečtu... existence nevěry zako zákonitý důsledek samotné muské podstaty... co je to za blbost? Vdy muský kdy jsou nevěrný, tak nejsou nevěrný s dalíma muskýma, ale se enskýma, ne? Chlapů i en je na světě skoro stejně - take existence nevěry jako zákonitý důsledek samotné muské i ENSKÉ podstaty??? Musím se smát
To jsou teda kraviny.
Cha cha... společnost by měla dělat něco s tím, aby se lidi nerozváděli... to je opravdu k smíchu :-) Jak by to asi dělala?
Neměli bychom náhodou se svými manelstvími dělat něco sami? Společnost nás v tomhle nezachrání. Ani to, e budeme házet původ nevěry na to, e je to v muských zakořeněný. Za nevěru můe muskej stejně tak jako enská.
Upravil(a) Martinka1 (28. 12. 2007 12:59)
Není tady
řekl jeden psycholog z manelské poradny:VÍTE,který mu je 100% věrný?ten na kterého to jetě neprasklo,a někdo tady dodal,e mrtvý...a mě se s tím vědomím bude ít lépe,kdy si jetě začnu nějaký vztah tak mu dám trvání max.4 roky
Není tady
lakina napsal(a):
řekl jeden psycholog z manelské poradny:VÍTE,který mu je 100% věrný?ten na kterého to jetě neprasklo,a někdo tady dodal,e mrtvý...a mě se s tím vědomím bude ít lépe,kdy si jetě začnu nějaký vztah tak mu dám trvání max.4 roky
Není tady