Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 28. 12. 2007 14:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jak přimět muže, aby byl aktivnější

Nicolas: Tak Banderas by se ti líbil? :-)

big_smilebig_smile Áááále simtě, toho jsem zmínila proto, že se zrovna včera mihl někde v televizi. big_smile Patří přece k idolům, ne? big_smile

Není tady

#52 28. 12. 2007 14:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile je hezkééééj, mě by se líbil smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 28. 12. 2007 14:57

Koňařka
♥♥♥----

Asi jsem se nevyjadřila dost jasně - on je mými aktivitami nadšen - pokud spáchám bowling, nebo kino, nebo cokoliv jsem úžasná a je to bezva. Jenomže on nevymyslí nikdy nic - maximálně pivo a tu televizi. Proto píšu, že zase budu muset začít konat. Jenomže ono je to poměrně vysilující - miláčku pojedeme do Řecka - ANO, a kam? - Kam chceš!, Co si dáš k jídlu? - to je jedno, od tebe mi chutná všechno! Půjdeme na bowling - ano to je bezva. Vraždila bych - věřte, nevěřte. Naposled mne dostal, když mi v restauraci podal jídelní lístek se slovy: Tak mi něco vyber! Moje sedmnáctiletá dcera vypadla, že ho zavraždí.

Není tady

#54 28. 12. 2007 14:58

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Tercila napsal(a):

Koňařka "No nic, asi zase budu muset vyrukovat se svými bowlingy, kiny aj. zábavičkami a nemilosrdně ho vláčet ssebou, možná pak časem pochopí, že svět je jinde než doma podřimujíc u uječené televize."

Koňařko,
musela jsem se teď zasmát big_smile, protože s Tebou sice bytostně souhlasím ohledně nepotřebnosti uječené televize, ale zároveň jsem se úplně otřepala při představě, že by mě manžel tahal na akce, které já zrovna nemusím big_smile. To by pro mě nebyl ten správný "svobodný život v páru". smile

Jde asi v zásadě o to, že by dva lidi měli být buď stejně "energeticky" vyladění nebo by v případě nevyladění měli být totálně tolerantní. Kteréžto situace asi nikdy nenastanou stoprocentně. Víš, jak je to se životem - je to jeden velký kompromis.
Jsou lidé svým založením dynamičtí a jsou taky lidé "peciválové". (Zaplaťpámbu, že se válíme u moře s manželem oba dva stejně rádi, nesnesla bych vedle sebe někoho otravujícího: "pojď si zaběhat po pláži" big_smilebig_smile ).
No a jde o to, že buď oželíš ten běh nebo toho partnera. Jinak to asi nepůjde.
Mám kamarádku, která vzdychne a řekne: "ach jo, o víkendu musím jet někam na kole, ach jo, o víkendu budu muset jít plavat - můj to chce". Tak s tím chlapem bych nevydržela, mohl by nosit domů peněz kolik chtěl, mohl by vypadat jak Banderas (a to on nevypadá) big_smile, ten by mi opravdu můj osobní život kazil. big_smile big_smile big_smile.
Víš, Ty mu chceš ukázat jiné stránky života, ale - on je hotový, dospělý člověk s určitým "energetickým potenciálem" a ten u něj zřejmě nepředěláš. On přece ví, že existuje bowling, kino, že existuje...cokoliv. To, co teď provádíš - vymýšlení programu i pro něj, je činnost, která Tě zmáhá a zmáhá asi i jeho.
No, je to jen můj pohled na věc, možná se pletu.

Jednu malinkatou pohotovostní radu mám: zkus si teď představit to, co ale OPRAVDU děláš nerada (něco se určitě najde) wink - a zkus si představit, že právě do toho Tě partner týden co týden bude nutit.... smile
Drž se.

Teda smile Zase musím absolutně souhlasit , jen to nedokážu tak perfektně napsat jako ty.

Není tady

#55 28. 12. 2007 14:59

Koňařka
♥♥♥----

Antonia bysem prosím nechtěla, jestli by to šlo, tak dle vizáže Toma Cruise, ale ani takový Sean Connery by nebyl marný. Jenom kdyby to nebyli takoví úleťáci zbohatlí!

Není tady

#56 28. 12. 2007 14:59

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

PPavlaa napsal(a):

mně taky:wink

Není tady

#57 28. 12. 2007 15:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Koňařka napsal(a):

Antonia bysem prosím nechtěla, jestli by to šlo, tak dle vizáže Toma Cruise, ale ani takový Sean Connery by nebyl marný. Jenom kdyby to nebyli takoví úleťáci zbohatlí!

Tom Cruise je na můj vkus moc malej roll  ale jinak v oblčeji je docela hezkej smile
Connery je fešák, jen už není něják moje věková kategorie va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 28. 12. 2007 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mno, Banderas... keby nič iné nezostalo...
Inak, ja som žila s workoholikom a tiež to nebolo bohviečo. Spočiatku, v období zamilovanosit, pristal na moje koníčky(kino, divadlo, stretávky so spolužiakmi z univ. krúžku), neskôr divaldo odpadlo, kino len strieľačky a namiesto so psolužiakmi sme chodili s trampmi do krčmy. OK, bola to partia,  vkroej sme sa zoznámili... Lenže časom ho práca úplne pohltila a ke´d sme mali niekam ísť, tak  vnoci do baru a ešte neskôr už len na hracie automaty roll . Nevidela som iné východisko, ako s ním vôbec neičo zdieľať(on cez deň pracoval, v noci žil a spal cca 3-4 hodiny denne;, ja som cez deň pracovala, starala sa o jeho syna a domácosť a bojovala o nejaký čas pre seba a v noci spala) ako chodiť na tie automaty. Až po čase som si uvedomila, že TOTO predsa nechcem, to nie som ja a prestala som s tým. Po čase našťastie aj on, ale cestu k sebe sme akosi už veľmi nenašli...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 28. 12. 2007 15:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Koňařka: "Asi jsem se nevyjadřila dost jasně - on je mými aktivitami nadšen - pokud spáchám bowling, nebo kino, nebo cokoliv jsem úžasná a je to bezva. Jenomže on nevymyslí nikdy nic - maximálně pivo a tu televizi. Proto píšu, že zase budu muset začít konat. Jenomže ono je to poměrně vysilující - miláčku pojedeme do Řecka - ANO, a kam? - Kam chceš!, Co si dáš k jídlu? - to je jedno, od tebe mi chutná všechno! Půjdeme na bowling - ano to je bezva. Vraždila bych - věřte, nevěřte. Naposled mne dostal, když mi v restauraci podal jídelní lístek se slovy: Tak mi něco vyber! Moje sedmnáctiletá dcera vypadla, že ho zavraždí."

big_smile Tak abys věděla, naše dovolené zásadně vybírám já, a vůbec mi to nevadí. big_smile Ani by mě nenapadlo, že by měl pronést "pojedeme na Korčulu...", když já už dávno v duchu vím, že chci spíš na Brač" (A moooc děkuji osudu, že co vymyslím, je schváleno" big_smile. ) Mě ani za celé roky nenapadlo, že by měl daleké cesty vymýšlet on, ty byly vždycky v mé režii. big_smile wink A to není v žádném případě submisivní typ, je to spíš tak, že to bere stylem "když se na dovču nepojede, tak nepojede, když jo, tak jo..." On by doma vydržel. Ale je rád, když to zařídím a vyrazíme. A já jsem ráda, že mi do výběru nekafrá. Takže spokojenost.
A jídlo si taky nemusí objednávat sám, vím, co si dá, je poněkud konzervativní, tudíž v určité restauraci jí vždy to samé big_smile Až s ním budeš 24 let, budete vyladění big_smile.
U nás je dokonce návštěva kina společná, jen pokud jde o film pro dceru, jinak na moje "Ďábel nosí Pradu" apod. chodím s kámoškami a na jeho akční filmy by mě nikdy nedostal, tudíž si je nosí domů na CD. big_smile

Tak pokud je Tvými aktivitami nadšen, na co si stěžuješ? big_smile Buď ráda, že se neprosazuje na Tvůj úkor a to jídlo mu klidně vyber. (Vyber mu nějaký s feferonkama a on si příště rááád vybere sám) big_smile

Jo, holky, ale jinak Delon zamlada - nemá konkurenci, teda neměl big_smile tummenupp

Není tady

#60 28. 12. 2007 15:33

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Koňařka napsal(a):

Asi jsem se nevyjadřila dost jasně - on je mými aktivitami nadšen - pokud spáchám bowling, nebo kino, nebo cokoliv jsem úžasná a je to bezva. Jenomže on nevymyslí nikdy nic - maximálně pivo a tu televizi. Proto píšu, že zase budu muset začít konat. Jenomže ono je to poměrně vysilující - miláčku pojedeme do Řecka - ANO, a kam? - Kam chceš!, Co si dáš k jídlu? - to je jedno, od tebe mi chutná všechno! Půjdeme na bowling - ano to je bezva. Vraždila bych - věřte, nevěřte. Naposled mne dostal, když mi v restauraci podal jídelní lístek se slovy: Tak mi něco vyber! Moje sedmnáctiletá dcera vypadla, že ho zavraždí.

Ale to je skvělý, ne? Že je nadšem Tvými aktivitami, že říká, že jsi úžasná a je to bez va :-) Je skvělý, že chce jet na dovolenou tam, kam Ty... Že mu od Tebe chutná všechno (můj přítel si dost vybírá)... S nadšením přijme všechno, co navrhneš... Nechá na Tobě i výběr jídla...

Nějak na tom nic špatného nevidím (teda kromě toho, že Tě to vytáčí a Tvoje dcera ho chce vraždit).

Prostě je takovej. Víš co? Zkus tohle: nikam ho netahej, pokud on sám neřekne, tak spolu nikam nechoďte. Choď sama nebo s dcerou. Jak dlouho to vydrží? (Otázka je, jak dlouho to taky vydržíš Ty.)

Lidi jsou prostě jinak nastavený. Jemu by třeba stačilo, jít někam jednou za půl roku (možná přeháním). Ty musíš chodit dvakrát týdně... Tak je ale jasný, že on nebude tak často aktivní ve vymýšlení.

Taky je možná línej - protože ví, že všechno zařídíš Ty :-)

Prostě zkus přestat zařizovat, obrň se trpělivostí, a čekej. A mezitím choď ven sama, s dcerou, s přáteli. Ono mu to časem dojde (pokud Tobě nedojde trpělivost).

Ještě mě napadlo - a co on na to říká, když mu řekneš (teda jestli mu to řekneš) - aby on zařídil nějakou zábavu? Řekne že je mu nejlíp u televize a piva? Nebo co vlastně? Vždyť ani nevíš (nebo víš, ale nanapsala jsi to - nebo jsem to přehlídla), co on má rád, jaká je jeho představa volného času s Tebou - třeba má nejradši, když se s ním posadíš k televizi, dáte si spolu pivo - a to mu stačí...

Upravil(a) Martinka1 (28. 12. 2007 15:35)

Není tady

#61 29. 12. 2007 9:21

mashanka
Zablokovaný

Nicolas napsal(a):

Jak přimět muže, aby byl aktivnější..?

Stejně tak, jako přimět aktivní ženu, aby byla pasivnější...
Zemitého, vláčného a "nudného" (nevěřím, že je někdo nudný - jen ti nedělá představeníčka a zábavičku) člověka na poletuchu a tryskomyš jen tak nepředěláš. Stejně tak hyperaktivní a energetické lidi těžko přikováš k TV.

Najdi si klub stejně aktivních lidí a s partnerem buď proto, že ho miluješ, vážíš si ho, jeho názorů a chceš s ním strávit budoucnost. Nemyslím si, že by partner nutně musel splnovat všechny požadavky či potřeby. Ale ty podstatné asi ano: které to jsou pro tebe?

souhlasím

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#62 29. 12. 2007 9:28

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Ivana*M napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně taky:wink

gloria  i mě rodna

Není tady

#63 29. 12. 2007 10:15

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

banderas, clooney a connery jsou stari, cruise je teply a nudny...dnesni generace holywoodskych hercu je na h0vno.
jediny kdo se mi hodne libi, je tento kolousek (vsimnete si tech vypracovanych ramen a uzoucke prd3lky, mnam!)
http://www.ez-entertainment.net/features/THE-ABSOLUT-SPIRITS-ABSOLUT.jpg

Upravil(a) vlcice_samotarka (29. 12. 2007 10:21)

Není tady

#64 29. 12. 2007 10:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

banderas, clooney a connery jsou stari, cruise je teply a nudny...dnesni generace holywoodskych hercu je na h0vno.
jediny kdo se mi hodne libi, je tento kolousek
http://www.ez-entertainment.net/feature … BSOLUT.jpg

Hezkej, milej, ale moc sladkej, mně by se pozdával tak Mel Gibson, Jean Reno

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#65 29. 12. 2007 10:23

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ok, souhlasim, ze ty dlouhe vlasy..ehmm to me docela irituje
tady je jeho verze s kratkym sestrihem
http://www.exposay.com/celebrity-photos/jason-lewis-2004-vanity-fair-oscar-party-00Oqcv.jpg

Není tady

#66 29. 12. 2007 10:26

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

samozrejme ja bych ho oblekla do kapsacu a mikiny, vlasy jeste zkratit, batuzek mu na zada a na nohy sportovni boty, a byl by to kluk uplne k sezrani.

Není tady

#67 29. 12. 2007 10:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

samozrejme ja bych ho oblekla do kapsacu a mikiny, vlasy jeste zkratit, batuzek mu na zada a na nohy sportovni boty, a byl by to kluk uplne k sezrani.

Tak to potom jo, to by se mi taky mohl i líbit....., ale mně se dlouhý vlasy u chlapa líbí, pokud je ovšem nemá plesnivý a silně prořídlý, to je pak lepší nahoře úplně bez (vlasů)..................lol

Upravil(a) Modroočka (29. 12. 2007 10:42)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#68 29. 12. 2007 11:35

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já Vám do toho skočím z druhé strany. Já jsem byla dom ten pasivní, BM aktivní.  U nás to bylo tak, že já jsem věděla, že chci jít v sobotu na výlet, ale bylo mi v podstatě jedno, kam. To vymyslela manžel a mně to vyhovovalo. Do hospod jsme nechodili, takže nemůžu soudit, ale já jsem třeba řekla, že bych ráda viděla ten a ten film a manžel naplánoval kdy to bude. Řekla jsem, že bych šla ráda do divadla a on koupil na něco lístky. Někdy to bylo dokonce tak, že se mě zeptal, jestli bych šla na to a na to a já, že ano. Dovolené plánoval taky on - kdy, kam, na jak dlouho a za kolik. Mně to bylo fakt jedno, jestli jedeme na Brač nebo na Korčulu, jak tu někdo napsal.
A i teď po rozvodu mám raději nějakou akčnější kamarádku, která vymyslí, kam se půjde, kdy a co se bude dělat. Jsem prostě od přírody pasivní a možná to vaši partneři mají taky tak. Takového člověka nelze předělat.

Není tady

#69 29. 12. 2007 12:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Teda holky, mě se nelíbí vůbec va těch svalů je na mě něják moc a v tom obličeji je zase takovej nějákej moc sladkej, nebo nevím, prostě tenhle chlap se mnou nědělá vůůůbec NIC roll a něják u něj postrádám takový to živočišno, prostě nudnej týpek s horou svalů a sladkým obličejem vausch

Není tady

#70 29. 12. 2007 12:49

Damila
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Teda holky, mě se nelíbí vůbec va těch svalů je na mě něják moc a v tom obličeji je zase takovej nějákej moc sladkej, nebo nevím, prostě tenhle chlap se mnou nědělá vůůůbec NIC roll a něják u něj postrádám takový to živočišno, prostě nudnej týpek s horou svalů a sladkým obličejem vausch

Jo,
asi mám podobný vkus.
Mám ráda obyčejnější chlapy. Svaly přirozené z práce, nikoliv nahoněné. Obličej není až tak důležitý, jako spíše výraz.
Já mám takovýho doma!
A nedám! smile
teď bych ovšem měla zapracovat sama na sobě...

Hele, a chlapi, líbí se vám ženská s pevnými svaly? Třeba na břiše... Nebo radši měkčí a hebčí?hjarta

Není tady

#71 29. 12. 2007 13:06

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Já Vám do toho skočím z druhé strany. Já jsem byla dom ten pasivní, BM aktivní.  U nás to bylo tak, že já jsem věděla, že chci jít v sobotu na výlet, ale bylo mi v podstatě jedno, kam. To vymyslela manžel a mně to vyhovovalo. Do hospod jsme nechodili, takže nemůžu soudit, ale já jsem třeba řekla, že bych ráda viděla ten a ten film a manžel naplánoval kdy to bude. Řekla jsem, že bych šla ráda do divadla a on koupil na něco lístky. Někdy to bylo dokonce tak, že se mě zeptal, jestli bych šla na to a na to a já, že ano. Dovolené plánoval taky on - kdy, kam, na jak dlouho a za kolik. Mně to bylo fakt jedno, jestli jedeme na Brač nebo na Korčulu, jak tu někdo napsal.
A i teď po rozvodu mám raději nějakou akčnější kamarádku, která vymyslí, kam se půjde, kdy a co se bude dělat. Jsem prostě od přírody pasivní a možná to vaši partneři mají taky tak. Takového člověka nelze předělat.

Ivano a nevadila ti nikdy absence vlastniho nazoru? Umis si vybrat aspon spotrebice do kuchyne?
Takova, jak ty pises, jsem byvala, ale takovy pristup ke svetu, aby za me nekdo rozhodoval, je docela o nicem. Podle me, to co popisujes je proste lenost a pohodlnost. S tim je potreba bojovat. Rozhodovat se boji ten, kdo se boji zodpovednosti.
Ivano, co te vubec v zivote bavi? Mas nejake konicky?

Upravil(a) vlcice_samotarka (29. 12. 2007 13:09)

Není tady

#72 29. 12. 2007 13:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dajte pokoj s tým britským Narcisom. usch Johny Deppka, to je niečo... cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 29. 12. 2007 13:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

kdo je britsky narcis?
a co treba breda pida?

Není tady

#74 29. 12. 2007 13:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Dajte pokoj s tým britským Narcisom. usch Johny Deppka, to je niečo... cool

Sel, ten se mi taky líbí ... i Bruce roll hjartahjarta a Mel rollsmile ch joooo

Není tady

#75 29. 12. 2007 14:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt Brúsik je stále úžasný... a Mel je fešák, ale trošku mu podľa mňa v poslednom čase začalo šibať - a doma by som ho asi nechcela mať. Ale zadok ma chrumkavý... tongue

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí