29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vlcice_samotarka napsal(a):
kdo je britsky narcis?
a co treba breda pida?
Britský narcis je Bekhend. Ale možno je presnejšie povedať, že MNE pripadá ako asexuálny metrosexuál(nenapísala som teraz nejakú hovadinu??).
A Vred Pitt sa mi páči, ale najmä vo filme Babylon, kde ho neretušovali a nebotulotoxínovali, takže vyzerá na svoj vek a mužne... Inak z neho robia cukríčkového chlapčeka, na čo už podľa mňa nemá vek.
Není tady
hele holky, ten na fotce zadny Bekhend neni. Jmenuje se Jason Lewis a je to americky herec. Ostatne to jde zjistit i ze zdroje te fotky.
Furt jsem nechapala, odkud jste Br. NARCISA vytahli.
A mimochodem hned je videt, ze nikdo z vas nesledoval Sex and the City
Upravil(a) vlcice_samotarka (29. 12. 2007 14:42)
Není tady
Ivana napsal(a):
Já Vám do toho skočím z druhé strany. Já jsem byla dom ten pasivní, BM aktivní. U nás to bylo tak, že já jsem věděla, že chci jít v sobotu na výlet, ale bylo mi v podstatě jedno, kam. To vymyslela manžel a mně to vyhovovalo. Do hospod jsme nechodili, takže nemůžu soudit, ale já jsem třeba řekla, že bych ráda viděla ten a ten film a manžel naplánoval kdy to bude. Řekla jsem, že bych šla ráda do divadla a on koupil na něco lístky. Někdy to bylo dokonce tak, že se mě zeptal, jestli bych šla na to a na to a já, že ano. Dovolené plánoval taky on - kdy, kam, na jak dlouho a za kolik. Mně to bylo fakt jedno, jestli jedeme na Brač nebo na Korčulu, jak tu někdo napsal.
A i teď po rozvodu mám raději nějakou akčnější kamarádku, která vymyslí, kam se půjde, kdy a co se bude dělat. Jsem prostě od přírody pasivní a možná to vaši partneři mají taky tak. Takového člověka nelze předělat.Ivano a nevadila ti nikdy absence vlastniho nazoru? Umis si vybrat aspon spotrebice do kuchyne?
Takova, jak ty pises, jsem byvala, ale takovy pristup ke svetu, aby za me nekdo rozhodoval, je docela o nicem. Podle me, to co popisujes je proste lenost a pohodlnost. S tim je potreba bojovat. Rozhodovat se boji ten, kdo se boji zodpovednosti.
Ivano, co te vubec v zivote bavi? Mas nejake konicky?
No, koníčky - ráda čtu, to je můj největší koníček a knížky si teda vybírám sama. Líbí se mi vážná hudba a taky si ráda poslouchám některá CD. Chodím ráda na procházky, ale je mi celkem jedno kam, hlavně, když je tam pěkná příroda, eventuálně nějaký ten hrad, či zámek. S nákupy věcí mám trochu problém - málokdy se mi totiž něco ohromně líbí, a to oblečení i třeba ty spotřebiče do kuchyně. Ale není to tak, že bych potřebovala, aby mi někdo řekl: Tohle si kup! a já si to bezmyšlenkovitě koupila. Rozhodnu se sama. Ale mám radši, když mi kamarádka zavolá, jestli nechci jít na kafe, než abych volala já jí. Nerada něco organizuji, více si to užiju, když to za mě udělá někdo jiný.
A abych se vyjádřila též k onomu zde prezentovanému krasavci - líbí se mi, al nic bych s ním mít nechtěla, je na mě příliš dokonalý.
Není tady
Myslim, ze to je jen o tvem pristupu k veci. Ja jsem takova byvala, ale mne se to na sobe nelibilo, tak jsem zacala sama sledovat kulturni program a organizovavat veci. Proste jsem si planovala aktivity zamerne. Dneska sama chodim plavat, jezdim sama na kole, sama chodim na akce. Neni nad aktivni pristup k zivotu. Ale pokud jsi sama s sebou spokojena, tak neni co resit.
Není tady
Koňařka napsal(a):
Asi jsem se nevyjadřila dost jasně - on je mými aktivitami nadšen - pokud spáchám bowling, nebo kino, nebo cokoliv jsem úžasná a je to bezva. Jenomže on nevymyslí nikdy nic - maximálně pivo a tu televizi. Proto píšu, že zase budu muset začít konat. Jenomže ono je to poměrně vysilující - miláčku pojedeme do Řecka - ANO, a kam? - Kam chceš!, Co si dáš k jídlu? - to je jedno, od tebe mi chutná všechno! Půjdeme na bowling - ano to je bezva. Vraždila bych - věřte, nevěřte. Naposled mne dostal, když mi v restauraci podal jídelní lístek se slovy: Tak mi něco vyber! Moje sedmnáctiletá dcera vypadla, že ho zavraždí.
Tak něco podobného jsem zažila v 15.letech -byl do mně zamilovaný spolužák a byl to takovýto typ. Přitom jsem nebyla nijak razantní a nepodnikala žádné akce, ale jeho: jak ty chceš a jak myslíš mně nebavilo...
Vzala jsem si kluka rozhodnějšího, který ale časem chtěl slyšet " Jak ty chceš a jak myslíš....vyklubal se z něj manipulátor, kterému jsem se po letech cukala a brzy se rozejdem...a často jsem si vzpomněla na toho tvárného a souhlasícího spolužáka... . Tenkrát jsem bláhově snila o rovnocenném partnerství, ale to byly jen moje představy.
Na otázku tohoto vlákna neumím odpovědět-můj manipulátor byl akční , když on a jeho rodina či firma něco potřebovala a naše aktivity šly stranou, doma odpočíval a bylo chybou v tu chvíli po něm něco chtít-ať práci nebo nějakou relaxační akci.byla jsem na práci, na zábavu měl pak už jinou-na to byl aktivní dost
Každý se nějak vyvíjí a nikoho nikdo nepředělá, asi je to o hranicích, co jsme schopni skousnout a jak daleko se přizpůsobovat.
Hodně štěstí v nalézání těch pravých !!!
Není tady
hele holky, ten na fotce zadny Bekhend neni. Jmenuje se Jason Lewis a je to americky herec. Ostatne to jde zjistit i ze zdroje te fotky.
Furt jsem nechapala, odkud jste Br. NARCISA vytahli.
A mimochodem hned je videt, ze nikdo z vas nesledoval Sex and the City
Sex and the City som videla len pár dielov, a na tej Absolut wodke to musí byť Beckhend... netvrď mi, že nie, lebo som dokonca čítala niečo o škandále v súvislosti s tou fotkou...
Není tady
Myslim, ze to je jen o tvem pristupu k veci. Ja jsem takova byvala, ale mne se to na sobe nelibilo, tak jsem zacala sama sledovat kulturni program a organizovavat veci. Proste jsem si planovala aktivity zamerne. Dneska sama chodim plavat, jezdim sama na kole, sama chodim na akce. Neni nad aktivni pristup k zivotu. Ale pokud jsi sama s sebou spokojena, tak neni co resit.
Aj ja mám podobný vývoj. Stále sa viem prispôsobiť, ale nerobí mi ani problém organizovať sa sama(eventuálne aj druhých). Ba priam si to vychutnávam. Dokonca mi dali prezývku Nokia - connecting people....
Upravil(a) Selima (30. 12. 2007 13:06)
Není tady
Prave ze, pokud neprevezmes zodpovednost nad svym zivotem, urcite se najde nekdo, kdo si ji prevezme za tebe. To je nejvetsi peklo.
Není tady
teda sel, nechtela bych mit prezdivku po spolecnosti vyrabejici mobily.... ;-)))
Není tady
Promluvte si o tom.
Není tady
teda sel, nechtela bych mit prezdivku po spolecnosti vyrabejici mobily.... ;-)))
Bolo aj horšie(Selimka-katastrofka apod.)...
Není tady